Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimle 2 yıldır evliyim.15 ay askerlik yaptı.daha 4-5 aydır bereberiz.bir çocugumuz var.telefonda başka kızla mesajlarını gördüğümde seni kıskandırmak için yaptım dedi.boşanmakta istemiyo ve beni tehdit ediyo.ne yapacagımı bilmiyorum lütfen bana akıl verin arkadaşlar.senağlamasenağlama
birde şimdi bana kredi çektirttip araba aldı 40 milyar borcum var dün bana öyle sözler söylediki ben seni sevmiyorum.onu seviyorum seni ezip onu sevecegim sendede boşanmayacagım dedi ne kadar safmışımmm
birde şimdi bana kredi çektirttip araba aldı 40 milyar borcum var dün bana öyle sözler söylediki ben seni sevmiyorum.onu seviyorum seni ezip onu sevecegim sendede boşanmayacagım dedi ben onun için herşeyden vazgeçtim askere gitti onun ailesiyle kaldım tüm kötü sözlerini yuttum onu okadar yükseltimki onu yükselttikce ben küçüldümmm önce kıskandırmak için yaptım dedi sonrada bunları ve daha neler neler söyledi[/QUOTkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
birde şimdi bana kredi çektirttip araba aldı 40 milyar borcum var dün bana öyle sözler söylediki ben seni sevmiyorum.onu seviyorum seni ezip onu sevecegim sendede boşanmayacagım dedi ne kadar safmışımmm
birde şimdi bana kredi çektirttip araba aldı 40 milyar borcum var dün bana öyle sözler söylediki ben seni sevmiyorum.onu seviyorum seni ezip onu sevecegim sendede boşanmayacagım dedi ben onun için herşeyden vazgeçtim askere gitti onun ailesiyle kaldım tüm kötü sözlerini yuttum onu okadar yükseltimki onu yükselttikce ben küçüldümmm önce kıskandırmak için yaptım dedi sonrada bunları ve daha neler neler söyledi
hayatta ençok korktugum şeylerden birisiydi aldatılmak düşünemiyordum bile ya benimde eşim aldatırsa diye her zaman kendime dikkat ettim ona ilgi gösterdim mutlu etmeye çalıştım aldatılmak biz kadınların kaderimi ne yaptıysam önleyemedim beni aldattıgı kızda onun evli oldugunu bile bile onunla mesajlaşmış hemde ne mesajlar