Aldatıldım,Eylülde düğünüm var ne yapacağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yuli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nişanlısı doğrulamış mı? ben neden göremedim atladım galiba:44:

Henüz konuşmamış canım nişanlısıyla.. konuşmuşsa da paylaşmadı henüz bizlerle...
Ne durumda olay çok merak ediyorum..
Umarım hakkında hayırlısı olur...

Güzelimönce nişanlınla oturup ciddi ciddi enine boyuna konuşmanı öneririm.Daha önce bir arkadaşta aynı şeyi söylemiş;sizi ayırmak içinde olabilirr.Bence gerekiyorsa o kızıda al nişanlınıda al yüzleştir.
Ama eğer böyle bir durum varsa hiç uzatmadan seviyeni düşürmeden at nişanı.Bugün -daha nişanlıyken- yapan evlenincede yapar.Önce sadakat lazımm.
Ve hiç çekinme.Ailene bile anlaşamadık felan değilde;Şu kızla şu şekilde aldatmış şeklinde açık açık söyle.Hem ne alakaa? İyi bir kız olabilirsin ama aşkı için bırakamamalı seni,iyi biri olduğun için değil .s

inthar etmiş raporum var elimde diyor

Foruma üyeyim fakat pek yorum yapmıyorum ama bu konuya yazamadan duramadım . intihar etmiş olsaydı raporu değil mezarı olurdu kanıtı... her ne olursa olsun bu adam sizi aldatmış bence hemen ayrılmalısınız... sizi hala seviyor olsa bile hiç düşünmeyin hemen ayrılın. kendi iyiliğiniz için.

Son düzenleme:
çok zor ve çok acı ama bence hiç düşünmeden ayrılmalısın!! senden sıkıldıysa evlendikten sonra muhakkak gerisi gelir. sonra geri dönmesi çok daha zor. aileni düşünme eminim onlar için önemli olan senin mutluluğun.. allah sabır versin.

Can çıkar huy çıkmaz. Bir arkadaşım kendisini mecbur hissederek evlendi ve 3 yıl sonra boşandılar. Şimdi çok iyi ama 3 yılını bir karaktersize harcadı boş yere. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Kızın da dogru söyledigini bilemeyiz nisanlının da..
Bunu ortaya cıkarmak sana kalmıs artık.

Son düzenleme:
canım senin adına gerçekten çok üzülüdüm senin nasıl durumda olduğunu iyi anlayabiliyorum çünkü bende zamanında aynı şeyleri yaşadım ve düğünüme 2 ay kala herşey bitti..bende 1 yıl boyunca aldatıldım ve bunu bana söyleyende onun en yakın akrabası oldu..eski nişanlıma sordum başta kem küm etti ama sonunda itiraf etti..onunda yatıp kalktığı kız benle konuşmayı çok istemiş ama hep engel olmuş..ateş olmayan yerden duman çıkmaz.nişanlınla konuş ve ayrıl..bunu yaşayan ilk sen değilsin..zor ve ağır olucak nişan atmak ama olucak bitirmelisin..Allah sabır versin sana ve ailene

cok üzüldüm gercekten!!! bide sana aski bitti felan demis...
sana bi tavsiye, evlenipte ayrilacagina nisanliyken ayril! cünkü bi yuvan oluyor, ayni evi paylasiyosun, daha cok alisiyosun vs

cok zor bi durum, insallah hakkina hayirlisi olur

canım senin adına gerçekten çok üzülüdüm senin nasıl durumda olduğunu iyi anlayabiliyorum çünkü bende zamanında aynı şeyleri yaşadım ve düğünüme 2 ay kala herşey bitti..bende 1 yıl boyunca aldatıldım ve bunu bana söyleyende onun en yakın akrabası oldu..eski nişanlıma sordum başta kem küm etti ama sonunda itiraf etti..onunda yatıp kalktığı kız benle konuşmayı çok istemiş ama hep engel olmuş..ateş olmayan yerden duman çıkmaz.nişanlınla konuş ve ayrıl..bunu yaşayan ilk sen değilsin..zor ve ağır olucak nişan atmak ama olucak bitirmelisin..Allah sabır versin sana ve ailene

Ahhh lutfetmis hanimefendi, sizinle konusmakmi istemis, bu istegi doguracagina bacaklarini bir arada tutmasini becerseydi yaaa bea..:27: hem nisanli oldugunu biliuyor nisanlinizla yatip kalkiyor hemde siiznle konusmak istiyor, ah ne insancil ne vefakar hemcinslerine karsi, takdir ettim mas. mas...
ha varsayalimki eski nisanlinizin siiznle nisanli olduugnu bilmiyordu, neden bu derece ozel tanimamdigi bir beyle afedersiniz....:63:

herneyse gecmis olsun size verilmis sadakaniz varmis

Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...
aşkının bittiğini söylüyor ve aldatıyor....sanırım bir bayanın duyacağı en ağır şeyler bunlar, geçmiş olsun diim.o sizi aldattığını söylmekten çekinmedi, siz niye ailenize söylemekten çekiniyorsunuz ki? direk söyler onu tarihe gömerdim,daha da konusunu dahi açtırmazdım bu kadar basit.karşınızdaki size ne kadar değer veriyorsa siz de karşınızdakine iki misli değer verin....

arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...

ya bu çok kötü bi durum yaaa :( böyle cvp mı olur iyi olduğun için evleniyo seninle aşk bitmiş yani heee :( offfffff

Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...

valla canım ben olaya farklı bir pencereden bakmak istityorum ne malum kızın yalan söyleyip söylemediği veya diyelim doğruu erkek milleti işte kadın tahrik etti aslında öyle olmadığı halde hedefe varabilmek için attı aslı öyle deil yani ne bileym senin duyguların burda önemli olan ama kadın milleti yani elde etmek için evli adamları bile baştan çıkarıyorlar ayırıyorlar 3.kişinin sözünede güvenilmezz bilmiorm:2:

bi de soruyo napcam diye
ailene anlatıp,ayrılacaksın arkadaşım
çok kötü bi durum ama ayrıl gitsinn

Son düzenleme:
Nişanlınla konuşsanda kızı suçlayacak yalan söylüyo diyecek kızda hayır o yalan söylüyo diyecek sonrasında saçma sapan bir gerilim sinirlerin yıpranacak. Değermi buna! 8 yıl bu ya 8 yıl hiç mi geçmişte yaşadıklarınızın hatrı yoktu neyin çabasındasın sende olmayıpta o kızda olan ne vardıda bunu yaptı ben böyle erkeklere acıyorum valla acizler ya. Ben ne seni nede nişanlını tanıorum ama anladığım kadarıyla o nişanlın olacak insan karaktersizin teki bi arkadaş güzel bi laf söylemiş ateş olmayan yerden duman çıkmaz die vardır bunun altında bişi. Hiiiç canını sıkma at yüzüğü gitsin söylemek kolay yapması elbette zor olacak ama şöyle düşün ya evli olsaydın çocuğun olsaydı o zaman çok daha zor olacaktı bunları düşün ve cesaret al morel bul... Ve sadece şunu düşün sen değil kaybeden o.. Sevgiler kardeşim...

canım bence yol yakınken dön vazgeç 8 yıllık bi ilişki ve sana aşkı bitmiş evlenmem gerekio demiş o evlilik yürür mü yürür ewet ama yıpranırsn şimdi o kızla sonra başka kızlar sen evde onu beklerken o swnde bulamadığı aşkı dışarda bşkalarnda ARICAKTIR üzülmek istemiyosan kalbinle değil beyninle düşün yoksa evlendikten snra hala bu topikte yazmaya devam edersin hr zaman derler evlilik öncesi bi ilişki çok uzarsa ......... çıkar paylaşıcağın herşeyi paylaşmışsındır bitmiştir aşk heyecan zaten 8 yıl neden bu kadar uzattınız ki canım çok üzüldüm biliyorum bnm emeklerim geçen zaman boşunamı diyosun vazgeçmek düşüncesi canını çok acıtıyor ama ömür boyu üzülmektense 1 ay üzül 1 sene üzül boşver:50:

şimdi ayrılık zor gelse de sakın evlenme derim ben.
bir ömrü bununla geçirmeyi kaldırabilir misin düşün.

Back
X