Aldatıldım :( bunu haketmedim içim acıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaseku

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.718
202
363
3 gün önce aldatıldığımı öğrendim o kadar üzgünüm ki benim kocam yapmaz sanıyordum ne kadar aptalmışım nasıl güvendim ona ben... 12 yıllık evliyiz biz 10 yaşında oğlum 8 aylık kızım var ama çocuklar falan umurumda değil boşanmaya karar verdim yapamam ona bir daha kadınlık yapamam ben Facebookta bir kadınla tanışmış ve 1 aydır telefonla konuşuyorlarmış kadın başka şehirde ve eşimin evli olduğunu biliyor üstelik eşimden 5 yaş büyük 40 yaşında dul bir kadın telefon kayıtlarından yakaladım önce inkarlar yeminler sonra itiraf... evet benimde evliliğimin bittiğinin resmidir... 3 gündür ağlamaktan helak oldum kızımı emziremiyorum sütüm gelmiyor yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum dağılmış vaziyetteyim dün avukata gittim eşimide çağırdım bayramdan sonra boşanma davamı açıyorum bu arada eşimi evden gönderdim bekar bir arkadaşı var onda kalıyor... kayınvalideme ve kayınpederime durumu anlattım tabi yıkıldılar onlarda çok üzgünler eşimi arayıp saydırmışlar demediklerini bırakmamışlar eşim ne annesine gidebiliyor ne eve gelebiliyor herkes kırmızı kart göstermiş durumda beter olsun Allahından bulsun mübarek Ramazan günü düştüğüm duruma inanamıyorum

bu erkekler delirmiş olmalı!

size sonsuz güç ve sabır diliyorum...

Öncelikle gerçekten çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Çok geçmiş olsun. Kendimi sizin yerinize koymak bile yüreğimi acıttı. Umarım bir an önce bu acının üstesinden gelir, çocuklarınız ve sevdiklerinizle huzur dolu bir hayata sil baştan başlarsınız.

Yaşamadan anlamak mümkün değil belki ama çok üzüldüm inan ki.
Rabbim kimsenin başına vermesin bu durumu. Sana da sabır versin inşallah.
İyi etmişsin beter olsun nerde karısını aldatan koca, kocasını aldatan karı varsa hepsini Rabbim bildiği gibi yapsın.
Bir şans ver diyeceğim ama düşünüyorum da ben o şansı verir miydim diye yapmazdım sanırım.
Senin gibi davranırdım bende kestirip atardım çünkü benim hazmedemeyeceğim tek şey budur her şeye tamam da buna yok.
Allah'a büyük konuşmuyorum başıma gelmedi ama gelseydi çok ağır gelirdi düşününce bile kötü oluyorum çünkü.
Eminim çok zordur. Sadece telefon üzerinden mi görüşmüşler yoksa bi yakınlaşma falan olmuş mu yüz yüze gelmişler mi hiç.
Bir şeyler yaşamış olması geri döndürmez belki ama sadece telefonda görüşülmüşse belki dönme ihtimalin olabilir.
Çocuklarının hatırına belkide ama güvenemeyeceksen dönmenin de bi anlamı yok.
Umarım vazgeçerken çok üzülmezsin. İnşallah eskisinden daha mutlu olursun verdiğin kararın neticesinde.

Son düzenleme:
Bende evli ve çocuklu bir kadın olarak inanki çok üzüldüm senin yaşadığın şeyler hepimizin başına gelebilir allah şeytana uydurmasın doğru yoldan şaşırtmasın kızında çok küçükmüş boşanmaya karar verdiğine göre bazı şeylerin üstesinden geleceğine inanıyorsun sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap.biz kadınlar erkeklerin gözünde fedakar affedici nasıl olsa affeder diye düşünüyorlar kusura bakmasınlar yallahhhh iyi yapmışsın hayatın sonu değil sende üzülme topla kendini bebeğin için ayakta durmak zorundasın haketmeyen insan için gözyaşı dökmene gerek yok allah yolunu açık etsin..

Anlaşmalı boşanalım uzamasın çocukları yıpratmayalım dedim pişmanım üzgünüm boşanmak istemiyorum seviyorum seni gibi her pişkin erkeğin söylediği sözleri söyledi... insan pişman olacağı şeyi niye yapar hemde 12 yıldan sonra sevdiği kadına...o kadına ne diyim artık evli bir adamla niye konuşurlar beklenti ne Allahta onun en sevdiğiyle imtihan etsin onunda canı yansın başka ne diyim ki bu arada bir arkadaş sormuş yüzyüze görüşmüşler mi diye hayır kadın başka şehirde İzmir'de 40 yaşında dul... eşim 35 yaşında ve ben 30 yaşındayım yemin ederim çirkin pasaklı ilgisiz bir kadında değilim neden yaptı bunu bana aklım almıyor... belki yakalamasam yüzyüze görüşeceklerdi

Son düzenleme:
Allah beter etsin ya o kadar üzüldüm ki Allah yardımcın olsun sabır versin , senin acnın yanında sözün bittiği yer

arkadaşlar ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar bu duruma katlanmak zorunda kalıyorlar ve defalarca aldatılıyorlar çok yazık gerçekten düşüncesi bile çok yıkıcı

Hiç kimse çirkin değildir çirkin olsa bile çirkin diye aldattım gibi bi sebep olamaz.
Seven çirkinken de pasaklıyken de sever ki güzelken bakımlıyken herkes sever mesele çirkin ve pasaklıyken sevmekte.
Görüşmemiş olmaları bir bakıma iyi olmuş belki de görüşeceklerdi kim bilir.
Ne amaçla konuşmuş onu da anlamadım öyle bir basit kadına kaç senelik eşini nasıl tercih edebilmiş anlamıyorum bazen uçkurlarına düşüp her şeyi unutuyor bunlar ya.
Yeni bir hayata hazırsan her şeyin üstesinden gelebilirim diyorsan ona bundan sonra güvenemem vs diyorsan hiç uğraşma bitir.
Ama güvenebilirim, seviyorum, üstelik bir şeylerde yaşamamış sadece konuşmuş bunu unutabilirim ama her zaman temkinli olurum ve net falan kullanmama ve dürüst olmak şartıyla yeniden deneyebilirim onun için kendim için değil çocuklarım için diyebiliyorsan barış derim.
Yuva yıkmak kolay kurtarmak zordur. Pişman olmayacağın tercih ayrılmaksa ayrıl. Devam etmekse devam ett.

arkadaşlar ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar bu duruma katlanmak zorunda kalıyorlar ve defalarca aldatılıyorlar çok yazık gerçekten düşüncesi bile çok yıkıcı

ekonomik özgürlüğü olanlar aldatılmaya katlanmıyor sanki. burada o kadar çok okudum ki işim gücüm var aldatıldım ama boşanmaya cesaretim yok diyeni yada olanaklardan ayrılmak istemeyeni.
bence aile desteği olmayan cesaretsiz kadın katlanır bu duruma yada inanmak istemeyen kadın
kolay değil umarım çocuklarınız sizi bu durumdan çok çabuk kurtarır ve kötü herşeyi unutturur...

çalışmıyorum oturduğumuz ev kendimize ait dolayısıyla bu evde ben kalıcam çocuklarımla... eşya falan almayacak sadece giysilerini alacak avukatın yanında kendisine de söyledim o da itiraz etmedi aksine sen ne dersen o diyor sadece son bir şans ver dedi hayır bende bittin sen bunu bana yapmıycaktın dedim... bu arada evin faturalarını masraflarını kendisi ödeyecek bana aylık nafaka verecek çocukların masraflarıda ona ait yani düzenimiz aynen devam edecek sadece o olmayacak yanımızda ben bir daha evlenene kadar her türlü ihtiyaçlarımı gidermek zorundasın dedim hiç birşey demedi konuşamıyor bile yanımda

şu mesajını görmeden önce bence çekişmeli boşanmalısınız diyecektim madem kabul ediyor anlaşmalı boşanmak mantıklı. Çok üzüldüm gerçekten. Güçlü bir kadına benziyorsunuz umarım yolunuz açık olur

çekişmeli boşanmak istemiyorum bu süreçte ne kendimi ne çocuklarımı yıpratmak istemiyorum... uzun yıllardır çalışmıyorum ve kızım küçük şuan çalışamam masrafları karşılamak zorunda evden gitmesi gereken o !!! kayınpederimde onayladı o gitsin sen çocuklarınla otur dedi bizde her türlü destek oluruz diyor tabi boşandıktan sonra belki fikirleri değişir bilemem sonuçta onların evlatları ama hiç bir şekilde evden gitmeyi düşünmüyorum nafakamı ve tazminatımı ödemek zorunda avukatın yanında her detayı konuştum eğer itiraz edersen bende senin canını yakarım dedim hiç birşey diyemedi ....

Çok üzüldüm arkadaşım,Allah yar ve yardımcın olsun
Evlatların için ayakta durmaya çalış lütfen
Bu erkelerin gerçekten derdi ne anlayamıyorum evde namusu ile oturan bir kadının varken elin evli erkekler ile düşüp kalkan namus abidesi gibi görünen bu ahlaksız kadınlarda ne bulurlar bilmem ki
Haram her daim tatlı geldiği gibi sanırım sizleride evde her daim el altında gördükleri için bu kadar rahatlar
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin üzülme 8 aylık bebene yazık hayatım

'Bunu hiç hakketmemiştim' diye konu başlığınızı okuyunca

Aslında bunu hiçbir kadın hakketmiyor.
Benim anlayamadığım kadın kadına bunu nasıl yapıyor.'Kadın' diyorum ama bunlar farklı bir yaratık.İnsanlık vasfına sığmayan mahluklar.
Hiç mi düşünmezler bu adamın kendine ailesine faydası yok sana ne verecek.
Neden evli barklı adamlar yok mu dişlerine göre bekar merak ediyorum.

Eşinden şüphelenen arkadaşlara bir tavsiyem var faturalı hat kullanıyorsanız ve eşinizde faturalı hat kullanıyorsa hatlar eşinizin üzerineyse abonesi olduğu siteye girin ve şifre isteyin bu gönderilen şifreyle faturanızın detaylarından tutun herşeyi görebiliyor telefonunuzun bütün ayarlarını yapabiliyorsunuz daha sonra eşinizin telefonu sizde olduğu bir anı kollayın ve siteye tüm numaraları kendi numaramdan yönetmek istiyorum gibi bir seçenek var onu tıklayın eşinizin telefonuna mesaj gelecektir onu silersiniz akabinde ve böylece eşinizin hattınada girip kimlerle hangi saatte konuşmuş en çok hangi numaraları aramış kimlere ne kadar mesaj atmış gibi bütün detayları görüyorsunuz işte ben aldatıldığımı böyle öğrendim

Allah yardimcin olsun cok uzuldum bir insanin kendi yaptigini
Kimse yapamaz. zaten. Bisey soylemeyede hakki yokki degermiydi
Yuvani yikmaya be adam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…