• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatildim , kullanildim, salak yerine koyuldum.

Kendince sevdiğin, gönül verdiğin biri ile birşeyler yaşamış olman seni kötü ya da ahlaksız biri yapmaz. Nereden bilecektin ki ?Önemli olan bu olaydan ders almış olman ve bundan sana nasıl davranacağın. Kendini suçlayıp tüketeceğin bir şey yok.
Hepimiz buna benzer şeyler yaşadık. Gerçeği görene kadar inandık, güvendik, aldatıldık... Bir daha görüşme. Zamanla üzüntün ve kaygıların yavaş yavaş azalır. Daha dikkatli seçimler yapmayı öğrenirsin... Üzme kendini kuzucuk...
Bence cok guzel yazmisin :KK9:
Hem ogut vermisin hemde teselli etmisin :KK51:
Bravo :KK19:

Hayır sevişebilirsiniz bu normalde tanımadan ne olduğunuzu bile bilmeden tak diye yatağa girince sonra böyle olunca aldatıldım oluyor belki sevgilisi vardı srvgilisini seninle aldattı bilmiyorum benim görüşüm böyle tanıyacaktınız birbirinizi ya da zaten tek gecelik deyip üzülmeyecektin

İlişki yaşayıp yaşamaman beni ilgilendirmez tek diyeceğim erkeklere fazla güvenme yok annemle tanıştırayım yok sen aradığı gelinsin hepsi palavra bunların ona inanman için demiş ya nefret ediyorum erkeklerden he...

21 yaşındayim. 3 ay önce telefondan başka bir sebepten dolayı konuşuyorduk. Daha sonra aramızda birşeyler başladı. Hergun konuşmaya başladı benimle yanıma gelcekti istemedim ilk günlerde. İki gün önce geldi iki gün durdu birgün beraber kaldık.hersey gayet güzeldi.ikinci gun telefonu çaldı ben seni sonra ararım dedi. Baktım telefonuna ara istersen arkadaşim dedi. Aradım kız çıktı sevgilisiyim dedi . Kalktim gittim yanından arkmdan koştu senle zorla tuttu. Senle ilk defa gorustuk onla arada konuşuyodum tek gecelikti dedi. Seni gördükten sonra zaten bitti dedi. Bidaha konusamiycm dedi bütün gün konusmadim kaç defa bitti git dedim gitmedi ikna etmek için elinden geleni yaptı. Ama ikna olmadım. Kız seni ararsa konuşma engelle dedi numarasını sildi benden ama ben ezberledm onu bindirdikten sonra kızla konuştum. Kız fotoğraflarıni attı nerde tanıştığını falan filan. Bende ona anlattım. Sonra kız aramış onu. Çocuk kbeni aradı ben sana konuşma demedim mi bana değil hiç tanımadığın birine inanıyorsan bitti zaten dedi telefonu kapattı. Kızla sürekli konuştuk kiza da benim için o birgunluktu demiş. Daha sonra kız beni de arayıp konferansa bağladı. Bi işim vardı o yüzden gittim oraya onla da gorustum dedi kızı da aynı şekilde ikna etmeye çalıştı. Daha sonra bende konuştum beni tersledi soylediklerimi inkar etti. Ama kız zaten bana inandı ekran görüntüsü falan hepsini attim . Daha sonra ben kapattim kızla mesajlasmaya devam ettik beni aradı ozur dilettrmek için acmadim konusamazdim. Sonra ne oldu bilmiyorum ertesi gün kızla konuştum o da bitirdi bende bitirdim zaten. Benim derdim o değil. Zaten sildim bu olanlardan sonra. Benim kaldıramadıgim ben birine güvendim diye beraber kaldım diye ben öyle birisi mi oluyorum bana kendisi dedi bir sene sonra nisan takalim tam annenin istediği gibi birisin bunun gibi neler neler. Şimdi ben beraber kaldım evet birşeyler de yaşadım ilişki değil ama yaşadım. Şimdi ben bunları yaptım diye öyle biri mi oluyorum yoksa o mu böyle biri oluyo. Ben bunu kaldiramiyorum. Eğer doğruysa siz deyin sen bilmem neysin diye. Su an ailemden uzak bir yerde okuyorum bu sene başladım burda samimi olduğum kimse yok diger arkadaşlarıma da anlatmak istemiyorum zaten kimse anlatmak istemiyorum neyi anlatcam ne kadar salak olduğumu mu.
Daha yeni tanistigin birine bu kadar guvenmekle hata etmissin. Bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter kafaya takicak bisey yok. Senin de icinden geldi ki biseyler yasadin. Iliskiye girsen bile bu seni kotu kadin yapmaz oyle bi dunya yok ister girersin ister girmezsin herkesin kendi tercihi. Yani iliskiye girenleri kotu kadin ilan etmek kimsenin haddi degil.
Ama sonradan pisman olacagin seyleri yasamamak onemli ;)

21 yaşındayim. 3 ay önce telefondan başka bir sebepten dolayı konuşuyorduk. Daha sonra aramızda birşeyler başladı. Hergun konuşmaya başladı benimle yanıma gelcekti istemedim ilk günlerde. İki gün önce geldi iki gün durdu birgün beraber kaldık.hersey gayet güzeldi.ikinci gun telefonu çaldı ben seni sonra ararım dedi. Baktım telefonuna ara istersen arkadaşim dedi. Aradım kız çıktı sevgilisiyim dedi . Kalktim gittim yanından arkmdan koştu senle zorla tuttu. Senle ilk defa gorustuk onla arada konuşuyodum tek gecelikti dedi. Seni gördükten sonra zaten bitti dedi. Bidaha konusamiycm dedi bütün gün konusmadim kaç defa bitti git dedim gitmedi ikna etmek için elinden geleni yaptı. Ama ikna olmadım. Kız seni ararsa konuşma engelle dedi numarasını sildi benden ama ben ezberledm onu bindirdikten sonra kızla konuştum. Kız fotoğraflarıni attı nerde tanıştığını falan filan. Bende ona anlattım. Sonra kız aramış onu. Çocuk kbeni aradı ben sana konuşma demedim mi bana değil hiç tanımadığın birine inanıyorsan bitti zaten dedi telefonu kapattı. Kızla sürekli konuştuk kiza da benim için o birgunluktu demiş. Daha sonra kız beni de arayıp konferansa bağladı. Bi işim vardı o yüzden gittim oraya onla da gorustum dedi kızı da aynı şekilde ikna etmeye çalıştı. Daha sonra bende konuştum beni tersledi soylediklerimi inkar etti. Ama kız zaten bana inandı ekran görüntüsü falan hepsini attim . Daha sonra ben kapattim kızla mesajlasmaya devam ettik beni aradı ozur dilettrmek için acmadim konusamazdim. Sonra ne oldu bilmiyorum ertesi gün kızla konuştum o da bitirdi bende bitirdim zaten. Benim derdim o değil. Zaten sildim bu olanlardan sonra. Benim kaldıramadıgim ben birine güvendim diye beraber kaldım diye ben öyle birisi mi oluyorum bana kendisi dedi bir sene sonra nisan takalim tam annenin istediği gibi birisin bunun gibi neler neler. Şimdi ben beraber kaldım evet birşeyler de yaşadım ilişki değil ama yaşadım. Şimdi ben bunları yaptım diye öyle biri mi oluyorum yoksa o mu böyle biri oluyo. Ben bunu kaldiramiyorum. Eğer doğruysa siz deyin sen bilmem neysin diye. Su an ailemden uzak bir yerde okuyorum bu sene başladım burda samimi olduğum kimse yok diger arkadaşlarıma da anlatmak istemiyorum zaten kimse anlatmak istemiyorum neyi anlatcam ne kadar salak olduğumu mu.
O seni kandırmışta sen nasil düştun buna onu anlamadim böyle herkese hemen guvenirmisin¿

sevgilisi ile ilişki yaşayan kızlar senin deyiminle öyle biri mi oluyor? elbette olmuyor.bizim sana ne dediğimiz değil senin kendini nereye koyduğun önemli.buradada çıkar ahlak dersi vermek isteyenler normal hayatta olduğu gibi her yerde var onlardan ama sen bir şeyler yaşamışsın bitmiş sonuç bu.

kendine kızacağın tek nokta iyi tanımadan tam güvenmeden bu ilişkiyi yaşamış olman olsun.

Kötü bir tecrübe edinmişsin ama kötü tecrübelerle de insan olgunlaşıyor, ders çıkarabilirse kendine tabi ki. Bundan sonra bir erkeğe bu kadar çabuk güvenmemen gerektiğini öğrenmiş oldun. Ve sonradan pişman olacağın şeyler yaşamamaya çalış derim, herkesin kendi kararı elbette bazı şeyleri yaşamak ama herkesin karakteri bunu kaldırabilecek durumda değil. Önce düşün sonra yap, yaptıktan sonra ah vah etmemek için.

Hayır sevişebilirsiniz bu normalde tanımadan ne olduğunuzu bile bilmeden tak diye yatağa girince sonra böyle olunca aldatıldım oluyor belki sevgilisi vardı srvgilisini seninle aldattı bilmiyorum benim görüşüm böyle tanıyacaktınız birbirinizi ya da zaten tek gecelik deyip üzülmeyecektin
Zaten öyle olmuş. Sevgilisini konu sahibiyle aldatmış bir de özür diletmeye çalışmış . Adama bak ya.

Kendini kötü hissetme nerden bilebilirdin ki böyle olacağını. Hatan yeterince tanımadan onunla kalmak olmuş. Ama kötü de olsa bir tecrübe. Kendini kullanılmış hissedeceksen de bundan sonra böyle şeyler yapmamalısın. Karşındakine söylenecek laf bulamıyorum ama sevgilisine çok üzüldüm

En Büyük KKkadınlarının sözlerini iyi oku pişman olmayı ve kendini aşağılamayı bırak,bu olaydan ders al erkeklere hemen güvenme ölç ,tart hele hele birlikte olma ,her "seni seviyorum, anama göresin yok nisan takalım laflarına kanma ,iki çift güzel söze yelkenleri indirme,kendine değer ver ......

Bunu sadece bir hayat dersi olarak görün. Bundan sonra da iyice tanıyıp aşık olduğunuzdan emin olduğunuz bir insanla bir şeyler yaşayın derim. Yani insan istiyorsa ilk defa gördüğü bir insanla tek gecelik ilişki de yaşar ve bu sadece kendisini bağlar ama bu insan kendini tanımıştır, kendisinin kaldırabileceği şeyleri biliyor kendi yargılarıyla yaşıyordur. Siz henüz kendiniz tam keşfetmemişsiniz o yüzden bu tarz ilişkilere bu konuda kendi değer yargılarınızı iyice oturtana kadar girmeyin derim. Eğer kendinizden emin olsanız burda ne bizim ne de o adamın söyleyeceği hiç bir şeyin önemi olmaz.

Ne olursa olsun erkeklere bukadar güvenmeyin
Daha 3 ay olmuş aynı evde kalmışsınız ve güvenmişsiniz
Ama buda bir tecrübe hayatınıza bakın olmamış gibi baştan başlayın

Benim anlamadığım şey şu,diğer bayanla bu kadar görüşmenize ne gerek vardı ki bence asıl sorun bu..

Zaten öyle olmuş. Sevgilisini konu sahibiyle aldatmış bir de özür diletmeye çalışmış . Adama bak ya.
Evet öyle olmuş oluyo onunla 4 ay önce tanışmış iki defa gorusmus. Ben aldatılan değilde aldattığı kişi oluyorum bu daha çok koyuyo.

Öncelikle herkese çok çok teşekkür ediyorum yorumlarıniz için. Gerçekten okuyup yardımcı olduğunuz için. Evet güvenip kalmakla hata ettim. Bana çok büyük bir ders oldu. O şahıs zaten umrumda değil orda bi sıkıntı yok. Benim dayanamadıgim nokta benim tek gecelik gorulmem oldu eğer bende ona o gözle bakms olsam yine tamamdı ama ikna etmeye çalışılan diğer kız oldu ben kenara itilen halbuki yuzyuzeyken beni ikna etmeye çalıştığı halde.. neyse böyle işte ama çok iyiyim yorumlarınizdan sonra tekrar teşekkür ediyorum:)

Evet aldatildim salak yerine koyuldum kullanıldim ve gerçekten iyi değilim. Kaldiramiyorum kendime o kadar kızıyorum ki lutfen beni rahatlatin. Kimseye anlatamıyorum anlatmak istemiyorum buraya yazıyorum.
Allaha havale et senin hiçbirşeyden haberin yoktu bir insan ne yaparsa kendine yapar hiç üzülme

Benim anlamadığım şey şu,diğer bayanla bu kadar görüşmenize ne gerek vardı ki bence asıl sorun bu..
Onunla gerçek yüzünü ortaya çıkarmak icin konuştuk ben ilk öğrendigimde kız sevgilisiyim dedi teşekkür ederim dedim kapattim sonra kız aradı siz neyisiniz diye bende öyleyim dedim zaten aramizda hiç bi tatsızlık olmadı gayet durust bi şekilde konustuk

Benim gözümde birşeyler yaşayan birisi tabiki öyle olmuyor ben istediğim için yaşadım. Arkamdan böyle denilmesi zoruma gitti kullanlmis hissettim çünkü onu kullandım demiş.Ve çok fazla takiyorum evet kendimi tam olarak tanımıyorum ve tam olarak özgüvenim yok sanırım bunlarla birleşince böyle bi sonuç çıkardım. Ama rahatladim beni anlayip dinlemeniz bile cok iyi geldi

Back
X