Aldatıldım,Eylülde düğünüm var ne yapacağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yuli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu olayı öğrenipte evlenmeyi düşünüosan göze al tatlım aldatılmayı. daha ewlenmeden yapıyosa ewlendikten sonrada dewam eder. bide snnle sadece ailesi sewdiği için ewlenicegini söylemiş.böyle biriyle ewlenmek için hiç bir zorunluluğun yok cnm ...evlenmeden kendini kurtar derim..

evlenirsen büyük hata yaparsın cnm.....huylu huyundan vazgeçmez ailesi istio diye evlenilmez...yarınbirgün evlilik yapıldığında sen evde kocanı beklerken o yine bu hareketi tekrarlayabilir..bunu göze alıyormusun....SAKIN DEĞİŞİR DEME...ÇÜNKÜ İNSANLAR ASLA DEĞİŞMEZ....evlilik bir gün değil cnm bırak giden 8 yılın olsun ömür boyu çekmektense bırak gitsin layığıını bulsun.... sakın cnm...bu adamla evlenme...

canım Allah yardımcın olsun oncelıkle,uzuldum...Bence madem bu kız kendısıne bukadar guvenıyor ıspat etsın herseyı sende ımkanlarını degerlendır ve nısanlının ınkar etmesıne fırsat verme boylelıkle elınde delıllerın olsun,hem onu utandır,hemde anında bas tekmeyı.ucunuz bıaraya gelmeyın,kendı canını yakmıs olursun neolursa olsun sonucta 8senen gecmıs onları yanyana gorme bosver,elınde delıllerınle cık karsısına alnın ak basın dık ezıkde durma koy postanı pasa pasa cık yanından.bak canım hıc bızaman yuregın pare pare olsada bı erkege bunu bellı etme,bırak bılmesın agladıgını,canının yandıgını.. sana kolaylıklar dılıyorum,rabbım ferahlatsın ınsallah yuregını,hakkında hayırlısı olsun...

Nişanlınla bir an önce konuşarak olayın aslını net bir şeklde öğrenmelisin.Eğer bir kerelik bile olmuşsa bence ayrılmalısın.kimsenin sana acıma duygusuyla yaklaşmasına izin vermemelisin.Evlilikten dönmek zordur kolay değil.O yüzden yol yakınken hayatın için en doğru kararı vermelisin.
Tabii bu komploda olabilir.Önemli olan nişanlınla kesinlikle net konuşman.Sevgisiz bir evlilik yürümez ne senin için ne de onun için.
Allah hayırlısını versin.Sakın üzülme ve güçlü ol.Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
yazılanları bastan sona okudum,saglıklı bi yorum yapabilmek için nişanlınla konusmanı bekliyorum.o zaman konusulanları bize aktarırsan objektif bir gözle daha rahat yorum yaparız

Hangi erkek evet aldattım der...Ve onca yıl böyle bir şey olmadıda şimdi düğününüze sayılı zaman kaldığında aldattı sizi..? Bence nişanlına bir şey sorma etrafındaki insanlara sor ve takip et derim..Ya nişanlınız bu düğünü cidden istemediği için düğüne sayılı zaman kala sizden kurtulmak için yaptı bu aldatmayı..ya da bu kız nerden cıktı ...Nişanlınıza durmu belli etmeyin ama dikkatli takibe alın kesin bir yerde falso verecektir..cep tel msj arama kayıtlarına dikkat edin..Ailene nasıl dicen konusuda ..sanki senmi bir yanlış yaptın sonucta karşındakinin ayıbı bu ..bir ömür boyu aldatılmak mı yoksa baştan acı çekıp bir ömür boyu bu adam yine kımle diye düşünmekten kurtuldunuza sevinmek mi ...bunu tartın ona göre üzülün derim...Kaybettim sandıkların ,belkide kurtulduklarındır...

Birincisi HEMEN dediğiniz şey basit birşey değil canım. aldatılmaktan söz ediliyor burada..ayrıca herkes sizin gibi hemen herşeyi bitirse ..... şeklinde başladığın cümle için de bir antitezim var;Belki de her kadın aldatılmaya aynı ölçüde tahammülsüz davransa, nasıl ki kadınlar erkekleri aldatınca bu namussuzluk olarak addediliyor, kadına binbir yakıştırma yapılıyor; erkeğe de aynısı yapılırdı.Erkeklerde toplumdan bu sebepten dışlanacaklarını, yanlarında yakınlarda olan herkesi kaybedeceklerini bilir ve buna göre davranırlardı. Bu işler böyledir herkes ipinin uzunluğu kadar yayılır merada..
eğer kadınların ipi kısa erkeklerin ipi de (bizimde katkımızla)böyle upuzun bırakılırsa; aldatmak erkeğin elinin kiri, kadının alnının lekesi olur elbette..'kadınlık emek sabır isteyen bişeydir ' demişsin, haklısın da ... Ancak erkeklik de aynı emek ve sabrı gerektirdiği sürece...
Bence öncelikle kendimize hakettiğimiz değeri vermeliyiz. aldatılan kadınlar hemen terketsinler demiyorum,bu kişisel bir tercihtir, genellenemez.Benim söylemeye çalıştığım bir erkeğin aldatma eyleminde bulunmasına, kendi içimizde makul sebepler bulmaya çalışıyor olmamızın yanlışlığı..

:81:

ben nişanlımla ya da sevgilimle beraber olmuyorum bu yüzden başkalarıyla beraber olabilir fikrini hiç bir zaman anlamadım ve kabul etmiyorum. Allah sonuçta ona üreme organı verdiği gibi beyin ve kalp de verdi illa başka canlılar gibi sevgisiz sırf çiftleşmek için çiftleşmesi mi gerek? Ne farkı kaldı insanların hayvanlardan o zaman? Böyle bir hayvanla da ne sevgili olmayı ne nişanlı ne de evli olmayı da benim bünyem kaldırmazdı açıkçası. Bunların sırf senin için yazmadım bu konudaki genel görüşümü belirttim sadece kimse üstüne alınmasın arkadaşlar.

çok haklısın cnmmm:68:

Nişanlının telefonlarına çıkmadığına göre arkadaşların da belirttiği gibi zaman kazanmaya, kararını kesin olarak vermeye çalışıyorsun belli ki. Dediğim gibi bu sırada nişanlının ve o kızın arasında neler geçtiğinden emin olmak için topla bütün her şeyi, al o konuşma, mesaj kayıtlarını vs. ve onları yüzleştir. Nişanlın yapmışsa bile illa ki inkar edecektir ve sonradan da arkadaşların dediği gibi kız arandı kartını oynayacaktır. Yaptığına emin olursan o buluşmada sakın ve asla durma orda ve her şeyi bitir. :47:Kimse üstüne alınmasın, kusura bakmayın ama kendi adıma "Erkek adam, bizle yapamayacağı için ihtiyacını başkasıyla gideriyor, normaldir." anlayışı benim midemi bulandırıyor. Çok affedersin ama sahip çıksın uçkuruna, biz namusumuzla otururken bu erkeklerin yemediği halt kalmıyor, biz de böyle ağzımız açık ayran budalası gibi bakıyoruz. Böyle giderse daha çok başımıza gelir böyle işler...
Ben % 100 emin olmadığın için sana git, terket onu hemen diyemiyorum haliyle. Ama dediğim gibi buluşmadan bu sonuca varırsan hiç durma, bas kıçına tekmeyi, anlasın bir anyayı konyayı... :57:

:81::81::81:

Hangi erkek evet aldattım der...Ve onca yıl böyle bir şey olmadıda şimdi düğününüze sayılı zaman kaldığında aldattı sizi..? Bence nişanlına bir şey sorma etrafındaki insanlara sor ve takip et derim..Ya nişanlınız bu düğünü cidden istemediği için düğüne sayılı zaman kala sizden kurtulmak için yaptı bu aldatmayı..ya da bu kız nerden cıktı ...Nişanlınıza durmu belli etmeyin ama dikkatli takibe alın kesin bir yerde falso verecektir..cep tel msj arama kayıtlarına dikkat edin..Ailene nasıl dicen konusuda ..sanki senmi bir yanlış yaptın sonucta karşındakinin ayıbı bu ..bir ömür boyu aldatılmak mı yoksa baştan acı çekıp bir ömür boyu bu adam yine kımle diye düşünmekten kurtuldunuza sevinmek mi ...bunu tartın ona göre üzülün derim...Kaybettim sandıkların ,belkide kurtulduklarındır...

gerçekten eksikklavyeninde dediği gibi, eğer yaptıysa gerçekten bu onun ayıbı, eğer komplo kuran o kızsa buda onun ayıbıdır.. senin burda suçun günahın yokkii bu yüzden (eğer olanların gerçeklik payı varsa) ailene anlatmaktan çekinme derim,aileden kastım sadece anne ve baban bilsinler,geri kalanlar bilmesede olur ki söylememek en iyisi yoksa ipin ucu kaçar dedikodu kazanı kaynar.. umarım kısa zmnda hallolur açığa çıkar:24:

Son düzenleme:
herşeyi bi an önce ailenize anlatmanız en mantıklısı, dua edinki fazla geç olmadan böyle bişeyi öğrenmişsiniz, allah yardımcınız olsun

bnce hiç bi erkek böyle bi fedakarlık yapmaz.yani sevmiyorum ama hatır için onca sorumluluğun altına girim demez bence.evlilik bu evcilik oyunu değil sonuçta.acık ve net bi sekilde konusulmalı.gerekirse yüzleşilmeli.sonra kararını duygularına ve mantıgına göre şekillendirirsin.allah yardımcın olsun.:58:

Erkeğin yapması en fazla basit bir "hataydı" olur, biz yapınca malum.. Aldatmayı geçtim ona kadın-erkek fark etmez kötü sıfat dayandıramazsın; fakat kadının aldatmadan zevk için yapması suç hala en modern görünenler bile bunu bir düşünür niyeyse biraz ağırdan sat değerini bil falan feşman.. Kaşarım ben evet :D
Ortada eşitlik olsa kimse erkeğin aldatmasını kabul etmeyecek ama. Kadınların bile buna niyeti yokken erkek niye adaletli olsun.

Çok merak ettim babasının ikinci eşimi ?acaba genetik bozukluk mu?eğer öyle ise kabul ederek evlen,suçu kendinde arama,ama daha zekiysen evlenme!

adam itiraf etmiş zaten.. nişanlıyken senden sıkıldığı için başkasıyla yatan, evlendikten sonra neler yapar, düşünmek dahi istemiyorum.. yoluna bakacaksın arkadaşım.. ailene de olduğu gibi aktar durumu.. bişey olmaz..

umarım sen de o hain adamla birlikte olmamışsındır :59:

Son düzenleme:
Nişanlın bunu doğruladı mı ?
Bana kalırsa diğer kız sizi ayırmayı başaramadığı için son çareye başvurmuş : Seni aramış !
Böyle 3. şahıslar için son kozunu kullanmış,demek ki nişanlını elde edememiş.
Bir de böyle düşün.
Haa tabii şunu diyemezdi : Aslında seni seviyordu ama ben yine de ümitlenmiştim.Bir türlü senden ayrılmadı.Bunları öğrendin,artık ayrılırsın,nişanlın da bana kalır :47:

Evet ama bu aldatılma gerçeğini değiştirmez...
Ne olursa olsun aldatma kabul edilemez...
Hem ne demek iyi biri olduğun ve ailem seni sevdiği için evlenmek zorundayım...
Öyle şey mi olur?

Sizde gidin başka bir erkekle beraber olun bakalım
Gönlünüz kaymadan , aşk yok sadece cinsellik olsun
Eeee nede olsa bu dünya erkeklerin dünyası
Sizde başka adamın ilki olun , ee nede olsa sevgi yok aşk yok
Sonrada o adama sırtınızı dönün nişanlınızla evlenin..
Eee kızsal durumlar yapmayın , biraz erkekler gibi rahat olun
Kaç erkek böyle bir durumu affeder ?
İğrenç bir durum ya başka bir kadına dokunması , sonra gelip seni seviyorum demesi
Böyle bir pisliği süpürürüm , dökerim geçer diyorsan , evlen..

Sizde gidin başka bir erkekle beraber olun bakalım
Gönlünüz kaymadan , aşk yok sadece cinsellik olsun
Eeee nede olsa bu dünya erkeklerin dünyası
Sizde başka adamın ilki olun , ee nede olsa sevgi yok aşk yok
Sonrada o adama sırtınızı dönün nişanlınızla evlenin..
Eee kızsal durumlar yapmayın , biraz erkekler gibi rahat olun
Kaç erkek böyle bir durumu affeder ?
İğrenç bir durum ya başka bir kadına dokunması , sonra gelip seni seviyorum demesi
Böyle bir pisliği süpürürüm , dökerim geçer diyorsan , evlen..

Bu mesajın üstüne yazacak bir şey yok eline sağlık

Böyle bir durum karşısında ayrılmaktan başka çare yok. . . Önünde seçenek falan olmamalı. . Devam mı tamam mı diye düşünmemelisin Bitsin Gitsin . . İster 8 yıl olsun ister 80 yıl aldatmışsa bitmiştir. . İnsan belki herşeye göz yumar ama aldatılınca noktayı koymalı. . Zaten alınan düğün tarihi iptal edilemez diye bir kanunda yok . .Herşey iptal edilebilr bianda

kız söylemiş kendi de itiraf etmiş, ee daha neyi bekliyosun. üstelik yok sevgisi bitmiş de ailesi seviyomuş o yüzden evlenecekmiş de ailesiyle yaşayacaksın sen onunla mı. düşünmene bile gerek yok o kadar değersiz misin sen bunları kendine söyletme ailesine de söyle rezil et yüzüne de tükür bitir bu işi. ama çok şükür evlenmeden olmuş bunlar.

yol yakınken geri dön derim bunu affedersen devamı da gelir
ii düşün derim hazır evlenmemişsinde

Back
X