Aldatıldım,çok büyük hakarete uğradım..

ben ne çektiysem katkat benden çeksin de yeter..
Mevlam görüyo.. ben bu bedduayı beni sürekli üzen erkek arkadasıma yaptım sonra kocam oldu :D

Bende diyorum,bana yaşattıklarının acısı binlerce kat olarak ondan çıksın diyorum..Ama o kadar burukki içim,ben böyle acı çekerken o mutlu olursa diye çok korkuyorum.

Bende diyorum,bana yaşattıklarının acısı binlerce kat olarak ondan çıksın diyorum..Ama o kadar burukki içim,ben böyle acı çekerken o mutlu olursa diye çok korkuyorum.

bırak mutlu olsun.. nasılsa sonradan cıkar acısı.. kız baskasıyla ilişkiye girip inkar ettiyse zaten ondan bi halt olmaz.. cokta sürmez ilişkileri..

bırak mutlu olsun.. nasılsa sonradan cıkar acısı.. kız baskasıyla ilişkiye girip inkar ettiyse zaten ondan bi halt olmaz.. cokta sürmez ilişkileri..

Sürmemeli zaten,bana neler çektirdi ben cefa çekerken o sefa çekmemeli. Gözümü kan bürüdü,karşımda olsa gözümü kırpmadan öldürücem.
İşin garibi beni engellemişti face ' de ,ertesi gün bir baktım engelimi kaldırmış,kız engellemiş beni.Adam engelimi kaldırmış..Msn den bile silmemiş.
O k..sar la mutlu mu olcaksın demiştim,cevap bile veremedi.

şuan hisettiklerin çok acıdır muhakkak.. ama bu durumla başa çıkmaya çalışmalısın.. bir zaman sonra geriye dönüp baktığında, uğraştığın vaziyetin ve temasta olduğun o insanın aslında ne kadar küçük olduğunu göreceksin:34:
bir daha da o şahısla muhattap olma, ve ne yaptığını takip etme..
senin sessizliğin ,onun sinirini bozsun ve bozduğuylada kalsın..(asla bir daha konuşmamalısın)
bahsettiğin gibi bir vaziyet varsa, zaten onlardan bir cacık olmaz..
sende biraz bencil ol ve sende kendini düşün canım.. senden daha önemli hiçbir şey olamaz bu hayatta :34:

şuan hisettiklerin çok acıdır muhakkak.. ama bu durumla başa çıkmaya çalışmalısın.. bir zaman sonra geriye dönüp baktığında, uğraştığın vaziyetin ve temasta olduğun o insanın aslında ne kadar küçük olduğunu göreceksin:34:
bir daha da o şahısla muhattap olma, ve ne yaptığını takip etme..
senin sessizliğin ,onun sinirini bozsun ve bozduğuylada kalsın..(asla bir daha konuşmamalısın)
bahsettiğin gibi bir vaziyet varsa, zaten onlardan bir cacık olmaz..
sende biraz bencil ol ve sende kendini düşün canım.. senden daha önemli hiçbir şey olamaz bu hayatta :34:

Teşekkür ederim,ben artık onu takip etmeyeceğim,ondan hevesini alıp bende bulduğu sevgiyi bulamadığında köpekler gibi yalvarıcak ..Ben o zaman bana ettiği hakaretleri ona geri iade edip yoluma bakacağım..

Dürüst olmayan bir insanla birlikteliğini ne kadar sürdürebilirsinki.Yaptıklarını kendi bile kabul etmiyor.
Seni sevmedi.. O kızı sevmiş diceğim . Ama oda yok insan sevgisinin arkasında durur .Ne senin arkanda durmuş nede onun..
Bence arkana bakmadan git.. Mesaj felanda atma .. Emin ol köpekler gibi pişman olup dönücek sana. Sadece sabret o anı bekle.
Umrunda değilmiş gibi davran arama sorma. Facede mutlu şarkılar paylaş " Hayat her türlü devam eder" hesabı.. Ve sana bir gün pişman olup dönücek
Kaçan kovalnır yani... Döndüğünde sen affedermisin orası sana kalmış...

Dürüst olmayan bir insanla birlikteliğini ne kadar sürdürebilirsinki.Yaptıklarını kendi bile kabul etmiyor.
Seni sevmedi.. O kızı sevmiş diceğim . Ama oda yok insan sevgisinin arkasında durur .Ne senin arkanda durmuş nede onun..
Bence arkana bakmadan git.. Mesaj felanda atma .. Emin ol köpekler gibi pişman olup dönücek sana. Sadece sabret o anı bekle.
Umrunda değilmiş gibi davran arama sorma. Facede mutlu şarkılar paylaş " Hayat her türlü devam eder" hesabı.. Ve sana bir gün pişman olup dönücek
Kaçan kovalnır yani... Döndüğünde sen affedermisin orası sana kalmış...

Artık ben asla arayıp sormam mesaj atmam..Affetmek değil mesele,o kadar kırgınım ki gözümün önünde yalvarıp ağlamasını ,yıkılışını görmek istiyorum..

ben ne çektiysem katkat benden çeksin de yeter..
Mevlam görüyo.. ben bu bedduayı beni sürekli üzen erkek arkadasıma yaptım sonra kocam oldu :D

beddua on numara olmuş :)) bana beddua eden, kötü olmamı isteyenler için allaha bana ulaşamadan ahımla beraber onlara dönsün diye dua etmiştim. sonuç ne mi? tabi ki de onlara döndü! içimin yangını söndü ben hiçbirşey yapmadan. sende duanı et gerisini düşünmemeye çalış. yönünü çevir arkadaşım kalitesizlerle uğraşmakla çok yorulursun

Ne acıdır ki, ah etmekten beddua etmekten başka çare kalmıyor bu durumlarda geriye.
Hayatından çıkar. Yapılacak tek şey budur. Haa bir de sessizliğe bürün.
Böyle okudukça katil olacakmışım gibi hissediyorum ya.

Destekleriniz için teşekkür ederim kızlar . Sürekli bir uyuklama halindeyim,sabah gözümü açar açmaz içime oturuyor bu olay.Durduk yere kalbim deli gibi atmaya başlıyor,3 gündür hiç yemek yemedim,sürekli midem bulanıyor..O kadar dağıldım ki,şu haldeyken benim ah'ım tutmazsa herşeye inancımı yitiricem gibime geliyor : (

Kıza mesaj atman büyük hata olmuş
Sinirliydin ve hıncını çıkartman gerekiyordu
Hatta hepimizde aynı hatayı yapmışızdır
Ama birde bundan sonrası var
Canım beddua etmeyi bırak
Allahından bulsun de ama beddua etme
Bi daha sakın onu arama hemen numaranı değiştir
Onu ve kızı faceden engelle
Ortak arkadaşınız varsa onlarıda engelle bir süre
Bir süre depresif takılırsın
Bi zaman sonra kendinden sıkılırsın , hayata geri dönersin
Ama bundan sonra hiç bir erkeğede güvenmiyeceksin
Hoşgeldin aramıza :)

Son düzenleme:
Kıza mesaj atman büyük hata olmuş
Sinirliydin ve hıncını çıkartman gerekiyordu
Hatta hepimizde aynı hatayı yapmışızdır
Ama birde bundan sonrası var
Canım beddua etmeyi bırak
Allahından bulsun de ama beddua etme
Bi daha sakın onu arama hemen numaranı değiştir
Onu ve kızı faceden engelle
Ortak arkadaşınız varsa onlarıda engelle bir süre
Bir süre depresif takılırsın
Bi zaman sonra kendinden sıkılırsın , hayata geri dönersin
Ama bundan sonra hiç bir erkeğede güvenmiyeceksin
Hoşgeldin aramıza :)

Beddua ediyorum,ben ne çekiyorsam o binlerce katını çeksin diyorum..İşin garibi,bu adi herif beni face'den engellemişti daha önce..Şimdi ne yapmış ama biliyor musun,kıza beni engelletmiş..Ama kendi engelimi kaldırmış..Ben zaten kimseye güvenemiyordum bu adamın dengesizliği yüzünden şimdi hiç güvenemem sanırım.

Back
X