çekişmeli boşanmak istemiyorum bu süreçte ne kendimi ne çocuklarımı yıpratmak istemiyorum... uzun yıllardır çalışmıyorum ve kızım küçük şuan çalışamam masrafları karşılamak zorunda evden gitmesi gereken o !!! kayınpederimde onayladı o gitsin sen çocuklarınla otur dedi bizde her türlü destek oluruz diyor tabi boşandıktan sonra belki fikirleri değişir bilemem sonuçta onların evlatları ama hiç bir şekilde evden gitmeyi düşünmüyorum nafakamı ve tazminatımı ödemek zorunda avukatın yanında her detayı konuştum eğer itiraz edersen bende senin canını yakarım dedim hiç birşey diyemedi ....
aslında bir daha çocuk doğurmayı düşünmüyorken istemiyorken eşim ikna etti beni yalvardı bir bebeğimiz daha olsun oğlumuz kardeşsiz kalmasın onu yalnız bırakmaya hakkın yok dedi 9 yıl sonra kızımı Dünya'ya getirdim nerden bilirdim bunu yapacağını şimdi yavrum hiç birşeyden habersiz gülücükler saçıyor etrafa onun kokusunu çektikçe nasıl vicdanın sızlamadı kızın aklına gelmedi mi diyorum! oğlum herşeyin farkında fakat birşey yok gibi davranıyor yetişkin biriyle konuşur gibi ona durumu anlattım baban bize yalan söyledi bu yüzden bizimle yaşamayacak dedim ama her ihtiyacın olduğunda ara yanına git yada onunla kalmak istediğinde kalırsın dedim bugün beraberlerdi babasıyla bilemiyorum kötü mü yaptım kandırmak istemedim oğlumu:26:
Güvenmek mi aslaaa!!! beni bir kalemde harcadı hatta çocuklarımızıda hemde ne olduğu belirsiz bir sü*tük için!!! o kadının numarası var ama aramadım kocamı kıymete bindirmek istemedim kendini önemli paylaşılmaz zanneder sonra mazallah!!! alsın tepe tepe kullansın gerçi 16 gün önce telefon görüşmeleri kesilmiş daha sonrasında konuşmamışlar...
canim sen esini gozden cikartsanda ara kadini bilsin yuva yiktigini
belki vicdan azabi ceker ara say agzina geleni birazda o dusunsun
nasil bir yanlis yaptigini .
haklisin nasil insanlar var hayatta esin kimbilir nasil tanitti kendiniKadın eşimin evli olduğunu biliyor çocukları olduğunuda ve evde olduğu saatlerde ne mesaj atmış ne çaldırmış kadın resmen ikinci bir kadın olmayı kabul ederek eşimle konuşmuş arayıp kocamı kıymete mi bindireyim yuva yıktığını bilip sevinmeyeceği ne malum? o kadına bu müjdeyi vermiycem... kadın yanına gelmek istiyorum diye yazmış bildiğin kuma olmak istiyor yani böyle onursuz haysiyetsiz yaşayan zavallı kadınlar var malesef...
Valla canim Allah yardimcin olsun.. Düşünmesi bile kötü bir şeyin başima gelme ihtimali o an bile kafayi yiyorum yaniKadın eşimin evli olduğunu biliyor çocukları olduğunuda ve evde olduğu saatlerde ne mesaj atmış ne çaldırmış kadın resmen ikinci bir kadın olmayı kabul ederek eşimle konuşmuş arayıp kocamı kıymete mi bindireyim yuva yıktığını bilip sevinmeyeceği ne malum? o kadına bu müjdeyi vermiycem... kadın yanına gelmek istiyorum diye yazmış bildiğin kuma olmak istiyor yani böyle onursuz haysiyetsiz yaşayan zavallı kadınlar var malesef...
Kadın eşimin evli olduğunu biliyor çocukları olduğunuda ve evde olduğu saatlerde ne mesaj atmış ne çaldırmış kadın resmen ikinci bir kadın olmayı kabul ederek eşimle konuşmuş arayıp kocamı kıymete mi bindireyim yuva yıktığını bilip sevinmeyeceği ne malum? o kadına bu müjdeyi vermiycem... kadın yanına gelmek istiyorum diye yazmış bildiğin kuma olmak istiyor yani böyle onursuz haysiyetsiz yaşayan zavallı kadınlar var malesef...
gercekten akilli kadinsinGüvenmek mi aslaaa!!! beni bir kalemde harcadı hatta çocuklarımızıda hemde ne olduğu belirsiz bir sü*tük için!!! o kadının numarası var ama aramadım kocamı kıymete bindirmek istemedim kendini önemli paylaşılmaz zanneder sonra mazallah!!! alsın tepe tepe kullansın gerçi 16 gün önce telefon görüşmeleri kesilmiş daha sonrasında konuşmamışlar...
armicimcanim sen esini gozden cikartsanda ara kadini bilsin yuva yiktigini
belki vicdan azabi ceker ara say agzina geleni birazda o dusunsun
nasil bir yanlis yaptigini .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?