Anlaşmalı boşanalım uzamasın çocukları yıpratmayalım dedim pişmanım üzgünüm boşanmak istemiyorum seviyorum seni gibi her pişkin erkeğin söylediği sözleri söyledi... insan pişman olacağı şeyi niye yapar hemde 12 yıldan sonra sevdiği kadına...o kadına ne diyim artık evli bir adamla niye konuşurlar beklenti ne Allahta onun en sevdiğiyle imtihan etsin onunda canı yansın başka ne diyim kibu arada bir arkadaş sormuş yüzyüze görüşmüşler mi diye hayır kadın başka şehirde İzmir'de 40 yaşında dul... eşim 35 yaşında ve ben 30 yaşındayım yemin ederim çirkin pasaklı ilgisiz bir kadında değilim neden yaptı bunu bana aklım almıyor... belki yakalamasam yüzyüze görüşeceklerdi
arkadaşlar ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar bu duruma katlanmak zorunda kalıyorlar ve defalarca aldatılıyorlar çok yazık gerçekten düşüncesi bile çok yıkıcı
çalışmıyorum oturduğumuz ev kendimize ait dolayısıyla bu evde ben kalıcam çocuklarımla... eşya falan almayacak sadece giysilerini alacak avukatın yanında kendisine de söyledim o da itiraz etmedi aksine sen ne dersen o diyor sadece son bir şans ver dedi hayır bende bittin sen bunu bana yapmıycaktın dedim... bu arada evin faturalarını masraflarını kendisi ödeyecek bana aylık nafaka verecek çocukların masraflarıda ona ait yani düzenimiz aynen devam edecek sadece o olmayacak yanımızda ben bir daha evlenene kadar her türlü ihtiyaçlarımı gidermek zorundasın dedim hiç birşey demedi konuşamıyor bile yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?