- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Alexandra00
-
Daha once bir konu acmıstım belki gorenlerniz olmustur. Ben yabancı biriyle evliyim. 4 yıldır bir ilişkimiz var 2 senelik evli sayılırız ama nikahı 3 ay once yaptık. Hersey cok guzeldi önceleri sonradan eşim değişmeye başladı son bir sene. Evde ben var mıyım yok muyum ne istiyorum umrunda değildi sanki, tek bildiği çalışmak işe gitmek patronuyla saatlerce lak lak iş hakkında konusmalar.. Hadi birşeyler yapalım, yok yorgunum, hadi dısarı cıkıp yuruyus yapalım yok ama pc de oyun oynar yada calısır bazen film izleriz, beraber yaptıgımız tek sey zaten film izlemek ve sex. dısarı tek cıkmamız onun iş arkadaşlarıyla basbasa hıc cıkmadık...
Evde okdr yalnız hissediyorum ki.. Ailem de burda değil. Hiç arkadaşım da yok içimi dökecek. okadar kotuyum ki.... bole bır evlılıgımız vardı ama eşim asla aldatacak bır ınsan deıldı asla kımseye bakmazdı 4 yıl boyunca tek bır yalanını yakalamadım tek bır hatasını gormedım.. taki dune kadar.. 25 ekimde hong kong a gitmişti iş için patronu , patronunun eşi ve iş arkadaşıyla. İş arkadaşı karısının aldatan bi tip ben cok huzursuzdum giderken. neyse gitti. ilk3-4 gun guzeldi her sabah mesaj atıyordı arıyordu arada. ayın 29unda sabah konustuk sonra oglen yazdı bana, burda oglenken orda aksam. en son o oldu en son yazdıgında orda saat 21:00 di. Sonra ben eve geldim yalnızım onun aramasını bekliyorum aramadım rahatsız etmemek için iş yemeğinde oldugu için ama bekledim saat artık 2:30 oldu gece orda. mesaj attım cevap gelmedi. 3 de aradım actı clubtan gelıo sesi muzik cok, sarhos geliyor sesi, bana calısıyorum telefonumun sarjı bıtmek uzereydı ondan aramadım otelden arıcaktım dedı.
Ben cıldırdım kufurler ettm nasıl karın 7 saat ıcınde aklına gelmez nasıl ben burda yalnızım hıc mı sesımı duymak ıstemedın hıc mı aramak ıstemedın benım ne yaptıgını bılmeye hakkım yok mu. sıktır gıt dedim . sonra tekrar aradı tartıstık ben uyudum. ertesı gun sakinlestin mi diye mesaj attı ben hala sınırlıydım ve kavga ettik yine yazdım baya bırseyler sonra tamam mı bitti bu kadar dedim. ama ben konusmanın bıttıgını kastetmıstım ılıskımızın deıl... ondan sonra bana hıc yazmadı... ben de aramadım 3 gun konusmadık donene kdr sadece donmeden once ben ona ıyı ucuslar yazmıstım.... okadar aptalım kı...... neyse geldi 2 gun once eve dondu ısteydim isten geldim evde konusmak istedim cunku bana hala sınırlı oldugunu soledı kufur ettıgım ıcın ve bagırdıgım ıcın bıttı dedıgım ıcın... konusmak ıstemedi yarın konusuruz yorgunum dedi ve gayet normal bı sekılde pc onunde muzık dinledi sonra yattı.. ertesı gun ısten geldım konusmak ıstedi tamam dedim konusalım, tartıstık o benden ozur diledi aramadıgı ıcın cok yogun bır gun oldugunu stres altında oldugunu ve gunun sonunda gece artık telefonla ılgılenmek ıstemedıgını ıcıp eglenmek ıstedıgını kafasını dagıtmak ıstedıgını soledı ben de dedım 1 dakikanı bana ayıramadın mı bu kabul edilemez ama ben de ozur dilerim kufur ettiğim için ne kdr aptalım........
sonra barıstık guya sarıldık bırbırımıze sonra ne olur normal insan dokunmak ister karısına değil mi bir hafta gormemiş... hiç bişe olmadı film izledik sonra yataga girdik ve cok uykusu oldugunu soleyıp uyudu... bu bana cok koydu. sabah oldu uyanır uyanmaz o dusa girdi. normalde bazen beni operdı yada bakardı uyanıkmıyım die.... ben cok uzulmustum ama bırsey benı durttu asla karıstırmadım hayatımda ama telefonuna bakmak ıstedım bakıp da ne goreyım: "uzgunum eger yanlıs bırsey soyledıysem sarhostum ama cok guzeldı keske sonsuza kadar surseydı, hep kalbimde kalacaksın, belkı bırgun yine bulusuruz".... yıkılmıstım napacagımı bılemedım elim ayagım tıtredi... hic beklemedıgım insan yaptı bunu bana... bu mesaj ne dedim iş arkadaşının kız arkının yolladıgının soyledi ama ısmını yazmıstı kız sonra itiraf etti ve savunması söyledi: ben bitti demişim kufur etmişim bagırmısım cagırmısım ve o da bana cok sinirlenmiş ertesi gun ıcmıs ve beni aldatmıs ve tartısmaya basladık ben aglıyorum bana ne dese begenırsınız; kizdan cok hoslandım evet onu öptüm evet guzeldı o an hıcbıse dusunmek ıstedım kendımı saldım dedi. o an seni sevmiyordum hiç birley aklımda deildi ama suan seni seviyorum hata yaptım affet dedi....
Boyle sacma sey olur mu kızlar kalbım okadar agrıyorki ... henuz evi terketmedim nereye gidecegımı ne yapacagımı bilmiyorum... bu sabah bana yine savunmasını yaparken zaten sorunlarımız vardı aldatmasam da bu noktaya gelecektik dedi senin de hataların var dedi hep bu sekılde geliyor lutfen akıl verin ne yapayım ben... bu evde bir dakıka bile durmak istemiyorum .....................
Aldatmasini ne kadar rahat anlatmis bizim turk erkeklerine kurban olayim en azindan bizimkiler o durumda hemen yalvarip yakarmaya ben ettim sen etmeye baglar :d
Merhaba, yorum yazdıgınız için çok teşekkürler bu güzel bir örnek. Ben de ilk gün çekip gitseydim restimi çekseydim bu hale gelmezdim zaten cunku ben gururlu bir kadınım asla aldatılmayı kaldıramam ben annemi dinleyip evi terketmediğim için çok pişmanım şuan, annem Türk kültürüyle düşünüyor o yüzden hata oldu. bizimki şiştikçe daha da şişti ben de bunun bu pişkinliğini gördükçe daha da psikolojim bozuldu paranoyak olmuştum kendimi tanıyamaz hale gelmiştim. Affetim bir şans daha verdim herşey güzeldi fakat sonra yine ihmallik başladı sanki avcunun içindeymişim gibi umursamamalar falan.. Onurum gururum kırılmıştı ve artık dayanamamıştım patlamıştım konuyu açıp ağlamıştım deli gibi ama bu sabah terkettim onu. anneme de olan biten herşeyi anattım pişkinliğini annem bilmiyordu uzulmesin diye söylemiyordum ama annemden suan destek aldım iyi yapmıssın böyle ömür gecmez biz her zaman yanındayız dedi. suan daha guclu hissediyorum ve pişmanım ilk gün gitmediğime fakat belki de kalıp denediğim için şanslıyım kafada soru işareti kalmıcak ilerde ya deneseydim ne olurdu die. Benim hatam ilk başta resti çekmemek oldu. Ben bir muhendisim ve master yapıyorum kariyerimin başındayım ve eğitim olarak ondan cok cok öndeyim tek farkımız o lise mezunu 19 yasından beri çalışıyor deneyimli oyuzden suan benden yuksek kazanıyor ama benım okul bitince bende kariyerimde yukselmıs olacagım yuksek muhendis olarak kendi de bunu biliyor. Sadece sanırım o beni hafife alıyordu: yok ya bu kız beni bırakamaz evliyiz okadar yıl emek verdik beni silip gidemez hem ailesine ne der vs diye dusunuyordu bugun terkedince seni artık sevmiyorum bitti diyince yuzundeki korku ifadesinden anladım ama yıne de belli etmemeye calısıyor pasam. nereye gidiceksin bari onu söle senden ben sorumluyum diyor. dedim evliliğimizden de sen sorumluydun içine ettin, simdi bana kocalık yapma sacma sapan konusma dedim. bye bile demeden hazırlandım cıktım gıttım.. benim için bitti ama... suan bosanmayı dusunmuyorum sadece evimi ayıracagm ve en azından evlilik bi işe yarasın dicem barıscıl bir sekilde ben vatandaslık alana kdr benimle evli kalmasını isticem. Bakalım neler olcak....
Canim cok zor bi surec olacak ama bence de en dogru karari vermisin, onu terk ederek...iyi bir kariyer hayatinin basinda olmana da cok sevindim, eger yurt disinda yasiyorsan kendi ayaklarin uzerinde durmak en onemlisi..kac yasindasin bilmiyorum ama gencsin diye dusunuyorum, bu olanlar gecicek ve sen tekrar hayatina sifirdan baslarsin....
sonuna kadar haklisin zaten..birak biraz sensiz kalsin...gercekten devam etmeye cabalarsa o zaman dusunursun ama su haliyle yapilacak en iyiyi seyi yapmissin...hemen bosanmak istemeyip yasal haklari almak istemen cok normal ve hakli bi istek...onun da buna saygi duymasi lazim...insallah hersey en hayirli sekliyle sonuclanir canim...
merhaba, merak ettim sizi, nasılsınız
haber varmı kayınvalideden
zaman gecır bırkac gun evde neler yapacagını gor nasıl bır tutum sergıleyecek ona gore terkedersın veya bır sans daha verrsın dedıler.
ama kızdan hoslanmasam opmezdım heralde deıl mı dedı bunu yapmak ıcın hoslanmak lazım dedı.
nesini affedeceksin bu adamın karaktesiz ve pişkin utanmasa aferin bekleyecek
inş canım iyi etmişsin oh
eşinizin o kadınla arasında geçen ilişkiyi anlayamadım.sadece öpüşmüşlermi? hiç inandırıcı gelmedi bana,sadece öpüşüp birbirlerinin telini almayı da ihmal etmemişler.valla eşinden ayrılmadan önce yazacaktım da aklını bulandırıp üzmek istemedim,madem ayrıldın ondan daha da tiksineceğin birşey söyleyim onlar bence birlikte oldular.sen eminmisin aralarındaki münasebet daha ileri gitmemiştir diye kocanı en iyi sen tanıyorsun sonuçta
Kuyruğu bu kadar dikersen o değil sen pişmAn olacaksın. Sen adam mısın sen koca mısın da ne demek yani? Bile bile yıpratmaya çalışmışsın ikinizi. Bu kadar kaprisli olma. Ya bitir tamamen, ya da usulünce naz yap. Hakaretle can acıtamazsın, ancak kendinden soğutursun. Sadece sessiz kalmanı tavsiye ediyorum. Konuyu tekrar tekrar açma bile. Sen konuşursan dır dır olur bıktırır, o düşünsün ki bi etkisi olsun, pişmanlığı derinden yaşasın. Sen bu adamdan asla ayrılmak istemiyorsun. Bi şans ver ve tetikte ol bakalım. Tekrar ederse o zaman ciddi ciddi düşün yolları ayırmayı
sizinde kocanız eve aldıgınız bazı esyaların parasının yarısını nezaketsiz bir sekilde sizden istese size pek zaman ayırmasa siz de ne biçim kocasın dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?