ALDATILDIM CANIM ÇOK ACIYOR NE YAPSAM ACISI GEÇMİYOR

Hayalperes 22

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
13
-20
1
31
Merhaba arkadaşlar hayatımın en zor anları yaşıyorum ve göz yaşım hiç durmuyor 27 yaşında kendimce bakımlı güçlü bir kadınım öyle sanıyordum eşime canımdan çok güveniyordum eşimin istegram ,fesbuk hiç bir sosyal aktivite yok TLF hep elimde ,herşeyi benim diye biliyordum beni 50 yaşında bir sokak kadınıyla aldattı kadın çıkma teklifi etmiş eşimde hiç düşünmeden kabul etmiş iki ay konuşmuş dışarda iki kez buluşmuslar öğrendim dünyam başıma yıkıldı eşim boşanmak istedim sonra eşim ağladı yalvardı şeytan uyduğunu ona ne yaptıysam sesini çıkarmadı ben gerçekten affetmek için değil çaresiz kaldığım için affettim iki küçük çocuğun var ve bakacak durumumda yok ama unutamıyorum içim çok acıyor eskisinden daha fazla ilgi göstermeye çalışıyor um ama olmuyor neden yaptın sorunum neydi bilmek istiyorum diyorum hiç bir sorunum olmadığını kendi aptallığı dan nefsine yenik düştü günü söylüyor çirkin ve yaşlı bir kadına nefis gidermi aklım almıyor lütfen bir akıl verin eskisinden çok daha iyi günler ce ayaklarıma kapandı ama gözümde çok değersiz bakmak dahi istemiyorum yüzüne vurmuyor um artık ona çok şey yaşattım ama içim hiç rahat değil

Adamın hiçbir standartı yok. Annesi yaşındaki kadının bile ilgi gösterdi diye peşine düştüyse en küçük bir ilgi gördüğü her kadının da peşine takılır gider. Siz de ayrılamam, bu adamı bırakamam diyorsanız fazla kurcalamayın ve adamın size hastalık bulaştırma riskine karşı kondom kullandırın.

Çirkin ve yaşlı bir kadın değil demekki eşinize göre
Yahu aldatmanın acısını gene muhatabına değil başka tarafa yüklüyoruz
Neyse bir defa yapan gene yapar
Güven cam gibidir kırıldımı bir daha eskisi olmaz
Diyorum

Birinin sosyal medyadan "çıkalım mı" demesi, diğerinin de "tamam" diyip eşini aldatması
Instagram ve facebook yazım şekliniz
Aldatılan bir kadın olarak "sorunum ne?" şeklinde kendinizi yerin dibine sokmanız
Eşinizi size sadakatsizlik yapmasına rağmen öyle ya da böyle affedip eşiniz hakkında en ufak bir kötü kelime kullanmamanıza karşın, karşı tarafın kimseye bir sadakat yükümlülüğü olmamasına rağmen "sokak kadını, çirkin ve yaşlı" olarak tanımlamanız...

Olay ve olayı anlatım şekliniz bana çok değişik geldi. Maddi imkanınız veya aile desteğiniz varsa boşanın yoksa da bu konuyu unutmuş gibi yapıp hayatınıza devam edin. Başka seçenek yok gibi.

O aldatmış ama eskisinden daha ilgili olmaya çalışan sizsiniz.

Çocuklarım için affettim çünkü bakacak durumum yoktu diyorsunuz, ama ilk cümlenize bakımlıyım güçlüyüm yazmışsınız.

Güçlü olmak bakımlı olmaktan geçmiyor. Belli siz, diğer kadından güzel olduğunuzu vurgulamak istiyorsunuz ama ne alakası var?

Keşke bakımlı olmak yerine işiniz olsaydı, para kazansaydınız , işte o zaman güçlü kadın olurdunuz.

Çocukları da bahane etmeyin, boşanmaya cesaret edemeyen kadınların 1 numaralı bahanesi zaten bu.

Nafaka alırdınız çocuklarınız için. İşe girer çalışırdınız.

Bir de sokak kadını ne ya???

Terbiyeli olun.

Kocanızdan çıkaramadığınız hırsı, o kadın üzerinden çıkarmaya çalışmayın.

Aklı yok muydu eşinizin? Kabul etmeseymiş.

Valla yetti artık şu aldatılan kadınların kocalarına tek kötü söz söylemeyip, öteki kadına yardırması.

Kadın belki bilmiyordu evli olduğunu eşinizin?? Ne malum?

Hem internetten çıkma teklifi mi edilir artık ya, eşiniz de üffff

** bu arada asla çalışmayan, ev hanımı olan kadınları aşağılamıyorum. Asla. Sadece konu sahibi bakımlıyım bu yüzden güçlüyüm, ama çocuklarıma bakamazdım o yüzden affettim dediği için yazdım. Yani resmen bahane.

reklam olmasın banlanırım diye öyle yazıyoruz bazen.hatta en meşhur telefon markasını bile farklı yazıyoruz

Aldatmanın acabası olmaz. Acaba şöyle olsaydı aldatmaz mıydı diye kendinize suç bulmayın. Eşiniz olacak şahıs karaktersiz ve zevksiz. Damacana olsa da farketmez onun için. Iyy. Nasıl evli kalabiliyorsunuz hala?

çalışan birikimi olan kadınlar bile çat diye kapıyı vurup gidemiyorlar o evden.burada kaç konu okuduk böyle.konu sahibinin yaşı genç ve erkenden de 2 çocuğu olmuş hayatı tanımamış anca bebek büyütmüş.birden boşanmayı düşünmesi buna hazır olması kolay değildir.kafası karışıktır onun şimdi

Böyle ağlıyarak çözüm olmaz madem güçlüsün kendine bir hayat kurma çaban olsun
Çocukları bahane edip ben çalışamam diyorsanız eğer o zaman kocanın yediği hatleri aldatmayı görmeyecek onunla yaşamaya devam ediceksin

Ağlamakla dövünmekle bir şey olmuyor
Dediğin gibi güçlü olup dik durup aklını başına alıp kocandan kurtulma yoluna bakıcaksin

Yoksa Yorgunyurek35 siz misiniz?
İmlanız, tarzınız, bakış açınız .. Çok benziyorsunuz.

Ya evet ben buradaki bazı yorumcuların çok çok acımasız olduğunu düşünüyorum maalesef.Hayatta herşey o kadar kolay olmuyor evet keşke hemen kapıyı çarpıp çıkabilse bu olayı hemen unutup hayatıma devam edebilse ama işte şartlar başka hayatlar başka.Ben size katıldım doğrusu.Elbette kabul etmesin ama bir durum değerlendirmesi şart.

Hiç değilse eskisinden daha ilgili olmaya çalışmasın, kendini bozmadığı şeyi tamir etmeye çalışırken yormasın. Bunu yapması gereken o ç.kü kopasıca kocası. Boşanıp boşanmamak kendi bilecekleri iş, en büyük hata bu paşazadelerin g.tünü kaldırmak.

kendimi yerine koydum bir an .eşim yapsa öğrensem param da var evden gidecek; gidecek yerim de var kapıda arabam da var.Ama öğrenir öğrenmez gidemezdim sanırım.hele çocuk varsa kafamı toplardım en zararsız nasıl çıkarım bu girdaptan diye düşünürdüm güvendiklerime danışırdım.kolayca boşa gitsin çık git o evden diyenler bana samimi gelmiyor çoğunlukla.ha fiziksel şiddet olur anında gidilmeli o zaman gidecek yer varsa

reklam olmasın banlanırım diye öyle yazıyoruz bazen.hatta en meşhur telefon markasını bile farklı yazıyoruz

Gerçekten mii
Hadi butik hesaplar için vs reklam olmasın diye ben de sansürlüyorum ama böyle dünya çapındaki büyük markaların reklam ihtiyacı olmadığı için hiç aklıma gelmemişti sansürlemek. Çok teşekkürler bilgi için.

bazı konularda yazabiliyoruz bazılarında yasak oluyor .en iyi yönetim bilir bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…