- 19 Ocak 2022
- 13
- -20
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hayalperes 22
-
Kolunda sigara yaktım ses kaydı programı kurmuştum çocuk ebeveynin programı şupelendigim an yaptımNasıl yakaladın? Eninde sonunda bir daha yapar, bitmeye mahkum bir ilişki. Ağlayan erkeklere zerre inanmıyorm, ağzının üstüne çakasım geliyor
Mide der susarımMerhaba arkadaşlar hayatımın en zor anları yaşıyorum ve göz yaşım hiç durmuyor 27 yaşında kendimce bakımlı güçlü bir kadınım öyle sanıyordum eşime canımdan çok güveniyordum eşimin istegram ,fesbuk hiç bir sosyal aktivite yok TLF hep elimde ,herşeyi benim diye biliyordum beni 50 yaşında bir sokak kadınıyla aldattı kadın çıkma teklifi etmiş eşimde hiç düşünmeden kabul etmiş iki ay konuşmuş dışarda iki kez buluşmuslar öğrendim dünyam başıma yıkıldı eşim boşanmak istedim sonra eşim ağladı yalvardı şeytan uyduğunu ona ne yaptıysam sesini çıkarmadı ben gerçekten affetmek için değil çaresiz kaldığım için affettim iki küçük çocuğun var ve bakacak durumumda yok ama unutamıyorum içim çok acıyor eskisinden daha fazla ilgi göstermeye çalışıyor um ama olmuyor neden yaptın sorunum neydi bilmek istiyorum diyorum hiç bir sorunum olmadığını kendi aptallığı dan nefsine yenik düştü günü söylüyor çirkin ve yaşlı bir kadına nefis gidermi aklım almıyor lütfen bir akıl verin eskisinden çok daha iyi günler ce ayaklarıma kapandı ama gözümde çok değersiz bakmak dahi istemiyorum yüzüne vurmuyor um artık ona çok şey yaşattım ama içim hiç rahat değil
Esiniz kac yasinda kiBirinin sosyal medyadan "çıkalım mı" demesi, diğerinin de "tamam" diyip eşini aldatması
Instagram ve facebook yazım şekliniz
Aldatılan bir kadın olarak "sorunum ne?" şeklinde kendinizi yerin dibine sokmanız
Eşinizi size sadakatsizlik yapmasına rağmen öyle ya da böyle affedip eşiniz hakkında en ufak bir kötü kelime kullanmamanıza karşın, karşı tarafın kimseye bir sadakat yükümlülüğü olmamasına rağmen "sokak kadını, çirkin ve yaşlı" olarak tanımlamanız...
Olay ve olayı anlatım şekliniz bana çok değişik geldi. Maddi imkanınız veya aile desteğiniz varsa boşanın yoksa da bu konuyu unutmuş gibi yapıp hayatınıza devam edin. Başka seçenek yok gibi.
Ağlayan erkelerden korkarım ben .. Ve yorumuna bayıldımNasıl yakaladın? Eninde sonunda bir daha yapar, bitmeye mahkum bir ilişki. Ağlayan erkeklere zerre inanmıyorm, ağzının üstüne çakasım geliyor
Güçlü kadınım demişsiniz ama yeterince güçlü değilsiniz demek kiMalesef çok şey yaşandı kızım oğlum için bir çözüm bulamadım inanın çaresizlik çok başka bir şey
Ben de o kısmı anlamadım walaO aldatmış ama eskisinden daha ilgili olmaya çalışan sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?