• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim. Evliliçime devam ediyorum ama unutamıyorum...

Ekonomik olarak özgürüm paramda var çalışacak gücüm de. Ozguvenim de çok şükür yerinde. Bu durumda kendimi asla suçlamayın. Ben ihmal ettim gibisinden. Çünkü asla yapmadım bunu.
Çocuğu bahane etmeyin diyen arkadaşlara tek sorum sizlerin çocukları var mı? Eğer varsa babaları gelmeden uyuyorlar mi ? Cocukmus bebeklik fark etmez onlarında duyguları var

Ya iyide bu adam belli ki sizi sevmiyor, erkekçe hisleri size olan sevgisinin önüne geçmiş, seven değer veren adam bunu yapmaz, haa bunu yapıpta böyle saçma bahaneler sunmaz. Çocuğunu seven adam yeni bebesi dünyaya gelmişken, onun mutluluğunu yaşamak varken tanımadığı kadınlarla cinsel paylaşımlar yapmaz. Yuhhh ya yeni bebeğin olmuş, minicik sana muhtaç sen odada gizli gizli ergen gibi kadınların orasını burasını izleyip kendinden geçiyorsun. Bu adam sekso manyak yahu...

Hadi şimdi babası yanında süper harika ama yarın öbür gün aranızdaki sevgisizliği anlayacak bu çocuk, yine aynısı olacak (keşke olmasa ama huylu huyundan vazgeçmez), kavga gürültü, böylesi daha mı iyi???

Bu adamı geri kazanmanın tek yolu var hadım edin gitsin, anlar belki aile, eş, çocuk kıymetini...

Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?

Deseniz ki ben evliliğime devam etmek istiyorum ama içimdeki bu yangını nasıl söndürürüm nasıl geride bırakır da yoluma devam ederim neyse diyeceğim. Belki terapi önereceğim.
Ama eşimin yeniden hayallerini nasıl süslerim çok sağlıklı bir düşünce değil. Kimsenin hayallerine yeniden girme durumunuz olmaz. Sizi siz olduğunuz için sevecek bir erkek olmalı yanınızda. Sabah uyandığınızda karışık saçlarınızla, çapaklı gözlerinizle sizi kabullenmiş olmalı.

. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi.

Ve bir de şöyle bir şey var. Gerçekten pişman olan adam şu olaydan sonra kendine gelir ve yapmayacaksa o zaman yapmaz. Ama eşiniz bu yakalanmaya ramak kalma olayından sonra bile hala bi haltlar karıştırmaya devam etmiş. wifi falan kapatmış. Gerçek pişmanlık bu değil.
Siz yeni doğum yapmışsınız, lohusasınız, dünyaya ondan da bir parça getirmişsiniz, tabiki de biraz onu boşlayabilirsiniz. Bu hemen kendini başka kollara atacağı anlamına mı geliyor. Atıyorum Allah korusun yarın öbür gün hastalansanız bu adam gene onunla ilgilenemiyorsunuz diye koşacak başka kollara erkekçe(?).

Sen aldatsaydın eşin sana hangi sıfatlarla konuşacaktı?? Bir düşün istersen..

Neden o bebeğin babası ile büyüyüp büyümeyeceğini evinizin huzurunu ve ruh sağlığınızı 10 günlük lohusa halinle SEN düşünmek zorunda kalıyorsun da o adam bütün bunların hiçbirisinde YOK?? Ha evet kendisi malumun peşindeydi.. Peki senin canın yok mu güzel kardeşim?

Şimdi senin istediğin gibi bir koca bile olsa bundan 5 yıl sonra bile yine ve herr zaman aklına düşecek.. Keşke ilk öğrendiğimde işini bitirip gönderseydim diyeceksin.. Hakkında en hayırlısını diliyorum

hislerini anlayabiliyorum. kendini çok güzel ifade etmişsin. ve çok okunası bir kalemin var. olgunluğun da cabası. bu bir süreç. Allah yardımcın olsun. arkadaşaların yorumlarının bi çoğu can sıkıcı. bu konunun da can sıkıcı olduğuna hemfikiriz zaten de bu arkadaşımız öneri istiyor. yargılama değil. eşinin pişman olması ve seni kaybetmek istememesini dillendirmesi çok hoş. ben neler yaşadım da hiç böyle bir cümle duymadım. unutmuyorsun. sadece unutmuş gibi yapıp kaldığın yerden devam ediyorsun eğer evliliğine devam etmek istiyorsan...

ayrıca sular durulunca üstünden zaman geçince tekrarlayacağına emin olabilirsiniz. bu erkek hisleri bi anlık boşluk filan değil karakter meselesi. aannesini aşdatan bi babanın çocuğuna aynı evde ne hayrı olacak çocuğunda hayatını öahvedeceksiniz

bir de şunu hep merak etmişimdir. neden aldatan kadın olunca yargılanıyor adam saniye bile beklemeden pişmanlık vs dinlemeden hemen ayrılıyor affetmiyor da , erkek aldatınca normal gibi görünüyor şeytana uydu yaptı bir hata deniliyor da affediliyor ?

çocuklar için vs bence de bahane erkek niye çocuklarım var demiyor peki ?

bir de utanmadan demişsiniz ki eşimi nasıl geri kazanabilirim sinirlerim bozuldu :110:

5 aylık çocuğun babaya ne duskunluğu olabilir olsa olsa emzige memeye duskundur
bu kadar arabesklestirmeyin
dürüst olun azicik yaa
her seferinde cocuk cocuk
ayrica ogrendiginizde 10 gunlukmus
o zaman ne bilsin babayi
ben istemiyorum benim gururum önemli değil yeter ki başımda kocam olsun diyin
kumam da olsa kabulüm diyin ama cocuk demeyin artık

ihanet nasıl sindirilir ki? ben de yıllar önce ayrıldığım insanın ihanetinden sonra bir türlü eskisi gibi olamadım. üstelik de eşim değildi henüz. ihanet kör keskin bir hançer gibi. onun acısı geçse bile izi hep orada kalır. her defasında ufacık bişeyde hatırlarsınız. sindirebilecek misiniz? eşinize eskisi gibi sarılabilecek misiniz? kalbiniz sıkışmayacak mı hatırladıkça? bu adama artık huzurla başınızı yaslayabilecek misiniz? ben yapamazdım. yapamam kaldıramam. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Affedip affetmemenize ve geri kazanmak vs konusundaki sözlerine yorum yapmıyorum ama;
''Hayallerini sadece ben süslemek istiyorum'' diye bişey yok bence.. Bu karakterde bir adam dünyanın en güzel
kadını da olsa bir süre sonra sıkılır başka kadına bakar, gider vs.. Ama öyle adamlar vardır ki onlar sayılı.. karısı çirkinin önde gideni olsa bile başka kadına bakmaz aldatmaz.. Bu da bir huy karakter, yapı meselesi..
Sizin eşiniz belli ki birçok erkek de olduğu gibi o yapıda değil. O yüzden sizin yapacağınız herhangi bişey duruma çare olmaz.
Adriana Lima gibi yeryüzünde kendisini tanıyıpta birlikte olmak istemeyen bir erkeğin olmadığı kadın
dahi aldatılıyor. O yüzden iyice tepenize çıkartmayın yoksa bu defa daha yüksekten düşebilirsiniz ve bu sefer
toparlanmanız daha zor olur. Madem evliliğinizi devam ettirmek istiyorsunuz bırakın o peşinizde pervane olsun.

5 aylık çocuğun babaya ne duskunluğu olabilir olsa olsa emzige memeye duskundur
bu kadar arabesklestirmeyin
dürüst olun azicik yaa
her seferinde cocuk cocuk
ayrica ogrendiginizde 10 gunlukmus
o zaman ne bilsin babayi
ben istemiyorum benim gururum önemli değil yeter ki başımda kocam olsun diyin
kumam da olsa kabulüm diyin ama cocuk demeyin artık

Di mi ama?
Ben doğum iznim bitip işe başladığım ilk gün eve dönerken öyle heyecanlıydım ki..
Evlatcım beni nasıl özlemiştir nasıl sevinecek diye..
Tam bir hayal kırıklığı..
Memeye saldırdı o kadar..
Bana düşkün olmadıklarından değil..
Büyüdükçe arkamdan çok ağladılar..

Son düzenleme:
Ben dedim onu..
Evet iki tane var..
Ben de aldatıldım..
Boşandım..
Ama ilk ihanette değil..
Çünkü ayrılmak istemiyordum..
Hiçbir zaman çocuklarım küçük de demedim kendim istemiyordum çünkü ayrılmayı..
Bu kararı küçücük çocuklarımın üzerine atmayı tercih etmedim..
Boşandığımda küçük çocuğum bir yaşındaydı, büçük üç..
Gayet de güzel uyuyorlardı..
Gerçekten üzüldüm yaşadıklarınızı. Kalbinizi kırmak yaranısı kanatmak istemedim. Hayırda mi ser şer de mi hayır vardır
dır bilmediğimden ben boşanmaya kadar veremedim. Bunu da çok uzun süre düşünerek yaptım.
Peki size bu soruyu sorduran ne? Yani ondan beklentinzi bu soruya gelen cevaplara göre mi şekillendireceksiniz?
Hayir sadece acaba daha ne yapmasını bekliyor olabilirim. Sevgisini göstermeye çabalıyor. Kendini affettirmek uğraşıyor. Ama ben ne yapmasını istediğimi belkide bilmiyorum

Gerçekten üzüldüm yaşadıklarınızı. Kalbinizi kırmak yaranısı kanatmak istemedim. Hayırda mi ser şer de mi hayır vardır
dır bilmediğimden ben boşanmaya kadar veremedim. Bunu da çok uzun süre düşünerek yaptım.

İnanın kalbim kırılmadı, kanayan bir yaram da kalmadı..
Hatta bazen çocuklarımın bir babası olduğu bile aklıma gelmiyor..
O evde onunla bu şekilde yaşamak ne kadar ağırmış, nasıl dayanmışım, nasıl kaldırmışım diyorum sadece..
Böyle bir adamı seviyorum diyemiyorsunuz..
Çünkü bu çok gurur kırıcı değil mi?
Nolur çocuğum için demeyin..
Gerçekçi olmaya çalışın..
Dik durun..
Ve düzelsin diye çabalamayın..
Çünkü bu onu arsızlaştıracak..
Mümkünse biraz ayrı kalın..
Çooook pişman olması gerekiyor bir daha yapmaması için..

Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Namus kadının sırtına yüklenmiş bir semer değildir.Kocanı kazanmak yerine bence kocan karımı nasış kazanmalıyım diye çabalamalı.
Bence siz bir bayan arkadaşınızla anlaşın eşinize güzel bir oyun oynayın.Arkadaşınızın telf ismini örneğin kanki sırdaşım vs gibi değiştirin, whatsaptan sms ten yazışın ama öyle bir yazışın ki eşiniz okuduğu zaman bayanlamı erkeklemi yazıştığınızı asla anlamasın."Sana çok ihtiyacım var çok mutsuzum müsait bir zamanda görüşelim vs" gibi ;) Madem o erkekçe bir duyguyla böyle bişey yapmış sende aldatılan kadın olarak bir arkadaşınla dertleştiğini söylersin olur biter.
O arkadaşın bayanöı erkekmi olduğunu bırak eşin bulsun ona heyecan ve adrenalin lazım ya hani sende o heyecanı öyle ver.Bu ders kocana yeter de artar bile.
Bebeğin küçük diyemi boşanmıyorsun yoksa eşini hala sevdiğin içinmi boşanmıyorsun? Bu sorunun cevabına göre hareket et.
Unutmaki bir kere affeden ikinciye davet çıkarır ve onu da affeder.
Şüphe denen illet insanın içini güve gibi yer bitirir sonunda kanser olur çıkarsın mazallah.
Kocanı nasıl kazanacağını düşüneceğine RUH sağlığını nasıl düzelteceğini düşün canım.

Aldatılmayı sindirip içine atmadıkça mutlu olamazsın ayrıca kocanda bir ugrasır iki ugrasır senden olumlu bi tepki alamazsa sonu kötü olur, bu sefer kocanı başka kadınlarla yataklarda basarsın allah korusun. zamana bırak ekstra bişeyler yapmaya çalışma . Bir daha yanlış bir davranısını görursende artık affetme.

Back
X