Aldatıldım hemde en olmayacak dönemimde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Merhaba arkadaşlar. 7yıllık evli ve 2çocuk annesiyim. Haziran ayında babamı temmuzda da babaannemi kaybettim. İkiside benim en kıymetlilerimdi büyük bi acı ve yıkım yaşarken eşimle ve ailesiyle zaten çok iyi olmayan aramız baya bozuldu. Ben babamın mevlüdü için memlekete gittim 1buçuk ay kaldım. Sonra eşim geldi tavırlı gaddar sinirli halleriyle beni daha da kırdı. Tavrından şüphelendim ve rüyamda babam eşin seni aldatırsa onu affetmem dedi. Bende gece telefonunu karıştırdım arkadaşlık siteleri indirmiş ama tabi çok akıllı ya silmiş yanıma gelirken.sonrası malum tartışma. Ne pişmanlık var ne özür. Aldatmadım girdim çıktım vicdanım rahat diyor. Bi dakka durmak istemiyorum İki küçük çocuk nolur perişan olurlar mı işe girip çalışamam küçüğü emiyor vs. Bana bir şeyler söyleyin siz olsanız napardınız?

Merhaba arkadaşlar. 7yıllık evli ve 2çocuk annesiyim. Haziran ayında babamı temmuzda da babaannemi kaybettim. İkiside benim en kıymetlilerimdi büyük bi acı ve yıkım yaşarken eşimle ve ailesiyle zaten çok iyi olmayan aramız baya bozuldu. Ben babamın mevlüdü için memlekete gittim 1buçuk ay kaldım. Sonra eşim geldi tavırlı gaddar sinirli halleriyle beni daha da kırdı. Tavrından şüphelendim ve rüyamda babam eşin seni aldatırsa onu affetmem dedi. Bende gece telefonunu karıştırdım arkadaşlık siteleri indirmiş ama tabi çok akıllı ya silmiş yanıma gelirken.sonrası malum tartışma. Ne pişmanlık var ne özür. Aldatmadım girdim çıktım vicdanım rahat diyor. Bi dakka durmak istemiyorum İki küçük çocuk nolur perişan olurlar mı işe girip çalışamam küçüğü emiyor vs. Bana bir şeyler söyleyin siz olsanız napardınız?

Hiç mi boş bırakmaya gelmez bu adamlar anlamıyorum :(
Sen silinen şeyi nasıl buldun?
Belki devamını getirecekti nasıl emin olunur ki

Anneniz babanızın vefatından sonra tek mı yasamaya başladı başka kardeşleriniz var mı

Hiç mi boş bırakmaya gelmez bu adamlar anlamıyorum :KK43:
Sen silinen şeyi nasıl buldun?
Belki devamını getirecekti nasıl emin olunur ki
İki tane foto çekmiş dosyalarda kalmış fotoğraf adı da uygulamanın adı internetten baktım arkadaş bulma sitesi. Zaten üye olduğunu mecbur kabul etti

Başınız sağolsun. Bu acili zamanlarinizda bunlari yasiyor olmaniz ayri bir üzücü. Esiniz cocuklarinizin maddiyatini karsilamak zorunda tabi bazi babalar orali olmuyor. Bi arkadasa bakip cikti misali iyi indirsin silsin... net tavrinizi koyun baktiniz mutsuz oluyorsunuz ve anladigim kadariyla esinizi pek sevmiyorsunuz mutsuz bir evliligi yurutmek sizin icin zor olur arada kalan cocuklar icin daha zor oluyor. Güçlü olun. Cocuklariniza esiniz maddi destek cikmali. Cocugunuz biraz buyuyunce sizde bir is bulursunuz Allah bir yol gosterir

Başınız sağ olsun. Sizi aldattığına dair kesin bi delil var mı elinizde? belkide doğru söylüyordur, aldatmamıştır. Bence siz gördüğünüz rüyanında fazla etkisi altında kalmış olabilirsiniz. Emin olmadan eşinizi kendinizden soğutmayın derim. İnşallah en erken zamanda aranız düzelir.

Başınız sağ olsun. Sizi aldattığına dair kesin bi delil var mı elinizde? belkide doğru söylüyordur, aldatmamıştır. Bence siz gördüğünüz rüyanında fazla etkisi altında kalmış olabilirsiniz. Emin olmadan eşinizi kendinizden soğutmayın derim. İnşallah en erken zamanda aranız düzelir.
Yok eminim zaten kendisi de kabul etti. Yazışmış ama güya vicdanen rahatsız olmuş silmiş. Yanıma geleceği için sildi biliyorum. Bana çok kötü davranıyordu öğrenmesem birde salak yerine konulacaktım bende onu çekecektim. Şimdi bir iyi davranyor anlatamam

Yok eminim zaten kendisi de kabul etti. Yazışmış ama güya vicdanen rahatsız olmuş silmiş. Yanıma geleceği için sildi biliyorum. Bana çok kötü davranıyordu öğrenmesem birde salak yerine konulacaktım bende onu çekecektim. Şimdi bir iyi davranyor anlatamam

Nasıl yazışmış yazışmaları gördünüz mü?
Hayır adam hem suçlu hem güçlü rezalete bak
Yakalanınca ne olduda iyi davranır oldu.
Zor zamanınızda hem aldatmaya meylediyor hem de kötü davranıyor Allah ım sinirlendim eşinize

Destek olacakken köstek olmuş sadece. En büyük acı bir yakınınızı kaybetmek Zaten Allah rahmet eylesin.. Sen araştırmamış olsan belki devam edecekti böyle konularda erkeğe asla güvenilmez baktım çıktım diyor bir de sanki çok normal gibi.. Pişman olsa kal denir de daha pişkin davranmış 🙄

E hatasını anladı tabii seni kaybetmekten korkmuştur.
Ona ceza olarak tuşlu telefon alın giremesin sitelere.
Evet yanlış yapmış ama en azından sanal yapmış diye avunabilirseniz eğer bir şans daha vermeye değer.

Annenizin yanında yaşama durumunuz olur belki diye o yüzden sordum. Belki annenizin yanına geçersiniz çocukların bakımına yardımcı olur siz de bir işe girmeye çalışırsınız yavaş yavaş düzene sokarsınız hayatınızı Allah yardımcınız olsun. Vicdanım rahat demiş eşiniz ama yaptığı şey de ortada şimdi birden iyi davranmaya başlaması bile bunu gösteriyor aslında.

E hatasını anladı tabii seni kaybetmekten korkmuştur.
Ona ceza olarak tuşlu telefon alın giremesin sitelere.
Evet yanlış yapmış ama en azından sanal yapmış diye avunabilirseniz eğer bir şans daha vermeye değer.

Bence hatasını anlamamış hatasını anlayan başta kötü davranmazdı konu sahibi yakalayınca iyi davranır olmuş. Yakalamasaydı devamı gelecekti belki. Erkeklerin çok pişmanım yalanına inanmamak gerek bunu yaşaya yaşaya tecrübe ettiğimden biliyorum.

Başınız sağolsun.

Eşiniz zaten öncesinde de iyi bir eş değilmiş, şiddet de varmış ciddi şekilde.

Üzerine aldatılma, düşünecek birşey kalmamış evliliğiniz adına. Annenizin yanına gidip yeni bir düzen kurmanız en güzeli olur sizin ve çocuklarınız için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X