aldatildim , kullanildim, salak yerine koyuldum.

edatct

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
13
3
1
29
Evet aldatildim salak yerine koyuldum kullanıldim ve gerçekten iyi değilim. Kaldiramiyorum kendime o kadar kızıyorum ki lutfen beni rahatlatin. Kimseye anlatamıyorum anlatmak istemiyorum buraya yazıyorum.

40 yaşındayım canım.Ben de yaşadım bunları.Değmeyecek insanlara gönul verdim,acılar çektim.En son ilişkimi sevdiğim halde bitirdim.Tecrübelerim aynı şeylerin geleceğıni,yaşanacağını söylüyordu çünkü.Beni seven,değer veren,iyi bir insanla evlilik yaptım.kucağımda iki aylık bebeğim emziriyorum şimdi.en büyük aşk o.herkes boşmuş aşk sandığım sey de onlar da meğer ne boşmuş.yaşın kaç?inan unutuluyor.ya anlamasan gizli gizli aldatılsan daha mı iyi?ders oluyor tecrübe oluyor herşeyde bir hayır var.

Sanirim tahmin ediyorum. Kimseyi cekmek zorunda degilsin her ne olursa olsun. Eger gucun yetmiyorsa sana yapilanlarin ardini aramaya. Kendine acimayi birak önüne bak arkana degil.

Evet aldatildim salak yerine koyuldum kullanıldim ve gerçekten iyi değilim. Kaldiramiyorum kendime o kadar kızıyorum ki lutfen beni rahatlatin. Kimseye anlatamıyorum anlatmak istemiyorum buraya yazıyorum.

Evli değilsiniz. Evli olsanız bile dünyanın sonu değil ama o zaman en azından ailelere falan anlatıp boşanma prosedürleri falan var baş ağrıtıcı. Şimdi ayrılın gitsin.

21 yaşındayim. 3 ay önce telefondan başka bir sebepten dolayı konuşuyorduk. Daha sonra aramızda birşeyler başladı. Hergun konuşmaya başladı benimle yanıma gelcekti istemedim ilk günlerde. İki gün önce geldi iki gün durdu birgün beraber kaldık.hersey gayet güzeldi.ikinci gun telefonu çaldı ben seni sonra ararım dedi. Baktım telefonuna ara istersen arkadaşim dedi. Aradım kız çıktı sevgilisiyim dedi . Kalktim gittim yanından arkmdan koştu senle zorla tuttu. Senle ilk defa gorustuk onla arada konuşuyodum tek gecelikti dedi. Seni gördükten sonra zaten bitti dedi. Bidaha konusamiycm dedi bütün gün konusmadim kaç defa bitti git dedim gitmedi ikna etmek için elinden geleni yaptı. Ama ikna olmadım. Kız seni ararsa konuşma engelle dedi numarasını sildi benden ama ben ezberledm onu bindirdikten sonra kızla konuştum. Kız fotoğraflarıni attı nerde tanıştığını falan filan. Bende ona anlattım. Sonra kız aramış onu. Çocuk kbeni aradı ben sana konuşma demedim mi bana değil hiç tanımadığın birine inanıyorsan bitti zaten dedi telefonu kapattı. Kızla sürekli konuştuk kiza da benim için o birgunluktu demiş. Daha sonra kız beni de arayıp konferansa bağladı. Bi işim vardı o yüzden gittim oraya onla da gorustum dedi kızı da aynı şekilde ikna etmeye çalıştı. Daha sonra bende konuştum beni tersledi soylediklerimi inkar etti. Ama kız zaten bana inandı ekran görüntüsü falan hepsini attim . Daha sonra ben kapattim kızla mesajlasmaya devam ettik beni aradı ozur dilettrmek için acmadim konusamazdim. Sonra ne oldu bilmiyorum ertesi gün kızla konuştum o da bitirdi bende bitirdim zaten. Benim derdim o değil. Zaten sildim bu olanlardan sonra. Benim kaldıramadıgim ben birine güvendim diye beraber kaldım diye ben öyle birisi mi oluyorum bana kendisi dedi bir sene sonra nisan takalim tam annenin istediği gibi birisin bunun gibi neler neler. Şimdi ben beraber kaldım evet birşeyler de yaşadım ilişki değil ama yaşadım. Şimdi ben bunları yaptım diye öyle biri mi oluyorum yoksa o mu böyle biri oluyo. Ben bunu kaldiramiyorum. Eğer doğruysa siz deyin sen bilmem neysin diye. Su an ailemden uzak bir yerde okuyorum bu sene başladım burda samimi olduğum kimse yok diger arkadaşlarıma da anlatmak istemiyorum zaten kimse anlatmak istemiyorum neyi anlatcam ne kadar salak olduğumu mu.

Yani sen konustugun kisiyle diyelim tanismak istedin ilk tanismada hemen yaninda kalmakla yanlis yapmisin

Kendince sevdiğin, gönül verdiğin biri ile birşeyler yaşamış olman seni kötü ya da ahlaksız biri yapmaz. Nereden bilecektin ki ?Önemli olan bu olaydan ders almış olman ve bundan sana nasıl davranacağın. Kendini suçlayıp tüketeceğin bir şey yok.
Hepimiz buna benzer şeyler yaşadık. Gerçeği görene kadar inandık, güvendik, aldatıldık... Bir daha görüşme. Zamanla üzüntün ve kaygıların yavaş yavaş azalır. Daha dikkatli seçimler yapmayı öğrenirsin... Üzme kendini kuzucuk...

Daha once sevgilin oldu mu hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…