Aldatıldım.... Kızlar ne olur yardım edin...

Hönk bu ne

Sizde eşinize şu an çok kızgınsınız ve nefret edecek durumdasız,
Ozaman sizde eşinizi aldatmaya hak kazandınız.
Böyle birşey yaparsanız eşinizin ağızını açmaya hakkı yok.
Seni o an sewmiyordum oyuzden yaptım diceksiniz, oda susacak...

Yanii demem o ki; çok saçma sebep bunlarrr....
Gidecek yeriniz warmı yokmu bilmiyorum.
Ama eğer warsa bu ewlilikten bi cacık olmaz bu saatten sonra.
Gidecek yeriniz yoksa da sizin için dua edicem.
Kendi ayaklarınız üzerinde durabilmeniz için..

ay bende hatırladım bu adamı elektrik süpürgesinin parasını mı ne paylaşalım demişti..
arkadaşım boşuna üzülüp kendini yıpratma bence bu adamla zaten ömür geçmez..

Konu sahibi sen niye eşinin annesini bekliyorsun ki . Adamın yaptığı yanına kar kalmış . O an seni unutmuş çünkü yanında o kişi varmış .Her bir yere gittiğinde seni unutacak mı bu adam .

kendi ayaklarin uzerinde durabiliyorsan affetme birdaha yapma ihtimali cok yuksek.
genelde bati toplumlarinda bu tarz iliskiler normal herkes bir birey olarak gorulur ve herkes kendinden sorumludur bu yuzdende aile kavrami onlar icin cok sey ifade etmez biz turkler kadar. mesela kari kocanin bir yemekte dahi kendi hesaplarini kendi odemeleri bile normaldir ki buna cok kez sahit olmusumdur.

gercekten de dedigi gibi isterseniz eve 10 gun gelmeyin umursayacagini sanmiyorum cunku siz o aglayip kavga ettiginiz zaman ne olursa olsun ayni yatakta uyumakla hata etmissiniz
Eger gercekten o evde bir dk bile durmak istemiyorsaniz,kv geldiginde icinizde ne var ne yok ortaya dokun,yaptigini anlatin rezil olsun sonrada cekin kapiyi gidin.
yok ben evliligimi yikmak istemiyorum derseniz unutup yada unutmus gibi yapip yolunuza devam edeceksiniz evliliginiz surecek ama sunu gozardi etmeyin bu karakterde bi adam,yani `ozaman seni sevmiyordum,dusunmedim vs..` diyen adam her araniz bozuldugunda bi baskasinin kollarina kendini atabilir

annem derki anneannen benim hayatımı mahvetti.
babamla nişan atmak istememiş müsade etmemişler, boşanmak istemiş müsade etmemişler. kardeşlerin var onları düşün laf getirme falan filan demiş.sonuç;
mutsuz bir evlilik mutsuz çocuklar......

siz zaten hata yapmışsınız. son 1 sene de değişmeye başlayan ınsanla nıkah yapmışsınız.
2. hataya düşmeyin derim...
güçlü olun, aciz gibi durmayın.....

Evliligi rutine baglamis heyecan aramis gibi geldi bana iste hayatta kimseye cok guvenmemek lazim ozellikle bu bir erkekse bence bir sure tartisma girmeyin cok rahat davraniyor arkadasinin etkisi olabilir evet aldatti bide savunmasiyla guzel bir sıvama yapti ,guclu durun kendinizi koyvermeyin

Allahın sen biz kadınlara sabır şu erkeklere azıcık fikir ver.
Bu nedir ya bazı erkekler cidden böyle ama biliyor musun? yok efendim başka kadınlara bakar bol bol, niye baktın dersin ''böyle yapa yapa beni aldatmaya itiyorsun'' . Bu aldatma konularında çok şey okudum dinledim direk bunlar yani.
Erkekler kadınları aldatmıyor olmalarını bir lütuf olarak görüyorlar. ''he bak beni seni aldatmıyorum görüyor musun?'' oluyor.
halbuki kardeşim ben seni kendime koca hayatıma eş almışım sen beni karın etmişsin bi zahmet ALDATMAYACAKSIN!!
Bunu asla ve asla bir lütuf olarak göremezsin. Ne bekliyorsun ki '' Aaa aldatmıyorsun beni kocacığım Allah senden razı olsun'' mu???
Bunları kocanın sana ''zaten aramız kötüydü aldatmasam da bu duruma gelecektik'' lafından dolayı yazdım.
Ayrıca şu 'senle kavgalıydık çok sinirlendim yaptım' lafı da maşallah kaç milyon erkeğin hayatında mutlaka 1 kere de olsa kurmuş olduğu bir cümle merak ediyorum.
Sana bir kadın olarak ne desem bilmiyorum çok çok kötü bir durum insanın yüreği taa boğazına kadar avuç içlerine kadar acıyor çok iyi anlıyorum seni. Ailene yakın olmaman da seni daha çok yalnız hissettirebilir. Ama burda sana dert ortağı olabilecek çok insan var bunu da unutma.
Kocana da asla taviz verip kendini ezdirme. Eğer maddi olarak imkanın varsa ailenin yanına gel bir süre burda kal. Ya da yaşadığın yerde kendi başına bir tatil vs ayarla o adamdan bir süre uzak kal ki azıcık anlasın. Ayrılmayı düşünür müsün onu bilemem...

size tavsiyem eşinizin gözü önünde bagarıp ağlayıp debelemeyin en iyi cevap susmak kendinizi güçsüz aciz göstermeyin. boşanıp boşanmamak sizin tercihiniz ama baya bir burnunu sürtün derim.

Hani Türk erkekleri gibi eline ayağına yapışmamiş diyorum ama inan bian keşke öyle yapsaydı dedim. yüzüne baka bak kızdan hoşlandm ki dokundum diyen adamdan bir cacık olmaz o cümleler de ömür boyu kulağından silinmez.cocugun da yok hazır bırak gitsin derim. adi herif her sorun yaşadığınızda başkasına koşacaksa bu hayat zehir olur sana.

Aynen Miss ciğim. Oku bak eski konusunu. Konu sahibi dolap almış, parasını kendi ödemiş neden çünkü o kullanacakmış.
Heee iyiki yorum yapmamisim bu yorumlari okumadan. zaten alman usuluymus bu iliski kusura bakmayin evlilik bile diyemiyorum

Merhaba kızlar, teşekkürler cevap yazdığınız için. çekip gitmek okadar kolay değil inanınki. heleki geçmişte mukemmel bir ilişkiye sahip olduğunuzu düşünürken. Biz her anlamda mukemmel bir ilişki yaşıyorduk asla yalanını yakalamadım asla donup kımseye bakmadı bana cok asıktı. benim için cok fedakarlık yaptı ve ben de onun için.. ama 4 yıllık ilişkimizden sonra bu oldu. inanamıyorum ama oldu. haftasonu adam akıllı oturup konustuk annesi geldiğinde ikimizi de aldı toplu ciddi bir konuşma yaptık. eşim beni hala deli gibi sevdiğini, bu evliliği bitirmek istemediğini söyledi. İş stresim çok evet sana zaman ayırmadım haklısın ama sende sinir hastası olmustun dedi nereye gitsem nerdesin napıyosun kimlesin eve 20 dakka gec kalsam hemen arıyorsun bana hıc guvenmedınkı zaten dedi. seni arayamadım evet haklısın ama cok yogundum asla yanlıs bıse yaptıgım ıcın aramamazlık etmedım dedi ama senle tartıktık bunun uzerıne bana kufurler yagdırıp bitti diyince ben artık dolmustum patladım dedi ertesi gun san ayazdım iyilikle yine kufur ettin bitti dedin, bende ogun kendimi unuttum cok sinirliydim sana içtim içtim kendimi kontrol etmek istemedim sanki hiç ben değilmişim gibi o geceyi geçirdim asla ona dokunmadım yatmadım onunla sadece opustuk dedi. benim için hiçkimseydi bana hiç bişe hissettirmedi senin gibi kimse hissettiremez dedi. sinirle soyledim o kızdan hoslandıgımı dedi. Biliyorum yaptıgımın ne kdr yanlıs oldugunu senin ıcın ne kdr zor oldugunu ama oldu işte dedi. bana onun diğer yarısı oldugumu, nasıl mukemmel bır ılıskımız varken buralara geldıgını ve kendını tanıyamadıgını soyledi. Asla aldatmam hayatımın kadını dediğim birini nasıl aldattım ben bile inanamıyorum unutmak istiyorum dedi. sana asık oldugum zamanı hatırla her konudan konusurduk saatlerce hıc sıkılmazdık ama okadar konusup sevisirken nasıl konusamayan ıkı yabancı ınsan halıne geldık anlamadım dedi. Beni hala sevdiğini ve bir sans daha istediğini söyledi. Ben de affedemem seni unutamam asla dedim. bitti dedim ne yapmamı bekliyorsun tamam deyip yoluma devam mı edeyim, seni sevip sevmediğimi bile bilmiyorum bir daha nasıl guveneyim sen bi yere gidince kafalarımı yiyeyim dedim.. içimde bişe kalmadı sana karşı dedim ama aslında yalan . tabiki seviyorum eşimi ama eskisi kadar değil içim çok buruk kabullenemiyorum cok acı bunu yaşamak.... o gün sabahtan zaten karra almıstım kendı kendıme sakin olucam asla ağlamıcam güçsüz görünmeyeceğim ve ona kötü davranmayacağım diye. ve öyle de yaptım ogün annesi benim annem gibidir oyuzden cti günü onlarla geçirdim, ilk başta gitmek istemedim annesi çok ısrar etti buraya kdr geldim gelmeyecekmisin dedi. neyse alışveriş yaptık eşim bizi yemeğe götürdü en iyi restauranta, bir de soruyor bana nereye gitmek istersin söyle oraya gidelim, farketmez dedim bzi aldı sehirdeki en iyi restauranta gturdu. ben asla muhatap olmadım onla burnum havada ozguvenım yerınde hareket ettim hep. tum gun peşimde dolandı alışveriş yaparken bak bu sana cok yakısır bence bunu iş için almalısın vs ben de dedim sen benim artık kocam değilsin karışma. hayır hala kocanım sen benimsin dedi. aksam eve geldik evde ıcmeye basladık muzık dınledık vs sohbet muhabbet tabi ben genelde annesiyle konusuorum o konustugunda dınlıorum teoki vermiyorum sonra tabi sarhos olduk gulduk eglendik annesiyle sonra benimle dans etmek istedi ben sarhos oldugum ıcın kontrolu kaybetmiştim dans ettik kafasını kafama dayadı aglamaklı oldu benı hala deli gibi sevdiğini söledi asla beni bırakmayacagını asla boyle bırseyın bır daha olmayacagını soyledı. Kimsenin benim gibi olmayacagını kimseyi boyle sevemeyecegini ve asla kimseyle bu sekıld emutlu olamayacagını söyledi . sen benim diğer yarımsın tamamlayanımsın dedi okdr sıkı sarılıoduki bir ara organlarım dısarı cıkacak dıye korktuk gozlerı doluydu. sonra konustuk affedemem dedim ben de agladım sarıldı bana sonra malesef beraber olduk. sabah kalktıgımda bişe olmamış gibi normal davrandım kalktı kahvaltı hazırladı bizim için bizde yardım ettik sonra masayı topladı sureklı sarılmaya calısıp opmeye calısıodu ben tepkısızdım hep. Nasıl davranacagımı bilmiyordum hala bilmiyorum. Hadi türk tv izleyelim dedi aksam annesini yolcu ettikten sonra ne istersen onu yapalım ben seninim artık eskisi gibi olalım dedi. koltukta oturuorum geliyor şirinlik yapıyor sırnaşıyor tepki vermiyorum beni çok sevdiğini söylüyor vs vs.. hala ne yapacagımı bilmiyorum ama beraber oldugumuz gece bana ne kdr pişman oldugunu bana azda olsa hissettirdi ama lanet olsun ki yetmiyor istiyorumki çiçekler alsın hediyeler alsın mutlu etsin beni işe bıraksın yalvarsın aglasın yakarsın beni ikna etsin istiyorum ama bunları tabi ona söyleyemiyorum ama eşim çok değişti eski aşık olduğum adam oldu yeniden aa ben hala inanmıyorum... Aralık sonu onu bırakıp tr ye gitmeyi planlıyorum bensiz christmas ve yılbası gecırsın aklı basına gelsin istyorum ama bu seferde babam anlar aramızdaki sorun oldugunu kızım sen eşin bırakıp neden geldin yılbasını onunla neden gecirmiyosun derse korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ama yalnız kalıp da dusunmek istiyorum o da farkına varsın ıstyorum ama cok zor... evi suan terkedemem o dedikleriniz inanın kolay olmuyor ev bul git yerles okul ve işin arasında .. ne yapacagımı hala bilmiyorum ama suna inanın o benim su hayattaki tek guvendıgım ınsandı aılemden sonra, beni ailem kdr seven biriydi yoksa zaten evlenmezdim. son birkaç ayda değişmişti bana hiç zaman ayırmıyordu ben de bir kadın olarak ilgisiz kalınca sinirli bir insan olup çıkmıştım. eger aldatma olmasaydı bu problemler cozulurdu sorun deıldı ama bu oldu nasıl cozulecek bilmiyorum ya da bitecek ama bitsin de istemiyorum emeklerim hayatımdaki en buyuk askım mutlulugum......

yani ilişkimiz bir şansı daha hakediyor mu bilmiyorum... O bir şansı vermek istiyorum ama aklı başına da gelsin o kaybetme korkusunu yaşasın istiyorum. gerçi ilk öğrendiğimde salya sümük ağlamıştı gitme diye benim ne hissettiğimi biliyomusun ki sen her seferinde adam mısın sen ne biçim bi kocasın sözlerini duymak kolay mı vs vs demişti. ama sonrasında da tartışırken sinirlenip o sözlerle canımı yakmıştı. Köpek gibi pişman olduğuna inanmak istiyorum beni sevdiğine inanmak istiyorum ama asla tam anlamıyla inanamıyorum.. hala ne yapacağımı bilmiyorum.... bana en son belki de bu dönüm noktasıydı birbirmizi silkeleyelim devam edelim eminim eskisinden de güçlü olcak aşkımız dedi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…