Aldatıldım... Lütfen yardım edin arkadaşlar

öküz heriff kusura bakma ama bu erkeklerin hepsini allah ne yapsın tabi bu tip olanları üzülme canım onu ikna etmeye çalış haatta gerkirse ailene söyle

helal olsun en iyisini yapmışın buda yeni başlangıç yapmaktan korkan kadınlara örnek olsun....herşey sineye çekilmemeli....biz onların eşleriyiz herşeye susan göz yuman köleleri değil...

bazı erkekler ne kadar karaktersiz ve onursuz oluyorlar, aklım almıyor doğrusu...
bu ne rahatlık ya?
kıskandırmak için yapmışmış...
oldu görürsem söylerim şakkıdı
cocugun yok...
ben olsam 1 dakka durmam
tehditmiş bilmem neymiş vız gelir...
şu durumda korkması gereken o
sen değilsin
fakat içinde bulundugun durum ve şartlar nedir bilemiyorum
ihanet, şiddet ve süreklilik arz eden yalanlar...
bunlar affedilemeyecek ağırlıktaki suclardir...

tebrik ediyorum.çok kararlı sağlam adım atan birisiniz.inşallah bundan sonra hayatınızda bembeyaz bir sayfa açılıcak.

bu kararın için tebrik ediyorum. kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsın sen. zor bir dönem olur belki ama üstesinden gelirsin. doğru olan buydu. Yeni hayatın eskisinden çok mutluluk getirecek sana emin ol.

canım benim
o kalbin kimbilir nasıl kırılmıştır
umarım istediğin gibi olur herşey

en iyisini yapmışsın dava açarak
bir kere aldatıyorsa devamı gelir bu işin kesinliklee..
huylu huyundan vazgeçmezz çünkü
vay bee hemde 15 ay askerliğinide beklemişsin
bnde bekliyorum allah şaşırtmasın
kımseye böyle kötü şeyler yaşatmasın..
çok zordurr tabi ama çocuğunda yok çok iyi yaptın
geçen yıllarına beklediğin zamanlarına yazık
allah ıslah etsin o adamıda

İnşallah hayırlı olanı yapmışsındır.
Ama eşininde affedilcek tarafı yokmuş,baksana onu seviyorum sevicem am sendende boşanmıycam gibi laflar etmiş.Yani açık şekilde ortadaki ümit yok bu adamda.
Kolay dava olması için kanıtlarını düşün ve topla.Güçlü ve haklı şekilde çık hakim karşına.
Nafakanıda al.
Buarada araba kimin üzerine umarım senindir.Çek al elinden ister kullan ister sat kredi borcunu öde.
Kendini bu kadar zayıf ilan etme madem çalışıyosun,madem bu yaşına kadar zor bi hayatla mücadele ederek gelmeyi başarmışsın bunuda üstesinden gelirsin.
Hem şimdi yanlız değilsin çocuğun var.
O seni her fırsatta mutlu edecektir.
Ona bakmak bile mutlu etmiyormu seni.

Güçlü ve pozitif ol.Dua et herşey güzel olucak inanki olsun canım...

Rabbim bizleri böylelerinden korusun bu ne yaaa bu kaçıncı insanlar bunun için mi evleniyo
Arkadaşım çocuğunda varmış bu durumlarda her zaman dediğim gibi biraz burnunu sürt anlasın seni kaybetmek neymiş...ve mutlaka psikolojik yardım alın her ikiniz de ilerisi için gerekli diye düşünüyorum bugün affederim dersin ama ilerde aklına geldikçe senin için daha çıkılması zor bir yol olur
Ama yok ben illa ayrılacam diyosan sana akıl vermek olmaz çünkü kararını vermişsen ne söylesek boş olur...

arkadaşlar sizlere nasıl teşekkür etsem dua etsem azdır tekrar tekrar söylüyorum ama Allahım sizlerden razı olsun Allahım sizlere böyle acı yaşatmasın halime şükrediyorum beterin beteri vardır diyorum hepinizde çok iyisiniz

nil03 yaşadıklarını bugün okudum,çok üzüldüm,herşey insanlar için ,,seni tebrik ediyorum en doğru kararı vermişsin

merhaba nil.Sakın inanma ve hemen tavrını koy süpürgeye sonuna kadar katılıyorum ben öyle yapmadım şimdi pişmanım

:hooray:yaşadıklarını bugün okudum , Çok üzüldüm.ama bir karar verip uygulamaya başlamana sevindim.En doğru kararı vermişsin.Allah bidaha böyle günler yaşatmasın inşallah

a.s.canım bence eşini karşına al adam gibi konuş.niye tehtit ediyo bide seni.boşanacagın içindir kesin dimi?allah yardımcın olsun bitanem..

a.s.canım bence eşini karşına al adam gibi konuş.niye tehtit ediyo bide seni.boşanacagın içindir kesin dimi?allah yardımcın olsun bitanem..

havinim onu sevecek beni ezecekmiş boşanmayacakmışta onunla defalarca konuştum cumhuriyet savcılığına beni tehdit ettiğini söyleyerek dilekçe verdim

Bence cocuk küçük yaştaysa ve bu durumun ciddiyetini anlamıosa bosanmak anlamsız olur .. en küçük 15-16 yaşlarında olursa durumun ciddiyetini anlıyabiLir..
neden teHDit te edio ki seni?!..:S
yhani bnce adam akıllı konusun . bunu sen kıskandırmak yada kıskandırmamakla bi alakası yok :S
4-5 aylık ewlisiniz ve seni kıskandırmak için baska biriyle mesajlasıo :S
sen o mesajları goremiede bilirdin ..
peqi o zamn?
bnce konuşun .. boşanmaya kdr qiderse bosanın da . bnm annem ve babam herqun kavga ediolar.. inamıcaksınız ama artık boşanmalarını istiorum . b yere kdr !
sizdede ole olmasın . en doqru kararı alın bence :)

Canım ALLAH yardımcın olsun zor valla kandırılmak göz göre göre yalanlar insanın içini çok acıtır yaa hakkında hayırlısı olsun bencede otur düşün ve en doğru kararı ver canım ALLAH sabır versin.

ne kıskandırması be...ufak atsında civcivler yesin...canım allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir durumda kalmışsın.dilerim en kısa zamanda bu beladan kurtulursun.bol bol dua et ve allahtan bir an önce çözüme kavuşmasını iste...o derdide dermanıda verendir...

Back
X