• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım kendimi kötü hissediyorum

KPSS’ye hazırlanırken dershanedeki hocama karşı duygularım gelişti.Onu önce bir öğretmen olarak sevdim, sonra kalbim tamamen ona bağlandı.Bir gün cesaretimi toplayıp hislerimi söyledim.O da “Ben de seni seviyorum” dedi.
Aramızda bir ilişki başladı.Bana hep evleneceğini, benimle bir gelecek kurmak istediğini söylüyordu.
Bir süre sonra evde buluşmaya, daha özel bir bağ yaşamaya başladık.Her şey gerçek gibiydi, ta ki bazı şeyleri fark edene kadar.Onun dershaneden başka bir kıza ilgisini gördüm.Başta inanmak istemedim ama zamanla gerçeği anladım:
O adam beni onunla aynı anda yürütüyormuş.Kız hafta içi grubundandı ben hafta sonu.O kız hafta sonu da o hocamın derslerine gelir en önde oturur gözünü ayırmadan ona bakardı.Kapalı bir kızdı ama dar kıyafet giyip vücudunu belli ederdi.Sevgilim sandığım hoca bizim sınıfa girince işte “güneşim doğdu” deyip sınıfa çay ısmarlardı.Bana senin icin bütün sinifa çay ismarladim derdi çıkışta ama o kızda ordaydı.
Meğer o sözler bana değil,ona söylüyormuş.
Bir gün evine gittiğimde doğum günü kutlamasının izlerini de gördüm:
Kız ona “İyi ki doğdun dağ ayısı kocamm” yazmış, iki rakamlı mum bile vardı.O an içim yıkıldı.
Bana evleneceğini söyleyen,boşanmış ve iki çocuk babası bu adam; aynı anda hiç evlenmemiş bir kadınla da ciddi bir ilişki yaşıyormuş.Ona güvenmiştim, sevgimi, kalbimi, zamanımı vermiştim.Karşılığında kandırıldım, aldatıldım.En çok da sevgimin karşılığının bu kadar sahte olmasına üzüldüm.O kızla baş başa da gördüm daha sonra.Ayrıldık o kızla sevgili hâlâ bana özel dönemin ne zaman falan diye yazıyor.Diğer kızla evlenmeyi düşündüğünden ona dokunmuyor galiba.Yine bana dokunmak istiyor.Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum.Ben onun için her şeyi yaptım.
Yahu ayrılalı 1 seneden fazla olmuş, adama yeni sevgilisiyle tatile gitsin diye 200k para kaptırmışsın ağlanıp zırlanacaksan giden parana zırla bari. Parayı da adamın ne mal olduğunu bilerek vermişsin zaten.sen bu kafayla müge anlıya çıkarsın çok geçmeden

Nasil inaniyosunuz hemence bu tip adamlara anlamiyorum. En son dedigin cümle iste kilit nokta. Herseyi yapmayin!
Bazi kadinlarla istedigini yapip sonrada el degmemis gül gonca alan cahil tiplerle dolu bu memleket.
İste sizde bunlarin kandirip kullandigi kadinlar.
Kanmayin inanmayin bunlara.

Arkadaşlar hiç kpss kursuna gitmedim o yüzden bir şey soracağım
Kpss kursundaki egitim veren kisiler de öğretmen değilmi?
Bir eğitimci öğrencisiyle aşk mı yaşıyor ben mi yanlış yorumluyorum.
Egıtim kurumunda ögrencisini odasına çekip mıncıkliyormu?
Yoksa kpss kurslarinda durum başkami?

KPSS’ye hazırlanırken dershanedeki hocama karşı duygularım gelişti.Onu önce bir öğretmen olarak sevdim, sonra kalbim tamamen ona bağlandı.Bir gün cesaretimi toplayıp hislerimi söyledim.O da “Ben de seni seviyorum” dedi.
Aramızda bir ilişki başladı.Bana hep evleneceğini, benimle bir gelecek kurmak istediğini söylüyordu.
Bir süre sonra evde buluşmaya, daha özel bir bağ yaşamaya başladık.Her şey gerçek gibiydi, ta ki bazı şeyleri fark edene kadar.Onun dershaneden başka bir kıza ilgisini gördüm.Başta inanmak istemedim ama zamanla gerçeği anladım:
O adam beni onunla aynı anda yürütüyormuş.Kız hafta içi grubundandı ben hafta sonu.O kız hafta sonu da o hocamın derslerine gelir en önde oturur gözünü ayırmadan ona bakardı.Kapalı bir kızdı ama dar kıyafet giyip vücudunu belli ederdi.Sevgilim sandığım hoca bizim sınıfa girince işte “güneşim doğdu” deyip sınıfa çay ısmarlardı.Bana senin icin bütün sinifa çay ismarladim derdi çıkışta ama o kızda ordaydı.
Meğer o sözler bana değil,ona söylüyormuş.
Bir gün evine gittiğimde doğum günü kutlamasının izlerini de gördüm:
Kız ona “İyi ki doğdun dağ ayısı kocamm” yazmış, iki rakamlı mum bile vardı.O an içim yıkıldı.
Bana evleneceğini söyleyen,boşanmış ve iki çocuk babası bu adam; aynı anda hiç evlenmemiş bir kadınla da ciddi bir ilişki yaşıyormuş.Ona güvenmiştim, sevgimi, kalbimi, zamanımı vermiştim.Karşılığında kandırıldım, aldatıldım.En çok da sevgimin karşılığının bu kadar sahte olmasına üzüldüm.O kızla baş başa da gördüm daha sonra.Ayrıldık o kızla sevgili hâlâ bana özel dönemin ne zaman falan diye yazıyor.Diğer kızla evlenmeyi düşündüğünden ona dokunmuyor galiba.Yine bana dokunmak istiyor.Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum.Ben onun için her şeyi yaptım.
Hâlâ özel dönemin ne zaman diye mi yazıyor?? Şaka olsun lütfen.

israrla her konuya " dag ayisi kocam " notunu ilistiriyor ki kiz da kkdaysa görsün bilsin diye bence:)
2 cocuklu kendine hayri olmayan dersane hocasinin ne cok talibi varmis, masallah
O kadar cringe ki, okurken utançtan cenin pozisyonu aldım. Dağ ayısı kocam ne ya.

Bile isteye kendinizi kullandırıp sonra neden ağlıyorsunuz? Adamın ne halt olduğu başından belliymiş zaten ne diye peşinde koştunuz? Kusura bakmayın haketmişsiniz.

Arkadaşlar hiç kpss kursuna gitmedim o yüzden bir şey soracağım
Kpss kursundaki egitim veren kisiler de öğretmen değilmi?
Bir eğitimci öğrencisiyle aşk mı yaşıyor ben mi yanlış yorumluyorum.
Egıtim kurumunda ögrencisini odasına çekip mıncıkliyormu?
Yoksa kpss kurslarinda durum başkami?
Ben gittim. Cıvık hocalar da var ama sen mesafeni korursan kimse sana ilişemez.

Dershanenin akşam grubu da var mı? Ordan da bir rakip daha çıkmasın (KPSS'de yani:KK48:) ?

Hafta içi, hafta sonu adam full takvim. Belki arada da eski karısıyla görüşüyordur sonuçta arada çocukları da var bahanesi hazır... Adam çok kaliteli ve zamanını verimli kullanan biri, kaçırmayın derim. Hem de özel dersi de bedavaya getirirsiniz.

Back
X