• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim. Evliliçime devam ediyorum ama unutamıyorum...

hayalerdesin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
184
106
53
35
Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?

4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Unutamazsın,afedemezsin,sindiremezsin arkadaşım.
Ruh ve fiziksel sağlığın bozulur,uğraşma...

Neden kocanı geri kazanmak için sen uğraşıyorsun ki ?

Eğer biri birini kazanmak için mücadele edecekse , bu eşin olmalı , sen değil!

Son cümlenizi okuyana kadar sizin için endişelenmiş ve üzülmüştüm. Ne demek ----tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?---- Gerçekten bunu düşünüyor musunuz ??
değil mi ya gerçekten şok oldum son cümlede! affedemiyorum unutamıyorum yaptığını diye başlayan cümle nasıl kocamı nasıl kazanabilirim diye biter!!!! neden böyleyiz ya:kızgın::kızgın::kızgın:

Eğer biri birini kazanmak için mücadele edecekse , bu eşin olmalı , sen deği l!
İşte aus'cum bunu bir anlayabilseler olayın seyri değişecekte nafile.
Neden kadın hep kazanmak zorunda kalan taraf.
Yahu seni aldatan zaten o sen niye kazanıyorsun ki ?

Eğer biri birini kazanmak için mücadele edecekse , bu eşin olmalı , sen değil!
Tabiki o olmalı o elinden geleni yapıyor farkındayım ama bana yetmiyor aslında ne istesem yapıyor ama ben hayallerini de süslemek istiyorum benden başka bi hayali olmasın istiyorum

Gerçekten pişman olmalı artık gerçekten sadık olmalı ve çooook uzun süre geçmeliki artık yrniden güven sağlansın. Şimdi hep acabalar geçer kafanızdan. Her an kontrol şüphe şüphe... İnsanın içini kemiren duygular bunlar. Çok zor. Unarım düzelir.

Yaşadıkların okudukların ve gördüklerin beynine kazınmış..

Artık eşinin her yüzüne baktığında herşey gözünün önüne bir bir gelecek..

Madem tekrar birlikte olmaya karar verdiniz devam edin ama bir an da unutmaniz imkansız.. Coookkk zaman geçmesi lazım..

Çok üzüldüm geçmiş olsun..

İşte aus'cum bunu bir anlayabilseler olayın seyri değişecekte nafile.
Neden kadın hep kazanmak zorunda kalan taraf.
Yahu seni aldatan zaten o sen niye kazanıyorsun ki ?

Ya ben bu aldatılma mevzularında boşanmamayı bile anlamaya çalışırken , anlayamıyorum .

Ama bir de üzerine kadının mücadele . Bırak adam it gibi dönsün dursun madem peşinde .

değil mi ya gerçekten şok oldum son cümlede! affedemiyorum unutamıyorum yaptığını diye başlayan cümle nasıl kocamı nasıl kazanabilirim diye biter!!!! neden böyleyiz ya:kızgın::kızgın::kızgın:
Kesinlikle aynı fikirdeyim sizinle ve konu sahibine nedense çok kızgınım bir arkadaşımmışçasına öfkelendim.
Neden öyleyiz bence biliyor musunuz? Çünkü toplum bize kocalarımızı memnun etmeyi, onları tatmin etmeyi, heyecanlandırmayı eğer yapmazsak kocamızın bir kuş gibi elimizden uçacağını ve bizim bunnu hakkettiğimizi yıllarca beynimize empoze etti. Ne kadar okusak da nekadar kendimizi geliştirsekde bu tüm Türk kadınlarının bilinçaltına ne yazıkki yerleşmiş durumda...
Konu sahibi şuan içten içe şöyle bir muhasebe yapıyor olmalı, e tabi hamileydim ve ardından lohusalık geldi. Kocamı ihmal ettim. Kocamda başka bir kadına gitti. Eyvah nasıl kazanacağım çünkü bunu ben yaptım..

Çok mide bulandırıcı bir olay. Ayrıca bunlar erkekçe şeyler değil böyle bir bahane yok çünkü erkek adam bunu yapmaz. Pöffff nasıl affettin bu adamı hayret? Bir de sen beni beğenmedin diye topu sana atmış. Yüzsüzlükte number one olmuş abi.

Kadin doğar, biraz buyur daha ne oldugunu anlamadan genclige adim atar, adet olur sancilar ceker saklar ve birsuru kadin hastaliklarla ugrasir kendi kendine halletmeye çalışır sonra evlenir kocasinin ve ailesinin derdini ceker eyvaALLAH.. kocasindan bebegi olur. Mide bulantikari hormon degisiklikleri olur bin bir dertle ugrasir uyuyamaz yiyemez icemez dogum sancisi logusalik bunalimi hersey ust ustedir ama kadinin basinda 7 tane seytan olmasina ragmen 1 tanesine kanipta bunaldim, kadinsal birdeydi diyip kocasini aldatmaz, erkeklerin basinsa lanet olasi bir tane şeytan vardir ve heran o seytana uymaya hazir erkek ve rahatlikla uyan erkek. Boyle erkeklerin erkece duygularıda yere batsin kendileride yere batsin.
Yemin ediyorum karisini aldatan erkekten, kocasini aldatan kadindan tiksiniyorum.
Seytan utaniyordur boyle kisilerin yaninda ben seytanligimi yapamiyorum insanlar iblis olmus diye.

Devam etmek için kendine bahaneler arıyorsun .. Ben ve buradaki bir çok kadın sana bu konuda yardımcı olamayacak diye düşünüyorum .. Bazı şeylerin affı yok benim kanımca .

Back
X