• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım.bu erkekler evilikten ne istiyor

blume1985

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
10
0
6
İstanbul
arkadaşlar bir gün gelecek bende burada yazacakmıydım diye soruyorum kendime.maalesef bende aldatıldım ve bunu ispatladım kendisine.o da hiç bir şey olmamış gibi evet zaten ben sana anlatacaktım dedi.inkar etmedi yani.kadınlar maalesef hissediyorlar sonrada buluyorlar.kadını gerçekten seviyormu onuda bilmiyorum.iş nedeniyle şehir dışına gidip geliyordu.o kadınla orada ev tutmuşlar.ben ona sorduğumda ne kadar sürecek bu dediğimde süre veremem dedi.istiyorsan böyle devam et.istemiyorsan sen bilirsin dedi.ekonomik sebebten değilde gururumdan ayrılmayacağım dedim.sabırla seni bekleyeceğim dedim.2 tane de çocuğumuz var.onları da düşünmemiş demekki.bazen erkeklerin gözü sonradan açılıyor.kendilerine biraz ilgi gösteren kadınlara gidiyorlar.

neden ayrılmıcaksın ki
ben olsam ayrılırıdım hemde donuna kadar alırdım.
elinde cok güzel deliller vardır senin
+ birde o aldattığı kadına da mahkeme açardım maddi manevi
sürünsünler..
çoluğunun cocuğunun rıskını o kadına yedirmeden önce düşünücekti :47:

arkadaşlar bir gün gelecek bende burada yazacakmıydım diye soruyorum kendime.maalesef bende aldatıldım ve bunu ispatladım kendisine.o da hiç bir şey olmamış gibi evet zaten ben sana anlatacaktım dedi.inkar etmedi yani.kadınlar maalesef hissediyorlar sonrada buluyorlar.kadını gerçekten seviyormu onuda bilmiyorum.iş nedeniyle şehir dışına gidip geliyordu.o kadınla orada ev tutmuşlar.ben ona sorduğumda ne kadar sürecek bu dediğimde süre veremem dedi.istiyorsan böyle devam et.istemiyorsan sen bilirsin dedi.ekonomik sebebten değilde gururumdan ayrılmayacağım dedim.sabırla seni bekleyeceğim dedim.2 tane de çocuğumuz var.onları da düşünmemiş demekki.bazen erkeklerin gözü sonradan açılıyor.kendilerine biraz ilgi gösteren kadınlara gidiyorlar.

gururundan ayrılman gerekirdi bence adama bekleyeceğim seni diyerek niye bir taraflarını kaldırıyorsun yazık yani kapının önüne koy şehir dışında tuttuğu eve gitsin. eğer ispatladıysan da mahkemede delillerini sun kopar yüklü bir tazminatı al nafakanıda diğer kadınada posasını gönderirsin artık...

pardonda bu hıyar adamın nesini bekleyeceksiniz

hadi geldi diyelim nasıl kabul edeceksiniz

bir gece yatıp kalmamış kadınla ev açmış kendinize gelin acın tazminat davasını

gururundan ayrılman gerekirdi bence adama bekleyeceğim seni diyerek niye bir taraflarını kaldırıyorsun yazık yani kapının önüne koy şehir dışında tuttuğu eve gitsin. eğer ispatladıysan da mahkemede delillerini sun kopar yüklü bir tazminatı al nafakanıda diğer kadınada posasını gönderirsin artık...

canım başına gelmeden insan böyle senin gibi düşünüyor.bende arkadaşlarım bana anlattıklarında kendi eşlerini kapıya koyun derdim.ama zaten o kadını tercih etti şu an onun yanında.neden boşanıpta onları rahat bırakayım ki.aslında eşim çocuklarında düşkündür.diğer kadında evlenip çocuk sahibi olmak istiyormuş

asıl gururunuz ıcın bosanmalısınız ıspatlı delıllı bır aldatılma olayında kanunlar sızden yana olur hem yuklu tazmınat hem nafaka alırsınız kı kocanız olacak adam ınanın pısman olup etrafınızda surunur bu hep boyle olmustur ama sız onu terketmeyerek hatasını gormesıne bıle fırsat vermıyorsunuz adam kendını hınt kuması sanacak yapmayın:47:

canım başına gelmeden insan böyle senin gibi düşünüyor.bende arkadaşlarım bana anlattıklarında kendi eşlerini kapıya koyun derdim.ama zaten o kadını tercih etti şu an onun yanında.neden boşanıpta onları rahat bırakayım ki.aslında eşim çocuklarında düşkündür.diğer kadında evlenip çocuk sahibi olmak istiyormuş

tamam bırak Allah'a havale et yuva yıkanın yuvası olmaz. Rahat bırakmayacaksında ne olacak hergün kendi kendini yiyeceksin. Geri geldiğinde kocam diye koynunuza alıp sarılıp uyuyabilecekmisiniz ya da en önemlisi onu halen sevmeye devam edebilecekmisiniz? senin yapacağın şey zaten ispatla tazminatinı al çocuklarına nafakayıda yatırsın yatırmazsa icraya koyarsın dahada yatırmazsa 3 ay tazyik hapsi yatar...

asıl gurur yapıp bunları kabul etmemeniz lazım adam size resmen bu böyle sürecek işine gelirse demiş
madem elinizde deliller var ikisini de süründürün

Merhaba, yazdiklarinizi okudum ve gercekten cok uzuldum,
yanliz siz cok yanlis konusmussunuz, esinizi destekler gibi konusmussunuz, beklerim demissinizde
yanlis anlamayin ama aldatilan taraf sizsiniz,
esinize yaptiginin ne kadar yanlis, nekadar afedilmicek bisey oldugunu gostermeniz lazim,
ben seni beklerim nedemek, o oralarda gönül eylendirsin, sende aci cekeceksin kendini yiyip bitirceksin olurmu öyle??
OLMAZ!
Bosanin diyemem sonucta iki cocuk var fakat
en azindan burnu surtsun mesela
onu eve almayin kilidi degistirin istedigi zaman gelip gitmesin, ona
muhtac oldugunuzu belli etmeyin,
esinizin sonunda yine donup dolasacagi yer sizin yaniniz,
bir müddet aramaz sormaz fakat ilerde okadinla cicim aylari gecince kavgalar gurultuler baslar ve
sizde olup onda olmayan birseyi anlicak ve size donecektir

Sizinki ayrılmak istemiş, çok açık. Sizin ayrılmamak için direnecek olmanıza şaşırdım, neden kendinize bu acıyı çektirmek isteyesiniz ki? Her gün düşünecek, kuracak, kendinizi yıpratacaksınız. Bu konuyu kimselerle konuşamayacaksınız. Eşiniz kabullendiğinizden daha da yüzsüzleşecek, diğer kadın da öyle. Siz onları huzursuz etmiş olacaksınız ama bu süreçte gururunuza eşinizin bile zarar verdiğinden bile çok belki de siz zarar vermiş olacaksınız.
Her gün üzülmeye değer mi? Bir erkek için? Sizi sevmeyen bir erkek, sizi kırmış, aldatmış, önemsememiş bir erkek için?
Ben yaşadıklarınıza çok üzüldüm fakat ondan da çok sizin tavrınıza, tavrınızdan dolayı muhtemelen yaşayacaklarınıza üzüldüm.
Allah sabır versin.

çok üzücü bir durum yalnız bir arkadaşın da dediği gibi eşinizi destekler gibi konuşmuşsunuz beklerim falan demişsiniz. Sizin bu konuşmanızdan adam ne kadar kıymetliyim deyip havalara girecek. Keşke böyle konuşmasaydınız ALLAH yardım etsin arkadaşım.

Boşanmam diyorsunuz ama eşiniz o kadınla nikahlı veya nikahsız yeni bir hayat kurmuş, bazı şeylere değer verselerdi zaten birlikte olmazlar, bir ev açmazlardı, boşanmasanız ve yıllarca bekleseniz çocuklarınız için, gururunuz için, yıllar sonra arkanıza dönüp baktığınızda pişmanlık yaşamayacağınızı garanti edebilecek misiniz? Belki hiç dönmeyecek bir adamı beklemek, kendi hayatından vazgeçmek:50:

Şahsen ben "istiyorsan böyle devam et, istemiyorsan sen bilirsin" diyen ve inkar etme lütfunda bile bulunmayan, özür dilemeyen, pişman olmayan, benim için üzülüp çaba harcamayan bir adamı tek celsede boşarım. Bana zerre değer vermeyen bir adamı gurur deyip beklemem.

Ama biz ne yazarsak yazalım, hayat sizin hayatınız, biz ne yapardık'ın ötesine geçemeyiz, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Allah yar ve yardımcınız olsun...

yüzsüze adama bak sen. gururumdan boşanır mahkemelerde süründürürdüm her ikisinide. gelse ne olacak ki. bende güven bittimi herşey biter. bi insan değişmez ev tutmasa, 1 gecelik olsa bile uçkuruna sahip çıkamayan adamın yanımda ne işi var. şüphelerle mi yaşayacağım.. Allah göstermesin.

'' gururum için ayrılmadım '' derken ne anlamda söylediğini anlamadım.
sen kendine değer vermezsen, kimse vermez.:34:

Son düzenleme:
herşeyi anladım da gururumdan boşanmayacağım cümlesini bi türlü anlayamadım? daha doğrusu boşanmamanın gururla alakasını kuramadım..bece o cümle tam tersi olmalıydı.

başkasıyla hayat kuran bir adama seni bekleyeceğim demişsin zaten garanti vermişsin şimdi emin ol o kadına daha da bağlanacak nasıl olsa sen bekliyorsun o anlamda kaygısı yok eşinin..

yazık etme kendine..
gururunu düşünüyosan daha fazla kaldırma adamın k.çını...

Ben oncelikle seni kutluyorum .
Bosanmama sebebini boyle acik yureklilikle dile getirdigin icin
O KADINA KAPTIRMAMAK...

Ancak sunu bilin ki bu gun o kadin olacak,
yarin baska bir kadin.
Siz de hep cepte bekleyeceksiniz .

Yapmayin sunu kendinize .
Cocuklariniza yazik .
Simdi belki kucukler ama buyuduklerinde size hesap soracaklar belki de...

Size deger vermeyen, gonlu sizden gecmis adami beklemek
gurursuzluk degil,
omrunuzu degmeyecek bir adam ugruna heba etmektir...
Umarim bunu anladiginizda cok gec olmaz...

o zaten rahat, sizden kokusu veya çekincesi yok.. eyvah boşanmazsa ne yaparım da demiyor.. kadının çocuğu yine olur ve babası olarak nüfus çıkartır eşiniz.. olan size olacak yazık değil mi? siz de mutlu olmayı hak etmiyor musunuz? neden böyle biri için harcayacaksınız ki ömrünüzü?

Şuan olan gururunuz bu evlilik devam ettiği sürece tamamen eriyip bitecek
Kendinize zerre kadar değerli hissetmeyeceksiniz. . .
Yedekte olduğunuzu sürekli aldatıldığınızı düşünerek ne kendi psikolojinizi nede çocuklarınız karşısında anne psikolojini sağlam tutamayacaksınız. .
Nereye kadar gidecek peki ? Eşiniz açık açık söylemiş ondan çocuğu olmasını istediğinizi. . Sizde ki neyin savaşı !
Kendinizi yaşarken ölüye mi çevirmek istiyorsunuz. . :14:

Herif haltları yemiş üstüne yalandan iki gözyaşı döküp inkar da etmiyor, pişmanım
diye yalvarmıyor da..
Yaptım iyi yaptım afedersin ama şeyime sağlık şekerim.
Sen de ister böyle devam et,ister ayrıl.
Bana koymaz yani. Gayet mutluyum.
O......m beni bekliyor zaten. Sen beklemesen de olur demiş resmen yaaa!

Bu gerizekalı heriften ayrılmayacaksınız bir de ekonomik durumdan değil gururumdan mı dediniz?

Ben olsam tam da şöyle söylerdim.
Seni öyle bir rezil edeceğim ki boşarken hem de donuna kadar alacağım!
O sürtüğe de dava açacağım insan içine çıkamasın diye elimden geleni yapacağım.

Namuslu karından günahsız yavrularından vazgeçtiğin için kahrolacaksın ama anlamı olmayacak.
Şimdi defol ve başına gelecekleri izle. Bak bakalım senin hanımefendi,sakin karın ne büyük bir
düşmana dönüşüyor.. Çocuklarımın babası bile demeyeceğim geber!

Ohhh bee rahatladım:ssz:

Back
X