Aldatıldım,Eylülde düğünüm var ne yapacağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yuli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok üzüldüm senin için ama evlenipte ayrılmaktansa şimdi bitir derim nışanlıyken bunu yapan adam evlenince neler yapar

evet yaaa konu sahibi gelsede öğrensek :( merak ettim ne karar verdi

intihar etmişmiş.. en sinir olduğum insan tipi, ama ben hassasım diyip diyip elinden geleni ardına koymaz, en ufak şeyde yıkılır, ilgi bekler, vampir onlar ruh vampiri.. buna yakın birşey benim de başıma gelmişti, hatırlayıp deli oldum şimdi. bence nişanlınızla konuşun, doğru veya yalansa karar sizindir. kimisi unutamaz, ben unuturum kendisine de güvenirim diyorsanız ayrı; yıllar geçse de aklımda kalır diyorsanız ayrı. ben biliyordum mesela gün aşırı aklıma geleceğini ayrıldım, söz nişan aileler falan umrumda olmadı. kimseye de laf anlatmadım. aileniz sizin üzüleceğiniz bile bile hiçbirsey için zorlamaz zaten. nişanlınız da yaptıysa öyle birşey o narin düşünceli (?) hanımkızla müstehaklarını bulsunlar inşallah..

becede aklidna kalicaksa ayril ama bence onemsiz yapmaz bidaha diosan ama yapiosa hep yaapr adamin icinde olucak ya .. ayril gitsin,, bence sonrada dua edersin allahin sevilen kuluymusum diye ayni benim kuzen gibi hastalandi yataklara dustu ama simdi cok mutluo virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus dhaa kac kisinin cnaini yakmis ... biz kurtulduk darisi basina canim.. allah yardimcin olsun verdigin kararlarda

bu konuyu açalı 2 ay oluş canım bi karar almış ve uygulamışındır zaten inşallah istediğin gibi olmuştur herşey

Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...

hiç takma söyle o sana sevgiyle bakmamışsa sen onla niye evlenesinki hep dışarıya bakıcak ve seni üzücek boşanmak zorunda kalcaksın :(

sevgilisi gibi konuşucağını düşünmüyorum kız okadar çok şeyler anlattı ki nişanlım ona bu olayalrdan sonra seninle sadece ihtiyaç için birlikte oldum ne istiyosun paramı istiyosun gibi bir sürü sözler

ihtiyaç için onunla birlkte olduysa. yarın öbürgün seninle evlendkten sonrada sen biyerde olduğunda yada tartıştığında yada hamilelik döneminde yine ihtiyaç olarak onunla yada başka biriyle beraber olur.
Allahın sevdiği kulsunki evlenmene bu adar az kala ortaya çıkmışş .

bence o adi kız sizin ayrılmanızı istiyor o yüzden öyle söylemiş en son çare seni aramak diye düşünmüş
bunları bir kenara bırakırsa 8 yıllık ilişkiyi nasıl siler bir kalemde erkek arkadaşın ayıp ya ayıp 8 yıla saygısıdamı yokmuş allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin ya:47:

8 yillik sozde iliski...
Iliskiniz pamuk ipligine bagliymis zaten, ne guven ne birsey gordum ben.
Su hale bak, hic tanimadigin biri seni arasin, "nisanlin seni aldatiyor" desin. Ama kizimiz o tanimadigi insanin sozune guvendigi kadar 8 senelik (!) sevgilisine guvenmesin. vay be. O kisiye amma prim vermissiniz. tabii ki insan biraz killanir bunlari duyunca, ama hemen "aldatiliyorum!" diye dusunecegine once nisanlisiyla paylasir bu kisinin dediklerini. Yazik.

Simdi kendimi nisanlinin yerine koydum da.. ben nisanli, evli filan degilim bu arada. Ama diyelim ki nisanliyim ve nisanlima boyle seyler dendi, bana iftira atildi biri tarafindan. Nisanlim da bana bile sormadan, aldatildim havalarina girdi, ayrilik dusunuyor. O nisanlinin suratina tukururum ben.

Bu Kadar Kolay mı Bir İnsana Çamur Atmak ??
Siz Kendi Gözünüzle Görmediniz, Başkasından Duydunuz..
Bunu Nişanlınızla Paylaşmadınız ve Aldatıldım Moduna Girdiniz..
Yanlış Anladıysam Düzeltin Lütfen!!

Banada Sizi Ayakta Alkışlamak Düşüyor..
Kusura Bakmayın..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Ya Nişanlınızı Biri Arasa Sizin Onu Kendisiyle Aldattığını Söylese ??
Ne Kadar Kötü Bir Durum Değil mi??
Empati Kurarsanız Anlarsınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
ne insanlar var dünyada yarabbim ya:53::53:
demek ki daha önceden vukuatları vardı ki inandı bu kadar:27:

Amcamın kızı ailesinin rızasıyla sevdiği biriyle evlendi. Ama buna rağmen amcam kızına düğünden 2 gün önce sormuş: sakın nişanlıyım,2gün sonra düğünüm var ne derim ne söylerim diye 'tereddütün'olduğu halde yanlışa devam edeyim deme kızım, başımın tacısın sen bu evde. İçinde son anda bile zerre kadar vazgeçme isteği olursa sonuna kadar arkandayım. Bunu asla unutma.. demiş. Ki benim babam da o yapıda bir insandır.
Bunu ne için anlattım, siz aldatılmışsınız, çevre şu bu ne der, o alındı bu alındı şu masraf edildi herkese ilan edildi tarzı endişeleri sakın ola ki taşımayın ve bu başından belli mutsuz hikayeye nokta koyun.

Zararin neresinden donsen kar, hic dusunme ve nisani at.. sahsen ben bu duruma tahammul edemem.. ne kadar seviyor olsamda askindan olsemde kaldiramam bu durumu.. Allah kimsenin basina vermesin.

ne mi yapacaksiniz?
yani bunu sormamaniz gerekiyor aslinda...
yapmaniz gereken sey belli...
adi herife tekmeyi vuracaksiniz suttt ve golll...
o da gitsin oteki kizla iliskisine devam etsin...
baskasinin bedenine dokunan ustelik sevgim bitti vs. diyen igrenc yaratikla gercekten evlenmeyi dusunmuyorsun degil mi canim?
hata yaparsin...aman diyim...

Eğer bu aldatma durumu doğruysa ayrılmanız en mantıklısı.Bundan sonra güvenemeyeceğiniz bir insanla aynı yastığa baş koymak kötü bir duygu olsa gerek.Ailenizden çekinmeyin aldatma olayını onlara anlatınca size hak verecek en başta kendileri bu evliliğin olmasına engel olacaklardır.

Back
X