• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım.bu erkekler evilikten ne istiyor

ben artık bu tip konulara olan inancımı yitirdim, hiçbi kadın gurursuzluğunu acizliğini böyle ortaya dökmez diye düşünüyorum, bu konuları açan bence erkekler, bakııın böyle fedakar kadınlarda var ne olur yani sizde aldatmamıza izin verseniz siz yuvayı bekleseniz biz tohumlarımızı saçsak mesajı vermeye çalışıyolar bize galiba

aklın yolu bir demek ki..

yani buna karar veren kadın neden gelip konu açsın ki?helal olsun sana kacanı o kadına kaptırmıyorsun yuvanı kurtarıyorsun mu demeliydik bilmiyorum :31:

aklın yolu bir demek ki..

yani buna karar veren kadın neden gelip konu açsın ki?helal olsun sana kacanı o kadına kaptırmıyorsun yuvanı kurtarıyorsun mu demeliydik bilmiyorum :31:

27 yıllık kadınım az çok kadın psikolojisini biliyorum aklım almıyo, ama benim aklım çoğu şeyi almıyo bu forumda, mesela ben kocam beni aldatıyo hakaret ediyo dövüyo napıyım diyeni de anlamıyorum, ne yapacaksın boşanacaksın tabiki, aklı selim herkes bunu söyler kişi kendi başınada bunu düşünebilir yani değil mi, hiç tanımadığım insanlara ben mahremimi niye dökeceğim, hani bu iki elbise arasında kaldım sizce hangisi gibi bi konu değil ki

erkekler kadınları affettıklerı için aldatıyor bence çünkü erkek aldatınca genelde erkek değilde diğer kadın suçlu oluyor eşlere kocmı baştan çıkarmış kötü kadın deyip erkekler ak kaşık oluverıyor çok yakın bır arkadaşım aldatıldı ve sonuç olarak affetti hemde komşusu sayılabılecek bır kadınla neymiş kadın zaten bu işin yolcusuymuş profesyonel olmuş daha kaç erkek varmış hep bahane eşler böyle ben senı beklerım derse daha çok aldatır bence gururluluk değil bu gurursuzluk çocuklar buyuuğunde babamız senı aldattı ama sen yınede ayrılmadın babasız kalmadık dıye sıze mınnet duymıycaklar eşiniz o kadın çocuk sahıbı olmak istediğini bile söylmiş daha ne olsun ilahi adalete bırakın herşeyı inanın o sızın vereceğiniz zarardan çok daha beterini yaşatır

Canım çok haklısın başına gelmeyen bilemez...bende bekarken derdim aldatilirsam boşanırım diye...Nitekimde öyle oldu aldatıldım ve adamı çatır çatır boşadım...Simdi ise günümü gün ediyorum tabiri caizse...Boşan diyemem ama boşanmanın dünyanın sonu olmadığını söyleyebilirim... Karar senin ya ömrünü senin kıymetini bilmeyen birine heba edersin yada kendini secersin...

hiçte kolay değil emin ol.gece uykuların kaçar,şu an onun koynunda yatıyor diye düşünürsün,onunla vakit geçiriyor dersin öyle yaparsın işte.ama onsuz hayat dahamı kolay olacak.dul olarak yaşamak daha zor olacak benim için.en azından arada sırada da olsa gidip gelen bir kocan var diyorum kendme.sabr ediyorum başka yapacak neyim var

okuyunca sinrlerim tavan yaptı, mevzudan dolayı değil de yorumlarından dolayı :47:
böyle bir anlayışın var madem "aldatıldım" diye yakınmayacaksın.. kendini ne kadar küçültmüşsün, kocan için el altındasın ve yedek kısmındasın şu an :47: buyur paylaş hayatını başka bir kadınla..

sen gibi kadınlar oldukça ve coğaldıkça
biz kadınlar cok aldatılırız dayak yeriz...

garipsin.. o zaman neden konu açtın kii
kendi derdinle kendi gururunla yaşa geç
eşin o kadının koynundan çıkıp senin koynuna girsin
hatta bir süre sonra
o kadın alt katınıza falan taşınsın sen ona ablalık yap
oda çocuklarına tövbe tövbe

Ay sinir oldum senin kendine hiç özgüvenin kalmamış sanki dünya kocandan ibaret erkeksizde yaşamayı öğrenmelisiniz arkadaşlar ne güzel nasihat vermiş o zaman ne diye konu açıyorsun arkadaşım insanları sinir etmek içinmi

Erkekler evlilikten tamda bunu istiyor işte.
Karım beni kendi eliyle başka kadınlara göndersin.
Evde namusuyla beni beklesin, ben bundan sıkılınca , yeni sulara yelken açana kadar takılırızda , mutlu ailecilik oynarız.
Pişman eş, affeden vefakar kadın rolleri falan.
Taa ki bir sonrakine kadar.
O zamanda balyaj tonunu yada saç kesimin beğenmediğimi bahane ederim.
Kuş kafeste , alıştı tabi beklemeye.
Hem karımla mutsuzum, hemde boşanamıyorm deyince olay daha risksiz gidiyor.
İşte böyle, çoğu erkeğin, evlilikten beklediği tamda bu.
Sizin gibi kadınlar yüzünden.

ben artık bu tip konulara olan inancımı yitirdim, hiçbi kadın gurursuzluğunu acizliğini böyle ortaya dökmez diye düşünüyorum, bu konuları açan bence erkekler, bakııın böyle fedakar kadınlarda var ne olur yani sizde aldatmamıza izin verseniz siz yuvayı bekleseniz biz tohumlarımızı saçsak mesajı vermeye çalışıyolar bize galiba

subliminal olaylar olaylar olaylar

Ben buyuk konusmayin derim

ben konuşabilirim sanırım
yaptım çünkü
hem de ayrı ev tuttuğu başkasıyla yattığı bi de üstüne zeytinyağı gibi üste çıkmadığı halde
sadece birinin elini tuttu diye

ben şimdi herşeyi anladım da şunu anlamadım
siz şimdi bu adam eve geldikçe aynı yatağa giriyor musunuz
kesinlikle dalga geçmiyorum ciddi ciddi soruyorum
o adamın size dokunmasına sizi öpmesine dayanabiliyor musunuz
başkasıyla ilişkiye girmiş birinin sizinle de ilişkiye girmesine izin veriyor musunuz

en azından doktora gidin

ben konuşabilirim sanırım
yaptım çünkü
hem de ayrı ev tuttuğu başkasıyla yattığı bi de üstüne zeytinyağı gibi üste çıkmadığı halde
sadece birinin elini tuttu diye

ben şimdi herşeyi anladım da şunu anlamadım
siz şimdi bu adam eve geldikçe aynı yatağa giriyor musunuz
kesinlikle dalga geçmiyorum ciddi ciddi soruyorum
o adamın size dokunmasına sizi öpmesine dayanabiliyor musunuz
başkasıyla ilişkiye girmiş birinin sizinle de ilişkiye girmesine izin veriyor musunuz

en azından doktora gidin
Bende konustum ve dedigimin arkasinda durdum hala da buyuk konusurum...seninki gibi sadece bulundugu mekana gittigi icin bosadim gerci beni cinsel olarak nisanliyken aldatmis olmasina ragmen evlendigimizde sadece aradi diye bosadim...
not: nisanliyken aldattigini evlendikten sonra ogrendim

Son düzenleme:
eşim ondan çocuk istemiyor.senden o kadın için vazgeçmem diyor.o da gün gelecek bitecek.ama seninde eksiklerin vardı diyor.aşırı ilgi istiyorumuş beyefendi.bunu yapan bulunduğu için karısını kolay harcıyor anlayacağın

senden öyle bir vazgeçmiş ki.
adam pişman değil ister kal ister git hiç umurumda değil demiş

bu arada eşinin çocuk isteyip istememesi önemli değil kadın istiyorsa yapar,
sonuçta un var şeker var helva yapmak zor değil .

döner anca bir hastalık olur parası biter kadın daha zengin vs bulur yenisini buluncaya kadar senle takılır.

erkekler tamda senin gibi hatun ister.

bu adamın affedilecek bir yanı yok ki:23:adam zaten af dilemiyor seninle pişkin pişin konuşuyor kadına da ev açığına göre kısa süreli bir ilişkide değil bu:19:daha bu adamın neyini bekleyeceksin boşan al tazminat nafaka koy kapının önüne ne hali varsa görsün:23:

Eşinizden boşanmayı onun ekmeğine yağ sürmek olarak görüyorsunuz.
Şunu bilin ki asıl boşanmayarak yapıyorsunuz bunu.
Adamın ne mahkeme, nafaka, tazminat, mal paylaşımı gibi dertleri var.
Nede kurulu düzenini bozmanın endişesi, çocuklarından uzak kalma korkusu .....
Farz edelim kafası dank edicek.
Hayatında hiç bir kaygı yokken nasıl olacak bu...
Sadece sizi aldattığından duyacağı pişmanlığı bekliyorsanız eğer,
O biraz zor gibi.
Vicdanı olan adam zaten evliyken böyle işlere kalkışmaz.
Yanlış anlamadıysam yaşınız daha genç.
Yeni bir hayat kurmak için çok daha avantajlısınız.
Ama ileride bu kararı aldığınızda ne gençliğiniz kalacak.
Nede hayata karşı hevesiniz.
Dul kadın olarak anılmak istemediğinizi yazmışsınız.
Ama inanın dul olmak, Aldatılan ve bunu sineye çeken kadından daha onurlu duruyor bakınca..
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Siz simdi aldatildim diyerek ve ispatlarinizla bosanmazsaniz ne olacak biliyor musunuz? Adam bosanma davasi acacak, ben baskasini sevdigimi aciklamama ragmen bu kadin yakamdan düsmüyor diyecek. Diger kadindan cocuklari olsun da istiyormus...

Bence dusuncelerın yanlıs:19:
Davayı esın acarsa ne yapacaksın? Bosanmayacak mısın? Bosanmadın dıyelım zaten bır sure sonra bosanmak zorundasın...
Adam rahat sımdı ve artık nereye gıtse sana hesap vermek zorunda degıl netıcede bılıyorsun aldattıgını...Bu zorukla nasıl basa cıkabıleceksın?

Siz simdi aldatildim diyerek ve ispatlarinizla bosanmazsaniz ne olacak biliyor musunuz? Adam bosanma davasi acacak, ben baskasini sevdigimi aciklamama ragmen bu kadin yakamdan düsmüyor diyecek. Diger kadindan cocuklari olsun da istiyormus...

boşanmada tamamen kusurlu olan taraf dava açarsa, karşı tarafın kusuru yoksa dava reddedilir, yani adam ben aldattım boşanmak istiyorum diyip kendi kusuruna dayanıp hak elde edemez, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 tanık bulur, kusuru davalıya atar, öyle boşanabilir, tüm masrafları da davalıya ödetir... hukuki yorum getireyim istedim:1:

burada konu sahibinin yapması gereken eşinden önce davranıp zina nedeniyle boşanma davası açıp, nafaka, tazminat, vekalet ücreti, yargılama giderini eşine ödetmek... gururumdan boşanmayacağım demiş ama bence gurur boşanmayı gerektiriyor, onlar evlenmeden birlikte oluyormuş nasılsa, ha evlenmişler ha evlenmemişler ne fark eder ki sizin için, evlilik dışı çocuk olsa baba çocuğu tanır, yine nüfusuna kaydettirir kadınla evlenmese bile...

Back
X