Aldatıldım :( bunu haketmedim içim acıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim yardimcin olsun bol bol sabir versin sana... Nasil yapabilirler aklim almiyo ya esin varken baskasi... Allah oyle insanlardan uzak tutsun bizleri ya kadina ne demeli? Cok uzuldum...

Öncelikle bu sağlam duruşunuzdan ötürü sizi tebrik ederim. Birçok kadının ihtiyacı olan ama sahip olamadığı bir vasıftır bu... Hak etmek demişsiniz, hangi kadın hak eder ki aldatılmayı? Evli değilim çok şükür şu ana kadar böyle bir şey yaşamadım. Lakin düşüncesi bile ürkütüyor beni. Bundan birkaç yıl evvel keskin fikirlerim vardı aldatmayla ilgili. "Ne olursa olsun ayrılırım" diyordum ki olması gereken düşünce biçimi de buydu. Sonra çok yakın bir tanıdığım sanal ortamda aldattı eşini. Aldatan kişi benim yakınım olduğu halde bunu fark ettiğimde söyledim eşine. Çalkantılı bir sürecin akabinde affetti eşini. Ne o yakınım bir daha eşinden başkasına meyletti, ne de eşi bu konuyu bir daha açtı. Fiili bir aldatma söz konusu değildi tabi. Buna benzer bazı olaylara daha şahit oldum. Kız arkadaşım 4 yıllık sevgilisini aldattı. Yüz yüze buluşma da gerçekleşti üstelik. Adam bunu terk etti ancak 1 ay sonra dayanamayıp geri döndü. Çok sevdiğinden imiş. Nişanlandılar çok sonra. Şu an kızın hayatı hak etmesine rağmen yasaklar altında. Yine de garip bir şekilde mutlular.

Velhasılı eskisi kadar keskin konuşamıyorum bu tür hususlarda. Hazmetmek, affetmek gerçekten çok zor. Bununla yaşamaya çalışmak çok zor. Siz kararınızı vermişsiniz ve yeniden tebrik ediyorum sizi. İnşallah çok mutlu bir hayatınız olur bundan sonrasında.

Haketmedim dedim çünkü ben ona ihanet etmedim haketmedim çünkü ben ona ilgisiz davranmadım haketmedim çünkü çocuk doğurdum diye kendimi salmadım hep ilgisini çekmeye çalıştım hep bakımlı olmaya çabaladım evimi pis bırakmadım çocuklarımı eşimi pis ütüsüz giydirmedim ailesiyle aram hep iyi olmuştur severler beni yani hani erkeklerin bahaneleri var ya ilgisiz pis yada çocuklara bakmıyor ailemle geçinemiyor bana bakmıyor yada çocuk doğurdu 100 kilo oldu kendine bakmıyor diyorlar ya bu yüzden haketmedim dedim bu yüzden çirkin pasaklı ilgisiz değilim dedim tabiki ne kadın ne erkek ihaneti yada şiddeti haketmez şüphesiz ama bazılarının kendince gerekçeleri vardır ya bu sebeplerden aldattım diye işte bu nedenlerde yok ortada aklım almıyor o kadın zaten ahlaksız evli olduğunu bile bile nasıl telefonunu verir eşime sürekli mesaj atmış sürekli çaldırmış kadın eşimde aramış fakat bu konuşmalar mesajlaşmalar iş saatlerinde oluyor evdeyken telefon elinde olmazdı bu yüzden hemen şüphelenmedim :26:

aslında bir daha çocuk doğurmayı düşünmüyorken istemiyorken eşim ikna etti beni yalvardı bir bebeğimiz daha olsun oğlumuz kardeşsiz kalmasın onu yalnız bırakmaya hakkın yok dedi 9 yıl sonra kızımı Dünya'ya getirdim nerden bilirdim bunu yapacağını şimdi yavrum hiç birşeyden habersiz gülücükler saçıyor etrafa onun kokusunu çektikçe nasıl vicdanın sızlamadı kızın aklına gelmedi mi diyorum! oğlum herşeyin farkında fakat birşey yok gibi davranıyor yetişkin biriyle konuşur gibi ona durumu anlattım baban bize yalan söyledi bu yüzden bizimle yaşamayacak dedim ama her ihtiyacın olduğunda ara yanına git yada onunla kalmak istediğinde kalırsın dedim bugün beraberlerdi babasıyla bilemiyorum kötü mü yaptım kandırmak istemedim oğlumu:26:

Anlattıklarına göre her kadın senin gibi güçlü olabilse ve dik durabilse en önemlisi de baba ile oğulun arasına nefret sokmadan hayatını idame etmeyi öğretse.Allah yardımcın olsun canım.Üzülme demek basit kalır ama en azından üzül ağla içini boşalt ki rahatlayasın.Evlatların için dik durmak zorundasın.Gelişmelerden haberdar et bizi.Merakta bırakma.

cokta akli basinda akilli bi kadinsin guclu ol dusun dogru
Karari ver yazik o cocuklara hele bebis canim herseyden
Habersiz ilerde buyuduklerinde onlardan utanmayacakmi
neden ayrildiginizi ogrenince .

sürekli mesaj atıyor oğlumun telefonunda beni istiyor konuşmak istiyorum diyor... bende konuşmak istemediğimi konuşulacak birşeyin kalmadığını mesajla yazdım... ben sana bir şans daha veremem bununla yaşayamam çok ağır geldi bu yaptığın bir arada olsak bile kadınlık edemem içim almaz seni dedim ve çocuklarım 18 yaşında geldiğinde her detayı anlatacağımı babalarından neden ayrılmak zorunda kaldığımı söyleyeceğimi belirttim utanacaksın onların yüzüne bakmaya baba neden yaptın dediklerinde cevap veremeyeceksin dedim...

Dün akşam valizini hazırladım almaya gel valizini diye mesaj attım gelemem işim var sonra alırım falan diye önce direndi bende peki iftar sonrasına kadar vaktin var gelmezsen valizini apartmanın kapısına bırakıcam... nasıl istersen öyle yap dedim ve bir baktım ki iftardan 20 dakika sonra evdeydi valizini aldı paşa paşa oğlumada para bırakmış annene ver bir ihtiyacınız olursa arayın diye... en azından bu kadarını düşünüyor vicdansız adam aklıma geldikçe yazıyorum :26:

Son düzenleme:
Güvenmek mi aslaaa!!! beni bir kalemde harcadı hatta çocuklarımızıda hemde ne olduğu belirsiz bir sü*tük için!!! o kadının numarası var ama aramadım kocamı kıymete bindirmek istemedim kendini önemli paylaşılmaz zanneder sonra mazallah!!! alsın tepe tepe kullansın gerçi 16 gün önce telefon görüşmeleri kesilmiş daha sonrasında konuşmamışlar...

canim sen esini gozden cikartsanda ara kadini bilsin yuva yiktigini
belki vicdan azabi ceker ara say agzina geleni birazda o dusunsun
nasil bir yanlis yaptigini .

Kadın eşimin evli olduğunu biliyor çocukları olduğunuda ve evde olduğu saatlerde ne mesaj atmış ne çaldırmış kadın resmen ikinci bir kadın olmayı kabul ederek eşimle konuşmuş arayıp kocamı kıymete mi bindireyim yuva yıktığını bilip sevinmeyeceği ne malum? o kadına bu müjdeyi vermiycem... kadın yanına gelmek istiyorum diye yazmış bildiğin kuma olmak istiyor yani böyle onursuz haysiyetsiz yaşayan zavallı kadınlar var malesef...

haklisin nasil insanlar var hayatta esin kimbilir nasil tanitti kendini
zatende pes diyorum bu kadina icimdende neler sayiyorum
belki esin soyler senin yuzunde yuvam yikiliyor diye Ben yinede
Boyle dusunuyorum arayip soyle sen bilirsin :26:

Valla canim Allah yardimcin olsun.. Düşünmesi bile kötü bir şeyin başima gelme ihtimali o an bile kafayi yiyorum yani simdi 15 gun once kesilmisse görüsmeleri belki akli bir hata yapmadan basina gelmistir, yaptiginin yanlis oldugunu anlamistir dicem ama benimki boyle bir sey yapmis olsaydi ve ben af etseydim onu artik her halinden suphe ederdim, her an beynimi kurtlar yerdi herhalde ve huzur hic olmazdi ( bir süre ayri yaşayin hemen boşanmayin derim yinede boşanipta diger lerinin yolunu hemen acmayin

Allah yardimciniz olsun, tahmin edebiliyorum acinizi, dik durusunuz icin tebrik ederim

öncelikle cesaretin ve kararlılığın için kutlarım....
allah yardım etsin....
bu erkeklerin hepsi aynı işte ne yazıkki..
gül gibi yuvasından oldu durup dururken elin kadını için..
gitsin o kadın kurtarsın şimdi onu..

canımçok üzüldüm ama kararlılığın,dik duruşun çok hoşuma gitti.onlarca çalışan,ayakları yere basan kadından daha güçlüsün.yalnız kadın ne kadar hatalı olursa olsun kocan ondan binlerce kez hatalı.evli olan kocan,sadakat sözü veren kocan.kadın ne yaparsa yapsın,ne vaatlerde bulunursa bulunsun kendini çekmesi gerekirdi.kadına kızmanın bir anlamı yok.allah büyüktür.

gercekten akilli kadinsin
o kadini aramamakla iyi yapmissin
dedigin gibi arasaydin esin kiymete binecekti
ben malesef bu hatayi yaptim keske hic aramasaydim
bende suan ayni durumu yasiyorum esimi evden kovdum avukatla gorusuyorum
yanliz bizimkilerin ilskisi cok ilerlemis
senin yerinde olsaydim hemen bosanmak yerine bir sure ayri kalirdim esin burnu surtsun
bir dahada yapacagi varsada seni ve cocuklarini kaybetme korkusuyla yapamaz belki

armicim
o kadin zaten bu adamin evli oldugunu biliyor
onu arayip yuvami yiktin desen ne olucak biliyormusun
o kadin evli adama daha bir cilve yapicak gunde 10 kez arayip aski ilan edicek
tipki bir ahtopot gibi sarip sarmalicak kendine cekicek
bizde boyle oldu malesef
yuvamin yikilmasi o kadina muthis zevk verdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…