selm kızlar bılenler bılır sevgılım vardı ailesi gelmişti filn son bı aydır bı degısme sezdm onda uzun uzun telfonla konusyr sonra su bu aradı dıyordu ben inanmamazlık gibi bişi yaptıgımdada sen bana guvenmıyorsun naraları atıyrdu. ole sonra pazar gunu yıne bırıyle konustu soner dıe arkadsı vardı bendede numarası var onla konustum dedı ... ben bı kere bole benden bısı sakladıgını sezmıs facebookunu kapatmıstım sifresini degişitırmıstım. sonra bugun bı tanıdıgı evlenmıtı bende resımlerını cok merk etmiştim dedimki sevgilim msnenı hatırlamıyrum sifreni dogru yazıyorum ama msnenede hata var sanırım dedım meger beyfendeının facesı 1 aydır acıkmıs ama ben bılmıyrmusum bide bana sen verdın sıfreyı fıln diye gulucuk koydu kızlar kan beynıme sıcradı hemn sonerı aradım sevgilimle konstunmu dedim yok dedi agzından kacırdı hıc bısı demedim sevgilime mesj attım s yazıp 7048 e yollarmısın sınemaya gitcem bedava vodofon kampanyası var dedım sıfre gelcek bana yolla dedim sifreyi yolladı o sifreyle vodofonun onlıne servisine girdim kimle cok mesjlasmıs konusmussa onu aradım bahar die bı kız actı telefonu 2 aydır bılıkte olduklarını soledı bana yazısmalarını attı ıkımızı bır arada ıdare etmiş ve aılesı geldiginde bıle o kızla konusuyrmus...en agrıda ne bılıyrmsunuz benım dogum gunumu unuttu kutlamadı o kıza suprız yapmıs cıcekle hedıye almıs yıkıldım kızlar.. ole mesjlar atıyor affet bak hatamı anlamıstım onu bırkmıstım bır hafta once fıln dıyor seytana uydum dıyor huylu huyundan vazgemi ailemi karsıma aldım onun için herseyı goze aldım karsılıgı bu muydu ...kızlar bana affet diyor benım mıgdem bunu nasıl kabul etsın bana geceler boyu guzl mesjlar atarken kızada atmıs askım ddemiş kıza senı seviyorum demiş kızla 2 defa yuz yuze görusmus ama dokunmamıs hıc kız dedı. .3 hafta sevgili kalmıslar hıc uyumadım cok mutsuzum cok...ve bu kııznda haberi yok benden solememıs kız duyunca sok gecirdi nasıl bı ınsanmıs bu dedi...