Aldatıldım hemde en olmayacak dönemimde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E hatasını anladı tabii seni kaybetmekten korkmuştur.
Ona ceza olarak tuşlu telefon alın giremesin sitelere.
Evet yanlış yapmış ama en azından sanal yapmış diye avunabilirseniz eğer bir şans daha vermeye değer.
Bu sanal aldatmalar daha kotu bağımlılık yapıyor, eski eşimle bu nedenle ayrıldım,çok iyi bilirim o yüzden normal bir ilişkiyi kabullenmeyip devamlı hastalıklı oldukları için sanalda kendilerini tatmin ediyorlar, bence ağır bi hastalık, ,terapiyi,tel nosu değişikliğini ve en kötüsü her yakaladığımda farklı bir bayanla konuşmasını bana boşanma davası açmak konusunda başka yol bırakmamıştı,sizin gibi en zor dönemlerimde yakalayınca son nokta oldu .

Bu sanal aldatmalar daha kotu bağımlılık yapıyor, eski eşimle bu nedenle ayrıldım,çok iyi bilirim o yüzden normal bir ilişkiyi kabullenmeyip devamlı hastalıklı oldukları için sanalda kendilerini tatmin ediyorlar, bence ağır bi hastalık, ,terapiyi,tel nosu değişikliğini ve en kötüsü her yakaladığımda farklı bir bayanla konuşmasını bana boşanma davası açmak konusunda başka yol bırakmamıştı,sizin gibi en zor dönemlerimde yakalayınca son nokta oldu .
Siz emin olmuşsunuz aldattığından ve ayrılmışsınız en doğrusunu yapmışsınız.
Ama bu konu sahibi bi mesaj bi konuşma yakalamamış, sadece arkadaşık sitelerine girdiğini görmüş. Tabii bu çok rahatsız edici, evliliği kötüye iten, kuşku uyandıran bi durum ama 2 çocuğu var körü körüne ayrıl demem (şahsi fikrim). Bi şans daha verilmeli diye düşündüm.
Kısaca ayrılıklar bukadar basit olmamalı.

Konu sahibesinin konusu İnternet tanışma siteleri ve evet Tuşlu telefonla sitelere girilmiyor.

Konu iş arkadaşının yada eski sevgilisini v.s araması konuşması mesaj atması değil, konu böyle olsaydı haklısınız derdim ama konu internette tanışma steleri.
Anlıyorum, nasıl bir yokluksa artık eline tuşlu telefon verildi mi dünyayla, otomatikmen tanışma siteleriyle bağlantısı kesiliyor demek. Hiç alternatifi de olamaz hatta tüm boşanma avukatları falan dosyalar peşinde koşturacaklarına müvekkillerine tuşlu telefon verseler olay kapancak demek ki ve sonsuza kadar tanışma sitelerine giremeyerek mutlu mesut yaşanılacak. Adamın zihniyeti, niyeti, arayış içinde olmasının hiç bir önemi yokmuş meğer önüne tuşlu telefon konuldu mu jilet gibi kesilir bu isteği. Nasıl düşünülmüyorsa artık.

Siz emin olmuşsunuz aldattığından ve ayrılmışsınız en doğrusunu yapmışsınız.
Ama bu konu sahibi bi mesaj bi konuşma yakalamamış, sadece arkadaşık sitelerine girdiğini görmüş. Tabii bu çok rahatsız edici, evliliği kötüye iten, kuşku uyandıran bi durum ama 2 çocuğu var körü körüne ayrıl demem (şahsi fikrim). Bi şans daha verilmeli diye düşündüm.
Kısaca ayrılıklar bukadar basit olmamalı.

Aldattığından emin olmak için ne görmelisiniz?
Bugün siteye giren yarın yapmaz mı?
Ki konu sahibinin eşi zaten konuştuk diye itiraf etmiş yanlış okumadıysam.
Evet ayrılmak kolay değil ama BaZı hataların 2. şansı olmamalı aldatma da bunların arasında bence.
Adam aldatmaya meyilliyse fırsatını bulunca yine yapar boynuna tasma da taksanız :))
Bazı ilişki uzmanları birkez affedilebilir diyor o da adam çok düzgün bir adam biliyorsunuz eminsiniz bir hata yapmış mesela. Ama burada konu sahibinin eşinin önceki davranışları da sabıkalı. Ki bence aldatabilen erkek affedilmemeli. Pişmanlıkları da yalan pişman olacak insan aldatmaz zaten net bu. Yakalanmasalar devam edecekler kadınları da aptal sanıyorlar.

e
Anlıyorum, nasıl bir yokluksa artık eline tuşlu telefon verildi mi dünyayla, otomatikmen tanışma siteleriyle bağlantısı kesiliyor demek. Hiç alternatifi de olamaz hatta tüm boşanma avukatları falan dosyalar peşinde koşturacaklarına müvekkillerine tuşlu telefon verseler olay kapancak demek ki ve sonsuza kadar tanışma sitelerine giremeyerek mutlu mesut yaşanılacak. Adamın zihniyeti, niyeti, arayış içinde olmasının hiç bir önemi yokmuş meğer önüne tuşlu telefon konuldu mu jilet gibi kesilir bu isteği. Nasıl düşünülmüyorsa artık.
Eğer Ayrılmayacaksa evet tuşlu telefon ilk adım olabilir 😉

Evet ayrılmak kolay değil ama BaZı hataların 2. şansı olmamalı aldatma da bunların arasında bence.
Adam aldatmaya meyilliyse fırsatını bulunca yine yapar boynuna tasma da taksanız :))
Bazı ilişki uzmanları birkez affedilebilir diyor o da adam çok düzgün bir adam biliyorsunuz eminsiniz bir hata yapmış mesela. Ama burada konu sahibinin eşinin önceki davranışları da sabıkalı. Ki bence aldatabilen erkek affedilmemeli. Pişmanlıkları da yalan pişman olacak insan aldatmaz zaten net bu. Yakalanmasalar devam edecekler kadınları da aptal sanıyorlar.
"Bugün bunu yapan yarın yapmaz mı" demişsiniz. Ha işte yarın onu yaparsa işin rengi değişir. Ama yaparsa! Eminse! Ama belki yapar belki beni aldatır sonra diyerek,direk ayrılmak çok saçma.
Tekrar söyleyeceğim ayrılmak bu kadar basit olmamalı.

"Bugün bunu yapan yarın yapmaz mı" demişsiniz. Ha işte yarın onu yaparsa işin rengi değişir. Ama yaparsa! Eminse! Ama belki yapar belki beni aldatır sonra diyerek,direk ayrılmak çok saçma.
Tekrar söyleyeceğim ayrılmak bu kadar basit olmamalı.

Burada adam aldatmış farkında değilsiniz siz ama üstüne kadına şiddette var kötü davranmış. Siz bunları basit bir sebep olarak görüyorsanız diyecek lafım yok.
Adam başka kadınla olmayı aklından geçirip siteye üye olmuş. Bu basit bir sebep ben bunu kabul ederim diyorsunuz inanamadım gerçekten.
Ki yanlış anlamadıysam adam sohbette etmiş yani illa cinsellik mi yaşamalı yatakta mı basmalısınız ciddi bir sebep olması için?
Hani saygı duyarım diyorum ama inanamadım bir kadının böyle düşünmesine :KK43:

Burada adam aldatmış farkında değilsiniz siz ama üstüne kadına şiddette var kötü davranmış. Siz bunları basit bir sebep olarak görüyorsanız diyecek lafım yok.
Adam başka kadınla olmayı aklından geçirip siteye üye olmuş. Bu basit bir sebep ben bunu kabul ederim diyorsunuz inanamadım gerçekten.
Ki yanlış anlamadıysam adam sohbette etmiş yani illa cinsellik mi yaşamalı yatakta mı basmalısınız ciddi bir sebep olması için?
Hani saygı duyarım diyorum ama inanamadım bir kadının böyle düşünmesine :KK43:
(Konusunda kesin Aldattığını dair bi yazı okumadım)Bu düşünceme inanamasınızda bu böyle, Algı meselesi. Hayat-yaşamak zaten bir algı meselesi. Mutluluğunuzu ve Mutsuzluğunuzu algılarımız belirler. Allah korusun böyle bi durum yada benzer bişey başıma gelse elbet öfkelenirim ama Emin olmadan ben çocuğumun babasını direk terk etmezdim.

Bu düşünceme inanamasınızda bu böyle, Algı meselesi. Hayat-yaşamak zaten bir algı meselesi. Mutluluğunuzu ve Mutsuzluğunuzu algılarımız belirler. Allah korusun böyle bi durum yada benzer bişey başıma gelse elbet öfkelenirim ama Emin olmadan ben çocuğumun babasını direk terk etmezdim.

Burada Başka kadınla konuşmuş adam itirafta etmiş üstüne zaten, nasıl emin olursunuz peki? Merak ettim. Toplumu güçlü kadınlar yükseltir. Aldatan biriyle devam etmeniz eminim çocuğunuz için iyi değil kötü olacaktır. İlla yatakta basmanız cinsellik mi olmalı?
Yani tabi algı değilde karakterle alakalı heralde bilemedim. Ben kendime yediremem böyle birşeyi ya hazmedemem o kişiye güvenip devam edemem.

Burada Başka kadınla konuşmuş adam itirafta etmiş üstüne zaten, nasıl emin olursunuz peki? Merak ettim. Toplumu güçlü kadınlar yükseltir. Aldatan biriyle devam etmeniz eminim çocuğunuz için iyi değil kötü olacaktır. İlla yatakta basmanız cinsellik mi olmalı?
Konu sahibinin yazdığı konuda kesin aldatmaya dair bi açıklamasını okumadım.
Mesala bak senin algın şu, illa yatakta basmanız cinsellikmi olmalı (oysa kesinlikle öyle bi iddam olmamasına rağmen).
Algılarınızı pozitif yönlendirin ve hep mutlu olun 🤗

E hatasını anladı tabii seni kaybetmekten korkmuştur.
Ona ceza olarak tuşlu telefon alın giremesin sitelere.
Evet yanlış yapmış ama en azından sanal yapmış diye avunabilirseniz eğer bir şans daha vermeye değer.
Ne gurursuz, koca manyağı bir kadınsın sen ya!
Mune Mune banlayabilirsiniz beni zerre pişman değilim :KK52:

Konu sahibinin yazdığı konuda kesin aldatmaya dair bi açıklamasını okumadım.
Mesala bak senin algın şu, illa yatakta basmanız cinsellikmi olmalı (oysa kesinlikle öyle bi iddam olmamasına rağmen).
Algılarınızı pozitif yönlendirin ve hep mutlu olun 🤗

İlk sayfada mevcut eşi itiraf etmiş konuştuğunu, zaten siteye giren heralde bi bakıp çıkıcam diye girmez. Aksine benim algım o değil ben sizin algınızın o olduğunu düşünüyorum. Zira benim algım o olsaydı sizin gibi tuşlu telefon önerisinde bulunabilirdim:)
Aldatmış adama nasıl pozitif algı yönlendireyim anlamadım cidden :D

Çocuğunuz kaç yaşında neden çalışamıyorum diyorsunuz. Birçok bebek sahibi anne çalışarak çocukların büyütüyor

Bunu sindirmeyin lütfen. Acınız varken yanımızda olmayıp birde aldatan adamda size de evlatlarınıza da hayır gelmez. Annenizin yanına mı gitseniz? Belki daha kolay olur hayata başlamak.

Bir kezde affedilmemeli bence ya aldatan kişinin düzgün olma olasılığı yok direk karakteri çöp

Boynuzlanmayı normalleştiren tipler türemiş.

Genel ahlak kurallarına aykırı şeyleri rahat rahat savunuyorlar ay nolucak modunda.

Çok enteresan ya.

Neredeyse swinger yapacaksınız 🤮

Bu çabayı işe girmeye harcasanız daha efektif olur uzun vadede hayatınız için.

Bir kezde affedilmemeli bence ya aldatan kişinin düzgün olma olasılığı yok direk karakteri çöp

bence de öyle ama bazı ilişki uzmanları adam çok iyiyse eminseniz edilebilir diyor. Bazen erkeklerin anlık kafası karışabiliyormuş. Ama bence de affedilmemeli katılıyorum size.

Ben eşimi sanalda başka bir bayanla konuşurken yakaladım. Mantıklı olmaya çalıştım. Şartların olgunlaşmasını bekledim. Çocuğum çok küçüktü ve ben şokta idim bu yüzden 2 yıl sonra boşanabildim. Şimdiki aklım olsa ertesi gün davayı açardım ama çok aşıktım ve ondan hiç beklemezdim. Bir gün bile mutlu olmadım o andan sonra. Her telefonu eline alışında her dışarı çıkışında her zaman ama her zaman acaba ile dolaştım. Çok kötü bir psikoloji. Şimdi düşünüyorum da çok daha öncesinde evliliğimizin beni mutlu etmediğini anladığım an boşansaydım keşke. Artık ne b.k yerse yesin. Umrumda değil. Ben de geç de olsa harekete geçebildigim için rahatladim. Kendimi daha iyi hissediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X