• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçicek mi

Ben de hep bunu sorgulamışımdır.En çok acıyı aldatılan çeker.Neden????

Biz kadınlara haklı haksız hep düşen sıkıntı.

Herkesin şartları farklı affedip affetmemek sizin kararınız.

Aslında doğru diyorsunuz benim dururum yüzünden böyle olsu herkes üstüme gelince sanki ben suçlu gibi olmuşum ayrılmak istiyorum istiyorum ama o cesaret yok çoğu kadında olduğu gibi ayrılırsam bu çocuklar bana babasını sorduklarında hep icim parcalanacak hep canım acıyacak o beyfendonde istediği zaman gelip çocuklarıni görecek

Hep böyle olacak diye birşey yok eğer ayrılırsan zamanla geçer. İki çocukla çok zorlanırsın ama o acı geçer mutlaka.. maddi durumun olmasına rağmen mı gidemiyorsun? Güçsüzlüğünü anlayabiliyorum özgüven eksikliği yaşıyorsun bütün suç sendeymiş gibi hissediyorsun. Ama buna sebep olan ne? Yani kendini suçlu hissettiğin olay ne? Onu bir çöz öncelikle. Erkek aldattığında mutlaka suçu karşı tarafa yükler,şurda şunu yaptın,beni sen ittin,cinsel hayatımız eksikti vs vs.. bunları söylüyor da suçlu hissediyorsan,öyle birşey yok. Kendine güven bu zor birşey biliyorum bu çöküntüden sonra ama toparlanman lazım. En azından onu bi kenara kendine gelmeye çalış. Gerekirse psikiatriye git ve destek al.

kadına dava acıkamıyormuş
kadına dava niye açılamıyormuş ya,
açılıyordu en son,ne ara değiştirdiler?
şimdi boşanmazsanız tekrarı gelecek aldatmaların,tüm uzmanlar bunu söylüyor biraz araştırın.
güleryüz hakedene gösterilir,canıyla uğraşan kadına sırtını dönene değil.

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ailenin tavrına gerçekten çok üzüldüm. Benim kızım bu duruma düşse ben asla barışmasını istemem. Güven tek kullanımlıktır. İkinci kez güvenmeyi denersen bir insana mideni bulandırır. Senin durumun gerçekten zor. Maddi güvencen var mı yok mu bilmiyorum. Boşan diyemem o yüzden ama kesinlikle bu yuvayı kurtarması gereken sen değilsin. Suçlu olan oysa bişeyler yapması gereken de o.

Tüm aile meclisini topla eşin de dahil sonra de ki eşime güvenim kalmadı bir şartla bosanmamayi kabul ederim eşim gidip cinsel organını aldirirsa guvenebilirim kabul ederse devam ederim :D

Dalga geçiyorlar senle heralde sen de onlarla dalga geç bence

Nefret ediyorum hem suclu hem guclu erkeklerden. Hem her halti yiyorlar sonra da donup utanmadan senin yuzunden diyorlar. Allah cezasini versin boylelerinin ku kimsenin canini yakamasinlar insallah.

Maalesef ailen seni iki çocukla vermedikleri için iki çocukla geri almak istemiyor Canim:KK43:ama bak eşinle bi barış hiç bişey yokmuş gibi ooo can ciğer torunlar aşk torunlar çünkü Bosaninca tu kaka elin veletleri dertsiz başa ağır tasa! Torun olmuyorlar o zaman!
Kv tarafina gelince bu durumlarda istisnalar hariç hepsi gavur suyu içmiş bir hale dönüşüyor kuduz köpek onlardan daha merhametli oluyor Üzgünüm :KK42:sen lohusa halinde davalos ikizleri gibi seksi ve Paris hilton kadar bakımlı olmadığın için emine beder yemekleri yapamadığın aynı zamanda hem anne hem dadi hem hizmetçi olmadığın için sen suçlusun kV tarafı haklı!
O durrşt boğa oğullarının ne suçu var şimdi! Bide dışarda bir sürü.....neyse kendimi astım
Allah yardimcin olsun!

Off boyle seyler duydukca cildiriyorum cok uzuluyorum...kesinlikle bosanman lazim gururunu hice sayma yazik hayatina emeklerine korkma hicbi seyden kurban oldugum allah kimseyi zorda koymaz kalbini temiz tut ve cocuklarina saril onlara hicbisey belli etme durumun kalacak yerin yoksa mor evler var orda kalirsin bi sure ve sonra is ayarliyor onlar sana bildigim kadariyla bi sekilde atlatirsin gecer butun hayatin boyunca enayi yerine koyulmaktansa disini sıkarsın niye sen suclu oluyormussun ya bunu diyenlerin beynine tükürim afedersiniz ama hem o kadina hem kocan olacak kisiye tazminat acabilirsin ayrica kanit varsa bosanirsin da o istemese bile bilmiyorum napcaksin ama allah hakkinda herseyin hayirlisini versin

Maalesef ailen seni iki çocukla vermedikleri için iki çocukla geri almak istemiyor Canim:KK43:ama bak eşinle bi barış hiç bişey yokmuş gibi ooo can ciğer torunlar aşk torunlar çünkü Bosaninca tu kaka elin veletleri dertsiz başa ağır tasa! Torun olmuyorlar o zaman!
Kv tarafina gelince bu durumlarda istisnalar hariç hepsi gavur suyu içmiş bir hale dönüşüyor kuduz köpek onlardan daha merhametli oluyor Üzgünüm :KK42:sen lohusa halinde davalos ikizleri gibi seksi ve Paris hilton kadar bakımlı olmadığın için emine beder yemekleri yapamadığın aynı zamanda hem anne hem dadi hem hizmetçi olmadığın için sen suçlusun kV tarafı haklı!
O durrşt boğa oğullarının ne suçu var şimdi! Bide dışarda bir sürü.....neyse kendimi astım
Allah yardimcin olsun!
Ne güzel de dosdoğru yazdın canım eskiden bu adam böyle birşey yapsın ben onu mahvederim.diyen kvde şimdi ne var aman kızım boşver elalemin o.su için yuvaninyikma diyor he başına kakacaksan bir ömür zulümle geçmez ayrıl diyor nasıl vicdan anlamıyorum. Hepsi yalan ayrılsak olan bana olucak onuda biliyorum iki çocuk 28 yaşında bir kadın olarak devam edicem evet hayatımı devam ettirecek imkana sahibim allaha şükür ama benim yavrum baba baba diyecek ben se o baba diyince neden böyle oldu diye kahrolucam. Allaha havale ediyorum allah büyük bu yaşadıklarını atlatırsam güzel bir şekilde benden güçlüsü olmayacak sağlığım yerinde olduğu surece

Illa cekemem bu adami diyorsan kadin siginma evine git 183 den bilgi alabilirsin seni gelip aliyorlar cocuguna kres destegi bez masrafi okul masarafi harvligi herseyini veriyolar sana is ayarliyolar ev veriyorlar.
Allah dusurmeain tabi bu duruma
Hamdolsun ki ona gerek yok canım çalışıyorum

tam da hasan ocak ı faceden aratıp saydıracaktım :deli:
şaka bir yana ne ailenizde iş var ne de koca dediğiniz o kalasçıkta,
ne yapın edin kendinze yeni bir hayat kurmak için gerekli alt yapıyı oluşturun, dava açar tazminat mı alırsınız, çalışır adamı sokağa mı atarsınız, ne işinize gelirse artık, ama başınızın çaresine bakmanız lazım.
Ben şimdi konuyu duzenlicem eskiyi de anlatıcam ona gore tazminat olayını düşünüyorum

Ne güzel de dosdoğru yazdın canım eskiden bu adam böyle birşey yapsın ben onu mahvederim.diyen kvde şimdi ne var aman kızım boşver elalemin o.su için yuvaninyikma diyor he başına kakacaksan bir ömür zulümle geçmez ayrıl diyor nasıl vicdan anlamıyorum. Hepsi yalan ayrılsak olan bana olucak onuda biliyorum iki çocuk 28 yaşında bir kadın olarak devam edicem evet hayatımı devam ettirecek imkana sahibim allaha şükür ama benim yavrum baba baba diyecek ben se o baba diyince neden böyle oldu diye kahrolucam. Allaha havale ediyorum allah büyük bu yaşadıklarını atlatırsam güzel bir şekilde benden güçlüsü olmayacak sağlığım yerinde olduğu surece
O kayınvalidene sor bakalım aldatan sen olsaydın aynı tepkiyi mi vereceklerdi :sinirli:

O kayınvalidene sor bakalım aldatan sen olsaydın aynı tepkiyi mi vereceklerdi :sinirli:
Ya ya ben unutmuşum da dün akşam babam hatırlat ti iş yerinde aynı birimde çalıştığım ve ailece görüştüğümüz babam yaşındaki adamın arabası ile eve geldim diye babama şikayet etmişlerdi üstelik adamın kızı da var di ve de adamın yanına bule oturmadım ki otursam ne olacak iş yapıyorduk sürekli zaten ve de bize bir esta vermek için geldi iti hatırlardı toplanınca vurucam yüzüne insanlar çok acımasız

kadına dava niye açılamıyormuş ya,
açılıyordu en son,ne ara değiştirdiler?
şimdi boşanmazsanız tekrarı gelecek aldatmaların,tüm uzmanlar bunu söylüyor biraz araştırın.
güleryüz hakedene gösterilir,canıyla uğraşan kadına sırtını dönene değil.

Sadakat sözünü veren erkek oldugu icin artik açılamıyor

Konularinizi hatırlıyorum. Parkta baska bir kadina bakarken de yakalamistiniz. Kendinizi toplayip bosanin. Kayinvalideniz sizinle ayni aciyi yaşamıyor, annenjz babanizda acinizi ayni derecede hissedemez nasil mutlu olacaksaniz onu yapin

Back
X