• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim. Evliliçime devam ediyorum ama unutamıyorum...

Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
son cumlemiz ile, aslında farketmeden onu yaptığından dolayı nasıl odullendiririm diye sormuyorsunuz, farkında mısınız?? Yaptigi şeyi hafifletmrk, unutmak, suçu üstünüze almak, ve onu odullendiririm, yap aslanım yap yarasin msji olur bu girişimininiz.. aşkı memnu daki Firdevs hanımın dediği gibi, kadin uyurken dahi sexy ve bakımlı olmalı.. yapacaklarınızı kendiniz için yapın, kendinizi daha iyi hissetmek için yapın.. çok farklı bir ışığınız olur. Evliliginiz hakkında ise birşey demek istemedim.

Bu konu üzerine fikrimizi sormuş olsaydın tabiki affedemeyecek ve unutamayacağın için boşan derdim (şans verip vermemek senin insiyatifin tabi ama yaşamış biri olark söylüyorum hem unutamıyorsun hemde tekrarı oluyor) ama sen eşimi nasıl kazanırım diye soruyorsun.. No Comment...

Aldatılmayı aptal yerine konmayı hiç kimse hak etmez. En kötü, en bakımsız, en ...... kim olursa olsun aldatılmayı kadın erkek kimse hak etmez. Aldatmanın bahanesi olamaz. Aldatmanın tek açıklaması karaktersizliktir. Bir kere buna meyleden kişi her zaman yapacaktır. İnsanı engelleyen, tutan bir şey olmalı ki, ister Allah korkusu, ister eşine duyduğu sevgi, ister kendine olan saygı.... eğer bunlar yoksa ve o sınır bir kere aşıldıysa asıl mesele bu. ;Hele ki, eşi kendi çocuğuna hamile iken, lohusa iken bunu yapabilen biri insan değil benim gözümde. Ben de çok acı şekilde tecrübe ettim ve biri 1 biri 4 yaşında iki kızımla 1 ay içinde boşandım. Bırakın bir arada yaşamayı şu an bile bulsam gebertesim var ikisini de. 4 ay oldu boşanalı ama içim bir türlü soğumuyor, hıncım geçmiyor. Ki ben onu o kadar aptalca seviyordum ki... Severek evlendik, aramızda hiçbir sorun yoktu. Böyleyken aldatılmak çok daha zor, işiniz çok zor. Allah kolaylık versin. Bebeğiniz çok küçük. Mesleğiniz, ekonomik özgürlüğünüz var mı? Bence temkinli olun. İlgiyi kendinize çekmek, hayallerini süslemekten ziyade ileride tekrar aldatılırsam ne yaparım planınız olsun kafanızda. Hata siz de değil ki, neden kendinizi beğendirmeye çalışacaksınız. Hata yapan hatasını kendisi düzeltmeli düzeltebilirse.

Bir kere gecmis o siniri hemde sen hamileyken gecmez bogazinda hep bir aci gibi durur hep süphe olur icinde Gene yapmasida bence an meselesi hele ki sen surat asmaktan öteye gimemissin kolay affetmissin bence Gene yapar

Bir daha böyle bir adamla nasıl aynı yuvayı nasıl aynı yatağı paylaşabilirsin.
Kendine bunu yapma. Sen bu kadar güçsüz değilsin. Bunları hakkedecek kadar değersiz de değilsin.
Hiçbir kadın, ALDATAN ERKEĞİ AFFETMEMELİ.

Aldatılmayı aptal yerine konmayı hiç kimse hak etmez. En kötü, en bakımsız, en ...... kim olursa olsun aldatılmayı kadın erkek kimse hak etmez. Aldatmanın bahanesi olamaz. Aldatmanın tek açıklaması karaktersizliktir. Bir kere buna meyleden kişi her zaman yapacaktır. İnsanı engelleyen, tutan bir şey olmalı ki, ister Allah korkusu, ister eşine duyduğu sevgi, ister kendine olan saygı.... eğer bunlar yoksa ve o sınır bir kere aşıldıysa asıl mesele bu. ;Hele ki, eşi kendi çocuğuna hamile iken, lohusa iken bunu yapabilen biri insan değil benim gözümde. Ben de çok acı şekilde tecrübe ettim ve biri 1 biri 4 yaşında iki kızımla 1 ay içinde boşandım. Bırakın bir arada yaşamayı şu an bile bulsam gebertesim var ikisini de. 4 ay oldu boşanalı ama içim bir türlü soğumuyor, hıncım geçmiyor. Ki ben onu o kadar aptalca seviyordum ki... Severek evlendik, aramızda hiçbir sorun yoktu. Böyleyken aldatılmak çok daha zor, işiniz çok zor. Allah kolaylık versin. Bebeğiniz çok küçük. Mesleğiniz, ekonomik özgürlüğünüz var mı? Bence temkinli olun. İlgiyi kendinize çekmek, hayallerini süslemekten ziyade ileride tekrar aldatılırsam ne yaparım planınız olsun kafanızda. Hata siz de değil ki, neden kendinizi beğendirmeye çalışacaksınız. Hata yapan hatasını kendisi düzeltmeli düzeltebilirse.
Tekrarı durumunda yapacaklarım belli. En azından bunları biliyorum. Eğer tekrar ederse tek bir cümle bile kurmadan yok olucam. Gideceğim yerden yapacağım ise kadar hepsini belirledim. Çok şükür iş güç sahibiyim şimdi çalışmasam bile kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum. Ve bir daha asla ne sesimi duyacak nede yüzümü görecek. Çocuğunu elbette görecek ama beni asla. Ha ona neden bisi demem çünkü zaten seçimini yapmıştır. O seçime de saygı duymak gerek bence. Ve belki de en ağır ceza yokluktür.

Bir kere gecmis o siniri hemde sen hamileyken gecmez bogazinda hep bir aci gibi durur hep süphe olur icinde Gene yapmasida bence an meselesi hele ki sen surat asmaktan öteye gimemissin kolay affetmissin bence Gene yapar
Ona verebileceğim en büyük ceza idi yüzümün gulmemesi ve hala neden neşen yok dediğinde neşemi sen kaçırdın diyebiliyorum. İnanın ki bazen insanlara gitmek bile bu kadar kendini kötü hissettirmez. Hala daha hergün eve geldiğinde beni gorememekten korktugunu hissedebiliyorum.

Boşanin diyen arkadaşlar teşekkür ederim. Ama ben devam etme kararı verdim zaten. Ne yapmam gerek diye düşünmüyorum. Sadece istediğim unutabilmek ve verdiğim şansın gerçek bir şans olabilmesini sağlamak. Hergün başına kakmak şans vermek olmuyor bence. Ha evet bende yapıyorum bunu engel olamıyorum kendime.
Siz kabullenmişsiniz. Bunu eşinizde görüyor. O yüzden bu durumu bir şans vermek olarak görmeyecek. Normalleştirecek. Huyundan da vazgeçmeyecek. Aynı düzen devam yani. Kendinizi kandırmayın.
Nasıl sindiririm diye soruyorsanız bu aldatma işi tek taraflı kaldığı sürece kendinizi yiyip bitirirsiniz. Şartlar eşit olsun. Eşinize sunduğunuz imkanı kendinize de uygulayın. Hayatınızı dilediğiniz gibi yaşayın. Başkalarıyla eğlenin. Çocuğunuz odada ağlarken babasına verin o ilgilensin. Siz de başka adamlarla cinsel içerikli sohbet yapın. Eşinizin çocuğunuz ile ilgilenirken veremediği ilgiyi başkaları size versin. İlgi istiyormuşsunuz ya? Tek kişiyle yetinmeyin bence. Evliliğini böyle serbestçe(!) yaşayan çiftler var. Bu yöntemi deneyebilirsiniz.

terkedip etmemek senin kararın ama geleceğini söyliyim, adam düzelse bile (ki hiç sanmıyorum) senin içindeki kuşku hiç geçmicek sürekli laf sokucaksınız, sinirli agresif bi insan olacaksın, evde sürekli kavga olacak ve o çocugum için dediğin çocugun seni geçimsiz, suratsız bi anne olarak tanıcak, ilerde boşanma kararı aldığınızda babası haklı siz haksız olacaksınız. Yani devam etmeye karar verirseniz aile terapistine gidip bu durumda sizin siz gibi kalabilmeniz için elinizden geleni yapmanız lazım. şu en mutlu günlerinizi mahveden , annelik duygularınız yerine bu acıyı yaşatan, iyi bir koca olamayan adamdan çocugunuza inş iyi bi baba olur

Ona verebileceğim en büyük ceza idi yüzümün gulmemesi ve hala neden neşen yok dediğinde neşemi sen kaçırdın diyebiliyorum. İnanın ki bazen insanlara gitmek bile bu kadar kendini kötü hissettirmez. Hala daha hergün eve geldiğinde beni gorememekten korktugunu hissedebiliyorum.

Bugun hissediyorsunuz o korkuyu,
bir süre sonra hayatının normale döndügünü sanan eş sizin surat yapmanız karşısında uzattıgınızı söyleyecek, yaptıgı yapmadıgı her seyde sizin olumsuz davranıslarınızı göstererek suclayacak.
Sonra bir bakmışsınız yaşadıklarınızın tekrarı...

Madem affetmeye karar verdiniz, affedebiliyorsanız affedin.
Boşanmayacagım ama unutmak da istiyorum gibi bir ihtimal söz konusu degil çünkü.
Bir seyi ya affeder olmamış gibi yaşarsınız ya da affetmez bağınızı koparırsınız.

Ben asla affetmezdim ona birdaha dokunmazdim bana dokunsada migdem bulanirdi

Hergün laf sokarak intikam alinmaz kendinize baglamak istiyorsaniz yoklugunuzla sinayin bir süre ayri yasayin bakalim korkusu tavan yapsin ki ikinciye cesaret edemesin Ben aldatma deil ama yengesine karsi beni savunmadi diye 1 ay samsuna gittim ailemin yanina kafayi yedi 3. Günü

Bence affedeceksende yardim almaniz lazim terapiste gidin baska yolu yok

insanın içine bır kere suhe duştumu o insanı yer bıtırır eger boyle b durumda barısmak ıstıyorsanız ıskolga gıtmenızı onerırım ama sıkmayın canınıızı göz dagı vermek ıcın aılenızın yaına gıdeblırsınız aılenıze bırsey yansıtmadann 1 hafta kalabılırısnız

ağır olmasın diye susuyorum ya hemcinsimin böyle olması beni çok üzdü yaraladı bari gururunuz kalsaymis

Hissetmeye devam edin siz.

Yakalamasan kimbilir ne kadar devam edecekti. Gunduz kadinlarla fingirdesip gece senin koynuna giren adamin kaybetme korkusu olabilir mi sence? Bide seni suclamis.

Kızım 2.5 yaşında babasina hayran değil beş aylık çocuk anneye bile hayran olamaz kendinizi kandirmayın. Eskiye dönemezsiniz. Adamın mayasi bozuksa ne yaparsan yap soğur

Bence sende cok yakisikli birine ,
kadinca hislerle msj at,gorus
o kabul edip seni kazanmak icin herseyi yapsin

Bu daha iyi bence

Eşine şu soruyo sor ve o cevaba göre hareket et: Ben seni başka erkeklerle aldatsaydım ve senin bahanelerini sana sunsaydım beni affeder miydin?..
Not: Namus meselesi olurdu o ayrı konu..

Hem aldatilmissin hemde nasil geri kazanabilirim diye soruyosun. Pes vallahi. Tekrar tekrar aldatilicaksin. Cunku huylu huyundan vazgecmez. Ve bir sonraki seferde cabuk affetti fikride olucak. Kendini hazirla yasayacaklarina. Hemcinslerime bu mantiklarindan dolayi cok uzuluyorum:110:

Back
X