aldatıldım,hamileyim bana bir akıl verin :(

azracım valla fazlamı oluyorum bilmem ama benim eşim hafta sonları bara gideri yani disko değil içmek için eee bura antalya karı kız kaynıyo ortalık napıyım adamın gözune bantmı cekeyim. cok yoğun calışıyo hiçde kızmyorum karşıda cıkmıyorum eğlensin bize bakacak diye canı cıkıyo bende sıkmıyorum ben ona her zaman derim NE EDERSEN KENDİ KENDİNE EDERSİN derim çıkarım işin içinden sonrası ona kalmış

tabıkı canım heralde öle naparsa kendı kendıne yapar kendı basını yakar. ben senın ıcın sölemedım o lafı tatlişkom :) .. genel konusdum . aman sımdı acdırcaksın sende benım bayramlık agzımı :) benımkıde yapıyo gözü kör olasıca ama artık umrumda deıl yanı bana baksın yeter ben onun duzelıcegıne ınanıyorum baba kapısına gıtmekdense koca kapısında kalmayı tercıh ederım en azından el adamı der gecerım...

adam sana neler etmiş ve sen hala onunla birlitke oluyorsun???nasıl oluyor anlamıyorum?aklına yaşadıkların gelmiyor mu?sevişirken acaba o kadını hayal ediyor demiyor musun?biraz acımasız oldu ama gerçekler maalesef acı.madem hamilesin artık yapacak bişey yok.sakın bebeği aldırıp katil olma.o sana Allah ın verdiği can.isterse yine o alır.boşanma konusunu da iyi düşün taşın.ama işin sonu oraya gidiyor gibi:50:

yanlız konu sahibi yok ben kendi derdime başlamışım farkında değilim. ne dolmuşum yaa

son mesajları hayretler içerisinde okudum.

yaşlılıkta arkadaş lazım elbette ama illa bu aldatan koca mı olmak zorunda?

bugün, yarın aldatan eşin size ilerde saygı ve sevgi duyacağından, yaşlılıkta sizinle beraber olacağından nasıl emin olabiliyorsunuz?

Allah vermesin, yarın kanser olduğunuzda veya eliniz ayağınız tutmaz olduğunda kocanızın sizinle ilgileneceğini mi sanıyorsunuz? ben zannetmiyorum, eğer eşler kadınlardan daha sağlıklı ve dinçse 70 yaşında da olsa başka kadını alacaktır hayatına.

Herkesin yaşam tarzı ve anlayışı farklı ancak bir kez yaşayacağımız şu (belki 20, belki 50 yıllık) ömrü bir erkek için feda etmek hiç makul değil.

Son düzenleme:
tabiki değil ama pire için yorgan yakmayanlardanım sabır bence herşeye ilaç ki o arkadaşa göre konuşuyorm ben sadece eskiye dayanarak boşanmaması düşüncesindeyim. işte herkezin görüşü farklı bu yuzden boşanmalar cok. aile içi şiddet ieri boyutlarda olmadğı sürece bence çocuklar ana babdan ayrı yaşamamalı.

tabiki değil ama pire için yorgan yakmayanlardanım sabır bence herşeye ilaç ki o arkadaşa göre konuşuyorm ben sadece eskiye dayanarak boşanmaması düşüncesindeyim. işte herkezin görüşü farklı bu yuzden boşanmalar cok. aile içi şiddet ieri boyutlarda olmadğı sürece bence çocuklar ana babdan ayrı yaşamamalı.

ve ne yazık ki fedakarlık bu anlayış yüzünden hep kadınlardan bekleniyor.

kocalar her haltı yer, kadın fedakardır, cefakardır, yuvayı ayakta tutmak için çabalar. erkek bu yüzden ne pişmanlık yaşar, ne çabalar.

çocuklar hata yapar, anneye karşı gelir, ama annedir, alttan alır, katlanır, ne olursa olsun evladım der bağrına basar, evlat da nasıl olsa annem affeder diye, aynen devam eder.

çözüm nedir diye sorarsanız maalesef cevabım yok. tek bildiğim olan her şey kadınlara oluyor.

kusura bakmayın ama gururum cocuğumdan daha önemli değil. çoğuda başına gelse eminim susar (çoğu diyorum) cok örnek var

evet dogru soyluyorsun ama emınım burda derdı olan butun arkadaslarımın yasadıkları seyler sadece yazdıkarıyla sınırlı deıldır. bı adam vardır aldatır ıcer dover ama baska bı adam vardır ılgılıdır sefkatlıdır sever sayar . kımını o rast gelır kımıne bu . guzel allahım eger ıyıyı verdıyse bızlere demekkı bızı baska seylerden sınıcak demekdır. eger kötuyu verdıyse ışte senın ımtıhanın odur demektır. sabrediceksın ve hem öbur dunyada hem bu dunyada mükafatını alasın ...

evet dogru soyluyorsun ama emınım burda derdı olan butun arkadaslarımın yasadıkları seyler sadece yazdıkarıyla sınırlı deıldır. bı adam vardır aldatır ıcer dover ama baska bı adam vardır ılgılıdır sefkatlıdır sever sayar . kımını o rast gelır kımıne bu . guzel allahım eger ıyıyı verdıyse bızlere demekkı bızı baska seylerden sınıcak demekdır. eger kötuyu verdıyse ışte senın ımtıhanın odur demektır. sabrediceksın ve hem öbur dunyada hem bu dunyada mükafatını alasın ...

ya sana bişe diyyiimmi kimin aldatıldğını bilemyiz. benimki barda bakışr seninki otobuste bakışır al sana aldatmak ne farkı var. benim eşim cocuğumun rızkından kestiği anda bende onu keserim.

Allah aldatılmayı kimseye yaşatmasın.
Eminim berbat bişeydir.
Ama kişinin başına gelmeyince atıp tutması kolay olur.
Başımıza gelmeden nasıl davranacağımızı kestiremeyiz.
Hele bir de çocuk varsa..:55:

ya sana bişe diyyiimmi kimin aldatıldğını bilemyiz. benimki barda bakışr seninki otobuste bakışır al sana aldatmak ne farkı var. benim eşim cocuğumun rızkından kestiği anda bende onu keserim.

rızık konusu cok farklı bır konu ama bazı arkadaslara göre aldatan kocaya sabretmek sacma gelıyor ben buna kızıyorum. evet senı aldatan bı kocayla aynı catı altında yasamak cok zor ama bıse dusen buymus demek yapcak bıse yok. ya eskıler napsın anannelerımız babannelerımız annelerımız napsın hepsı cekmıs bunları ama sabretmısler

tabıkı canım heralde öle naparsa kendı kendıne yapar kendı basını yakar. ben senın ıcın sölemedım o lafı tatlişkom :) .. genel konusdum . aman sımdı acdırcaksın sende benım bayramlık agzımı :) benımkıde yapıyo gözü kör olasıca ama artık umrumda deıl yanı bana baksın yeter ben onun duzelıcegıne ınanıyorum baba kapısına gıtmekdense koca kapısında kalmayı tercıh ederım en azından el adamı der gecerım...

heh bu yaa kardeşim evli kadınların coluklu cocukların coğu böle cocuğu için yutuyo. öle olsaydı butun aldatılanlar boşanırdı . hulya avşarı bile sonunda kocası bıraktı kadın bırakmadı adamın peşini çokmu gurursuzdu yok sefilmiydi

Allah aldatılmayı kimseye yaşatmasın.
Eminim berbat bişeydir.
Ama kişinin başına gelmeyince atıp tutması kolay olur.
Başımıza gelmeden nasıl davranacağımızı kestiremeyiz.
Hele bir de çocuk varsa..:55:

aminn aynen öle benim başıma gelmedi evliyken ama gelse hiç sanmam boşanacağımı sadece kocama öle soyluyorum. burnumdanda kıl aldırmam :)

aminn aynen öle benim başıma gelmedi evliyken ama gelse hiç sanmam boşanacağımı sadece kocama öle soyluyorum. burnumdanda kıl aldırmam :)

Tabi canım.
Benimki de cesaret edemez bence:nazar:

Ne yaparım bilmiyorum aldatsa.
Allah mutluluğumuzu daim etsin:16:

aminde bi gerildimki adamı boğasım geldi polyannalar yuzunden

Niye boğuyorsun kız adamı.
Aldatmamış bişey yapmamış.
Zaten önemli olan ortama giripte aldatmaması.
Kadınların içine girmiyorsa zaten aldatması daha az ihtimal.

Son düzenleme:
son yorumlara bakılırsa siz bayaa relax hatunlarsınız yaa:1:

para gelsinde rahatım bozulmasın amaaan keyfim kaçmasın kocam bana boynuzu taksın hiç mahsuru yok aman yuvam dağılmasın:27:

hımm ilginç bakış açıları:53:

baştan söyliyim evli değilim. 6 sene süren ve evliliğe giden ilişkimde aldatıldım. şimdi düşünüyorum, bana çooook ters gelse de 1 gecelik bi hata yapan erkeği, çocuğu olduğu için affeden kadınlara bir laf edemiyorum. haaa 1 kere yapan yine yapar mı? Allah bilir ama bence yapar. şimdi bu konuya gelirsem... sevgilisini karısıyla yaşadığı, çocuk yaptıkları EVE GETİRENNNNN!!!!!!!!!!!!!!!! erkeğin affı nasıl mümkün olur? terapiste gitmeyi, bunca yaptığı rezillikten sonra PARA TUZAĞIIIII!! olarak gören erkek affedilmeyi hakeder mi? Allah bana bunca şeyi affedecek sevgi vermesin. bu kadar kimseyi sevmiyim aşkından ölüp bu hallere düşmiyim... konu sahibi arkadaşım biraz sert oldu kusuruma bakma. lafım direk sana değil. sen zaten düşünme aşamasındasın.

bir de şöyle bi durum daha var. şimdi gençsin hayatının baharındasın. diyelim dendiği gibi affettin. peki bu adam sen 50 yaşına geldiğinde seni yine aldatır bir de senden ayrılmaya kalkarsa ne yapacaksın? o kadarını yapmaz deme. senin evine adi bi kadını sokabilmiş bi adamdan her türlü pislik beklenir. sana dua edicem. hakkında hayırlısı ne ise o olsun. kocan olacak adam da senin yaşadığının mislini yaşasın...

baştan söyliyim evli değilim. 6 sene süren ve evliliğe giden ilişkimde aldatıldım. şimdi düşünüyorum, bana çooook ters gelse de 1 gecelik bi hata yapan erkeği, çocuğu olduğu için affeden kadınlara bir laf edemiyorum. haaa 1 kere yapan yine yapar mı? Allah bilir ama bence yapar. şimdi bu konuya gelirsem... sevgilisini karısıyla yaşadığı, çocuk yaptıkları EVE GETİRENNNNN!!!!!!!!!!!!!!!! erkeğin affı nasıl mümkün olur? terapiste gitmeyi, bunca yaptığı rezillikten sonra PARA TUZAĞIIIII!! olarak gören erkek affedilmeyi hakeder mi? Allah bana bunca şeyi affedecek sevgi vermesin. bu kadar kimseyi sevmiyim aşkından ölüp bu hallere düşmiyim... konu sahibi arkadaşım biraz sert oldu kusuruma bakma. lafım direk sana değil. sen zaten düşünme aşamasındasın.

bir de şöyle bi durum daha var. şimdi gençsin hayatının baharındasın. diyelim dendiği gibi affettin. peki bu adam sen 50 yaşına geldiğinde seni yine aldatır bir de senden ayrılmaya kalkarsa ne yapacaksın? o kadarını yapmaz deme. senin evine adi bi kadını sokabilmiş bi adamdan her türlü pislik beklenir. sana dua edicem. hakkında hayırlısı ne ise o olsun. kocan olacak adam da senin yaşadığının mislini yaşasın...

of bide evlerine , ayni yastiga bas koydugu yatagina getirmis demi :25::50:
evet tek gecelik birsey olsa, disarda olsa hadi diyelim af et bidefalik
bitanesi filan diyor bide kadina, konusahibi ne oluyo ozaman ikincimi :25:
zor valla:5:ama yürümicek gibi zaten bu evlilik , iste kadin afedicem deyip ayriligi sadece uzatir tabi kavga gürültü yiprandigiyla kalir

Back
X