• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım kandırıldım daha ne diyim ki

• Konu Sahibi Konu Sahibi 829_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aileme solemedim aldattıgını bıde zor bır donemdeyım abımın beynınde tomor cıktı bu zor donemımde bana bunu yaptı ailme bekleyemem senı dedı bende ne halt yiyorsan ye dedm iyi oldu anne filn dedim oda kızım hayrlısı tabı iyi olmus senın yanında olmayan hıc olmaz dedi simdilik boyleyse dedi ve konustu durdu ama kızlar mıgdem cok bunalıyor kaldıramıyorum...[/QUOTE

Canım ailene söyleme tabi ama kendini çok harap etme dilerim hemen atlatırsın

Son düzenleme:
en agırıda kızlar hanı kız bunun pesinde kossa bu yuz vermesse gene af ederimdim onca senenın hatrına ama bu kızn pesınden kosmus igrenc ya cok agırıma gıttı ben bugune kdr hep bırncı kadındın bu benı hayatında 2. kadın yapmıs

Slm canım. kızla 2 kere görüşmüş ama hiç dokunmamış demişsin ister dokunmayınca aldatma olmuyormu? şükret erken kurtulmuşsun. şeytana uymamış bence nefsine uymuş... ihanet gerçekten çok acıdır yaşamıştım biliyorum... insan ister istemez acaba o dahamı güzel benim neyim eksikki gibi düşünüyor. ama biraz tecrübelenince ne kadar boş insanlar için kendini yıprattığını anlıyorsun... önüne bak ve affetme bence...

şeytanı bol olsun hiç eksilmesin başından.. cibilliyetsiz:25: boşver canım senin gibi birini kaybettiğine yansın baksana ne kadar da güvenip bağlanmışsın ki aileni bile karşına alabilmişsin onun için..boşver değ-meeee-zz

aileme solemedim aldattıgını bıde zor bır donemdeyım abımın beynınde tomor cıktı bu zor donemımde bana bunu yaptı ailme bekleyemem senı dedı bende ne halt yiyorsan ye dedm iyi oldu anne filn dedim oda kızım hayrlısı tabı iyi olmus senın yanında olmayan hıc olmaz dedi simdilik boyleyse dedi ve konustu durdu ama kızlar mıgdem cok bunalıyor kaldıramıyorum...

zamanla hersey gecıyor tatlım sen güçlü biri ol böyle böceklere ezılme..abin için çok üzüldüm sende üzülmüşsün umarım allah sıfasını verır ama bır böcek için asla üzme kendını ailene sahıp cık kendıne deger ver hayatta ailen ve saglıgın dısında da hıcbırseye fazla deger verıp uzulme...bunlarda gececek zamanla allah herseyın sabrını verıyor ölümün bıle...ailene cok bahsetme ha cok mu bunaldın anlatıp rahatlamak ıstıosun gıt bır psıkologa yada al arkadaslarını cık dısarı gez dolasss atlatırsınnn kuş gibi olursun zaman gecınce...

bende psikologa gitmeyi dusunuyorum bu acıya nasıl dayancam imtihan ustune ımtıhan hıc bısı yıyemıyorum

Slm canım. kızla 2 kere görüşmüş ama hiç dokunmamış demişsin ister dokunmayınca aldatma olmuyormu? şükret erken kurtulmuşsun. şeytana uymamış bence nefsine uymuş... ihanet gerçekten çok acıdır yaşamıştım biliyorum... insan ister istemez acaba o dahamı güzel benim neyim eksikki gibi düşünüyor. ama biraz tecrübelenince ne kadar boş insanlar için kendini yıprattığını anlıyorsun... önüne bak ve affetme bence...

sorma ya ben nasıl atlatcam nasıl geccek :(

çok geçmiş olsun canım...zor gerçekten...allah sabır versin...benimde başıma geldi...5sene önce erkek arkadşım askere gitmişti izne geldi bişey yok gayet iyi görüştük falan . Herşey yolunda yani...usta birliğine gitti...gidiş o gidiş birdaha ne aradı ne sordu...telefonlarıma bile çıkmadı... Ve aylar sonraa sadece bitti msjı attı...bu kadar...5 senedir birlikteydik...bu arada o karaktersizin kız arkadası varmıs düşün artık...ve o kızla evlendi...daha sonra boşandı...

Diğeceyim şu ki;gerçekten zor ve sevdiğiğn adama bile güvenemiceksin...bende yaşayınca öğrendim...

çok geçmiş olsun canım...zor gerçekten...allah sabır versin...benimde başıma geldi...5sene önce erkek arkadşım askere gitmişti izne geldi bişey yok gayet iyi görüştük falan . Herşey yolunda yani...usta birliğine gitti...gidiş o gidiş birdaha ne aradı ne sordu...telefonlarıma bile çıkmadı... Ve aylar sonraa sadece bitti msjı attı...bu kadar...5 senedir birlikteydik...bu arada o karaktersizin kız arkadası varmıs düşün artık...ve o kızla evlendi...daha sonra boşandı...

Diğeceyim şu ki;gerçekten zor ve sevdiğiğn adama bile güvenemiceksin...bende yaşayınca öğrendim...

simdi cok pişman yuzune vurdum ailesine soledım ben yapmazdm nasıl yaptım bole bılmıyrum benı affet diyip duruyor

simdi cok pişman yuzune vurdum ailesine soledım ben yapmazdm nasıl yaptım bole bılmıyrum benı affet diyip duruyor

sakın öle bir hata yapma canım...inan kii bana geri dönüş yaptı söyle yaptı geçen sene işte ayrıldıktan sonra yaptı.telimden falan değil sosyal ağdan...bende direk reddedıp engelledim...zamanında senın verdıgın degerı vermıs olsaydı bunların hiçbiri olmazdı...ben kendı adıma oyle dusunuyorum.AMA SON KARAR SENIN YINEDE ...

sakın öle bir hata yapma canım...inan kii bana geri dönüş yaptı söyle yaptı geçen sene işte ayrıldıktan sonra yaptı.telimden falan değil sosyal ağdan...bende direk reddedıp engelledim...zamanında senın verdıgın degerı vermıs olsaydı bunların hiçbiri olmazdı...ben kendı adıma oyle dusunuyorum.AMA SON KARAR SENIN YINEDE ...

kıza mesj atmıs sen kendini bişi sanma o benım ıcn cok degliydi fln filn onun turnagı olmazsın ama benm gozum kor olmus die kız bana attı mesjı ...

Kara senin canım yinede ama değişmez ne olursa olsun...İlk başta bende kabullenemedim inan...Malesef acı ama gerçek kendin yıkılıyosun sen bilirsin...

arkadaşım ne geri dönmesi ne eskisi gibi olamayızı unut gitsin artık yepyeni bi sayfa aç kendine kurtulmuşsun canım kardeşim boşver gitsin ööle adamdan hayır gelmez artık

arkadaşım ne geri dönmesi ne eskisi gibi olamayızı unut gitsin artık yepyeni bi sayfa aç kendine kurtulmuşsun canım kardeşim boşver gitsin ööle adamdan hayır gelmez artık

cnm cok yalvarıyor sımdıde evımın onunde sabahlıyor ne yapcam ya :(

kızlar cok agısım buna ya ben ne yapcam ya uff sımdı kapımda dun geceden berı ...

cnm cok yalvarıyor sımdıde evımın onunde sabahlıyor ne yapcam ya :(

zamanında o naneleri yemeden düşünecekti şimdi neyin gösterisini yapıyor..valla affedersen bi kere daha bööle bişeyin yaşanmasına zemin oluşturursun canımcım ama gene de hayat senin gönül senin sen bilirsin dışardan konuşması kolay tabi bizler için ama aldatılmanın tamiri affı yok yani üzgünüm:50:

kızlar cok agısım buna ya ben ne yapcam ya uff sımdı kapımda dun geceden berı ...

Konuyu çok takip edemiyorum ama şu yorumunda okuduğum kadarıyla affetmeye meyilli hale gelmişsin. bak herşeyi yaşayarak öğrenmek zorunda değilsin. birşeyleri öğrenmek için canının acımasına bazen gerek yok. bak birsürü kişi çok doğru şeyler söylemiş. bende ihaneti yaşayan biri olarak konuşuyorum. ben hep düşe kalka öğrendim birşeyleri. tecrübe kazanmak çok zor. keşke banada yanlış yaptığımda akıl veren bir arkadaşım olsaydı. görseydim yaptığım yanlışları. ama olmadı. ihaneti affetmek demek bir sonraki ihanetide affederim demek. bu bir kısır döngü... herşey başa sarar... her zaman belirttiğim gibi bu benim şahsi fikrim. bence yorumları dikkate al... kapında yatan insan senin gururunu hiçe sayıp seni aldatan insan değilmi?:31:

Ayrıca, zaman herşeyin ilacıdır. çok klasik bir cümledir ama hayatın gerçeğidir. birgün geçecek ömrümüz olduğu sürece emin ol... Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. sen önüne bak arkadaşım. yüreği yaralayan her yaraya zaman merhemi sürülünce o yara bir zaman sonra silikleşir... o ''bir zamanı'' kolay geçirirsin inş.

kıza mesj atmıs sen kendini bişi sanma o benım ıcn cok degliydi fln filn onun turnagı olmazsın ama benm gozum kor olmus die kız bana attı mesjı ...[/QUOTE

hakıkatten eskisi gibi olmaz...Sen ne kadar onunla bırlıkte olsanda yaptıkları hep aklına gelıp beynını kemirecek arkadasım.Ne kadar sevsende bu böyle zamanlka alısırsın bence onun yokluguna...Sımdı bana kızıyorsun kesın nasıl bu kadar gaddar konusuyorsun dıye ama ole ...Aynısını bende yasadım arkadasım ınan bana...ATLATIRSIN...

Back
X