• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım, evlenme vaadiye kandırıldım daha sayayım mı?

Bence de kesin vardır ama %10 dilimin içindekilerdir onlar. Başkalarını bilemem de canım benimkinin %90 ın içinde olma ihtimali çok yüksek.
:(

Umarım değildir sende üzülmezsin güzelce konuşursunuz bi her şeyi sorarsın halledersiniz...

arkadaşlar konuş sevgilinle onu dinle aranızı bozmaya çalışan bi fitne olabilir vs diyorlar iyi hoş da sevgilin niye onu eklemiş bence asıl önemli sorun o. yani anlayıp dinlemeden hüküm vermek elbette yanlış ama burda sevgilin de sütten çıkmış ak kaşık değil yani.sonuçta eklemiş mi eklemiş...

Evet, ben de bunu düşündüğüm için zaten bu şekilde fevri davrandım istemeden. neden ekliyor ki yani ne amaçla? üstelik ben varken? açıklaması ne olacak acaba çok merak ediyorum. Yarın kesin itirafta bulunacak, şimdi kız bana tekrar sordu sordun mu erkek arkadaşına? dedi. ben de sordum öyle bişi yokmuş dedim. Kim söyledi diye inkar etti dedim mahsustan..:( onun yüzünden yalan bile söyledim, umarım beni haksız çıkarmaz. Şimdide bana telefonda olsa bile bir hayır diyemedi hiç bişi diyemedi sadece yat, uyu bekleme beni ben geç geleceğim yetişemem bile dedi. yarın konuşacağız dedi. eğer uyumazsan beni üzersin gibisinden bişiler söyledi bir de. canım falan da demedi, adımı da söylemedi. eğer itiraf edecek olsa resmi konuşurdu diye düsünüyorum. haksızmıyım? benim onunla konuştuğum gibi.

burda eğer ekleyen kız olsa bu durumda araya girmeye çalışan ayartmaya çalışan bir fitnecilik var ortada derim. ama bakalım yarın açıklaması ne olacak. zaman kazanıyor aklınca kaçıyor yarın konuşalım diyerek.

ya hayatım nelerr neleer var bu internette nasıl hemen inandın o kıza ?
Sizi ayırmak için demiş olablr bütün kelimeleri , yada gıcıklığına
Keske erkek arkadaşına önce bi sorsaydın niye ekledin bunu bu kim ? diye.( ki bence bunu hala sormalısın)
sana gerekli açılmayı yapamazsa ozaman üstüne yürürdün vee :19: ağzına geleni derdinn :20:
benimde basıma böle seler geldi ama ben erkek arkadaşıma sordum ilk :18:
1 ay önce basıma bundan daha beter bi felaket geldi :20:( sevglm askerde) kzıın brisi beni ekleyp askerdeki sevgilinle çarşı izinlerinde
ve telefonda görüşüyorum dedi :6: kıza inanmadım .. çarşı izinlerinde onunla beraber oluyoruz yatıyoruz çok zevk alıyorum felan dedi
daha neleer neelerr.. ben kıza yine inanmadım :68: tabiki sebebi güven. güvendiğim için :15:ama kız bana neler yazıyor varya okusan sen
inanamazsın .. elim ayağım titriodu cevap yazarken.. bana dioki sevgln benm olucak ben çok gzelm seni unutturcam ona
ben eminim böle bşe olmadıgından ama en sonunda boyunu felan sordum " benim için şeyinin boyu önemli fiziki açıdan dkkat etmedim " dedi.
Zaten orda patladım ben :36: :36: kıza biton küfür ettim adresini felan bulucam gelip dövücem sni dedim :20:
sonra şaka yaptıgını itiraf etti :27: askerimede bu kızı tanıomsn die hafiften sordum hayır dedi dahada üstelemedim konu kapandı :15:
ne oro.....pular var canım böyle varya inanmıcaksın tabi gerçekte olablr ama inanmıcaksn :50: heleki bu şeklde davranman bence çoook fevri ve yalnş :29:

Son düzenleme:
sen bence artık bu tanımadığın kızla konuşmayı bi bırak öncelikle. çünkü bu işleri karıştırır. senin muhatabın sevgilin.sil o kızı. ondan doğru bir bilgiye ulaşabilceğini sanmıyorum.

burda eğer ekleyen kız olsa bu durumda araya girmeye çalışan ayartmaya çalışan bir fitnecilik var ortada derim. ama bakalım yarın açıklaması ne olacak. zaman kazanıyor aklınca kaçıyor yarın konuşalım diyerek.

Hmm, ama yermiyim bunu? kesin mantıklı bir açıklaması olamaz bunun. ozaman tek bişi kalıyor geriye; o da itiraf etmek...
veya ne diyecek, aaa o benim liseden arkadaşım yaa, vs. vs.. belki baan kızacak neden listemdekilerle konuşuyrsun diye zeytinyağı moduna girecek.

Ben konuşmadım bu sefer, kız bana sordu ben de cvp vermemezlik yapamadım. ama bir daha konuşmam o kızla zaten belki ikisini birden silerim yarın.:(

sen bence artık bu tanımadığın kızla konuşmayı bi bırak öncelikle. çünkü bu işleri karıştırır. senin muhatabın sevgilin.sil o kızı. ondan doğru bir bilgiye ulaşabilceğini sanmıyorum.

Nasil kiz ne die öle desin yhaaa :SS ne kizlar warrr ohooo herkesi kendin gibi sanma bencee direk kiza inanman saçmalik doğrulk payi olsa bileee

Son düzenleme:
canım sen de az şeyler yaşamamışsın yani, ben olsam kesin bırakırdım oracıkta. aaa terbiyesizlere bak derdim. ama bu senin hayatın tabi yargılamak değil niyetim ama ben senin gbi olamıyorum. en ufak birşeyde içime kuşku düşüyor. sebebi de bundan önceki ilişkimde de aldatılmış olmam hem de askerdeydi o erkek müzvettesi. neyse, sizin sonunda bir anlaşmaya varmanıza sevindim. mutluluğunuz daim olsun...
Hissettiklerin doğru çıkmaz inş öyle zorki bu durumlar yüzün güler umarım haberlerini bekliyorum...
ya hayatım nelerr neleer var bu internette nasıl hemen inandın o kıza ? Sizi ayırmak için demiş olablr bütün kelimeleri , yada gıcıklığına Keske erkek arkadaşına önce bi sorsaydın niye ekledin bunu bu kim ? diye.( ki bence bunu hala sormalısın) sana gerekli açılmayı yapamazsa ozaman üstüne yürürdün vee :19: ağzına geleni derdinn :20: benimde basıma böle seler geldi ama ben erkek arkadaşıma sordum ilk :18: 1 ay önce basıma bundan daha beter bi felaket geldi :20:( sevglm askerde) kzıın brisi beni ekleyp askerdeki sevgilinle çarşı izinlerinde ve telefonda görüşüyorum dedi :6: kıza inanmadım .. çarşı izinlerinde onunla beraber oluyoruz yatıyoruz çok zevk alıyorum felan dedi daha neleer neelerr.. ben kıza yine inanmadım :68: tabiki sebebi güven. güvendiğim için :15:ama kız bana neler yazıyor varya okusan sen inanamazsın .. elim ayağım titriodu cevap yazarken.. bana dioki sevgln benm olucak ben çok gzelm seni unutturcam ona ben eminim böle bşe olmadıgından ama en sonunda boyunu felan sordum " benim için şeyinin boyu önemli fiziki açıdan dkkat etmedim " dedi. Zaten orda patladım ben :36: :36: kıza biton küfür ettim adresini felan bulucam gelip dövücem sni dedim :20: sonra şaka yaptıgını itiraf etti :27: askerimede bu kızı tanıomsn die hafiften sordum hayır dedi dahada üstelemedim konu kapandı :15: ne oro.....pular var canım böyle varya inanmıcaksın tabi gerçekte olablr ama inanmıcaksn :50: heleki bu şeklde davranman bence çoook fevri ve yalnş :29:

Ben konuşmadım bu sefer, kız bana sordu ben de cvp vermemezlik yapamadım. ama bir daha konuşmam o kızla zaten belki ikisini birden silerim yarın.:(

yok güzelim kızı sil sevgilini niye siliyorsun bakalım bir dinle kaçak göçek yanıtlar verirse o zaman et kavganı tabiki.neymiş açıklaması bir görelim. kız kimmiş nerden tanıyormuş niye eklemiş. bunları sor öncelikle.

Sizi Aldattı mı Aldatmadı mı Tahmin Edemiyorum, Yanlış Anlamışta Olabilirsiniz..
Bu İlişkiyi Siz Yaşadınız Ben Değil..

Erkek Arkadaşınızda Hata Olabilir Ama Bir O Kadar da Sizde Var..
Çok Açık ve Net Yazmak İstiyorum..

Msn'de, Facebook'ta, Twitter'da ve En Önemlisi Cep Telefonu ile Konuşmak veya Mesajlaşmak İlişkinin Baş Düşmanı..:19:
Genelde Çoğu Şeyde Yanlış Anlaşılır Böyle Ortamlarda..

Bir Şeyin Hesabını Sorarken Bile Mesaj Atılıyor..:37:
Ya da Msn'de İse Oradan Soruluyor..:37:

Bende Bu Yukarıda Yazdığım Tüm Ağları Kullanıyorum..:27:
Ama Hiç Bir Zaman Bir Şeyin Hesabını Sormak İçin Kullanmadım Hiçbirisini..:27:

Farkında Değilsiniz Fakat, Bu İnsanın Hayatına Çok Zarar Veriyor..:19:

Sevgiler.. :70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm, ama yermiyim bunu? kesin mantıklı bir açıklaması olamaz bunun. ozaman tek bişi kalıyor geriye; o da itiraf etmek...
veya ne diyecek, aaa o benim liseden arkadaşım yaa, vs. vs.. belki baan kızacak neden listemdekilerle konuşuyrsun diye zeytinyağı moduna girecek.

zeytinyağı moduna girmesine izin verme, hem eklemiş hem de seni mi suçlayacak.. :63:
sen çok sert tepki vermişsin ama konuşurken sakın taviz verme. bakalım ne diyecek..:18:

inş. canım, ben de sizi haberdar edeceğim. destekleriniz için çoook ama ok teşekkür ediyorum hepinize..
Hissettiklerin doğru çıkmaz inş öyle zorki bu durumlar yüzün güler umarım haberlerini bekliyorum...

sanrıım ben fazla safım aptallık derecesinde.. ama erkek arkadaşım da masum değil, biliyorum bunu canım..:(
Nasil kiz ne die öle desin yhaaa :SS ne kizlar warrr ohooo herkesi kendin gibi sanma bencee direk kiza inanman saçmalik doğrulk payi olsa bileee

Evet,kesinlikle aynen katılıyorum. ama böyle bir durumda inanın mecbur kalınabiliyor. Biz ayrı ülkelerdeyiz, ve telefonla aradığımda bana arama, msj da yazma msnden faceden görüşelim diyor, neymiş? çok yazarmış bana. ama ben yine de arıyordum. hem bana kendisi söyleid telefonunu yurtdışı görüşmelerine açtır diye... bugün işte, çok çalışmam para kazanmam lazım diyerek pazar günleri de çalışmaya karar vermiş. neymiş? biz en erken zamanda evlenebilelim diye. bana da tutumlu ol diyordu arada. durum böyle olunca,ben de ona telefondan ulaşamadığım için sosyal ağları kullanmak zorunda kaldım ne yazık ki.. bu şekilde yanlış anlaşılmalar kaçınılmaz oluyor gerçekten. Yüzyüzeyken hiç problemimiz yoktu halbuki:((

Sizi Aldattı mı Aldatmadı mı Tahmin Edemiyorum, Yanlış Anlamışta Olabilirsiniz.. Bu İlişkiyi Siz Yaşadınız Ben Değil.. Erkek Arkadaşınızda Hata Olabilir Ama Bir O Kadar da Sizde Var.. Çok Açık ve Net Yazmak İstiyorum.. Msn'de, Facebook'ta, Twitter'da ve En Önemlisi Cep Telefonu ile Konuşmak veya Mesajlaşmak İlişkinin Baş Düşmanı..:19: Genelde Çoğu Şeyde Yanlış Anlaşılır Böyle Ortamlarda.. Bir Şeyin Hesabını Sorarken Bile Mesaj Atılıyor..:37: Ya da Msn'de İse Oradan Soruluyor..:37: Bende Bu Yukarıda Yazdığım Tüm Ağları Kullanıyorum..:27: Ama Hiç Bir Zaman Bir Şeyin Hesabını Sormak İçin Kullanmadım Hiçbirisini..:27: Farkında Değilsiniz Fakat, Bu İnsanın Hayatına Çok Zarar Veriyor..:19: Sevgiler.. :70:

Konuşurken de taviz vermeyeceğim evet ama bu sefer kestirip atacak. bana güvenmeyen briyle işim olmaz ne diye ilişkideyiz ki biz vs.. br sürü edebiyat parçalayacak. ama gerçekten seven biri kendini aklamaya çalışır dimi? öyle bşi olmadığına.. zaten sevse bunu bana yapmazdı gerçi, bendeki de laf işte:(
zeytinyağı moduna girmesine izin verme, hem eklemiş hem de seni mi suçlayacak.. :63: sen çok sert tepki vermişsin ama konuşurken sakın taviz verme. bakalım ne diyecek..:18:

Son düzenleme:
Evet,kesinlikle aynen katılıyorum. ama böyle bir durumda inanın mecbur kalınabiliyor. Biz ayrı ülkelerdeyiz, ve telefonla aradığımda bana arama, msj da yazma msnden faceden görüşelim diyor, neymiş? çok yazarmış bana. ama ben yine de arıyordum. hem bana kendisi söyleid telefonunu yurtdışı görüşmelerine açtır diye... bugün işte, çok çalışmam para kazanmam lazım diyerek pazar günleri de çalışmaya karar vermiş. neymiş? biz en erken zamanda evlenebilelim diye. bana da tutumlu ol diyordu arada. durum böyle olunca,ben de ona telefondan ulaşamadığım için sosyal ağları kullanmak zorunda kaldım ne yazık ki.. bu şekilde yanlış anlaşılmalar kaçınılmaz oluyor gerçekten. Yüzyüzeyken hiç problemimiz yoktu halbuki:((

Gönül Ferman Dinlemiyor, Tamam.. Ama ??:26:
Biraz Mantıklı Hareket Etmek Lazım..:70:

Sosyal Ağdan Bir İlişkinin Yürümez ki..
Burayı Okuyanlara İbret Olsun..:40:

Umarım Kalbinin Acısı Tez Zaman da Geçer..
Herşey Gölünce Olsun Arkadaşım.. :70:

Çok teşekkür ederim(:evet ilişkinin katili oluyor çoğu zaman... ama mecbur olunca da mecburen katanmak zorunda kalıyorsunuz.
Aşk kapıdan girince mantık bacadan uçup gidermiş:( neden böyle oluyor ki sanki? insan çekeceği çileye aşık olurmuş derler ya? acaba öyle mi gerçekten bilemiyorum...

Gönül Ferman Dinlemiyor, Tamam.. Ama ??:26:
Biraz Mantıklı Hareket Etmek Lazım..:70:

Sosyal Ağdan Bir İlişkinin Yürümez ki..
Burayı Okuyanlara İbret Olsun..:40:

Umarım Kalbinin Acısı Tez Zaman da Geçer..
Herşey Gölünce Olsun Arkadaşım.. :70:

Çok teşekkür ederim(:evet ilişkinin katili oluyor çoğu zaman... ama mecbur olunca da mecburen katanmak zorunda kalıyorsunuz.
Aşk kapıdan girince mantık bacadan uçup gidermiş:( neden böyle oluyor ki sanki? insan çekeceği çileye aşık olurmuş derler ya? acaba öyle mi gerçekten bilemiyorum...

Allah İnsana 2 Yol Vermiş..
Biri Kalp, Birisi Beyin..

Ama Biz İnsanlar;:27:
Kalbimizin Sesiyle Hareket Ettiğimizde, ''Olacağı Varmış'' Diyoruz..:27:

Beynimizle (Mantıklı) Hareket Ettiğimizde de, '' Bunu Böyle Yaptım da Kurtuldum veya İzin Vermedim Böyle Olmasına'' Diyoruz..:27:

Back
X