gercekten akilli kadinsin
o kadini aramamakla iyi yapmissin
dedigin gibi arasaydin esin kiymete binecekti
ben malesef bu hatayi yaptim keske hic aramasaydim
bende suan ayni durumu yasiyorum esimi evden kovdum avukatla gorusuyorum
yanliz bizimkilerin ilskisi cok ilerlemis
senin yerinde olsaydim hemen bosanmak yerine bir sure ayri kalirdim esin burnu surtsun
bir dahada yapacagi varsada seni ve cocuklarini kaybetme korkusuyla yapamaz belki
armicim
o kadin zaten bu adamin evli oldugunu biliyor
onu arayip yuvami yiktin desen ne olucak biliyormusun
o kadin evli adama daha bir cilve yapicak gunde 10 kez arayip aski ilan edicek
tipki bir ahtopot gibi sarip sarmalicak kendine cekicek
bizde boyle oldu malesef
yuvamin yikilmasi o kadina muthis zevk verdi
cok rahat geldın bana kusura bakmada dogru hepımız düser şaşarız ama suda var bır sans daha verınce noluyor bılıyormusun o adam ıkıncı bı kez daha aldatıyor cunku nasıl olsa kadın her seferınde affedıyorya hıcbı erkek bulunmaz bursa kuması deıl ıkıncıyı tercıh eden gıtsın onla evlensın arkadas nası olsa bırıncıyı enayı yerıne koyup ıkıncıye degerlı vakııtlerını ayırmıs nasıl olsa konu sahıbı bence cok guzel yapmıssın eger susup otursaydın yakaladgn halde belkı ırtıbatları hala devam edıcektı belkı ılerı gıdecektıı degılmıbazı yorumları okudum arkadaşlar yapmayın 12 yıllık emek var boşanmaya destek vermeyelim eminim ki pişman olmuştur insanoğluyuz
hepimiz şaşar düşeriz tmm yapmş bi hata uymuş şeytana 2 tane evladı var o kadar kolay deilki bence biraz ayrı kalın ama boşanma taraftarı deilim ....
canımçok üzüldüm ama kararlılığın,dik duruşun çok hoşuma gitti.onlarca çalışan,ayakları yere basan kadından daha güçlüsün.yalnız kadın ne kadar hatalı olursa olsun kocan ondan binlerce kez hatalı.evli olan kocan,sadakat sözü veren kocan.kadın ne yaparsa yapsın,ne vaatlerde bulunursa bulunsun kendini çekmesi gerekirdi.kadına kızmanın bir anlamı yok.allah büyüktür.
Anlaşmalı boşanalım uzamasın çocukları yıpratmayalım dedim pişmanım üzgünüm boşanmak istemiyorum seviyorum seni gibi her pişkin erkeğin söylediği sözleri söyledi... insan pişman olacağı şeyi niye yapar hemde 12 yıldan sonra sevdiği kadına...o kadına ne diyim artık evli bir adamla niye konuşurlar beklenti ne Allahta onun en sevdiğiyle imtihan etsin onunda canı yansın başka ne diyim kibu arada bir arkadaş sormuş yüzyüze görüşmüşler mi diye hayır kadın başka şehirde İzmir'de 40 yaşında dul... eşim 35 yaşında ve ben 30 yaşındayım yemin ederim çirkin pasaklı ilgisiz bir kadında değilim neden yaptı bunu bana aklım almıyor... belki yakalamasam yüzyüze görüşeceklerdi
cok rahat geldın bana kusura bakmada dogru hepımız düser şaşarız ama suda var bır sans daha verınce noluyor bılıyormusun o adam ıkıncı bı kez daha aldatıyor cunku nasıl olsa kadın her seferınde affedıyorya hıcbı erkek bulunmaz bursa kuması deıl ıkıncıyı tercıh eden gıtsın onla evlensın arkadas nası olsa bırıncıyı enayı yerıne koyup ıkıncıye degerlı vakııtlerını ayırmıs nasıl olsa konu sahıbı bence cok guzel yapmıssın eger susup otursaydın yakaladgn halde belkı ırtıbatları hala devam edıcektı belkı ılerı gıdecektıı degılmı
canim sen esini gozden cikartsanda ara kadini bilsin yuva yiktigini
belki vicdan azabi ceker ara say agzina geleni birazda o dusunsun
nasil bir yanlis yaptigini .
4 gün önce aldatıldığımı öğrendim o kadar üzgünüm ki benim kocam yapmaz sanıyordum ne kadar aptalmışım nasıl güvendim ona ben... 11 yıllık evliyiz biz 10 yaşında oğlum 8 aylık kızım var ama çocuklar falan umurumda değil boşanmaya karar verdim yapamam ona bir daha kadınlık yapamam benFacebookta bir kadınla tanışmış ve 1 aydır telefonla konuşuyorlarmış kadın başka şehirde ve eşimin evli olduğunu biliyor üstelik eşimden 5 yaş büyük 40 yaşında dul bir kadın telefon kayıtlarından yakaladım önce inkarlar yeminler sonra itiraf... evet benimde evliliğimin bittiğinin resmidir... 4 gündür ağlamaktan helak oldum kızımı emziremiyorum sütüm gelmiyor yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum dağılmış vaziyetteyim dün avukata gittim eşimide çağırdım bayramdan sonra boşanma davamı açıyorum bu arada eşimi evden gönderdim bekar bir arkadaşı var onda kalıyor... kayınvalideme ve kayınpederime durumu anlattım tabi yıkıldılar onlarda çok üzgünler eşimi arayıp saydırmışlar demediklerini bırakmamışlar eşim ne annesine gidebiliyor ne eve gelebiliyor herkes kırmızı kart göstermiş durumda beter olsun Allahından bulsun mübarek Ramazan günü düştüğüm duruma inanamıyorum
bazı yorumları okudum arkadaşlar yapmayın 12 yıllık emek var boşanmaya destek vermeyelim eminim ki pişman olmuştur insanoğluyuz
hepimiz şaşar düşeriz tmm yapmş bi hata uymuş şeytana 2 tane evladı var o kadar kolay deilki bence biraz ayrı kalın ama boşanma taraftarı deilim ....
canım benim çook üzüldüm büyük geçmiş olsun.bundan sonra güvenmen çok zor.ama ben evliliğine şans ver derim çünkü insanlar bazen şeytana uyar Allah şaşırtmasın.erkekler bizden daha farklı bazen nefslerine gem vuramıyorlar.heyecan yaşamak istiyorlar olayın senin yetersizliğinle hiiç alakası yok.harika bir kadın olduğuna şüphem yok.emin ol biranlık birşey sonrasında o da çok pişman olacaktı iyi ki ilişki yaşanmamış.bence birbirinizi çok seviyorsunuz hemen boşanma birsüre ayrı kalın.ayrılırsan 2 çocuğunla birlikte çok zor ve acı dolu bir hayat seni bekliyor.mutlaka birlikte psikoloğa gidin altında yatan sebebi öğrenin bu senin için de çok gerekli.şuan çok zor biliyorum ama yapmak zorundasın.eğer psikolojik destek akmazsan biraraya gelseniz bile senin başa kakmaların yüzünden hayat zindan olur.çocukların olduğu için bu evliliğe şans vermek zorundasın.bunu yaşamış bir dostum var şuan eskisinden daha mutlular psikolojik destek alırken farkında olmadıkları hatalarını da gördüler.ama zor bir süreç bence mücadeleye değer Allah yardımcın olsun dualarım seninle.
4 gün önce aldatıldığımı öğrendim o kadar üzgünüm ki benim kocam yapmaz sanıyordum ne kadar aptalmışım nasıl güvendim ona ben... 11 yıllık evliyiz biz 10 yaşında oğlum 8 aylık kızım var ama çocuklar falan umurumda değil boşanmaya karar verdim yapamam ona bir daha kadınlık yapamam benFacebookta bir kadınla tanışmış ve 1 aydır telefonla konuşuyorlarmış kadın başka şehirde ve eşimin evli olduğunu biliyor üstelik eşimden 5 yaş büyük 40 yaşında dul bir kadın telefon kayıtlarından yakaladım önce inkarlar yeminler sonra itiraf... evet benimde evliliğimin bittiğinin resmidir... 4 gündür ağlamaktan helak oldum kızımı emziremiyorum sütüm gelmiyor yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum dağılmış vaziyetteyim dün avukata gittim eşimide çağırdım bayramdan sonra boşanma davamı açıyorum bu arada eşimi evden gönderdim bekar bir arkadaşı var onda kalıyor... kayınvalideme ve kayınpederime durumu anlattım tabi yıkıldılar onlarda çok üzgünler eşimi arayıp saydırmışlar demediklerini bırakmamışlar eşim ne annesine gidebiliyor ne eve gelebiliyor herkes kırmızı kart göstermiş durumda beter olsun Allahından bulsun mübarek Ramazan günü düştüğüm duruma inanamıyorum
aslında bir daha çocuk doğurmayı düşünmüyorken istemiyorken eşim ikna etti beni yalvardı bir bebeğimiz daha olsun oğlumuz kardeşsiz kalmasın onu yalnız bırakmaya hakkın yok dedi 9 yıl sonra kızımı Dünya'ya getirdim nerden bilirdim bunu yapacağını şimdi yavrum hiç birşeyden habersiz gülücükler saçıyor etrafa onun kokusunu çektikçe nasıl vicdanın sızlamadı kızın aklına gelmedi mi diyorum! oğlum herşeyin farkında fakat birşey yok gibi davranıyor yetişkin biriyle konuşur gibi ona durumu anlattım baban bize yalan söyledi bu yüzden bizimle yaşamayacak dedim ama her ihtiyacın olduğunda ara yanına git yada onunla kalmak istediğinde kalırsın dedim bugün beraberlerdi babasıyla bilemiyorum kötü mü yaptım kandırmak istemedim oğlumu:26:
boşanmakla çok doğrru birşey yapoyorsun . ona birdaha güvenemezsin . bence biir çok kadınada örnek olsun . aldatıldığını bile bile gurursuz gurursuz oturan kadınlar var hemde sayısı çok . bravo takdir ettim arkadaşım yolun açık olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?