KPSS’ye hazırlanırken dershanedeki hocama karşı duygularım gelişti.Onu önce bir öğretmen olarak sevdim, sonra kalbim tamamen ona bağlandı.Bir gün cesaretimi toplayıp hislerimi söyledim.O da “Ben de seni seviyorum” dedi.
Aramızda bir ilişki başladı.Bana hep evleneceğini, benimle bir gelecek kurmak istediğini söylüyordu.
Bir süre sonra evde buluşmaya, daha özel bir bağ yaşamaya başladık.Her şey gerçek gibiydi, ta ki bazı şeyleri fark edene kadar.Onun dershaneden başka bir kıza ilgisini gördüm.Başta inanmak istemedim ama zamanla gerçeği anladım:
O adam beni onunla aynı anda yürütüyormuş.Kız hafta içi grubundandı ben hafta sonu.O kız hafta sonu da o hocamın derslerine gelir en önde oturur gözünü ayırmadan ona bakardı.Kapalı bir kızdı ama dar kıyafet giyip vücudunu belli ederdi.Sevgilim sandığım hoca bizim sınıfa girince işte “güneşim doğdu” deyip sınıfa çay ısmarlardı.Bana senin icin bütün sinifa çay ismarladim derdi çıkışta ama o kızda ordaydı.
Meğer o sözler bana değil,ona söylüyormuş.
Bir gün evine gittiğimde doğum günü kutlamasının izlerini de gördüm:
Kız ona “İyi ki doğdun dağ ayısı kocamm” yazmış, iki rakamlı mum bile vardı.O an içim yıkıldı.
Bana evleneceğini söyleyen,boşanmış ve iki çocuk babası bu adam; aynı anda hiç evlenmemiş bir kadınla da ciddi bir ilişki yaşıyormuş.Ona güvenmiştim, sevgimi, kalbimi, zamanımı vermiştim.Karşılığında kandırıldım, aldatıldım.En çok da sevgimin karşılığının bu kadar sahte olmasına üzüldüm.O kızla baş başa da gördüm daha sonra.Ayrıldık o kızla sevgili hâlâ bana özel dönemin ne zaman falan diye yazıyor.Diğer kızla evlenmeyi düşündüğünden ona dokunmuyor galiba.Yine bana dokunmak istiyor.Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum.Ben onun için her şeyi yaptım.