aldatıldım güvenim sarsıldı.

mina01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
64
0
36
Aydın
eşimle geçen yıl evlendik ondan önceki yıllarda 3 yıl beraber yaşadık. evlenmeden 1 yıl öncesinde memleketine gitmişti beni aldatmış 10 gün boyunca başkasıyla gezmiş tozmuş eğlenmiş napıcam bilmiyorum çok kötü oldum ona güveniyordum ama yıkıldım

ahhh canm yaaa keşke evlenmeden önce öğrenseydin,
evlenince asla dediğin şeyleri bile kabullenmek zorunda kaldığın oluo
ne zaman olmuş bu olay sen nasıl öğrendin

evde onun çantasında bi simkart buldum ona sordum bilmiyorum dedi belirli şifrelerini girdim açıldı rehber boş msjlar boş vodafonu aradım sordum numarayı verdiler eşimin adına kayıtlı olduğunu 2010 yılının kasım ayında iptal edildiğini boşta olduğunu söyledi eşime bunu açıklayacaksın dedim memlekete giderken aldım dedi biriyle görüştüm dedi on gün boyunca onunla mı gezdin dedim evet dedi bu arada o 10 gün boyunca beni evden dışarı bile çıkarmıyordu.

siz ne zaman ve nasil ögrendiniz...:26:

Bu sıralar aldatılma konuları ne kadar çok gündemde :44:
Nasıl öğrendiniz ?

hayret çok kolay itiraf etmiş :26: inkar etmesi gerekmez mi? çok ilginç acaba seni mi deniyor anlamadım ki:44:

o kadar basit olmadı kelime oyunu yaptım düştü sonrada açıklamak zorunda kaldı yalan söylersen daha kötü olcak dedim doğruyu söyle kurtul falan bu kadar ayrıntı alabildim

o kadar basit olmadı kelime oyunu yaptım düştü sonrada açıklamak zorunda kaldı yalan söylersen daha kötü olcak dedim doğruyu söyle kurtul falan bu kadar ayrıntı alabildim

bukadar cabuk ve rahat itiraf edeninide ilk kez duydum:26:
neden böyle rahatki, senden korkmuyormu hic

o kadar basit olmadı kelime oyunu yaptım düştü saatler sürdü itiraf etmesi sonrada açıklamak zorunda kaldı yalan söylersen daha kötü olcak dedim doğruyu söyle kurtul falan bu kadar ayrıntı alabildim

Bu kadar çabuk itiraf etmesi pek normal gelmedi bana ,kızla hala görüşüyor falan olmasın???10 gündü bitti gitti eski hikaye diye sizi kandırabilir.

canım önce çok inkar etti sabah 10 da başladık tartışmaya hemen söylemedi ama vodafone saolsun inkar ettirecek birşey bırakmadı

canım önce çok inkar etti sabah 10 da başladık tartışmaya hemen söylemedi ama vodafone saolsun inkar ettirecek birşey bırakmadı

hala devam ediyormuymus,kiz kimmis neciymis nasil tanismislar,
bu kadar kolay evet yaptim demeside sasirtici yani ne kadar kelime oyunu olursa olsun,,,

o kadar basit olmadı kelime oyunu yaptım düştü saatler sürdü itiraf etmesi sonrada açıklamak zorunda kaldı yalan söylersen daha kötü olcak dedim doğruyu söyle kurtul falan bu kadar ayrıntı alabildim

Erkekler hep sonuna kadar inkar ederler sizin eşiniz söyleyivermiş hemen en azından bunu yapmış.

bu kadar kolay evet yaptim demeside sasirtici yani ne kadar kelime oyunu olursa olsun,,,

canım o zamanla ilgili kuşkularım vardı hep yemin ediyordu bir defa kredi kartından kontur alınmış ki biz faturalı kullanıoz arkadaşıma aldım demişti 1 saat boyunca sordum hatırlamıyorum sim kartı dedi hat kapanmış zaten o zamanlar çift sim kartlı telefonu vardı vodafonedan numarayı aldım hangi tarihte alındığını kendisinede msj olarak yolladım gerçekten hatırlamıyorum dedi ben de bağırdım üste çıktı baya sen paranoyaksın dedi kurma kafandan dedi 2 saat ters davrandı bana ben de bunu o yada bu şekilde açıklayacaksın dedim bu tarihler memlekete gittiğin tarih hattın alındığı dedim doğruyu söyle yalan konuşursan daha beter düşersin gözümden bu işin ucunda bişey var zaten belli dedim ordayken de telefonu açmamıştın tartışmıştık dedim biriyle görüştün değil mi dedim bak anlat bişey demicem sana laf sölemicem yalan söylersen bu iş aklımı kurcalıycak doğruyu konuş demiycem bişey dedim evet görüştüm dedi arkadaşı var bi tane o ayarlamış eee dedim daha ne söyleyeyim özür dilerim dedi sonra ben telefonu yüzüne kapadım aradı aradı açmadım 1 saat düşündüm ağladım bana nasıl yapar bunu diye sabahtan beri de yalvarıyor napıcam bilmiyorum

napsin demekki köseye sIkIstirmis arkadas :2:

sonucta gecmiste yaptigi birsey dogru degil yaptigi güvenmekte zor tabi senin icin,
verecegin kararlari iyi dusunup tasinmalisin...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…