• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim. Evliliçime devam ediyorum ama unutamıyorum...

Evli adamların yakalanınca ağlayıp yalvarmalarından tiksiniyorum. Kusmak istiyorum yaa.
Sen karından başka kadını öp,kokla,onunla planlar yap, onun için heyecan duy ama yakalanınca ağla.
Olduuu.
iğrençç.
siz de kabulleniyorsunuz madem ne diye kurcalarsınız olan biteni anlamam ki.
diğer kadın ona kocacım bile demiş yani.bu nedir.?
erkekçe duyguları batsın. hiç masum değil.

Yani beni yannis anlamayin bende onu oyle teselli ediom napim.yani bisuru adamla yatip kakiyo yuvani dagitma diom napimmm
Canım benim bu daha kötü degil mi sence ?
Bir sürü ne idüğü belli olmayan adamla yatıp kalkan kadından hastalık kapsa eşine bulaştırsa bunun sorumlulugunu kim üstlenecek ?
Beni en çok bu mahvederdi mesela.

Benim için de hemen boşanmak kolay olmadı..
Önce afalladım..
Yalanlarına inanmak istedim..
Bahaneler, özürler, tehditler sarstı..
Düşünemiyorsunuz ki öyle hemen ne yapacağınızı..
Yapan çok büyük ihtimal tekrar yapıyor..
Zamana yayınca çok da canı yanmıyor insanın boşanırken..
Başıma gelmeden ben de ilk öğrendiğinde ayrılmalı gitmeli diyenlerdendim..
Ama yaşamak başka bişeymiş..
Yine de Allah kimseye yaşatmasın..
Amin yani bunu ogrenipte susan yoktur demek istiyorum bosanmayi isteyen bosanamayanlarda cok zor bir durum susup konusmamak sizede cok gecmis olsun bundan sonra mutlu olursun insallah

Canım benim bu daha kötü degil mi sence ?
Bir sürü ne idüğü belli olmayan adamla yatıp kalkan kadından hastalık kapsa eşine bulaştırsa bunun sorumlulugunu kim üstlenecek ?
Beni en çok bu mahvederdi mesela.

Haklisin canim.bu dunyanin obur dunyasida var.yapan Allahindan buldun ins.tek o diil veya arkadasim ddiil benimkide yapiosa iki elim iki yakasinda vallaha ;)

Esinizi affedemiyorsaniz terkedin affettiyseniz telefonunu kurcalamayin surekli suslenip puslenin mum isiginda yemek yiyin ama cocuk yurumeye baslayinca pek vaktiniz kalmaz o ara yine dikkat edin

Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?

Bunca yaşadıklarına rağmen *kazanmak* kelimesi aklında ise bırak eşin seni kazansın.
he bide bir kızım var ona göre düşünmeliyim diye de asla geçirme aklından , kızın mutsuz bir anne ile asla mutlu olamaz.
anne mutlu ise çocuk mutlu olur

Amin yani bunu ogrenipte susan yoktur demek istiyorum bosanmayi isteyen bosanamayanlarda cok zor bir durum susup konusmamak sizede cok gecmis olsun bundan sonra mutlu olursun insallah

Çok teşekkür ederim..
Hayatımın en huzurlu dönemini yaşıyorum şükürler olsun şu anda..
Sorunlarımız var ama evimizde huzurumuz mutluluğumuz tam neyse ki çocuklarımla birlikte..
Elbette ki susan yoktur..
Çaresiz olmak lazım susup kabullenmek için..
Ama öyle aldatıldım deyip gidip hemen dava açmak için çok güçlü ve gözü kara olmak gerek..
Çocuk varsa onu da değerlendirmek gerekiyor..

Okurken çok üzüldüm bırak arkadaşım ya böylesini aldatan yine aldatır diyecektim ki son yazdığınla yapacak yorum bırakmamışsın

Kizlar bence kimse kesin knusmasin bukadar.basina gelmeyen bilemeZ.senelerce anlasip evlenen var.esini naparsa yapsin cok seven var.hemen bosanin demek kolay geliyo sanirim..arada mafolucak cocuklar war ufacik bebekler war

Arkadaşlar çok teşekkür ederim bir sürü insan farkli bakış acılarıyla cevap verdiniz. Kimı yoruma kırıldım kimi yorumda teselli buldum. Hepinize çok teşekkür ederim.
İnanın bana ne sessiz kalmayı becerebiliyorum ne de unutmayı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum alabildiğim 2 adım 5 adım geri gidiyor. Evet çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. Ama inanın bu kararları almak söylendiği kadar da kolay değil...

Kizlar bence kimse kesin knusmasin bukadar.basina gelmeyen bilemeZ.senelerce anlasip evlenen var.esini naparsa yapsin cok seven var.hemen bosanin demek kolay geliyo sanirim..arada mafolucak cocuklar war ufacik bebekler war
bu ailede bu ortamda bu çocuklar daha çok mahvoluyor daha çok eziyet görüyor. ben de bu üzülüp eziyet gören bir çocukluk geçirdim. annemler boşandığında ise çok sevinmiştim.

Çok teşekkür ederim..
Hayatımın en huzurlu dönemini yaşıyorum şükürler olsun şu anda..
Sorunlarımız var ama evimizde huzurumuz mutluluğumuz tam neyse ki çocuklarımla birlikte..
Elbette ki susan yoktur..
Çaresiz olmak lazım susup kabullenmek için..
Ama öyle aldatıldım deyip gidip hemen dava açmak için çok güçlü ve gözü kara olmak gerek..
Çocuk varsa onu da değerlendirmek gerekiyor..
Tabi bende zaten hemen bosansin.diyenlerden değilim insallah konu sahibi hakkında ne hayirlisi ise o olsun bebegi varmis daha küçücük aile arkasında mi mesleği varmi bunlari hep düşünecek yaşamayan anlamaz kimse

Arkadaşlar çok teşekkür ederim bir sürü insan farkli bakış acılarıyla cevap verdiniz. Kimı yoruma kırıldım kimi yorumda teselli buldum. Hepinize çok teşekkür ederim.
İnanın bana ne sessiz kalmayı becerebiliyorum ne de unutmayı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum alabildiğim 2 adım 5 adım geri gidiyor. Evet çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. Ama inanın bu kararları almak söylendiği kadar da kolay değil...

Elbette kolay diil arkadasim.bende yazdim hatta

Bu nasıl bir şey ya?? Sindiremeyeceğini en baştan bilmiyormuydun?? Bunun yenilebilir yutulabilir birşey asla olmayacağını bilmiyormuydun??

Bir de kocana "kocacım" yazmış !! demekki 1 defalık bir ilişki değil hamileliğin boyunca sürmüş ki kadın artık benimsemiş resmen...

Kesin Boşanman gereken tek durum bu, başka bir şey olsa 1 kez daha düşün derim ama kesin bitmesi gereken durumda yutmuşsun ama uğraşma sindiremezsin bir de küçük çocuğun var ne verimli bir anne ne de sağlıklı bir kadın olarak hayatını idame ettiremeyeceksin bundan sonra...

Canim senin istedigin şimdi ne bebegin buyuyunce bosanmak mi yoksa kocan tekrar bana dönsün diye dusunursen yalnış düşünüyor sun o zaman eşinin gözünde hic değerin olmaz bence git bir ailenin yanina kafani dinle yakin gördüğün birisinede anlat belki rahatlarsin sonra esinde degisiklik varmi ne yapıyor mesela hadi tekrar konuşursa devam ederse ne olacak bu defa eğer bosanma sansin varsa yani ikincisini yaparsa bosanirim diyorsan ilkinde hic şans verme derim

Tabi bende zaten hemen bosansin.diyenlerden değilim insallah konu sahibi hakkında ne hayirlisi ise o olsun bebegi varmis daha küçücük aile arkasında mi mesleği varmi bunlari hep düşünecek yaşamayan anlamaz kimse

O kadar şaşkın ki şu anda konusahibi..
Herşey düzelsin istiyor..
İtiraf edemese de bence hala seviyor kocasını..
Çocuğunu babasız büyütme kararı almak da inanılmaz büyük bir karar..
Çoook sonralarını da düşünmek zorunda..
Dilerim kocasının son vukuatı olur bu..
Ciddi bir derse ihtiyacı var adamın, bunu başarabilirse..
Belki..

O kadar şaşkın ki şu anda konusahibi..
Herşey düzelsin istiyor..
İtiraf edemese de bence hala seviyor kocasını..
Çocuğunu babasız büyütme kararı almak da inanılmaz büyük bir karar..
Çoook sonralarını da düşünmek zorunda..
Dilerim kocasının son vukuatı olur bu..
Ciddi bir derse ihtiyacı var adamın, bunu başarabilirse..
Belki..
Evet seviyor bencede ama valla degmiyor hiç o kadar üzüntüye o kadar aciya cekiyorsun sonunda ne oluyor ya aldatmayi karisinin gözünün önünde yapiyor yada karisini çocuğunu o diğer ahlak yoksunu kadin için birakip gidiyor ailesini

Back
X