Aldatıldım bununla nasıl baş ederim

bende bugün ogrendim zor bi surec malesef ama geri donme asla her zaman daha iyisi vardır zor gunler de geçer gider

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
ararsa acmamayi hayatima bidaha asla almayayi düşünüyorum kendime olan saygimdan dolayi kendimi seviyorum ve daha iyilerine layik oldugumu düşünüyorum ki bence sennde oyle dusun, aldatan insan her zamaj kaybeder boyle insanalrin eninde sonunda iki yakasi bir araya gelmiyorlar mutsuz oluyolar zaten,yolumuza bakmak en guzeli

ararsa acmamayi hayatima bidaha asla almayayi düşünüyorum kendime olan saygimdan dolayi kendimi seviyorum ve daha iyilerine layik oldugumu düşünüyorum ki bence sennde oyle dusun, aldatan insan her zamaj kaybeder boyle insanalrin eninde sonunda iki yakasi bir araya gelmiyorlar mutsuz oluyolar zaten,yolumuza bakmak en guzeli
Bende dönüp bakmamayi düşünüyorum ama ben evliyim boşanmaya asla razı olmayacak ve çok haklısınız bizden daha önemli değil hicbisey aldatanlar düşünsün Allah hepsini bildiği gibi yapsın

Bende dönüp bakmamayi düşünüyorum ama ben evliyim boşanmaya asla razı olmayacak ve çok haklısınız bizden daha önemli değil hicbisey aldatanlar düşünsün Allah hepsini bildiği gibi yapsın
pasq pasa razi olur o kimde olmuyor hem aldatmis hem razi degilmis gerekirse aileniz gelsin alsin oda surunsun bundan sonraki mutsuz hayatında

pasq pasa razi olur o kimde olmuyor hem aldatmis hem razi degilmis gerekirse aileniz gelsin alsin oda surunsun bundan sonraki mutsuz hayatında
Ailemin yanındayım zaten öğrenir öğrenmez terk ettim evi ama inan bide onu razı etmeye gücüm yok ya bilmiyorum neler yaşanılacak hakkımızda hayırlısı olsun

Ne olursa olsun çok zor bi durum ama eşiniz olmayınca kopması daha kolay iki tane de çocuğum var ama dönmeyi hiç düşünmüyorum rabbim hayırlısını versin size de bana da sabır versin
evet sizin durumu tahmin ediyorum az cok, ama asla pes etmeyin her zaman gerçekten daha iyisi var , iyi insanlqr var umudunuzu kaybetmeyin. aminnn ikimiz icin de en guzelleri olsun

Ağlama krizleri,kahve sigara 15 gün sürekli ağıza lokma sokamama,güçlü durmaya çalışıp kimseye belli etmeden günlük işlerini yapma,gün içinde orda burda ağlama krizleri içinin dolup burnun direğinin sızlaması amannn daha neler nelerrr
çok özlemekte var bunun için de öyle çok özlüyosun kiii oy oyyy
ama şimdi nötr hiç bişey hissetmiyorum normal arkadaşım gibi herşeyi paylaşabiliyorum 2 yıl geçti aklıma bile gelmiyor aldatıldığım

Ağlama krizleri,kahve sigara 15 gün sürekli ağıza lokma sokamama,güçlü durmaya çalışıp kimseye belli etmeden günlük işlerini yapma,gün içinde orda burda ağlama krizleri içinin dolup burnun direğinin sızlaması amannn daha neler nelerrr
çok özlemekte var bunun için de öyle çok özlüyosun kiii oy oyyy
ama şimdi nötr hiç bişey hissetmiyorum normal arkadaşım gibi herşeyi paylaşabiliyorum 2 yıl geçti aklıma bile gelmiyor aldatıldığım
Ayrılmadiniz mi siz bende ağlamak istiyorum ama çocuklarımın yanında güçlü durmaya çalışıyorum o zaman nefes alamiyormusum gibi hissediyorum Allah kimsenin başına vermesin

Ayrılmadiniz mi siz bende ağlamak istiyorum ama çocuklarımın yanında güçlü durmaya çalışıyorum o zaman nefes alamiyormusum gibi hissediyorum Allah kimsenin başına vermesin

boşandım
çocukların yanında diil başka oda da ağlayıp zırlayıp içeri gelip kutu kutu pense oynamışlığım bile var
1 yıl aldatılmayı affetmeyi istedim uğraştım baktım olmuyor affedemiyorum boşanalım dedik ikimiz de hayatı zindan ediyodum ikimize de boşandık çok ağladım beş parasız kaldım falan ama hepsi geçti çok şükür şimdi çok çok iyiyim
siz de iyi olacaksınız emin olun bunu bilerek davranın bu günler de geçecek deyin kendinize

Back
X