• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatildim , kullanildim, salak yerine koyuldum.

Ben de aynı durumu yaşadım. aldatıldım. insan bu dünyada partnerine (eşine, nişanlısına sevgilisine vs. ) güvenemiyorsa kime güvenecek? konduramıyor insan, inanmak da istemiyorsun. Çok zor bir süreç sizi bekliyor. Kandırılmışlık duygusu kafadaki sorular sizi yıpratacak. Kendinizi suçlayabilirsiniz, ama sonra sizlik bir şey olmadığını onun ayıbı olduğunu anlayacaksınız.

Evet aldatildim salak yerine koyuldum kullanıldim ve gerçekten iyi değilim. Kaldiramiyorum kendime o kadar kızıyorum ki lutfen beni rahatlatin. Kimseye anlatamıyorum anlatmak istemiyorum buraya yazıyorum.
acmamıssın kı konuyu yorum yapalım cnm

Adam ne şiş yansın ne kebap kafasındaymış.
Yaşadıklarından pişmanlık duyma bence.
Oldu bitti geri döndüremezsin o anları.
Bundan sonra hata yapmamaya bak.
Ararsa konuşma sakın.
Diğer tarafın kaybedince yine sana koşar.

Evet hata yapmissin daha ilk bulusmada. Ama dua et aylarca senelerce surup sonra da ogrenebilirdin o kızi. Sanslisin ki erkenden ogrendin. Bosver onune bak. Hic tanismamis farzet.

Adam ne şiş yansın ne kebap kafasındaymış.
Yaşadıklarından pişmanlık duyma bence.
Oldu bitti geri döndüremezsin o anları.
Bundan sonra hata yapmamaya bak.
Ararsa konuşma sakın.
Diğer tarafın kaybedince yine sana koşar.
Yok dönmem zaten çok teşekkürler:)

Benim gözümde birşeyler yaşayan birisi tabiki öyle olmuyor ben istediğim için yaşadım. Arkamdan böyle denilmesi zoruma gitti kullanlmis hissettim çünkü onu kullandım demiş.Ve çok fazla takiyorum evet kendimi tam olarak tanımıyorum ve tam olarak özgüvenim yok sanırım bunlarla birleşince böyle bi sonuç çıkardım. Ama rahatladim beni anlayip dinlemeniz bile cok iyi geldi

pardon bu adam kaç yaşında? kullandım falan diye konuşmuş ne kadar komik bi tip:) ayrıca ilk buluşmanızda bir şeyler yaşıyorsunuz ve nişan evlilik falan bahsediyor... biraz tecrübeli olsan bu laflara güler geçerdin bir gram da güvenmezdin bunları konuşan birine zaten.
asla kendini kötü hissetmen gereken bir şey yok. ders olsun sadece, erkekleri iyi tanımadan önce en melek görünenine bile temkinli yaklaşmak gerekir, aksi takdirde risk aldığını bilerek bir şeyler yaşamalısın.
üniversitedeymişsin kimseye anlatma bunları, ciddiyim hiçbir arkadaşına anlatma buraya gelip içini dökmen daha iyi.

bi de o kızla fazla konuşma. salla gitsin onu da tanımıyorsun. kadınlara erkeklerden daha temkinli yaklaş tatlım. benim bir yıllık ilişkim varken eski erkek arkadaşımın başka bir kızla konuştuğunu aralarında bir şeyler olduğunu hissedip, ama sadece hissederek kıza mesaj attım. o gece sabaha kadar konuştuk... bana ilk başta yaklaşmak için söylediği bütün sözler, iltifatlar, gelecek planları, nasıl etkilendiğine daha sonra nasıl aşık olduğuna, benimle nasıl bir hayat yaşamak istediğine dair her şeyi kızın ağzından duydum. kızla da bir hafta falan telefonda görüşme süreci oluyor sadece bir şey yaşadıkları da yok. kız da benden 4 5 yaş büyük daha tecrübeli bi insandı. sabaha adamdan ayrıldım telefonlarını açmadım vs... kızla da görüşüyoruz bi yandan iyi ettik rezil vs bilmem ne... sonra adam bana çok dil döktü, saçma sapan bahanelerle beni ikna etmeye çalıştı bana kızın yazdığı mesajları attı ben şok :oha::oha:

işte istersen görüşebiliriz, olabilir öyle şeyler zaten onu sevseydin benimle bir ilişkin başlamazdı vs... görüşelim, sevişelim, evlenelim vs... kız beni aradan çıkardığına gayet memnun bir şekilde adamla ilişkisine devam etti ahaha :D

pardon bu adam kaç yaşında? kullandım falan diye konuşmuş ne kadar komik bi tip:) ayrıca ilk buluşmanızda bir şeyler yaşıyorsunuz ve nişan evlilik falan bahsediyor... biraz tecrübeli olsan bu laflara güler geçerdin bir gram da güvenmezdin bunları konuşan birine zaten.
asla kendini kötü hissetmen gereken bir şey yok. ders olsun sadece, erkekleri iyi tanımadan önce en melek görünenine bile temkinli yaklaşmak gerekir, aksi takdirde risk aldığını bilerek bir şeyler yaşamalısın.
üniversitedeymişsin kimseye anlatma bunları, ciddiyim hiçbir arkadaşına anlatma buraya gelip içini dökmen daha iyi.

bi de o kızla fazla konuşma. salla gitsin onu da tanımıyorsun. kadınlara erkeklerden daha temkinli yaklaş tatlım. benim bir yıllık ilişkim varken eski erkek arkadaşımın başka bir kızla konuştuğunu aralarında bir şeyler olduğunu hissedip, ama sadece hissederek kıza mesaj attım. o gece sabaha kadar konuştuk... bana ilk başta yaklaşmak için söylediği bütün sözler, iltifatlar, gelecek planları, nasıl etkilendiğine daha sonra nasıl aşık olduğuna, benimle nasıl bir hayat yaşamak istediğine dair her şeyi kızın ağzından duydum. kızla da bir hafta falan telefonda görüşme süreci oluyor sadece bir şey yaşadıkları da yok. kız da benden 4 5 yaş büyük daha tecrübeli bi insandı. sabaha adamdan ayrıldım telefonlarını açmadım vs... kızla da görüşüyoruz bi yandan iyi ettik rezil vs bilmem ne... sonra adam bana çok dil döktü, saçma sapan bahanelerle beni ikna etmeye çalıştı bana kızın yazdığı mesajları attı ben şok :oha::oha:

işte istersen görüşebiliriz, olabilir öyle şeyler zaten onu sevseydin benimle bir ilişkin başlamazdı vs... görüşelim, sevişelim, evlenelim vs... kız beni aradan çıkardığına gayet memnun bir şekilde adamla ilişkisine devam etti ahaha :KK70:

işte istersen görüşebiliriz, olabilir öyle şeyler zaten onu sevseydin benimle bir ilişkin başlamazdı vs... görüşelim, sevişelim, evlenelim vs... kız beni aradan çıkardığına gayet memnun bir şekilde adamla ilişkisine devam etti ahaha :KK70:
26 yaşında. Ya iyiki anlatmamisim o zaman buraya yazmışim. Çok büyük bir ders oldu evet daha önce başıma böyle birşey gelmemişti. Kızın doğru söyleyip söylemediğini bilmiyorum ama güvenmiyorum da aslında çünkü beni konferansa bağladı. Kız baya söylendi birseyler söyledi ben sana güvendim falan filan çocuk sadece yalan söylüyor o dedi güldü. Beni aradı konferansta olduğumu anladı. Beni tersledi yalan söylüyorsun gibisinden. Daha sonra yine kız birşeyler söyledi çocuk çok fazla savunma yapmadı. En son dün kızla konuştuk kız ağladı yalvardı falan dedi bugünde aradı acmadim dedi. Birde konuşurken konferansta ben yarısında kapattim yurtta kaldığım için kapatmam gerekiyordu. Ve çocuk beni 7 8 kere aradı ozur dilettrmek için o kızdan. Ama ben hattayken de aradı gayet sakin bi şekilde dur yalan söylüyor o ben ispat edicem falan demişti. Birde kıza affetmezsen burdan cenazem çıkar falan demiş ne derece doğru bilmiyorum

boşver canım Allah bildiği gibi yapsın onu kısa süreli bir ilişki ise üzülmeye değmez daha çok gençsin salla gitsin biryerden fena kazık yer o merak etme erkeklerin bazıları genelde karaktersiz uçkur düşkünü mahluklardır nefret ediyorum erkek milletinden Allah cezalarını versin kadınları cinsel obje ve hizmetçi olarak görürler lanet olasıcılar kahretsin kökleri kazınasıcalar bekarlık sultanlıkmış bunu anladım:KK14::KK14::KK42::KK42:

boşver canım Allah bildiği gibi yapsın onu kısa süreli bir ilişki ise üzülmeye değmez daha çok gençsin salla gitsin biryerden fena kazık yer o merak etme erkeklerin bazıları genelde karaktersiz uçkur düşkünü mahluklardır nefret ediyorum erkek milletinden Allah cezalarını versin kadınları cinsel obje ve hizmetçi olarak görürler lanet olasıcılar kahretsin kökleri kazınasıcalar bekarlık sultanlıkmış bunu anladım:KK14::KK14::KK42::KK42:
Aynen öyle maalesef ki . Dersimi aldım bir daha asla güvenmem kimseye kolay kolay cok teşekkürler yorumunuz için :)

Back
X