Aldatildim. Haklarımı öğrenmek istiyorum.

Esiniz evi terk mi etti?
Davayi siddetli gecimsizlikten acin. Aldatmadan acarsaniz ispat etmeniz lazim. Evi terk ettigini, aile birlikteligini bozdugunu, esine gostermesi gereken ilgiyi baska hanimlara gosterdigini falan soyleyin sonra da o gorustugu bayanlarla ilgili delillerinizi koyun.
Esinizin psikolojik siddeti var miydi? Hakaret kufur asagilama sorumsuzluk.... bu gibi seyler vaesa bunlari da ekleyin. Taniklarla bu soyledikletinizi ispat edebilirseniz cekismeli acin. Ancak davalar uzun suruyor. Ben de aldatildim ama ispatim yoktu. Ben siddetli gecimsizlikten actim. 3 yil surdu. Mal paylasimi hala devam ediyor. Bu arada bu surec cok yipratici ve verilen tazminatlar da o kadar cok degil eger esinizin maasi fazla degilse. Nafaka da genelde bir cocuk icin en fazla ayda 500 tl. Anlasmali bosanabilirseniz ve ikna olursa iyi bir nafaka isteyin. Bu arada takilarinizi aldi ise taki davasi da acabilirsiniz. Ancak bosanma davalari gercekten yiprayici ve pahali bence ve avukat fiyatlari da hic sabit bir rakam degil. Herkes tutturabildigi rakami soyluyor. Eger sartlatinizi kabul ettirebilirseniz sartlari siz belirleyip anlasmali bosanin. Anlasmalo bosanmada da tazminat belirleyebilirsiniz.

Kizlar gecen gun tv programinda adli tipci biri aynen soyle dedi. Nornalde ses kayitlari delil olarak kabul edilmiyor fakat kendi evinde ses kaydi alip bosanma davasinda kullanan kisilerin kaydi delil olarak kabul ediliyormus. Sadece bisanma davalarinda gecerli dedi ve ozellikle ustune basa basa kendi evinde alinan ses kaydi dedi. Bende sizinle paylasayim dedim belki birilerinin isine yarar. Allah herkesin yardimcisi olsun insallah

Normal sms mesajı çıkarmı gerçekten
Benim avukatım öyle söylemişti.
Süreç uzun olabilir yani şahsen dava açılınca o evlilik bitiyor benim gözümde:) o tıp kayıtlarını ben aldım
Kesinlikle öyle. Beni eski eşe bağlayan tek şey kağıt üzerindeki soyisim (tez vakitte ondan kurtulmayı da diliyorum:)). Aylardır görmüyorum. Kalben, ruhen, beynen hayatımda yok. Kendi hayatıma bakıyorum. Ohhhhh ne güzelmiş hayat diyorum:)

Whatsapp ss bile delil sayılması küçük ihtimal,

Sizde içerik yok, avukat en azından yaparız ederiz diye gaza getirip, çok güçlü savunma hazırlamışlar diye kandırmamış.

Kizlar gecen gun tv programinda adli tipci biri aynen soyle dedi. Nornalde ses kayitlari delil olarak kabul edilmiyor fakat kendi evinde ses kaydi alip bosanma davasinda kullanan kisilerin kaydi delil olarak kabul ediliyormus. Sadece bisanma davalarinda gecerli dedi ve ozellikle ustune basa basa kendi evinde alinan ses kaydi dedi. Bende sizinle paylasayim dedim belki birilerinin isine yarar. Allah herkesin yardimcisi olsun insallah
Hangi tv programında acaba evde konuşursak ses kaydı alirim

Benim avukatım öyle söylemişti.

Kesinlikle öyle. Beni eski eşe bağlayan tek şey kağıt üzerindeki soyisim (tez vakitte ondan kurtulmayı da diliyorum:)). Aylardır görmüyorum. Kalben, ruhen, beynen hayatımda yok. Kendi hayatıma bakıyorum. Ohhhhh ne güzelmiş hayat diyorum:)
Çocuklar var ama sabah kızım uyandı baba diye bağırdı ne oluyor kızım dedim babam geldi sandım dedi gece yatmadan soruyor babamı ara diyor nasıl ayrı kalıcak ki bu adamdan