Aldatıldım, boşandım...merak ediyorum

Dedim ya ben kötü polis oldum.o sebeple benim değilde babanın sözünü dinlediği icin gitmesine izin verdim

Ben oğluma söyledim zaten .istediğin zaman benim yanıma gel burası senin evin en güvenli alan burası dedim
Gelir gelir üzülme bak sakın gerçek yüzlerini yeni yaşantılarını görsün koşarak gelir insanın annesi gibi varmı hayatta anlar seni . zamanlama çok ters olmuşmtam ünv sınav dönemine denk gelmiş. Çalışıyor iyi bir işin olmana sevindim güçlü ve sakın kal

Evlilik sürmezse sizin ne işinize yarayacak? Adam koşa koşa size geri mi gelecek? Hadi geldi,siz de kabul mü edeceksin

Benim umudumda o yönde.belki o zaman beni daha fazla anlayarak gelecektir.sagol

Üzülme canim. Tabiki böyle kôtü bir tecrube yasadigin icin onlarin musmutlu olmalarini istemezsin, cok dogal. Ama zamana birak…. Son gülen iyi güler unutma ilahi adaletin yeni bulma gibi bir alkanligi var. Simdi daha erken.

kadın oğlunuzu istemez bence kızı olduğu için. aldattığı kadın bu kadın mı

İnanın kimseyle ugrastigim yok hatta o kadın bana fake hesaptan istek atmıştı. kabul etmedim.

Eşinizin size geri dönmesini istediğinize göre sanırım hala ona karşı bir şeyler hissediyorsunuz fakat bu saatten sonra yapacak bir şey yok sizde kendi yolunuza bakın ve çocuklarınıza odaklanın. Biten bitmiş adam üstüne evlenmiş birde onlarıda rahat bırakın sizde rahat olun.

Ben oğluma söyledim zaten .istediğin zaman benim yanıma gel burası senin evin en güvenli alan burası dedim

Mutlu olurlar mı bilinmez ama siz yine de çocuğunuza "en güvenli alan burası", "canını sıktıklarında gel" gibi ifadeler yerine, "nerde mutlu olacaksan orda kal" demelisiniz..
Eski eşinizi de ilahi adalete bırakın en güzeli...

Eşimin geri dönmesini istediğimi nereden çıkardınız anlamış değilim .ben çocuklarımın psikolojisindeyim.uzuldugum tek şey onların yaşadıkları ve yasayacaklari

Benim umudumda o yönde.belki o zaman beni daha fazla anlayarak gelecektir.sagol
Eşimin geri dönmesini istediğimi nereden çıkardınız anlamış değilim .ben çocuklarımın psikolojisindeyim.uzuldugum tek şey onların yaşadıkları ve yasayacaklari
Bu dediğinizden cıkardım çünkü size adam size koşa koşa geri mi gelecek diye sormuşlar sizde bu cevabı vermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…