• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım, evlenme vaadiye kandırıldım daha sayayım mı?

kızında söledikleri çok açık şeler değil keşke sevgilinizi dinleseydiniz ya da güzelce araştırsaydınız ama tabi sizide anlıyorum insan böle bir şeyin imasını bile hissedince kendini tutamıyo

Evet ben de aynen bu durumda buldum kendimi:( bir daha böyle yapmayacağım ama ders oldu bana.

Ben senin yerinde olsam hayatta yarını bekleyemem. Özlem kim diye açık açık sorarım. Tamam o kızı ekleyip böyle güvensizce bir tavır sergilemen hata. Ama hırsızın hiç mi suçu yok. Öyle bir kızla muhattap olan sevgilin. Hesap sormak hakkın bence. Yani düzgünce durumu açıkla ve aslı astarı neymiş öğren. Şu durumda senin yaptığın yanlışa kızmak yerine, Özlem kim bu sorunun cevabını vermeli öncelikle.. Ben olsam senin gibi bekleyemezdim..

keşke dinleseydin sevgilini. hemen hüküm vermişsin. bu işin aslını önce anlaman gerek

Kızlar ksura bakmayın teknik bir sorundan dolayı forumdan çıktım ve tekrar giremedim.
Ben de böyel düşündüm ilk başta. yoka kızın benle ne ilgsi olsun ki kıskanmak gibi mesela... mutlaka bir sebebi vardır. yarın konuacakmışız, bana hiç öyle bişi yok, inanma falan hiçbirşey demedi telefonda..:((
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. Bana da birgün biri msg atmıştı. Sevgiliniz benim de sevgilim vs vs.. 2gün içinde köşeye sıkıştı ve itiraf etmek zorundda kaldı, cinsel anlamda da aldatmış ş.r.fsiz.

Her neyse,belki sizi kıskanan ya da tek taraflı olarak yani sadece kızın sevdiği bir gönül ilişkisi de olabilir,erkek arkadaşınız masum olabilir. Fakat öyle bile olsa bu kadar sizi şüpheye düşürmeye çalışan pis zihniyetli biriyle iletişimde olması kabul edilemez bir durum şahsen.

Sizin hatanız ise hiçbirşeye kanıtınız yokken hemen sevgilinizi 'yaftalamanız'. Ben olsam bana güvenmeyen biriyle beraberliğimi sürdürmek istemezdim. İşin aslını araştırıp öğrenin,emin olun.Ondan sonra yol alın bu kıonuda. Etrafımızda fitne insan çokkk..

umarım. ama benim umudum yok bu konuda. Çünkü bunu inkar edecek hiç bişi söylemedi bana. yok öyle bişi diyebilirdi sonuçta ama demedi. sadece o kız kim adı ne diye sordu.:(
konuş ve sizden gelicek(umutluyum) iyi haber bekliyorum umarım yanılan sizsinizdir:)

Evet, sabırsızlıkla bekliyorum ama o yarın müsait olurmuş ancak. şuan işte olduğu için:(
Herkesin dediği gibi oturup güzelce konuş iyice anla ne neymiş...
Haberlerini bekliyoruz.....

güvenimi o yıktı, ben hiç erkek arkadaşlarımı bile eklemeyecek kadar sadıkken o gdip tanımadığı kızları eklemeye devam etti. ne amaçla ekliyor ki? ister istemez insanın içine şüphe düşüyor işte.:(
ama o sen degil işte.. :) sen sevgiline hiç güvenmiyorsun neden dersen tamam belki aldatmışda olabilir ama hiç tanımadıgın bir kıza inanmamalısın bence otur konuş sonra karar ver..
umarım yanlış anlamazsın beni:34:

ben de bekleyemiyorum, çok zor geliyor bana. bir de sabırsızım... msj attım bari öyle bişi var mı yok mu söyleyebilir misin? beklemek zor geliyor bana diye ama halen cvp gelmedi tabi.:( bence yarın açıklayack herşeyi, ayrılalım diycek. itiraf edecek.:((
Ben senin yerinde olsam hayatta yarını bekleyemem. Özlem kim diye açık açık sorarım. Tamam o kızı ekleyip böyle güvensizce bir tavır sergilemen hata. Ama hırsızın hiç mi suçu yok. Öyle bir kızla muhattap olan sevgilin. Hesap sormak hakkın bence. Yani düzgünce durumu açıkla ve aslı astarı neymiş öğren. Şu durumda senin yaptığın yanlışa kızmak yerine, Özlem kim bu sorunun cevabını vermeli öncelikle.. Ben olsam senin gibi bekleyemezdim..

O an hissetiiklerim ve düşündüklerim doğrultusunda hareket ettim, fevri davrandım evet ama elimde değildi işte, kim olsa belki aynısını yapardı.. O kızn o inandırıcı konuşmalarından sonra...
keşke dinleseydin sevgilini. hemen hüküm vermişsin. bu işin aslını önce anlaman gerek

Tanımadığınız sacma sapan bi kızın sözleriyle fevri davranıp neden kendinizi bukadar üzdünüzki?
Önce bi anlayıp dinleyin derim

Tanımadığınız sacma sapan bi kızın sözleriyle fevri davranıp neden kendinizi bukadar üzdünüzki?
Önce bi anlayıp dinleyin derim

Haklısınız ama erkek arkadaşım da bunu inkar edecek bir kelime dahi söylemedi. yarın konuşuruz msnde dedi. şimdi işte olduğu için ancak yarın müsait olabilirmişiz ikimiz de. sanırım doğru ve bana itirafta bulunacak.:(

Haklısınız ama erkek arkadaşım da bunu inkar edecek bir kelime dahi söylemedi. yarın konuşuruz msnde dedi. şimdi işte olduğu için ancak yarın müsait olabilirmişiz ikimiz de. sanırım doğru ve bana itirafta bulunacak.:(

Canım umarım öyle olmaz ve durum sadece sizi ayırmaya calısan bi kızın boş iftiralarıyla kalır
Ama öylede olsa yıpratma kendini iş iyice ciddiye binmeden kurtuldum diye sevin hatta:54:

Canım umarım öyle olmaz ve durum sadece sizi ayırmaya calısan bi kızın boş iftiralarıyla kalır
Ama öylede olsa yıpratma kendini iş iyice ciddiye binmeden kurtuldum diye sevin hatta:54:

İşte bu hiç yapamayacağım bişi. Çok üzülürüm kendime zor gelirim ve bir daha erkeklere asla ve asla güvenmem. :((

Öyle birşeyin olup olmadığına dair bari bir ipucu ver bişi yaz dedim, halen bir haber yok:( sanırım ben haklı çıktım:((

İşi olduğu için bişey yazamıyordur belkide ?

evet, sanırım. ama kısacık da mı yazamıyor, ben olsam döktürürdm her fırsatta. onun üzülmesine dayanamzdım. ben de o yazmadıkça inadım tutuyor ve daha çok başını yiyorum üstüne giderek. Bıktırmışımdır yani belki de.. ama onun da suçu var,sadece ben değilim suçlu olan.

evet, sanırım. ama kısacık da mı yazamıyor, ben olsam döktürürdm her fırsatta. onun üzülmesine dayanamzdım. ben de o yazmadıkça inadım tutuyor ve daha çok başını yiyorum üstüne giderek. Bıktırmışımdır yani belki de.. ama onun da suçu var,sadece ben değilim suçlu olan.

Bende öyleyim vala işim olsada iyi kötü aklımda o olur ve kısa bile değil uzun uzun yazarım o merak etmesin üzülmesin diye...
Onlar öyle düşünmüyor anlaşılan...
O yazana kadar bekle mesaj atma bence üstüne gitmiş olursun ben çok yaptım ve bıktı benden...

Bende öyleyim vala işim olsada iyi kötü aklımda o olur ve kısa bile değil uzun uzun yazarım o merak etmesin üzülmesin diye... Onlar öyle düşünmüyor anlaşılan... O yazana kadar bekle mesaj atma bence üstüne gitmiş olursun ben çok yaptım ve bıktı benden...
Bıkmak bence bahane, yine empati kurduğumda ben kesinlikle bıkmam, daha çok anlarım onun beni ne derece sevdiğini. belki o da benden bıkmıştır. telefonda yat uyu yaa yat uyu dedi sinirlenip. ne hakla kızıyorsa bir de! küstah!

Son düzenleme:
Bıkmak bence bahane, yine empati kurduğumda ben kesinlikle bıkmam, daha çok anlarım onun beni ne dereve sevdiğini. belki o da benden bıkmıştır. telefonda yat uyu yaa yat uyu dedi sinirlenip. ne hakla kızıyorsa bir de! küstah!

Bizle onlar aynı değil demekki... Bende öyleyim hiç bıkmamda işte...
Hepsimi birbirine benzer benim sevgilimde öyle derdi hem hatalı olur hemde uyu artık bi tuğçe uyusana derdi....

Hep öyle diyorlar zaten, erkenden uyutup kendileri fink atacak orada burada. Bu erkekelrin hepsi aynı
diye boşuna dememişler demek ki gerçekten öyle..

ben yine de iyimser olmak istiyorum. belki hepsi aynı değildir, keşke olmasa. hayır hayır olamazzz...:( inş. biz öyle sanıyoruzdur...

Belkide arada düzgün olan elbette vardır her şeyi kötü düşünmeyelim yoksa daha fazla üzülücez...

arkadaşlar konuş sevgilinle onu dinle aranızı bozmaya çalışan bi fitne olabilir vs diyorlar iyi hoş da sevgilin niye onu eklemiş bence asıl önemli sorun o. yani anlayıp dinlemeden hüküm vermek elbette yanlış ama burda sevgilin de sütten çıkmış ak kaşık değil yani.sonuçta eklemiş mi eklemiş...

Back
X