• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçicek mi

Konularinizi hatırlıyorum. Parkta baska bir kadina bakarken de yakalamistiniz. Kendinizi toplayip bosanin. Kayinvalideniz sizinle ayni aciyi yaşamıyor, annenjz babanizda acinizi ayni derecede hissedemez nasil mutlu olacaksaniz onu yapin
Evet evet şimdi onları önüme sürüyor sen beni çok suçladın diye bundan dolayı hakliymis

Sadakat sözünü veren erkek oldugu icin artik açılamıyor
Manevi tazminatı olmalı bu işin o ladin evli olduğunu bile bile adamın hayatına girecek yuvasını yıkacak sonrada hiçbirşey olmamış gibi devam edebilecek öyle mi çok saçma ya

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ailenin tavrına gerçekten çok üzüldüm. Benim kızım bu duruma düşse ben asla barışmasını istemem. Güven tek kullanımlıktır. İkinci kez güvenmeyi denersen bir insana mideni bulandırır. Senin durumun gerçekten zor. Maddi güvencen var mı yok mu bilmiyorum. Boşan diyemem o yüzden ama kesinlikle bu yuvayı kurtarması gereken sen değilsin. Suçlu olan oysa bişeyler yapması gereken de o.
Iste canım oyle hamdolsun isim gücüm yerin de. Insanın başına gelmeden inan bilmiyormuş ben önceden nasıl boşanmazlar diyordum bundan korktuğum içinde gerekli gereksiz çok kıskançlık yaptım ne saçmaymış diyorum şimdi ne oldu adamı engelledim sanki boşuna kendimi yormjsum

Manevi tazminatı olmalı bu işin o ladin evli olduğunu bile bile adamın hayatına girecek yuvasını yıkacak sonrada hiçbirşey olmamış gibi devam edebilecek öyle mi çok saçma ya

Burada suçlu eşiniz sonuçta. Evli olan eşiniz, sorumluluklarını bilmesi gereken de o. Kadına dava açılabilse bile açmanız çok saçma olurdu. Bunu size sadece ve sadece eşiniz yaptı bunu unutmayın. Başka suçlu aramayın. Ne kendinizi suçlayın ne de diğer kadını.

Ne güzel çalışıyormuşsunuz. Kimseye muhtaç değilsiniz. Umarım mutlu olacağınız bir karar verirsiniz.

Bu adamla tekrar mutlu olabileceğine inanıyor musun ?
2 çocuğunun annesine bunu yapmış bundan sana Eş olur mu ?
Maddi durumun nasıl işin ailen var mı ? Bunları göz önüne akarak bir karar vermelisin. Yaşadığın şey çok ağır Allah yardımcın olsun. O kadına da dava açabilirsin hatta ac Görsün evli barklı adamla gezmek neymiş

Canım hakkında hayırlısı olsun.
Hemen boşan demek tabiki en kolayı senin bunu hazmetmen lazım öncelikle.
Ama suda bir gerçekki bir kere yapan hep yapar..
Inan çocuklar küçükken ayrılmak daha atlatılabilir..Bende ayrılık aşamasındayim ama 8 yaşındaki bir çocuğun soruları bazen çok can yakıcı olabiliyor..en azından diğeri ayrı olusunuza alışarak büyüyecek..
Yanında seni aşağılayan,sevgisiz,sınırlı bir adamla ömür gecirecegine;çocuklarınla mutlu ve huzurlu bir yuvada yaşamak daha mantıklı geliyor bana..
Allah yardımcın olsun.Sen güçlü bir kadınsın..Kendine inan birdaha bu hayata gelmiceksin en güzel yaşlarını güzel geçirmek en doğal hakkin:KK200:

Bu konuda bir tek ben mi farklı düşünüyorum bilmiyorum ama bence yuvayı bozan da aldatan da kocanız. Yani bu her aldatan kişi için geçerli. Aldatan kişi bilerek başkasıyla oluyor, yuvayı o düşünmüyor ki aldattığı kişi düşünsün. Aldattığı kişinin evli biriyle olması tabiki normal değil ama o onun sorunu, onun ayıbı. Yani o kadının bu yuvaya karşı bir sorumluluğu yok ki. Aldatacak adam a ile olmaz b ile aldatır. Yani bence tek suçlu kişi aldatan kişi.

Ben öyle düşünmüyorum. Sonuçta konu sahibinin eşi ne kadar manevi yıkıma uğrattıysa o kadın da aynı derecede manevi yıkıma uğrattı. Tek suçlu eş diye bir şey yok her ikisi de eşit derecede suçludur. Sonuçta diğer kadında evli olduğunu bilen aklı başında bir kadınmış. Elinizde kanıt varsa manevi tazminat davası açın tabi ki. Yaşamadan bilemezsiniz sadece eş suçlu değil. Bu yuva yıkıldıktan sonra o kadının hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi hiç adil değil.

Burada suçlu eşiniz sonuçta. Evli olan eşiniz, sorumluluklarını bilmesi gereken de o. Kadına dava açılabilse bile açmanız çok saçma olurdu. Bunu size sadece ve sadece eşiniz yaptı bunu unutmayın. Başka suçlu aramayın. Ne kendinizi suçlayın ne de diğer kadını.

Ne güzel çalışıyormuşsunuz. Kimseye muhtaç değilsiniz. Umarım mutlu olacağınız bir karar verirsiniz.
Diğer kadını suçluyorum çünkü bile bile haberli yaptığı için anlaşarak yani ha bunu bana yapan eşim dediğim adam iki tane çocukla o mu düşünecek yani. Hayat çok zor biz ikimiz iki cocukla zorlaniyorduk şimdi ben tek başına ne yapicam bilmiyorum

Ben öyle düşünmüyorum. Sonuçta konu sahibinin eşi ne kadar manevi yıkıma uğrattıysa o kadın da aynı derecede manevi yıkıma uğrattı. Tek suçlu eş diye bir şey yok her ikisi de eşit derecede suçludur. Sonuçta diğer kadında evli olduğunu bilen aklı başında bir kadınmış. Elinizde kanıt varsa manevi tazminat davası açın tabi ki. Yaşamadan bilemezsiniz sadece eş suçlu değil. Bu yuva yıkıldıktan sonra o kadının hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi hiç adil değil.
  • Ben de aynısını düşünüyorum ıste

Canım hakkında hayırlısı olsun.
Hemen boşan demek tabiki en kolayı senin bunu hazmetmen lazım öncelikle.
Ama suda bir gerçekki bir kere yapan hep yapar..
Inan çocuklar küçükken ayrılmak daha atlatılabilir..Bende ayrılık aşamasındayim ama 8 yaşındaki bir çocuğun soruları bazen çok can yakıcı olabiliyor..en azından diğeri ayrı olusunuza alışarak büyüyecek..
Yanında seni aşağılayan,sevgisiz,sınırlı bir adamla ömür gecirecegine;çocuklarınla mutlu ve huzurlu bir yuvada yaşamak daha mantıklı geliyor bana..
Allah yardımcın olsun.Sen güçlü bir kadınsın..Kendine inan birdaha bu hayata gelmiceksin en güzel yaşlarını güzel geçirmek en doğal hakkin:KK200:
Allah sana da kolaylık versin canım. Anladığım.tek çocuğun var tek çocukla uğraşmak ona yoğunlaşmak daha kolay tek çocuğum olsa hiç dusubmeyecektim

Back
X