Aldatıldım :( bunu haketmedim içim acıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

boylelerine ne diyimki Allah nasil biliyorsa oyle yapsin.
bende belki insafa gelir dedim .
ya senin yuvanin yikilmasina sevinen kadinada ne demeli

boşanmakla çok doğrru birşey yapoyorsun . ona birdaha güvenemezsin . bence biir çok kadınada örnek olsun . aldatıldığını bile bile gurursuz gurursuz oturan kadınlar var hemde sayısı çok . bravo takdir ettim arkadaşım yolun açık olsun .

Allah yardımcın olsun bu mübarek günlerde inşallah daha mutlu olursun

erkeler böle işte azcık başkasından ilgi görünce yavşıyolar .bence öle süründürki bi daha yapmaya kalkmasın egerki fiziksel yakınlaşma olmadıysa bi fırsat daha ver cocukların için sen o kayınvaldenlerin kırmızı kartına güvenme 1 hafta sonra alırlar eve seni ikna etmeye gelirler sen nasıl evladını atamazsan onlarda atmazlar bide üstüne seni şuclu cıkarırlar yeni bi hayatta başlamakta cok zor kızının sana ihtyacı var tabi babasınada iyi düşün derim rabbim ferahlık versin sana

bazı yorumları okudum arkadaşlar yapmayın 12 yıllık emek var boşanmaya destek vermeyelim eminim ki pişman olmuştur insanoğluyuz
hepimiz şaşar düşeriz tmm yapmş bi hata uymuş şeytana 2 tane evladı var o kadar kolay deilki bence biraz ayrı kalın ama boşanma taraftarı deilim ....

cok rahat geldın bana kusura bakmada dogru hepımız düser şaşarız ama suda var bır sans daha verınce noluyor bılıyormusun o adam ıkıncı bı kez daha aldatıyor cunku nasıl olsa kadın her seferınde affedıyorya hıcbı erkek bulunmaz bursa kuması deıl ıkıncıyı tercıh eden gıtsın onla evlensın arkadas nası olsa bırıncıyı enayı yerıne koyup ıkıncıye degerlı vakııtlerını ayırmıs nasıl olsa konu sahıbı bence cok guzel yapmıssın eger susup otursaydın yakaladgn halde belkı ırtıbatları hala devam edıcektı belkı ılerı gıdecektıı degılmı

Allah yardımcınız olsun.. Boşanmakla çok doğru bir karar vermişsiniz. Yeni hayatınızda çocuklarınızla birlikte mutluluk ve huzur diliyorum.

yukarıdaki tespitler çok yerinde. bende senin geçtiğin yollardan geçtim tatlım . farkedip ayrıldığımda kızlarımın biri yaklaşık 10 diğeri 8 yaşındaydı 1,5 yıl oldu boşanalı . 12 yıl evlilik 5 yıl da öncesi 17 yılım bu adamla geçmişti. sana diyebileceğim affetmeyi denemek istersen dene ama unutamıyorsun bende boşanmadan bir süre bekledim acaba ne yapsam diye.ama olmuyor. ne sen eski sensin ne de o . büyü bozuldu. sevdiğin adamsa eğer gönlünde öldürmek için çabalayacaksın.ilk günler su bile boğazıma takılıyordu.Bir aayda 10 kilo filan vermiştim ağzımdan lokma geçmiyordu. sende dikkat et. süt yapımını arttıran içecekler var anneler için onlardan almayı bir dene ama büyük ihtimalle sütün kesilebilir. oğlundan gizlememekle çok yerinde bir karar vermişsin ama dikkat et. eski kocam, o kadınla birşey yapmadımi arkadaştık muhabbeti yaptı kızlara. büyük kızım babasını çok sevdiği için bana dediki anne babam seni aldatmamış. ne yapmış kızım diyorum onla arkadaşmış diyor. çocuklarda kabullenmekte zorlanıyor velhasıl. kadını aramamanda doğru bir karar. ben öğrendiğimde eski eşim öğrendiğimi ona söyledi ve kadın süreci hızlandırmak için elinden geleni yaptı.işyerinde duyurdu neler neler, resmen ahtapot gibi kavradı. kavrasın tepe tepe kullansınlar. bırak bizi çocuklarına sahip çıkmayı beceremeyen bir adamın hayatında sorumlu davranacağını zannetme. anlattıklarından anladığım ,eminim evin çoğu yükü sende. boşanınca hayatında değişen çok şey olmayacak. hatta bazı yüklerini hafiflemiş hissedeceksin. daha az ütü en basiti. Sadece sevilmeyi,cinselliği özlüyor insan ama sevildiğini hissetmeden de bu işler olmuyor. Artık o adamla yapar mıydım? hayır... sana kendini kullanılmış hissi verdiren bir insanla aynı yatakta olmak çok zor.
ben bunu hak etmedim demişsin ya hani, insan doğası gereği bu olayda bir suç unsuru arıyor ve kadın milleti önce kendini sorguluyor. ama olayı kabullendikten sonra şunu fark ediyorsun çevrenden; erkeğin eşi 150 kilo ama çokk mutlular, yada evi pis, kadın hiçbirşeyle ilgilenmiyor ama mutlular. Sorun SENDE YADA YAPTIKLARIN VEYA YAPMADIKLARINDA DEĞİL canım, sorun evlendiğimiz kişilerde. nefsinin peşinden gidiyorlar. pis nefislilik kısacası. sana şunu da diyeyim iyi ki erken yaşta,henüz gücümüz varken olmuş ve fark etmişiz. birde bu kadına hiçç kızma bu olmasaydı yavşayan başka biri olacaktı yine. kendine sahip çıkması gereken kocalarımızdı. sanki sen çok mu dertsiz sorunsuz yaşıyordun, sen dörtdörtlük mutluydun da o yüzden mi sen aldatmıyorsun. yazıklar olsun böylelerine .
birde ettiğin dualara dikkat et. Allahım sen benim hakkımı al diye dua ederim hep. şöyle olsun böyle olsun demekten çok korkuyorum. mazlum konumundasın ve ahın tutup seni veya çocuklarını bulmasın.
sana bir yaşadığımı daha söyleyeyim. eski kayınvalidemler ve görümcemler kaynım herkes beni çok sever ama öküz ölünce ortaklı bozuluyor ,bir darbede onlardan yiyorsun.sana tavsiyem şu an olayın şokundalarken eğer boşanacaksan evi sana verirlerse versinler yadaavermezler ama torunlarının üstüne vermelerini iste. eğer vermezlerse anlaşma metnine şartlar dahilinde sen istemeden kimsenin seni çıkartamayacağını madde olarak eklettir. ileride onlarda sana bir tekme atarsa şaşırma.insan oğlu çok nankör. Dik duruşun ve isabetli kararların için tebrik ediyorum. 4 günde bunları düşünebilmişsin. ben ilk günler saf gibi ,salak salak ortada dolaşıyordum :) Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarım seninle... birşey sormak istersen özelden mesaj atarsın sevgiler

canım benim çook üzüldüm büyük geçmiş olsun.bundan sonra güvenmen çok zor.ama ben evliliğine şans ver derim çünkü insanlar bazen şeytana uyar Allah şaşırtmasın.erkekler bizden daha farklı bazen nefslerine gem vuramıyorlar.heyecan yaşamak istiyorlar olayın senin yetersizliğinle hiiç alakası yok.harika bir kadın olduğuna şüphem yok.emin ol biranlık birşey sonrasında o da çok pişman olacaktı iyi ki ilişki yaşanmamış.bence birbirinizi çok seviyorsunuz hemen boşanma birsüre ayrı kalın.ayrılırsan 2 çocuğunla birlikte çok zor ve acı dolu bir hayat seni bekliyor.mutlaka birlikte psikoloğa gidin altında yatan sebebi öğrenin bu senin için de çok gerekli.şuan çok zor biliyorum ama yapmak zorundasın.eğer psikolojik destek akmazsan biraraya gelseniz bile senin başa kakmaların yüzünden hayat zindan olur.çocukların olduğu için bu evliliğe şans vermek zorundasın.bunu yaşamış bir dostum var şuan eskisinden daha mutlular psikolojik destek alırken farkında olmadıkları hatalarını da gördüler.ama zor bir süreç bence mücadeleye değer Allah yardımcın olsun dualarım seninle.

bu kadın ne istiyo bizden diye sormuşsun. ne isteyebilir ki? tabi ki para istiyo. böyle kadınların tek derdi paradır.

yakında şuraya para lazım, buraya para lazım diye ötmeye başlar. aptal erkekler de böylelerine para yedirir.

profilinden gördüğüm kadarıyla çok güzel de bi kadınsın. hem de akıllı ve güçlüsün. böyle zavallı bir adam için fedakarlık yapmaya değmez.

evlilikler kolay yıkılmamalı bence de. ama bu aldatma için geçerli değil. aldatma olmasaydı her türlü sorun aşılırdı ama aldatma çok farklı bişey. affetsen bile hiçbişey eskisi gibi olmaz.

evlilik kolay birşey deil belkide pişman olacak bir daha yapmayacak sen boşanınca hayatın laylaylom mu sanıyorsun bence bi şans daha versin nie biliyomusun uzun süre emek vermişler bu yaptıgına taraftar deilim yanlışta anlaşılmasın ama işte bu cocuklaar insanın belini büküyor....

canim sen esini gozden cikartsanda ara kadini bilsin yuva yiktigini
belki vicdan azabi ceker ara say agzina geleni birazda o dusunsun
nasil bir yanlis yaptigini .

bana kalırsa sakın arama senin muhattabın o kadın değil senin muhattabın kocan zaten o yuva yıktığını çoktan öğrenmiştir vicdanı olsa evli bir erkekle zaten konuşmazdı kaldı ki yuva yıkdığını öğrenince vicdanlanacak hiç sanmam bunlar alışlmışlar kim bilir senin kocan kaçıncı sen çok güçlü ve asil bir kadınsın onunla konuşarak onun seviyesine inme
sen sakın üzülme seni kaybettiği için o adam üzülsün kimse vazgeçilmez değildir...

sizi cesaretinizden oturu kutlarım. çogu kadının cocugu yokken bıle vermeye cesaret edemeyecegı bır karar vermıssınız ve harıka bır yol ızlemıssınız, evden uzaklastırmak, aılesıne anlatmak vs... sadece cocugunuza ve sutunuzun kesılmesıne cok uzuldum dılerım bu kadar zararla atlatırsınız, dusunmeyın uzulmeyın ve sakın ama sakın baskaları gıbı olayı hafıfa alma yoluna gıtmeyın, cunku bu durumda cogu kadın, fızıksel olarak bırsey olmamıs yok facebook, telefon, cocuklarım var vs yoluna gıdıp olayı kendı gozunde basıtlestırme cabasına gırerdı. bu durum bır kere yasandıysa emın olun devamı gelecektır, fızıksel veya dusunce olarak aldarma esıttır ve bu onun acızlıgıdır sızın degıl, bundan sonrakı surecte sıze kolay gelsın derım. cocuklarınızla mutluluklar.

kadın aldatsaydı ama böle konuşmazdın dimi . boşa o kadından sana hayır gelmez derdiniz . ama erkek olunca aman canım şaşar düşeriz hepimiz hata yaparız hıhı yaparız . erkeklere sınırsız özgürlük kadınlara tanınmıyor ama . kadın nasıl sadıksa erkekte öle sadık olucak ha olmadı mı o zaman bedelini öder bu kadar basit .

erkeklerin çoğu sanırım bu gibi işleri karıstırırken bunu (kırmızı yazılar) düşünüyor heralde. ama yapmadan benim çocuklarım var napıyorum ben demıyorlar.

Yaseku;
Inan cok sasirdim ve uzuldum.
Cunku esinin alkol aldigiyla ilgili konuda hissetmistim biliyor musun ?
Ama bunu dile getirememistim ...
Simdi baktim sunlari yazmisim :
"Bence esin evden uzaklasmak
icin ickiyi bahane ediyor ,
sen de farkindasin ve taktigin
kisim bu sanirim ...
Ben olsam evde sadece bir
aksam icmesine izin verirdim,
yani onu denerdim bakalim
amac icki mi , yoksa evden
bir kacis mi diye ?"

Bence bu ilk de degil gibi sanki ...
Bilemiyorum tabi de sonucta aldatmanin sanali gercegi yok.
Guclu durusun icin tebrik ediyorum.
Ogluna dogruyu soylemekle de iyi yapmissin.
Ben olsam ben de ayni sekilde davranirdim.

Allah yardimcin olsun...
Esin de kaybettiklerine yansin dursun simdi...

Belki de herkes sasiracak benim yorumuma ama ben ikinci bir sans daha vermen tarafindayim. Eskiden olsa aman be bosa derdim ama simdi oyle dusunmuyorum. Ha iyice surundur, bir sure ayri kal, beter olsun akli iyice basina gelsin ama su asamada daha bosanma.

P.S. Hic bir kadin aldatilmayi haketmez. Temiz olmamasi, guzel olmamasi buna bahane degildir. Eger erkek kadini begenmiyorsa ve oyle dusunuyorsa bastan evlenmeyecektir ya da o kadini hic sevgili diye secmeyecektir. Aldatmanin hic bir bahanesi olamaz, bu bir karakter bozuklugudur. Yalniz bir kere bir hata yapip, seytana uyarsin ve dersini alirsin bir daha yapmazsin , boyle erkekler var. Bir kere yaparsin, bir daha yaparsin , bir cok defa daha yaparsin, boyle erkekler de var.

Son düzenleme:
Vicdansızlar
herseyı gectım cocuklarındanda mı utanmıyor bu adam yahu . Uzme kendını dıcem ama ınsanın elınden bırsey gelmıyordur dıye dusunuyorum . En azından guclu ol cocukların ıcın . Yuva yıkanın yuvası olmazmıs kocanda senın gıbısını zor bulur . Allahım sen bu erkeklere bıraz akıl fıkır ver .

baban bize yalan söyledi demek 10 yasındaki bir cocuga biraz agır olabilir kardeşim sen bence bunu ifade ederken profesyonel destek alırsan daha iyi olur ömrünce babasını yalancı bilmesin.

bunu kabul eden kadınlar gurursuz kadınlar ddegil bence . bu ifade gurursuzluk bana çok ağır itham gibi geliyo affetmenin ne derece büyük bir erdem oldugunu düşününce.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…