Haklısınızerkek arkadaşınızın kaybetme korkusu yok hiç. bu sizi çok yıpratır.
Ona karşı dik durucam ama içimde bu acıya nasıl dayanırım onu demek istemiştim. Benim kararım zaten belliSevgilin sana at gibi giden it gibi gelir demiş resmen ve sen hala çok seviyorum bik bik nasıl yapacagım diye soruyorsun.
Azıcık dik durun yahu.
Sevgilin demek ki senin ona gideceginden fazla emin ki bu lafı kullanabiliyor.
geçmişe göm gitsin.İlk defa bana böyle bir cümle kurdu böyle düşünen adam herşeyi yapa
Zaten her yerden engelledim mesaj atmayı düşünmüyorum o yazacak biliyorum ama işte o söz bişeyleri kırdı bende artık olsak bile eskisi gibi olamayız
Kesinlikle çok haklısıngeçmişe göm gitsin.
sevgi bu değil.
seninki artık platonik aşka dönmüş, karşılığı yok.
Sizin sevginizi oyuncak gibi kullaniyor iste. Ona dunyadaki tek erkegin o olmagini hissettirin. Atin gitsin pisligi..Merhaba kızlar sevgilimle sorunları çözüp tam mutlu olduk derken dün gece yeni tanıştığı 2 erkekle bir vatsap grubu açmışlar bu sürekli oraya yazıyor bana geç yazıyor bende kavga ettim ss at desim atmadı atmadı gecenin sonunda saat 1.47 o bana ss attı konuşmaların saati 22.34 bende dedim sen beni mi kandırıyorsun ben diğer konuşmaları konuşulduğu anda sildim dedi. Ne konuşuldu dedim her şey dedi. Kız konuşuldu mu dedim evet dedi. Bitirelim bu ilişkiyi dedim iyi bitir nasıl olsa yarın koşa koşa geleceksin dedi. Kızlar bişeyler saklıyor değil mi ve onu o kadar çok seviyprum ki nasıl dayanıcam bu ayrılığa bilmiyorum.
Merhaba kızlar sevgilimle sorunları çözüp tam mutlu olduk derken dün gece yeni tanıştığı 2 erkekle bir vatsap grubu açmışlar bu sürekli oraya yazıyor bana geç yazıyor bende kavga ettim ss at desim atmadı atmadı gecenin sonunda saat 1.47 o bana ss attı konuşmaların saati 22.34 bende dedim sen beni mi kandırıyorsun ben diğer konuşmaları konuşulduğu anda sildim dedi. Ne konuşuldu dedim her şey dedi. Kız konuşuldu mu dedim evet dedi. Bitirelim bu ilişkiyi dedim iyi bitir nasıl olsa yarın koşa koşa geleceksin dedi. Kızlar bişeyler saklıyor değil mi ve onu o kadar çok seviyprum ki nasıl dayanıcam bu ayrılığa bilmiyorum.
Sevgilin seni kaybetmekten korkmuyorMerhaba kızlar sevgilimle sorunları çözüp tam mutlu olduk derken dün gece yeni tanıştığı 2 erkekle bir vatsap grubu açmışlar bu sürekli oraya yazıyor bana geç yazıyor bende kavga ettim ss at desim atmadı atmadı gecenin sonunda saat 1.47 o bana ss attı konuşmaların saati 22.34 bende dedim sen beni mi kandırıyorsun ben diğer konuşmaları konuşulduğu anda sildim dedi. Ne konuşuldu dedim her şey dedi. Kız konuşuldu mu dedim evet dedi. Bitirelim bu ilişkiyi dedim iyi bitir nasıl olsa yarın koşa koşa geleceksin dedi. Kızlar bişeyler saklıyor değil mi ve onu o kadar çok seviyprum ki nasıl dayanıcam bu ayrılığa bilmiyorum.
Bu cümle zaten başlı başına çok kırıcı ben emin olamadığım şeyi paylaştım"Bitirelim bu ilişkiyi dedim iyi bitir nasıl olsa yarın koşa koşa geleceksin dedi."
Bu cümleden sonra sorgulaya sorgulaya bir şeyler saklayıp saklamadığını mı sorguluyorsunuz?
Ben normalde sorgulamam ss at dediğimde tamam deseydi vazgeçtim ben sana güveniyorum derdim hep böyle olur ama o bişey saklıyor diyor içimden bir sesAdamda kaybetme korkusu yok bidr bu kadar daralymayin erkekleri ya ne konusuyosa konussun kimseyi yönetemzsiniz herkesin bireysel alanlari olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?