eşimle geçen yıl evlendik ondan önceki yıllarda 3 yıl beraber yaşadık. evlenmeden 1 yıl öncesinde memleketine gitmişti beni aldatmış 10 gün boyunca başkasıyla gezmiş tozmuş eğlenmiş napıcam bilmiyorum çok kötü oldum ona güveniyordum ama yıkıldım
evde onun çantasında bi simkart buldum ona sordum bilmiyorum dedi belirli şifrelerini girdim açıldı rehber boş msjlar boş vodafonu aradım sordum numarayı verdiler eşimin adına kayıtlı olduğunu 2010 yılının kasım ayında iptal edildiğini boşta olduğunu söyledi eşime bunu açıklayacaksın dedim memlekete giderken aldım dedi biriyle görüştüm dedi on gün boyunca onunla mı gezdin dedim evet dedi bu arada o 10 gün boyunca beni evden dışarı bile çıkarmıyordu.
canım önce çok inkar etti sabah 10 da başladık tartışmaya hemen söylemedi ama vodafone saolsun inkar ettirecek birşey bırakmadı
evde onun çantasında bi simkart buldum ona sordum bilmiyorum dedi belirli şifrelerini girdim açıldı rehber boş msjlar boş vodafonu aradım sordum numarayı verdiler eşimin adına kayıtlı olduğunu 2010 yılının kasım ayında iptal edildiğini boşta olduğunu söyledi eşime bunu açıklayacaksın dedim memlekete giderken aldım dedi biriyle görüştüm dedi on gün boyunca onunla mı gezdin dedim evet dedi bu arada o 10 gün boyunca beni evden dışarı bile çıkarmıyordu.
o kadar basit olmadı kelime oyunu yaptım düştü saatler sürdü itiraf etmesi sonrada açıklamak zorunda kaldı yalan söylersen daha kötü olcak dedim doğruyu söyle kurtul falan bu kadar ayrıntı alabildim
hala devam ediyormuymus,kiz kimmis neciymis nasil tanismislar,
bu kadar kolay evet yaptim demeside sasirtici yani ne kadar kelime oyunu olursa olsun,,,
o kadar basit olmadı kelime oyunu yaptım düştü saatler sürdü itiraf etmesi sonrada açıklamak zorunda kaldı yalan söylersen daha kötü olcak dedim doğruyu söyle kurtul falan bu kadar ayrıntı alabildim
hala devam ediyormuymus,kiz kimmis neciymis nasil tanismislar,
bu kadar kolay evet yaptim demeside sasirtici yani ne kadar kelime oyunu olursa olsun,,,
napsin demekki köseye sIkIstirmis arkadas :2:
aynen öyle yaptım
canım o zamanla ilgili kuşkularım vardı hep yemin ediyordu bir defa kredi kartından kontur alınmış ki biz faturalı kullanıoz arkadaşıma aldım demişti 1 saat boyunca sordum hatırlamıyorum sim kartı dedi hat kapanmış zaten o zamanlar çift sim kartlı telefonu vardı vodafonedan numarayı aldım hangi tarihte alındığını kendisinede msj olarak yolladım gerçekten hatırlamıyorum dedi ben de bağırdım üste çıktı baya sen paranoyaksın dedi kurma kafandan dedi 2 saat ters davrandı bana ben de bunu o yada bu şekilde açıklayacaksın dedim bu tarihler memlekete gittiğin tarih hattın alındığı dedim doğruyu söyle yalan konuşursan daha beter düşersin gözümden bu işin ucunda bişey var zaten belli dedim ordayken de telefonu açmamıştın tartışmıştık dedim biriyle görüştün değil mi dedim bak anlat bişey demicem sana laf sölemicem yalan söylersen bu iş aklımı kurcalıycak doğruyu konuş demiycem bişey dedim evet görüştüm dedi arkadaşı var bi tane o ayarlamış eee dedim daha ne söyleyeyim özür dilerim dedi sonra ben telefonu yüzüne kapadım aradı aradı açmadım 1 saat düşündüm ağladım bana nasıl yapar bunu diye sabahtan beri de yalvarıyor napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?