Aldatıldım,Eylülde düğünüm var ne yapacağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yuli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen-kolik sana katılıyorum okudum yazdıklarını:31::31:

ah ah sen katilmissin yada bir baskasi ne farkeder kadinlari erkegin elinin kiri gibi görenlerinde kadin oldugunu bilmek cok aci gercekten cok üzgünüm
bir tanidigim kadin vardi esi sürekli aldatirdi es dost gelip söylerdi yapmaz benim kocam derdi adam eve gelmezdi yapmaz derdi adam kadinla yasamaya basladi ben sucluyum dedi en son adam baska kadindan cocuk yapti inadina buda hamile kaldi hala kocamda kocam bu kez diger kadinla koca kapma savasi
kadinlarimiz böyle düsündükce erkekler aldatmaya devam eder
nasilsa erkegim elimin kiri ben erkek olsam böylede karim olsa herhalde bende yaparim nasilsa esim beni terk etmez o evde oturur cocuklarimiza bakar kocasini bekler cünkü

canım bence kızla buluş ve o ana kadar hiçbişey söylemeki nişanlınla öncesinden konuşup bir ayarlama yapmasın kızın yanında kıza deki nişanlımı kendi telinden ara ve herzamanki gibi konuş de sende dinleyeceksin tabi baklım nişanlın onunla sevgilisi gibimi konuşacak yada elbet bir şekilde aralarında bişey yaşanmış olduğunu açık verir gerçekse tel de

canm yellowkitty sana katılıyorum bu düğüm kördüğüm olmuş bunu birtek nişanlın çözücek 8 yıl çok uzun bi zaman zaten evli gibi olmuşsunuzdr sence böyle birşey yaparmı nişanlın son zamanlarda aranz nasıldı mesela böyle yola çıkarak kendinde birşeyleri anlarsn ALLAH iyilerle karşılaştırsın İNŞALLAH:59::59::59:

Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...

bile bile ewlenicek deilsin heralde? ailene söyle onlar zaten snn ewlenmeni başta engellerler.aldatmak ne ya?.bence kızda yalan atıyo olabilir 3ünüzde yüzleşsenize sana itiraf etsin ve ayrıl.bak zararın neresinden dönersen kardır.kendini şanslı gör yinede bak düğün olmadan öğrendin ayrıl hiç birşey kaybetmiş değilsin.bile bile ewlenirsen sürekli aldatılmayı göze almış olursun

Sırtından vuranlara kızma onlara güvenip arkanı dönen sensn arkandan konuşanada kızma onları adm yerine koyan yine sensn :7::103:

Son düzenleme:
Sırtından vuranlara kızma onlara güvenip arkanı dönen sensn arkandan konuşanada kızma onları adm yerine koyan yine sensn :7::103:

iyide cnm kimseye güvenmiycekmiyiz?kimseyi adam yerine koymıycakmıyız? yazdığın şeye katılmıyorum kız aldatıldı diye bu kızın mı suçu.onu aldatan adamın ayıbı.

Acelem olduğu için tüm sayfaları okumadım , dönünce okuyacagım ıns..

Sakın sizi aldattığını öğrendiğiniz halde bu ilişkiye devam edip evlenmeyin , sakın..

Çok geçmeden aynı şeyi yine yapacaktır ,sizin kabullenmenizin bir psikolojisi olarak..

Ailenize bunu demekten çekinmeyin..Lütfen bu hatayı yapmayın, lütfen..

kız istersen telefon msjlarına bak arama kayıtlarını filan çıkar dio ben türkcellde çalışmıştım bunları çıkarabilirim ve kızda bunu biliyo çünkü nişanlim sana msj çekemiyorum çünkü nişanlım herşeyi takip ediyo filan demiş

Nişanlının telefonlarına çıkmadığına göre arkadaşların da belirttiği gibi zaman kazanmaya, kararını kesin olarak vermeye çalışıyorsun belli ki. Dediğim gibi bu sırada nişanlının ve o kızın arasında neler geçtiğinden emin olmak için topla bütün her şeyi, al o konuşma, mesaj kayıtlarını vs. ve onları yüzleştir.

Nişanlın yapmışsa bile illa ki inkar edecektir ve sonradan da arkadaşların dediği gibi kız arandı kartını oynayacaktır. Yaptığına emin olursan o buluşmada sakın ve asla durma orda ve her şeyi bitir. :47:

Kimse üstüne alınmasın, kusura bakmayın ama kendi adıma "Erkek adam, bizle yapamayacağı için ihtiyacını başkasıyla gideriyor, normaldir." anlayışı benim midemi bulandırıyor. Çok affedersin ama sahip çıksın uçkuruna, biz namusumuzla otururken bu erkeklerin yemediği halt kalmıyor, biz de böyle ağzımız açık ayran budalası gibi bakıyoruz. Böyle giderse daha çok başımıza gelir böyle işler...

Ben % 100 emin olmadığın için sana git, terket onu hemen diyemiyorum haliyle. Ama dediğim gibi buluşmadan bu sonuca varırsan hiç durma, bas kıçına tekmeyi, anlasın bir anyayı konyayı... :57:

aldatmak zaten ilişkiyi bitirmek için gayette yeterli bir sebeptir.

ama burda öyle başka birşey var ki, haydi 8 senelik nişanlını aldatıyorsunda, aldatıcak başka kız mı bulamadın be adam. şimdi aldattığı kız tamam çok suçlu ama bana sorarsanız adam daha suçlu da biz bayanlar olarak niye bayanları daha çok suçluyoruz onu anlamıyorum. evet kızın yaptığı düpedüz ahlaksızlık, karaktersizlik artık hangi sıfatları kullanırsanız hepsini hakediyordur ama oturupta nişanlısına göz göre göre kıyabilende işte bu adam oluyor kız değil.

bari biraz vicdan azabı duy, iki kişininde hayatını kaydırıyosun ama yok kendisinin sevişesi gelmiş erkektir yapıcak bişey yok doğuştan kendi uçkuru için başkalarını hayatlarını karartmaya hakkı var diye birşey yok uçkuruna sahip çıkıcak bu kadar basit. yok biyolojik yapıymış ıdıymış bıdıymış bunlar ilişkiyi sürdürebilmek için yeterli bahaneler değil bence yuli.

ayrıca niye ailene söylemekten bu kadar çekindiğini hiç anlayamadım, aldatılmışsın yani ötesi var mı
bence senin kıymetini bilecek biriyle güzel bir hayat kurmayı hakediyorsun, kendine yazık etme.

bırak aldatmayı,bir kızın duygularıyla namusuyla oynadığı için bile ben soğur ayrılırım...erkek dediğin hassas olacak,kadınlara kendi kızkardeşine davrandığı gibi hassas davranacak...öbür türlüsüne erkek dememek gerek..

Ya herkes binbirli türlü sey söylüyor, ama ilk önce yapman gereken sey nisanlinla konsumak degilmidir?

Sonucta ortada sadece bi kizin suclamalari var, ve herhalde sadece bu kizin söylediklerine göre hareket etmeyeceksindir?

Ortada bi suclama varsa, suclanan kisinin de ifade alinmasi gerekir, o yüzden git nisanlinla yüz yüze konus. Iddia edilenlerin ne kadar dogru veya yanlis oldugunu ögrenmeye calis, nisanlinin bi aciklama yapmasina firsat ver ve ondan sonra kararini ver. Anlamiyorum neden yapmiyorsun?

Bi kisinin söledigi seyler üzerine kafanda binbirli türlü soru ile söyle yapsam böyle olur, yok böyle olsa söyle yaparim demeye ne gerek var... Böyle kendini harab edecigine git konus, en saglikli karari dogrulari bildikten sonra verirsin.

evlenipte ödül verme eline..daha nişanlıyken seni yok saymış dahasınımı beklicen..evli değilsin sonuçta nişan..kötü durum ama sakın evlenme onunla..değerini böylemi gösteriyo yazık ona..

Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...

bnce sakın evlenme şimdi bunu yapan ilerde neler yapmazki...

Bence karşına al konuş nişanlını.Herşeyin doğrusunu öğren.Sonra 'keşke' deme.Doğrusunu öğrendiğinde direk şutlarsın.!Bide 8 yıl çok uzun bi süre değilmi ya sevgili-nişanlılık dönemi için.Bu kadar uzatmayıp 1 2 sene içinde evlenseydiniz diye düşündüm ama tabi herkesin kendi düşüncesi.İyi günler..:61:

bir kere bu kız yalancı ben buna adım gibi eminim... evli nişanlı biriyle beraber olur mu kız olan... ikincisi hiç bir erkek kız olan bir kıza yanaşmak istemez başıma kalır diye ki hem nişanlı bu erkek hemde kız onun arkadaşının kardeşiymiş... bir erkek arkadaşının kardeşi yollu bile olsa yanaşmaz ona arkadaşına yamuk yapamaz... gelgelelim ki ben olayı şu şekil hissettim bu kız senin nişanlına kafayı takmış durumda.. nişanlı bir erkekle yattı diyelim sonucunda intihar ediyor bişeyler yapıyor test yaptırıor (bunları yapmaktaki amacı ne olabilir) madem senin iyiliğini istiyordu bunları yapmaz susar bir kenara çekilirdi senin iyiliğini filan istediği yok istediği seni ayırmak kızım bu orospular var ya herşeyi yaparlar.. baktı ki elden gidiyor evlenecek az kaldı ne edeyim edeyim ayırayım... millet biriyle öpüşüp sevişse bile adım çıkar diye demez kimseye bu kız resmen yattım ben diyor... -----------------------------------------------------------
eğer doğruyu diyorsa da bundan iyice emin ol karar ver... bu konuyu önce annene veya sağlıklı yorumlayacak birine danış bütün aile duyarsa olmaz daha sonrasında sorunlar olur.. herşeyden emin ol... ona komplo kurmuş gibi olmak istemiyorsan kızla görüş deki bütün kanıtlarını söyleyeceklerini getir ben bir karar vereyim ozaman de ondan sonra nişanlını da oraya getirmenin yolunu bul deki böyle böyle diyor suan şurda bizi bekliyor bize birşeyler söyleyecekmiş gel gidelim de zaten tepkiden anlarsın... ah ah çok zor ya inanki o kız karalama atıyorsa yazık olur valla

Burdan bişi söylemek ne kadar doğru ama kendimi senin yerine koysam ne yapardım dersem;

Önce nişanlıma bakardım ben bu adama ne kadar güveniyorum ne kadar dürüst oldu bana ve 8 yıl içinde hiç hatası oldumu
Bu kız kimdir neyin nesidir doğrumu yalanmı dedikleri bunu öğrenmek içinse iş yerinde bunların haraketlerini gören sezen biri illaki vardır soruştururdum
Sonuncusu ise üstteki söylediklerimi yaptıktan sonra nişanlımla konuşurdum.
Bu konuşma ise benim nişanlımla devam edip etmeyeceğimin bir sonucu
olurdu.

iyide cnm kimseye güvenmiycekmiyiz?kimseyi adam yerine koymıycakmıyız? yazdığın şeye katılmıyorum kız aldatıldı diye bu kızın mı suçu.onu aldatan adamın ayıbı.

hayatm 8 seneden bahsedyrz 8 yıl sonra bana bunu yapıcak benm açıkçası güvenimi sarsar zaten kızda arkadaşıymış ama bu işte başka birşey var kız niye nişanlasıyla konuşmuyo ben anlamadm aynı şey benm başıma gelse ben 1 saat bekleyemem hani konuşma felan değil yatmış yani bide yok seni aslında istemiyo ailesi istiyo diye nişanlamış diyo insan bu lafa deli olurya :19:çok sabırlıymış valla belki kaçırmışta olabilirm tüm sayfaları okumadm çünkü ama eğer hala nişanlısıyla görüşmemişse çocun ailesine herşeyi anlatsn ozaman:50::50::50:

hayatm 8 seneden bahsedyrz 8 yıl sonra bana bunu yapıcak benm açıkçası güvenimi sarsar zaten kızda arkadaşıymış ama bu işte başka birşey var kız niye nişanlasıyla konuşmuyo ben anlamadm aynı şey benm başıma gelse ben 1 saat bekleyemem hani konuşma felan değil yatmış yani bide yok seni aslında istemiyo ailesi istiyo diye nişanlamış diyo insan bu lafa deli olurya :19:çok sabırlıymış valla belki kaçırmışta olabilirm tüm sayfaları okumadm çünkü ama eğer hala nişanlısıyla görüşmemişse çocun ailesine herşeyi anlatsn ozaman:50::50::50:

aynen cnm ama kızın suçu deil erkeğin ayıbı kız ona 8 senesini vermiş.madem kızdan sıkıldın ayrıl öyle ne halt yiceksen ye.ama iyiki evlenmeden öğrenmiş kendini şanslı görmesi gerekir bu konuda .bu öğrenipte ewleniyosa aldatılmayı göze almış demektir.

Aldatmayı geçtim eğer nişanlın gerçekten böyle düşünüyorsa ve bunları söylediyse ayrılık sebebi olmaya yeter de artar bile...

Back
X