- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
- 163
Arkadaşlar çok zor zamanlardan geçiyorum canım dediğim adam tarafından aldatildim. Hemde lohusaylen 4 aylık bebeğim var ilk ogrendigimdeki sokumu anlatamam size şaka sandım bir kaç gün eşime bakıp bakıp yok ya o yapmamıştır dedim çok zor süreçler can dediğin adam canını cayır cayır yakıyor . Ben bugün avukata gittim.ama hiç birşey anlamadım ya avukatta sıkıntı vardi yada ben anlıyamadım. Ben de kanıt yok sadece online siteden alınma mesajlaşma resimleri içerik yok ama avukat içerik önemli dedi ce içerik geriye dönük çıkarılmıyormuş ee nasıl olacak şimdi şuan evde kalmıyor arkadaşında kalıyormuş benim bildiğim arkadaşıda yok ama bilemedim. Yanına mi kalacak ben gözlerinin içine bakarken lohusa sendorumu,dikiş ağrısı ve bebek ile uğraşırken ve 4 yaşındaki kızımla gün boyu evde uğraşıyor ara ara ağlama krizlerine girip sonra hayatıma devam ediyorken meğer aldatıliyotmusum bebeğine alışamadı sandım ilgilenmedi gözü gibi baktığı kızıma yabancilasti anlam.verememistim. kısaca 4 kadınla mesajlarmış 2 si ile ilerletmiş kendi dediği böyle bunu itiraf etti ama şahit olmamış lazimmis bla bla ne yapıyım şimdi