Aldatıldım... Lütfen yardım edin arkadaşlar

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim boşanma davası açtım o adamdan boşanacagım

havinim onu sevecek beni ezecekmiş boşanmayacakmışta onunla defalarca konuştum cumhuriyet savcılığına beni tehdit ettiğini söyleyerek dilekçe verdim

canım aldığın karar için tebrik ederim seni...

ne yaparsa yapsın sakın yılma asla dönme kararından.. tehditlerine boyun eğme hiçbirşey yapamaz..

bebeğinle yepyeni bir hayat kur kendine..hemen kartını iptal ettir para çekemesin kredisini ödediğin arabayıda bırakma sakın ona... canım benim inşallah herşey gönlünce olsun

tebrik ediyorum canım seni en doğru kararı vermişsin...ilk celsede kurtulman dileğiyle...

arkadaşlar arabamın bağlanmasının çaresini bulduk babama senet verdim ona borçluymuşum gibi avukatım söylemişti şimdi türkiyenin neresinde olursa olsun baglanabiliyormuş kartlarımın borçlarını yazık annem kapattı ameliyat parası biriktiriyordu nezamandır Allahım korusun öldüğüme degil senin yanlız kalacagına üzülüyorum kızım diye ağlıyo oğlumda bilgisayarın mousenu eline alıp babam babam diyo Allahım beterin beteri vardır şükür olaylardan size haber veririm

En iyisini yapmışsınız..Böyle bir evlilikte büyüyen çocuklara da yazık oluyor...Umarım herşey iyi olur sizin için...Kendinize güvenin ve umudunuzu kaybetmeyin.. a.s.

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BÜTÜN DUALARIM ÇOCUĞUN VE SENİNLE CANIM...:teselli:

Canım hemen bankayı ara kartı iptal ettir ve bişe söyleme yenisini iste şifreni söyleme gitsin birgün kartı kullansın şap gibi yapışsın yere kart geçersiz dediklerinde
ya valla evlenmekten korkar hale geldim :S

arkadaşlar arabamın bağlanmasının çaresini bulduk babama senet verdim ona borçluymuşum gibi avukatım söylemişti şimdi türkiyenin neresinde olursa olsun baglanabiliyormuş kartlarımın borçlarını yazık annem kapattı ameliyat parası biriktiriyordu nezamandır Allahım korusun öldüğüme degil senin yanlız kalacagına üzülüyorum kızım diye ağlıyo oğlumda bilgisayarın mousenu eline alıp babam babam diyo Allahım beterin beteri vardır şükür olaylardan size haber veririm

canım inşallah herşey yolunda gider ve tek celsede boşanırsın...

bugünleri atlatacaksın canım,yepyeni bir hayat bekliyo seni..

dularım seninle..:teselli:

çok iyi yapmışsın öyle babadan hayır gelmez ona üzülme.çoçuğuna biraz önem verseydi zaten böyle yapmazdı.anne ve babana dua et böyle aile her zaman olmuyor canımmm.senin içinde hayılısı olur inşallah

mesajların içeriğide önemli tabiki ama böyle bir bahane olamaz.
bekarken belki bi nebze ama evli adam neyin kıskaçlığı bu !!!
bence inanma peşinide bırakma bu konunun...

canım burnunda getir dicem de bi bayana yakışmaz bu...
al karşına açıkca konuş duygularını hislerini... aynı şeyi sen yapsan nasıl karşılar acaba....
çocuğun var sanırım onu düşünüyorsun...
boşanırsam ne olur die..
sana ne boşan ne de boşanma derim...
ama senin kıymatini anlamak zorunda...
vallahi biz kk olarak bu aldatan koclar için bi dayak timi kuralım...
eşşek suda ngelince kdar dövelim diyorum...
vallahi aklıma başka bieşy gelmiyor...
sinir oldum yaaa...
evde eşleri dururkwen nedir bu gözü dışardalık...

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar kaçgündür sevgilisiyle hatta ablalarının evine falan götürmüş annesinin de haberi var arabamda onda boşanma davası açtım ama 2 ay sonraya veriyorlar duruşma gününü Allahıma havale ettim artık inşallah hayırlısıyla biran önce boşanırımm

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar kaçgündür sevgilisiyle hatta ablalarının evine falan götürmüş annesinin de haberi var arabamda onda boşanma davası açtım ama 2 ay sonraya veriyorlar duruşma gününü Allahıma havale ettim artık inşallah hayırlısıyla biran önce boşanırımm

Allah Allah,bu ne terbiyesizlik,ablalarının da haberi var,toplu ahlak bozukluğu var ailesinde...başta adamla sevgilisini,sonra buna göz yuman ailesinin layığını Allah versin,senin de Allah yardımcın olsun kardeşim..

allahım nasıl bi nesil olduk biz ya tiksiniyorum yemin ederim kuzum sende bu kadar mı gözü kör bi aşıktın araba aldın o kadar borcun altına girdin o aptal kızla gezsin diye anacım yemin ederim kızlarında ahlakları bozukk senin ne işin var evli çocuklu adamla demiiii ayyyyyyyyyyyyy sinirlendim bak yine............

ben olsam artık yanı aldatıldıma değil aptal yerine konmaya calısıldığıma
üzülürüm..karsıma gecip aldattım dese daha onurlu olurdu

haydaa bari aldattığına dair sağlam deliller topla da iyi bir tazminat al canım.. bu kadar ucuz olmamalı bu işin sonu...

Back
X