L LADY VEGA Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2017 8.642 34.371 548 28 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi LADY VEGA #41 _Depply_ .!.: Surekli online olan adam da vardir bir seyler benim kanaatim bu.. Ve sana karsi tavri cok cirkin. Gercekten deger verse sevse boyle davranmazdi. Sanirim baska isler pesinde Genişletmek için tıkla... İşte bu yüzden bitti bugün konuşmaya çaloştı ama ben cevap vermedim
_Depply_ .!.: Surekli online olan adam da vardir bir seyler benim kanaatim bu.. Ve sana karsi tavri cok cirkin. Gercekten deger verse sevse boyle davranmazdi. Sanirim baska isler pesinde Genişletmek için tıkla... İşte bu yüzden bitti bugün konuşmaya çaloştı ama ben cevap vermedim
hepyazolsun Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2012 1.647 2.109 133 28 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi LADY VEGA #42 Bence kesinlikle bir daha muhatap olmayın seven insan böyle bi laf etmez. Gururunuz böyle bir erkekten daha değerli olmalı. Umarım geri dönmezsiniz.
Bence kesinlikle bir daha muhatap olmayın seven insan böyle bi laf etmez. Gururunuz böyle bir erkekten daha değerli olmalı. Umarım geri dönmezsiniz.
L LADY VEGA Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2017 8.642 34.371 548 28 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi LADY VEGA #43 hepyazolsun .!.: Bence kesinlikle bir daha muhatap olmayın seven insan böyle bi laf etmez. Gururunuz böyle bir erkekten daha değerli olmalı. Umarım geri dönmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Geri dönmeyi düşünmüyorum. Ah erkekler asla koymet bilmiyorlar
hepyazolsun .!.: Bence kesinlikle bir daha muhatap olmayın seven insan böyle bi laf etmez. Gururunuz böyle bir erkekten daha değerli olmalı. Umarım geri dönmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Geri dönmeyi düşünmüyorum. Ah erkekler asla koymet bilmiyorlar
V Vinka Nirvana Kayıtlı Üye 5 Aralık 2016 3.840 15.987 508 28 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi LADY VEGA #44 geodal .!.: Ne kadar suni ilişkiler ya ne konuşuldu herşey kadındamı evet ayrılalım evet yarın koşaşa koşa gelirsin Bu ilişkide birçokşey var ama sevgi? Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum Artı saygı?
geodal .!.: Ne kadar suni ilişkiler ya ne konuşuldu herşey kadındamı evet ayrılalım evet yarın koşaşa koşa gelirsin Bu ilişkide birçokşey var ama sevgi? Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum Artı saygı?
tipitip26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2016 1.173 1.390 133 39 28 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi LADY VEGA #45 şüphelendiğiniz kişi sevgilinizse bi dk bile düşünmeden ondan uzaklaşın hemen ayrılın
yazarhanim35 Yazar Hanım Kayıtlı Üye 30 Ocak 2013 29.444 43.943 798 28 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi LADY VEGA #46 Safistd .!.: bana byle cumle kuran adam ıcın kılımı bıle kıpırdatmam! Uzulmek de neymıs. Genişletmek için tıkla... +1
Safistd .!.: bana byle cumle kuran adam ıcın kılımı bıle kıpırdatmam! Uzulmek de neymıs. Genişletmek için tıkla... +1