• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim. Evliliçime devam ediyorum ama unutamıyorum...

Evet seviyor bencede ama valla degmiyor hiç o kadar üzüntüye o kadar aciya cekiyorsun sonunda ne oluyor ya aldatmayi karisinin gözünün önünde yapiyor yada karisini çocuğunu o diğer ahlak yoksunu kadin için birakip gidiyor ailesini

Değmediğini o da anlayacak..
Ama böyle acıta acıta daha iyi..
Çünkü her seferinde biraz daha soğuyacak eşinden..
Saygısı da sevgisi de bitecek..
En azından deneseydimlerle; acabalarla, düzelir miydi kilerle yaşamayacak

bu gerçekten zor bir olay biliyorum ama malesef çoğu erkek ilk çocuktan sonra saçmayabiliyor unutması zor ama bence bir şans daha vermelisin ve bir dahaki en ufak hatasında bas tekmeyi bekletme

Değmediğini o da anlayacak..
Ama böyle acıta acıta daha iyi..
Çünkü her seferinde biraz daha soğuyacak eşinden..
Saygısı da sevgisi de bitecek..
En azından deneseydimlerle; acabalarla, düzelir miydi kilerle yaşamayacak
Bencede cok doğru dedigin insallah cok üzülmez kocasi da duzelir

Affedemezsin. Hicbir zaman affetmeyeceksin. İçin hic sogumayacak. Kadınsın sen. Bir kadının asla affedemeuecegi sey baska bir kadının kocasının hayatındaki varlığıdır.

Hayatta en korktuğum şey senin başına gelmiş çok üzüldüm gerçekten bi kadın için çok ağır okurken bile benim başıma gelmiş gibi hissettim hatta..aldatılma unutmayı geç kabullenilebilinirmi sence..bir anlık erkekçe o duygu biz kadınların hayatına mal oluyo neredeyse çok güçlü bi kadinmissin..eğer tekrar yapmayacağınà eminsen ver o şansı. .değilsen ikinci bi aldatmanın altından kalkamazsın. ...

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canim senin istedigin şimdi ne bebegin buyuyunce bosanmak mi yoksa kocan tekrar bana dönsün diye dusunursen yalnış düşünüyor sun o zaman eşinin gözünde hic değerin olmaz bence git bir ailenin yanina kafani dinle yakin gördüğün birisinede anlat belki rahatlarsin sonra esinde degisiklik varmi ne yapıyor mesela hadi tekrar konuşursa devam ederse ne olacak bu defa eğer bosanma sansin varsa yani ikincisini yaparsa bosanirim diyorsan ilkinde hic şans verme derim
Şuan için boşanmaya düşünmüyorum ama açık açık konuştum onla hadi normal bi zaman olsa bi şans istesen neyse ama bizim çocuğumuzu tasirken bunu yapman çok daha kötü dedim. Yaklaşık 4 ay sürede düşündüm ve oda ne yapacağıma karar vermek istediğim için düşündüğümü bildi. Yeri geldi konusunu açtım defalarca. Yeri geldi bağırdım çağırdım. Ona güvenmediğimı eskisi gibi sevmediğimi defalarca söyledim. Sanma ki çocuk var
rahat diye gitmem onu da yaparım izimi bulamazsın da dedim ve sadece kendim için keşke dememek için ona şans verdiğimi bir daha da bu şansının olmayacağının üstüne basa basa belli ettim. Ki bu dediklerimi de istersem yapabilecek güçteyım. O bilmeden babama da durumu anlattim. Bi şans vermemi biraz da babam istadı bi hatadır kızım tek bir şans ver diye. Tekrarı durumunda işi sana bırakmam diyerek yanımda olduğunu bilerek bu kararı verdim. Göreceğiz bakalım. Ha artık eskisi gibi telini de kurcalamiyorum. Yaparsa elbette karşıma çıkar. Şimdi aptalca değil ya önlem alır. Benim tek derdim artık beynimin huzura kavuşması bunları düşünmekten vazgeçebilmek ve evet şans verdiysem gerçek bir şans olmasi işte

Aşk, heyecan bir ömür boyu sürmez. Siz tavsiye istiyorsunuz da verilecek tavsiyelerle birkaç gunluk/haftalık heyecan katılabilir ilişkiye. Burda değişmesi gereken şey siz değil, eşinizin kafası. Onun ahlaki değerleri, özbenlik saygısı vs. Bunlar da anadan doğma olmasa da bu yaştan sonra kazanılacak değerler değil. Ben sizin affetmeniz ya da affetmemenizde değilim. Olaya bakış açınız çok kötü. Bunu degistirmelisiniz. Karşınızdaki sizin bu zihniyette olduğunuzu fark ederse, bunu kötü kullanır.

Hayatta en korktuğum şey senin başına gelmiş çok üzüldüm gerçekten bi kadın için çok ağır okurken bile benim başıma gelmiş gibi hissettim hatta..aldatılma unutmayı geç kabullenilebilinirmi sence..bir anlık erkekçe o duygu biz kadınların hayatına mal oluyo neredeyse çok güçlü bi kadinmissin..eğer tekrar yapmayacağınà eminsen ver o şansı. .değilsen ikinci bi aldatmanın altından kalkamazsın. ...
Hayatta artık hiçbir şeyden emin değilim. Sadece tekrarında bir bakmış evde yokuz bunu iyice anladığını düşünüyorum. Bundan 6 ay önce deselerdi inanmazdım. Herkes hocam napiyosunuz böyle eşiniz size çok aşık dedikleri bi kadındim oysaki. Asla yapmaz dediğim şeyi yapıp neler yaşattı bana

Aşk, heyecan bir ömür boyu sürmez. Siz tavsiye istiyorsunuz da verilecek tavsiyelerle birkaç gunluk/haftalık heyecan katılabilir ilişkiye. Burda değişmesi gereken şey siz değil, eşinizin kafası. Onun ahlaki değerleri, özbenlik saygısı vs. Bunlar da anadan doğma olmasa da bu yaştan sonra kazanılacak değerler değil. Ben sizin affetmeniz ya da affetmemenizde değilim. Olaya bakış açınız çok kötü. Bunu degistirmelisiniz. Karşınızdaki sizin bu zihniyette olduğunuzu fark ederse, bunu kötü kullanır.
Bende işte o ilk heyecanları arıyorum.

Bir kere aldatan bir daha aldatır. affedemezsin. ayrıl diyemem bu bana düşmez ama böyle de devam edersen sen sen olmaktan çıkarsın :/

. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Aldatma ihanet bunlar erkeğin mayasında olan şeylerdir. Karakter ile ilgili... Eşinizin karakteri böyleymiş zaten eskide... Bundan sonra da ona nasıl güvenebilirsin ki?? Yıllar yıllar sonra yine yapmayacağının garantisi var mı?? Erkek milleti yakalanınca evliliğinin elinden gitmesinden korkar köpek gibi yalvarır ama zaman geçtikçe unutur ve aynı hatayı tekrar yapar. Çünkü bir kez şans verince yüzlenir... Bu tamamen karakter ile ilgili bi durum... Eşiniz siz hamileyken onun bebeğini karnında taşırken şeyinin derdine düşmüş ne yazık ki?? 9 ay sabredemeyen bi erkek nefsine hakim olamayan bi erkek ne yazık ki ikinci bi şansı hak etmemeli.... Erkeğin karakteri böyle zamanlar da belli oluyor işte... Şu an kocamı nasıl geri kazanabilirim diyorsun:KK62: Esas onun seni kazanmak için düşünmesi lazım... Kadınlık gururumuzu bu kadar yerle bir etmeyin lütfen:KK12:Eşinin gözü senden başkasını görebiliyormuş bu saatten sonra onun karakterini değiştirebileceğini zannetmiyorum. İhanet etmese bile bi kadın görünce içinden neler geçiriyor olabileceğini bile bilemezsin.... Bedeniyle yapmasa bile gözü düşünceleri ile bile ihaneti sürdürebilir nerden bileceksin ki... Onu affetsen içinden çıkmayacak sürekli şüphe ile yaşayacaksın. özgüvenin sarsıldığı için ona güvenin sarsıldığı için sürekli bu konuyu gündeme getireceksin ve bi süre sonra eşinde sıkılacak artık sürekli kavga... şayet içime atarım hazmederim bu konuyu sonsuza kadar örter hiç açmam eşime tekrar güvenebilirim dersen karar senin....

Basima boyle bir sey gelseydi yillarca unutumazdim. Bosanirdim ama yuregim yine de sogumazdi. kinim esime daha buyuk bir bedel odetene kadar devam ederdi. Ama siz affetmeyi tercih etmissiniz sizin karariniz ama siz de unutamayacaksiniz. Size daha fazla baglanmasini istiyorsaniz onu umursamayin her gun ona degersiz oldugunu hissettirin. Her an rahatlikla terkedip gidebilecek gibi davranin.

Çok ağır bu inkar edilemez zaten..sen onun bebeğini dünyaya getiriyosun oda başka biriyle meşgul..boşan demeye dilim varmıyor ama unutamazsin ve sürekli beni aldatıyor mu duygularına kapilirsin bu seni çok daha fazla yorar..affettin belki ama unutamazsin..

Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
bel ağrısı için iğneye mi gitmiş kendi iğne yapmıştır bu kadar komik bahane de ilk kez duydum.ardı arkasıda kesilmemiş yaptıklarının.imkanın varsa 1 dakka durma o adamla.

Şuan için boşanmaya düşünmüyorum ama açık açık konuştum onla hadi normal bi zaman olsa bi şans istesen neyse ama bizim çocuğumuzu tasirken bunu yapman çok daha kötü dedim. Yaklaşık 4 ay sürede düşündüm ve oda ne yapacağıma karar vermek istediğim için düşündüğümü bildi. Yeri geldi konusunu açtım defalarca. Yeri geldi bağırdım çağırdım. Ona güvenmediğimı eskisi gibi sevmediğimi defalarca söyledim. Sanma ki çocuk var
rahat diye gitmem onu da yaparım izimi bulamazsın da dedim ve sadece kendim için keşke dememek için ona şans verdiğimi bir daha da bu şansının olmayacağının üstüne basa basa belli ettim. Ki bu dediklerimi de istersem yapabilecek güçteyım. O bilmeden babama da durumu anlattim. Bi şans vermemi biraz da babam istadı bi hatadır kızım tek bir şans ver diye. Tekrarı durumunda işi sana bırakmam diyerek yanımda olduğunu bilerek bu kararı verdim. Göreceğiz bakalım. Ha artık eskisi gibi telini de kurcalamiyorum. Yaparsa elbette karşıma çıkar. Şimdi aptalca değil ya önlem alır. Benim tek derdim artık beynimin huzura kavuşması bunları düşünmekten vazgeçebilmek ve evet şans verdiysem gerçek bir şans olmasi işte
babanız gerçekten bi şans ver mi dedi. inanamıyorum gerçekten.

deseniz ki aldatıldım, gidecek yerim yok, mesleğim yok, bir süre idare edip koşullarımı düzeltip ayrılacağım, anlarım.
ama adam aldatmış, siz ayrılmayı düşünmediğiniz gibi ne yapsam da kendime bağlasam derdine düşmüşsünüz, şu an karıma kendimi nasıl affettirebilirim, onun kalbini nasıl kazanırım diye düşünmesi gereken eşinizken hem de.

bir kere affettiyseniz gerisi gelir hiç şüpheniz olmasın, adam da artık biliyor, ona göre ne yaparsa yapsın karısı iki ağlar zırlar oturduğu yerde oturur. o yüzden eğer ayrılmayacaksanız duruma alışmaya çalışın.
çünkü artık aşkı ve heyecanı dışarda aramaya başlamış adam için odanın ortasına direk koyup her gece striptiz de yapsanız, ümit usta misali sofra da kursanız, bakımla sporla angeline jolie kıvamına da gelseniz o adamı eve bağlayamazsınız.

Back
X