Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında doğru diyorsunuz benim dururum yüzünden böyle olsu herkes üstüme gelince sanki ben suçlu gibi olmuşum ayrılmak istiyorum istiyorum ama o cesaret yok çoğu kadında olduğu gibi ayrılırsam bu çocuklar bana babasını sorduklarında hep icim parcalanacak hep canım acıyacak o beyfendonde istediği zaman gelip çocuklarıni görecek
kadına dava niye açılamıyormuş ya,kadına dava acıkamıyormuş
Ne güzel de dosdoğru yazdın canım eskiden bu adam böyle birşey yapsın ben onu mahvederim.diyen kvde şimdi ne var aman kızım boşver elalemin o.su için yuvaninyikma diyor he başına kakacaksan bir ömür zulümle geçmez ayrıl diyor nasıl vicdan anlamıyorum. Hepsi yalan ayrılsak olan bana olucak onuda biliyorum iki çocuk 28 yaşında bir kadın olarak devam edicem evet hayatımı devam ettirecek imkana sahibim allaha şükür ama benim yavrum baba baba diyecek ben se o baba diyince neden böyle oldu diye kahrolucam. Allaha havale ediyorum allah büyük bu yaşadıklarını atlatırsam güzel bir şekilde benden güçlüsü olmayacak sağlığım yerinde olduğu sureceMaalesef ailen seni iki çocukla vermedikleri için iki çocukla geri almak istemiyor Canimama bak eşinle bi barış hiç bişey yokmuş gibi ooo can ciğer torunlar aşk torunlar çünkü Bosaninca tu kaka elin veletleri dertsiz başa ağır tasa! Torun olmuyorlar o zaman!
Kv tarafina gelince bu durumlarda istisnalar hariç hepsi gavur suyu içmiş bir hale dönüşüyor kuduz köpek onlardan daha merhametli oluyor Üzgünümsen lohusa halinde davalos ikizleri gibi seksi ve Paris hilton kadar bakımlı olmadığın için emine beder yemekleri yapamadığın aynı zamanda hem anne hem dadi hem hizmetçi olmadığın için sen suçlusun kV tarafı haklı!
O durrşt boğa oğullarının ne suçu var şimdi! Bide dışarda bir sürü.....neyse kendimi astım
Allah yardimcin olsun!
Yok ya öyle şey mi olur telefon düzeltme yapmış o nerden çıktı ben de anlamadım.duzelteyim en iyisiİsim soy isim niye verdi acaba![]()
Ay yok arkadaşlar sonra da hasan ocak diye günahsız bir adama beddua etmeyin tamamen telefon duzeltmesi o kadar da değil onu ifşa edersem kendimi ifşa ederim tanıyan cikarBirazda isim soyisim vererek komuya mal etti![]()
Hamdolsun ki ona gerek yok canım çalışıyorumIlla cekemem bu adami diyorsan kadin siginma evine git 183 den bilgi alabilirsin seni gelip aliyorlar cocuguna kres destegi bez masrafi okul masarafi harvligi herseyini veriyolar sana is ayarliyolar ev veriyorlar.
Allah dusurmeain tabi bu duruma
Ben şimdi konuyu duzenlicem eskiyi de anlatıcam ona gore tazminat olayını düşünüyorumtam da hasan ocak ı faceden aratıp saydıracaktım
şaka bir yana ne ailenizde iş var ne de koca dediğiniz o kalasçıkta,
ne yapın edin kendinze yeni bir hayat kurmak için gerekli alt yapıyı oluşturun, dava açar tazminat mı alırsınız, çalışır adamı sokağa mı atarsınız, ne işinize gelirse artık, ama başınızın çaresine bakmanız lazım.
O kayınvalidene sor bakalım aldatan sen olsaydın aynı tepkiyi mi vereceklerdiNe güzel de dosdoğru yazdın canım eskiden bu adam böyle birşey yapsın ben onu mahvederim.diyen kvde şimdi ne var aman kızım boşver elalemin o.su için yuvaninyikma diyor he başına kakacaksan bir ömür zulümle geçmez ayrıl diyor nasıl vicdan anlamıyorum. Hepsi yalan ayrılsak olan bana olucak onuda biliyorum iki çocuk 28 yaşında bir kadın olarak devam edicem evet hayatımı devam ettirecek imkana sahibim allaha şükür ama benim yavrum baba baba diyecek ben se o baba diyince neden böyle oldu diye kahrolucam. Allaha havale ediyorum allah büyük bu yaşadıklarını atlatırsam güzel bir şekilde benden güçlüsü olmayacak sağlığım yerinde olduğu surece
Ya ya ben unutmuşum da dün akşam babam hatırlat ti iş yerinde aynı birimde çalıştığım ve ailece görüştüğümüz babam yaşındaki adamın arabası ile eve geldim diye babama şikayet etmişlerdi üstelik adamın kızı da var di ve de adamın yanına bule oturmadım ki otursam ne olacak iş yapıyorduk sürekli zaten ve de bize bir esta vermek için geldi iti hatırlardı toplanınca vurucam yüzüne insanlar çok acımasızO kayınvalidene sor bakalım aldatan sen olsaydın aynı tepkiyi mi vereceklerdi![]()
kadına dava niye açılamıyormuş ya,
açılıyordu en son,ne ara değiştirdiler?
şimdi boşanmazsanız tekrarı gelecek aldatmaların,tüm uzmanlar bunu söylüyor biraz araştırın.
güleryüz hakedene gösterilir,canıyla uğraşan kadına sırtını dönene değil.
zina da suç değil zaten,oh iyiymiş böyle ya,valla.Sadakat sözünü veren erkek oldugu icin artik açılamıyor
zina da suç değil zaten,oh iyiymiş böyle ya,valla.
![]()