Aldatıldım mı ? Dertleşmek istedim yine..

Aldatilmissin bacim.illa cinsellik olarak birsey yapmasina gerek yok.baska kadinla ne bu samimiyet.bundan sonra affetsen bile asla guvenemezsin.ayrilmazsan bile burnunj surt umursama ne hali varsa gorsun

Eşiniz gerçekten işi abartmış ne demek mesajları gönderirim al oku inanılmaz çirkin şeyler bunlar.. siz boşandığınızda emin olun pişman olmazsınız her zaman ağlamak yerine bir kere de silip atabilirsiniz.
Gereksiz insanları hayatınıza almak yerine mutlu mesut yaşarsınız Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın çok yazık..
paniklmeis iste bu msjlarda ne var diye attı ben de dedim beni neden başka şehirde gibi gösterdin bu saatte evli bir kadınla yazismakkl normal değil ve bana bile bu kadar çaba göstermedin dedim.

paniklmeis iste bu msjlarda ne var diye attı ben de dedim beni neden başka şehirde gibi gösterdin bu saatte evli bir kadınla yazismakkl normal değil ve bana bile bu kadar çaba göstermedin dedim.
Aynen öyle evli bir adam niye yalan söylesin ve neden o saatte konuşsun ki .. boşver canım dengini bulmuş sen kendi hayatına bak..

Kimine göre affedilebilir. Bazı kadınlar aynı yatakta basmadıkları sürece aldatıldıklarına bir türlü ikna olamıyorlar.. Niyet etmiş ama fırsat bulamamış, ne farkeder ?
Siz de bunu kendinize yedirebilcek, sindirebilcek birine benzemiyorsunuz.. Belki fiilen aldatamamış fakat zihnen size alenen ihanet etmiş. Yerinizde olsam bi saniyemi ziyan etmezdim bu adama.. Bugün bu yaptığını kabullenirseniz emin olun devamı gelir..

Hayatınızı bir adamın ihanetini sindirmeye çabalayarak yaşamaktansa, geçim derdi, dik durmak, kendine yetebilmek için mücadele etmek daha onurlu bir davranış bana göre.. Güçlü olun, özgür olun. Bir ihanetin onurunuza prangalar takmasına izin vermeyin. Geçmiş olsun...

Kıyamam.. bir kadın için bu mevzuları dile getirmek bile zorken bu müsveddeler tatmin olucak yer arıyorlar bide.. Allah yardımcın olsun canm ikinci bi fırsatı verme bu yaratığa.

Kadını bulup konuşmanın tamamını mı isteseydin acaba? Kocandan önce o adam verseydi o konuşmaları hali haraptı. Akıllı hamle yapmış aklınca.

Şu gece ikna edilmesi gereken müşteriler erkek olunca da aynı hevesle oluyor mu acaba "ekmeğinin peşindeki" beyfendiler:işsiz:

Karşı taraftaki amca da iki bağırıp çağırmış mevzuyu kapatmış ne ilginç..

Adamdan mesajlari iste veya sahit olmasini rica et..bir avukar tut eline bu delilleri ver.Guzelce tazminatini nafakani Allh ne verdiyse al keyfine bak...Baska yaptigin her yol kaybettigin her vakit bostur.Ona da her hatanin bir bedeli konulu son dersinle iyilik yapip sevap alirsin.Belki adam olur...(hic sanmiyorum ama)

Back
X