Aldatıldım.... Kızlar ne olur yardım edin...

İşte bunun sebebi , aldattığını öğrenip, ağlayıp yine o evde kalmanız..
Elbetteki pişkinliğe vuracak. Kaybetmekten korktuğu bir eşi yok çunku.
Evet gerçekten bu durum çok zor. Tarifsiz. İnsan olayın şokuyla ne yapacağını bilmiyordur.
Ama işte bu yuzsuzluğunu gördükçe daha çok canınız yanacak.

Bütün okuduklarımın sonucu; evliliğinz zaten tuhaftı ve bu adam seni sevmiyor malesef. Bitmiş yani gerçekten bitmiş. Üstüne aldatıp pişkinlik yapması var bide. Anneni dinleme bitir artık

her türlü aldatılmaya karşıyım. aldatan insan affedilmemeli. haketmiyor çünkü. ne yani yine aynı durum karsısında yine mi aldatacak.

Ya affedeceksiniz yada boşanacaksınız başka yolu yok. Ben olsam diye başlamak istemiyorum bu cümleye..büyük konuşmaktan korkarım.

Merhaba yeniden, teşekkürler cevap verdiğiniz için, beni anlamaya çalışarak cevap veren arkadaşlara ayrıca teşekkürler. Biz tekrar deneme kararı almıştık söz vermiştik br daha sözünü bile etmicez olmamış gibi devam edicez o eskisi gibi olacak değişecek bana zaman ayıracaktı ben ise bu olayı unutup devam edecektim. ilk 10 gün çok güzeldi yemeğe çıktık hep beraber zaman harcadık eğlendik beraber olduk birbirmize surprızler yaptık sureklı opup kokladı benı benle normalde kolay kolay yemek yapmayan adam yemek yapmaya temızlık yapmaya basladı. ama sonrasında yavas yavas yıne ıhmal etmeye basladı benı ısınden dolayı sureklı telde. ısten eve gelıyor telde konusuyor iş iş iş , konusması 1 saat suruyor sonra benle knusur sonra pc basına gecer ya oyun oynar ya da hadı gel bıseler ızleyelim der izleriz. cinsel anlamda da yavaslama oldu biraz ben de boyle yavas yavas yine sogukluk olur gibi olunca psikolojiim bozuk oldugu için paranoyaya bagladım acaba yine bişey mi var acaba kim mesaj attı neden fb chati offline tutuyor hersey batar oldu. bir sustum iki sustum ucuncude içimde tutamadım ve yeminimi bozdum; dedim ben iyi değilim hala benden birşey saklıyorsun sanki ben iyi hissetmiyorum dedim.sonra o da sinirlendi elimden geleni ypıyorum hersey guzelken neden sozunu tutmuosun sımdı neden tekrar konusunu acıosun ben unutmustum bile. eger bole konusunu sureklı acacaksan biz bosanalım dedi. cunku ha aldatmısım bunu yapıosun bana ha aldatmamısım bana yardımcı olmuosun dedi. ben de dedim sen bana yardımcı olmuosun. neyse sonra duzeldik sonra yine aynı döngü oldu ben patladım agladım deliler gibi, ne yazıkki rol yapabilen bir insan değilim. agladıgımda pek umrunda omadım gibi hissettim. ben de artık sogudum ama ne yapacagımı bilmiyorum. bosanmak istemiyorum onu köpek gibi pişman etmek istiyorum. Bana en son eger boyle ısıstıp ısıtıp onume sunacaksan, sureklı konusunu acıp suclayacaksan bosanalım dedi.. sonra da ben seni artık sevior muyum sevmiyormuyum bilmiyorum daha karar vermedim dedi. Ben de aynı seyi söyledim o öyle deyince. artık karar verdim karsısında aglamıcam zaten sogudum da ama ne yapmam gerektıgını bimiyorum. yaklasık 1 aylıgına tr ye gelıcem yakında ailemin yanına o zamanda dusunelım dıe karar verdik o burda dusuncek ben orda. suan bile nasıl davrancagımı bilmiyorum beni öpüyor kokluyor bazen iteyim mi onu yoksa karsılık vererek iyi mi yapıorum bimiyorum. itersem iyice uzaklasır die korkuorum ama böle de götü kalkıyor... Lutfen beni anlayarak yorum yazın sizin yazdıklarınız benim için önemli bir de yazılanları okuyarak kendimi acıtmak istemiyorum. şimdiden tesekkurler kzlar..

Adamın karşısında ağlayıp durmayın. Böyle yaparak onu çok şımartmışsınız. Seni artık seviyormuyum bilmiyorum karar veremedim diyen adamdan bir şey olmaz bence. Boşanmak istemiyorum diyorsunuz ama ihanetini de aklınızdan çıkaramıyorsunuz. Biraz ayrı kalın düşünün ama araya ihanet ve boşanma lafları girince bence evlilik bitmiştir.

Burda bi tane mario hikayesi vardı..

Aklıma o geldi..onlar bosanıp kurtulmuşlardı..

Sonra başkalarıyla sevgili olup..

Sonra yıne bırbırlerıyle flörtleşmişlerdi herhalde..unuttum gelişmeleri..

Neyse sizin ilişki de boşanmaya doğru gidiyor işte..kısaca..

Karşında aldatmış, pişmanlık duymamış üstüne pişkinlik edip seni suçlu çıkartan bir erkek var ..
Seni ve sevgini hak etmiyor bana göre ..

Bende yasadim 1 hafta once ve keske sizin gibi cocuksuz olsaydim arkama bile bakmadan cekip giderdim bebek olunca hersey dahada zor ama yinede bitecek cunku inan yasanmiyor guvensiz supheyle. Suan cok kizginsin once sakinles benim esim olck insan ogrendikten sonra isten ayrildi gitmiyor pesimde dolanip duruyor ben hala iyi degilim ve herseyi koyverdim hicbirseyle ilgilenmiyorum sende oyle yap agla bagir cagir icini dok tutma ve kendini dinle kimse vazgecilmez degil bunu unutma en dogru karari kendin icin sen verebilirsin hergun ya supheyle kendini yiyip bitirceksin ben gibi yada hayatina sil bastan yeni bir sayfa acicaksin.

Evleneli 5 ay oldu canim oyuzden zor geliyor bosanmak yillardir emek verdm babami karsima alip sonunda ikna ettim onun icin yurtdisinda ailemden uzak hayatimi kurdum cunku ozamanlar mukemmel bir insandi. Guvenmesem evlenmezdim ama hata etmisim... cocugum yok fakat aileme karsi mahcubun babam bilmiyor suan sadece anneler bilior onun ailesi de bilmior.. suan ne yapmaliyim bilmiyorum ama az once bosanicam senden bitti dedim. Suan onun sehrinde ailesi gildeyiz yilbasi icin geldikben eve donsemmi bilmiorum insanlarin yuzune zorla gulmek birsey olmamis gbi cok zor... ocakbasiulkem doncem. Ne onerirsiniz bu olayi yasamis biri olarak? Cok tesekkurler cevabiniz icin..

Evliligin cok yeni benimde cok uzun sayilmaz bende herkese herseye karsi geldim ben onun 3. Esiyim benim ise ilk evliligim kendini oyle bir anlatmistiki benmde aptalligima geldi sanirim bazen insanin gozu gormuyor kulaklari duymuyor sonrada pisman olunuyor ama inan nerden donersen kar. Ben direk arayip soyledim ailesine yurtdisinda olduklari icin yanimda olma sanslari yoktu burda birbirimizdn baska kimsemiz yok ailesi onun ne oldugunu bilmek durumundalarki ayrilirken bana neden diye sorma hakkini bulamasinlar ! Herkes sirt cevirdi ona ben neden onun yaptigi hatayi tek basima yasamak zorundayimki . Rahatlayacaksan destek gorecegine inaniyorsan soyle bence tutma icinde birilerinin konusmasi gerek onunla ha degisirmi bilmem ama bu yuku tek basina tasimak zorunda degilsin . Emek veren biz kadinlariz sadece ben degdimi diye sorup duruyorm kendime onca mucadele onca caba 10 dakikalik bir zevke feda edildi. Eger bir sans vermek istiyorsan gercekten buna degecegine inaniyorsan ver ve tavsiyem cocuk yapma dusunme en azindn uzun bi sure cocuk olursa duzelir deme hersey dahada allak bullak icinden cikilmaz bir hale geliyor cocuk olduktan sonra yine yapsa dahada cok mahcup olcaksin ailene . Suan destege konusmaya ihtiyacn var kimseyle konusamiyorsan en azindan evine donene kadar rol yap hem eve donup tek basina kafayi yiyip dusunup kurmak inan daha kotu olur o keyif yaparken sen kendini cezalandirmis olcaksin bende dun gece soyledim seni sevmiyorum sana hicbirsey hissetmiyorum bosanicam cocugumuzu dusun dedi sen dusundunmu dedim erkekler boyle biz feda ederken onlar kăr ediyor konusmak istersen icini dokmek istersen herzaman yazabilirsin bana .

Canim benim cok ama cok tesekkur ederim bana guc verdin..seninle ozelden dertlesmek isterim..

Bi düzelme olucağını hiç sanmıyorum. 1 ay ara evli bi çift için çok fazla, sen tamam desen boşanırsınız. Uzatan sensin, ben okuduğumdan bunu anladım.

Daha fazla uzaklasmasindan mi korkuyorsunuz? Daha ne kadar uzaklasabilir ki adam aldatmis, var mi bunun otesi...

Canim, cok uzuldum okurken, diger konularinizi da hatirliyorum bu arada...Yasadiginiz seyler oyle tanidik ki..ben de amerikada yasiyorum, benim de esim esim yabanci...sizin yasadiginizi yasamasamda benzer durumda olan cok cok samimi , kardesim gibi gordugum biri var... o da turk, esi amerikali.. evliliklerinin 3.senesinde esi aldatti. ama sizinkinden farkli olarak aldatmanin oldugu zamanda, esler arasinda bosanma ihtimali gundemde oldugu bi zamanda olmus... yani resmen evli ama aralarin bozuk oldugu bi zaman...tabi kiz durumu bilmeden bosanmak yerine evliligini kurtarmaya karar vermis...zaten aldatmadan sonra, adam pisman omus, evliligi icin cabalamaya karar vermis...bir sene sonra artik tamamen sorunlari cozulunce adam cektigi vicdan azabindan dolayi kizla paylasmis yedigi halti, yani yakalama yalan soyleme falan da yok...tabi ki cok cok zor zamanlar gecirdiler...olay bosanma gundemde oldugu zamanda oldugu icin, sonrasinda tekrari olmadigi icin ve aradan bir sene gectigi icin kiz affetti.... ama oncesinden essek gibi de burnundan getiridi cocugun...

Kizin sansi esinin ondan vaz gecememesiydi..bu arada kiz yillardir amerikada, cok iyi bir kariyeri var, zaten genc ve guzel bir hatun...yani hayatindan yeninden sifirdan baslayacagini esi de kizda cok iyi biliyordu..bu yuzden ikisi de blof yapmadan acik oynadi kartlari..

kiz herseyi ogrendiginde, affedemeyecegini soylediyip, tekrar bosanma gundeme geldiginde cocuk resmen essekler gibi onu affetmesi icin herseyi yapmis..kizcagiz kirmis dokmus evi, esine defalarca yorulana kadar tokat atmis,ofkesi gecmesi icin cocuk da bi sey dememis.... cocuk hasta olmus, "sakin benden hasta bakicin olmami bekleme, degmezsin zaten" gibi cok agir sozleri de olmus, yinde cocuk "hakkettim bunu senden bekleyemem zaten" demis..daha bunun gibi nice olaylar, tabi kavgalar...sonra adamin sabri karsisinda 6 ay daha denemeye karar verdi kiz, yatak odasini ayirmis,, tekrar guvenini kazanmasi icin sans vermis, "ne zaman tekrar guvenirim sana o zaman yanimda uyursun" deyip resti cekmis...o 6 ayin sonunda sizin gibi bir daha konusulmamak uzere konuyu kapatmislar...simdi adam deli gibi cocuk istiyor, ama kiz hala hazir hissetmiyorum diyor...bu arada 6. evlilik yil donumunu kutladilar

bu arkadasin en buyuk sansi cok iyi bir kariyerinin ve maddi bagimsizliginin olmasiydi, tabi adamin aski (gerci o kismi tartismaya acik bulabilirsiniz) yada onu kaybetme korkusu idi...eger sucluyken bi de uste cikip "bosanalim o zaman diyorsa" bence de bosanin, kalirsaniz kiymetiniz olmaz... eger sizi kaybetmekten korksaydi inanin siz ne derseniz deyin, durumu duzeltmeye calisirdi...o zaman burnundan getirip essek gibi de pisman ettirirdiniz ama durum oyle degil gibi...Allah yardimciniz olsun...Dualarim sizinle..

Merhaba, yorum yazdıgınız için çok teşekkürler bu güzel bir örnek. Ben de ilk gün çekip gitseydim restimi çekseydim bu hale gelmezdim zaten cunku ben gururlu bir kadınım asla aldatılmayı kaldıramam ben annemi dinleyip evi terketmediğim için çok pişmanım şuan, annem Türk kültürüyle düşünüyor o yüzden hata oldu. bizimki şiştikçe daha da şişti ben de bunun bu pişkinliğini gördükçe daha da psikolojim bozuldu paranoyak olmuştum kendimi tanıyamaz hale gelmiştim. Affetim bir şans daha verdim herşey güzeldi fakat sonra yine ihmallik başladı sanki avcunun içindeymişim gibi umursamamalar falan.. Onurum gururum kırılmıştı ve artık dayanamamıştım patlamıştım konuyu açıp ağlamıştım deli gibi ama bu sabah terkettim onu. anneme de olan biten herşeyi anattım pişkinliğini annem bilmiyordu uzulmesin diye söylemiyordum ama annemden suan destek aldım iyi yapmıssın böyle ömür gecmez biz her zaman yanındayız dedi. suan daha guclu hissediyorum ve pişmanım ilk gün gitmediğime fakat belki de kalıp denediğim için şanslıyım kafada soru işareti kalmıcak ilerde ya deneseydim ne olurdu die. Benim hatam ilk başta resti çekmemek oldu. Ben bir muhendisim ve master yapıyorum kariyerimin başındayım ve eğitim olarak ondan cok cok öndeyim tek farkımız o lise mezunu 19 yasından beri çalışıyor deneyimli oyuzden suan benden yuksek kazanıyor ama benım okul bitince bende kariyerimde yukselmıs olacagım yuksek muhendis olarak kendi de bunu biliyor. Sadece sanırım o beni hafife alıyordu: yok ya bu kız beni bırakamaz evliyiz okadar yıl emek verdik beni silip gidemez hem ailesine ne der vs diye dusunuyordu bugun terkedince seni artık sevmiyorum bitti diyince yuzundeki korku ifadesinden anladım ama yıne de belli etmemeye calısıyor pasam. nereye gidiceksin bari onu söle senden ben sorumluyum diyor. dedim evliliğimizden de sen sorumluydun içine ettin, simdi bana kocalık yapma sacma sapan konusma dedim. bye bile demeden hazırlandım cıktım gıttım.. benim için bitti ama... suan bosanmayı dusunmuyorum sadece evimi ayıracagm ve en azından evlilik bi işe yarasın dicem barıscıl bir sekilde ben vatandaslık alana kdr benimle evli kalmasını isticem. Bakalım neler olcak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…