Aldatıldım.... Kızlar ne olur yardım edin...

Bu aldatmamidir? Evet.
Bu bahaneyi turk erkekleri yapsa "ne kadar sacma bi bahane, maazeret olamaz.Iyice kiviriyor kendini paklamak icin, oyle bi sacmalik olamaz" derdik.
Ama yabanci erkekler mesela yabanci filmlerde cok daha degisik iliski baglari ve evlilikleri var. Belkide onlarda gercekten en dogal olasi seylerdir bunlar. Belkide " ne varki bunda?" Diyen bi topluluga dahildir esin.

Yabanci esten dolayi bi yorum yapamiycam.

Üzücü bir durum yol senin karar senin Allahım pişman etmesin zor bir durum helede severken.Bütün yılların bir kalemde gitmesi.İnsanlar olarak o kadar günah işliyoruzki..Rabbime karşı hergün günah işliyoruz ve o bizim işlerimi yolunda devam ettiriyor istedğimizi veriyor çok şükür.Ve af diliyoruz.Bence eşininin samimiyetine inanıyorsan bir şans daha ver ayrılıp affetsemiydim diye pişman olmaktansa bir şans ver zamana bırak

Canim cok zor bi surec olacak ama bence de en dogru karari vermisin, onu terk ederek...iyi bir kariyer hayatinin basinda olmana da cok sevindim, eger yurt disinda yasiyorsan kendi ayaklarin uzerinde durmak en onemlisi..kac yasindasin bilmiyorum ama gencsin diye dusunuyorum, bu olanlar gecicek ve sen tekrar hayatina sifirdan baslarsin....

sonuna kadar haklisin zaten..birak biraz sensiz kalsin...gercekten devam etmeye cabalarsa o zaman dusunursun ama su haliyle yapilacak en iyiyi seyi yapmissin...hemen bosanmak istemeyip yasal haklari almak istemen cok normal ve hakli bi istek...onun da buna saygi duymasi lazim...insallah hersey en hayirli sekliyle sonuclanir canim...

26 yaşındayım canım.. evet ben de dogru karar verdiğimi dusunuyorum ondan ne koca ne baba olur. Annesi gildeydik işte christmas iiçin ben terkettim onu orda suan arkımda kalıyorum normalde yasadgımız sehırde degılız. bır gun gectı annesi ne aradı ne sordu ustune fb da update girdi ogluyla ve arklarıyla eglenıyor die. halbuki kendi annem gibiydi, eşimin aramamasına uzulmuyorum umrumda deil de annesi aramadı ya cok koydu... vay be dedim... bu kız gecenin bi vakti cıktı gitti arkadasına naptı ne etti diye insan bi merak eder ama yok.... insanları tanımak mumkun deil...

merhaba, merak ettim sizi, nasılsınız
haber varmı kayınvalideden

zaman gecır bırkac gun evde neler yapacagını gor nasıl bır tutum sergıleyecek ona gore terkedersın veya bır sans daha verrsın dedıler.

Bunu da hic anlamıyorum. Tabi ki birkaç gün kendini affettirmek için elinden geleni yapacak. Sonra da büyük ihtimalle yine aldatip bu sefer iz birakmamaya çalışacak yani. Ne bekliyorlar ki.

ama kızdan hoslanmasam opmezdım heralde deıl mı dedı bunu yapmak ıcın hoslanmak lazım dedı.

Yok ya vazgeçtim mert falan degil bu adam bildiğin pişkin. Yalan soylese o anki sinirle oldu dese bile daha mantikli eger affedilmeyi bekliyorsa. Hem affet deyip hem bi kadinin bunu sindirmesini beklemek ne sacma. Zaten hicbir şekilde kabul edilemez ama barismak istiyorsa bunu itiraf etmesi gereksiz olmuş.

nesini affedeceksin bu adamın karaktesiz ve pişkin utanmasa aferin bekleyecek

terkettim canım zaten, yılbasını arkadasımla gecirip eve donup biraz daha o serefsize katlanıp ev bulup evimi ayırıcam, bosanmıcam da vatandaslıgımı alana kadar (inş ayrı yaşamamıza ragmen ole bi sansım olur), en azından bi işe yarasın evlendiğim emeklerim...

inş canım iyi etmişsin oh

suan içimde aska sevgiye dair bir zerre bişe kalmadıgı için herşeyi net bir şekilde görebiliyorum, kocamdan tiksindim resmen... askın gözü hakikaten kör. ettiği pişkinlik, hakarete varan tavır benim sevgimi bitirdi ve gözümü açtı. teşekkür etmek lazım.

eşinizin o kadınla arasında geçen ilişkiyi anlayamadım.sadece öpüşmüşlermi? hiç inandırıcı gelmedi bana,sadece öpüşüp birbirlerinin telini almayı da ihmal etmemişler.valla eşinden ayrılmadan önce yazacaktım da aklını bulandırıp üzmek istemedim,madem ayrıldın ondan daha da tiksineceğin birşey söyleyim onlar bence birlikte oldular.sen eminmisin aralarındaki münasebet daha ileri gitmemiştir diye kocanı en iyi sen tanıyorsun sonuçta

ben de öyle dusunuyorum fakat artık bir anlamı kalmadı.

Kuyruğu bu kadar dikersen o değil sen pişmAn olacaksın. Sen adam mısın sen koca mısın da ne demek yani? Bile bile yıpratmaya çalışmışsın ikinizi. Bu kadar kaprisli olma. Ya bitir tamamen, ya da usulünce naz yap. Hakaretle can acıtamazsın, ancak kendinden soğutursun. Sadece sessiz kalmanı tavsiye ediyorum. Konuyu tekrar tekrar açma bile. Sen konuşursan dır dır olur bıktırır, o düşünsün ki bi etkisi olsun, pişmanlığı derinden yaşasın. Sen bu adamdan asla ayrılmak istemiyorsun. Bi şans ver ve tetikte ol bakalım. Tekrar ederse o zaman ciddi ciddi düşün yolları ayırmayı

sizinde kocanız eve aldıgınız bazı esyaların parasının yarısını nezaketsiz bir sekilde sizden istese size pek zaman ayırmasa siz de ne biçim kocasın dersiniz.

sizinde kocanız eve aldıgınız bazı esyaların parasının yarısını nezaketsiz bir sekilde sizden istese size pek zaman ayırmasa siz de ne biçim kocasın dersiniz.

Canım, kırıcı olmuşum galiba, ve son bikaç mesajını da kaçırmışım. Okuduktan sonra durumun senin için yıpratıcı olduğunu farkettim zaten. Özür dilerim. Allah bundan sonrasında yardımcın olsun ve mutlu huzurlu bir hayata kavuştursun seni. Eşyaların parasını isteme mevzusu evet bizler için kabul edilemez durumlar. Zor şeyler bunlar. Haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…