kız hafta sonu da o hocamın derslerine gelir en önde oturur gözünü ayırmadan ona bakardı.Kapalı bir kızdı ama dar kıyafet giyip vücudunu belli ederdi
istiyor.Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum
Bu anlattıklarınıza göre kızın bir suçu yok ama siz onu resmen yerden yere vurmuşsunuz.Sizi aldatan o değil.Kadınları suçlayan kadınlardan olmayın.adam beni onunla aynı anda yürütüyormuş.
Bir önceki konusunda odasina hediyeler götürüdüğünü odasina cekip mincirdigindan falan bahsediyordaeskiden ehliyet kursları böyleydi
-tabi o zamanlar ehliyeti ciklet dağıtır gibi dağıtıyorlardı, şimdi zor veriyorlar o yüzden belki millet yavşamıyordur birbirine? bilemiyorum.
öğrencisi yetişkin olan biraz da ortamı lay lay lay yerlerde böyle şeyler oluyordu bence hala öyledir.
asıl bir de Ankarada (başka şehirlerde belki yoktur, ankara 1 binada 5 ayrı kurs/dersane/eğitim merkezi olan bir yer nitekim) "açıköğretim kursu" diye bişey vardı
baya baya "açık" öğretim okuyup kendi kendine ders da çalışamayan (!) yersen ablalar giderdi. bizim sekreter kızlar filan giyinir süslenir makyajlar dekolteler akşam iş çıkışı giderlerdi, ben öğrenciyken çalışıyorken
tinder yoktu anacım instagram bile yoktu...ne yapsındı insanlar.
öğrenciyi kursta odaya çekmiyordur yav o kadar da değil, kız adamın evine gidiyor ekşınlar orada oluyor.
Öğrenci yetişkin dahi olsa bir eğitimci nasıl böyle yapabilir ya aklım almıyor gerçekten benim.KPSS öğretmenlerinin geneli ciddi anlamda yavşak oluyor.
Öğrencileri reşit olunca da etik değer hak getiriyor.
Genel tablo böyle
Fuckbody olmuş ama sevgilisiyim sanıyor.özel günün ne zaman diyor yazıyor
demek ki hala engelli değil
ne kadar basitleştirmişsiniz kendinizi
sizi seks için çağıracak sizde gideceksiniz besbelli
hiç üzülmedim kusura bakmayın
hohohohaha ne biçim guldum var ya
Arkadasim cikacaksin diye korkuyorum Migren, direkt nokta atisi anladim bahsettigin yerieskiden ehliyet kursları böyleydi
-tabi o zamanlar ehliyeti ciklet dağıtır gibi dağıtıyorlardı, şimdi zor veriyorlar o yüzden belki millet yavşamıyordur birbirine? bilemiyorum.
öğrencisi yetişkin olan biraz da ortamı lay lay lay yerlerde böyle şeyler oluyordu bence hala öyledir.
asıl bir de Ankarada (başka şehirlerde belki yoktur, ankara 1 binada 5 ayrı kurs/dersane/eğitim merkezi olan bir yer nitekim) "açıköğretim kursu" diye bişey vardı
baya baya "açık" öğretim okuyup kendi kendine ders da çalışamayan (!) yersen ablalar giderdi. bizim sekreter kızlar filan giyinir süslenir makyajlar dekolteler akşam iş çıkışı giderlerdi, ben öğrenciyken çalışıyorken
tinder yoktu anacım instagram bile yoktu...ne yapsındı insanlar.
öğrenciyi kursta odaya çekmiyordur yav o kadar da değil, kız adamın evine gidiyor ekşınlar orada oluyor.
Dagdan insin diye bekliyordur garibim, adeta bir asqiiiina esqiyaa kendisi.Dag ayisi kocam mibu "guya" bakire kiz ne zaman evlenecekmis bu ayiyla, antropoza girdikten sonra mi
Niye geri kafalı olalım kabul etmiyorum doğrusu bu bu herif dershaneyi başka birşeye dönüştürmüş asıl onun gibi insanlar bu mesleği yapmamalı kart herif bilsem gider şikayet ederim ben bu kızların yerinde olsam ifşa ederim onu işini yapsın özel hayatıni dışarda yaşasın eğitimci olacak bide ahlaksızÖğrenci yetişkin dahi olsa bir eğitimci nasıl böyle yapabilir ya aklım almıyor gerçekten benim.
Öğrenciye diyecek laf bulamiyorum zaten de, hani sen yetişmişsin eğitimci olmuşsun analar babalar çocuklari bir nevi sanada emanet ediyor ya o kurumda çocuğunuben mi artık bir sonraki nesile göre geri kafalı kalıyorum bazen burda konu açan genc nesile çok şaşırıyorum.
Bizim zamanimizda öğretmenler gününde ögretmenlerin eli öptürülürdü falan o el öpme ne zaman fantazi yapiyoruza dönüstü
Kız sesli güldümKız ayrı keko hoca ayrı keko sen ayrı safo. Kusura bakma dilimi tutamicam oraya aşna fişneye değil atanmak için gidiyorsunuz. Ne bu laubali hareketler. Hepinize müstahak kusura bakma.
Ay neresi ya Sakarya caddesindeki miydi :)?Arkadasim cikacaksin diye korkuyorum Migren, direkt nokta atisi anladim bahsettigin yerine alengirli yerdi orasi yahu.
Kocam demek her istediğinde veriyorum demek degil mi zaten varoşça'da. Ayi demekle de beni oyaliosun arada baskalarini da elden geciriyorsun farkindayim diyo. 3 kişi de her seyden haberdar ve razi bence. Bu uyum baya iş yapar.Dag ayisi kocam mibu "guya" bakire kiz ne zaman evlenecekmis bu ayiyla, antropoza girdikten sonra mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?