Aldatıldım mı ? Dertleşmek istedim yine..

Kadının kocasina ulasip mesajlarin tamamini isteyin. Sonra da belge olarak bosanma dosyanıza ekleyin.

Ve evet malesef aldatılmışsınız. Size karsi boyle olmayan adam 20 günde mecnuna dönmüş
kadın verir mi msjlari halinden memnun belliki. .Kesinlikle sadece ikna çabaları bile benim için yeterli aldatmayi birak... aldatma tuhafmis boşluk mutluluk özgürlük hüzün ne ararsan var.

Aldatılmak değil midir sence ? Gecenin o saatinde bi kadınla konuşuyor ve özelini baya baya anlatıyor. Şahsen ben bunu affedecek kadar rahat değilim.
Bence evet Aldatilmak ..başlığı öyle attım sizlerin düşüncesi ne yönde merak ettim ...Ben rahat değilim zaten ve dava açacağım.

kadın verir mi msjlari halinden memnun belliki. .Kesinlikle sadece ikna çabaları bile benim için yeterli aldatmayi birak... aldatma tuhafmis boşluk mutluluk özgürlük hüzün ne ararsan var.

Yok kadın değil kocasından isteyeceksiniz konusmaları. Aklı varsa eğer konusmaları saklamistir. Yoksa da bosanma davasında şahit olarak çağırırsınız belki ya da hic degilse size konusmalarn tamamını anlatır

Zannetmiyorum.
Amca sana ulaşmaya çalışmış baksana.
İntikam olarak senin herifin de yuvasını yıkacak yani:hamarat:

Eşin yanlış anlaşılma diye sana yollamasa haberin olmayacak mıydı?
kesinlikle adam tehdit etmese çok eminim haberim olmazdı ama ben dedim ya uzaktan izlemeye aldım eşimi gizli guzli telefonuna 4 aydır bakmıyorum konuşmuyoruz nerdeyse öyle rahat olsun diye saldim baya rahat bırakmısim.Ve ona demiştim takipteyim diye pusuya yattım sabırla bekledim.

Bana göre kesin Aldatilmaktir bu durum sizlerin desteğiniz yorumlarınız önemli benim için.
Valla diyelim ki aldatma değil ama bir adam müşteri memnuniyeti adı altında gecenin 02:30'unda bana mesaj atsa hayırdır hemşerim gece gece ne oluyorsun derim, üstelik müşteriye aile sorunlarını anlatmak nedir?
Hani yakın akraba olur anlatır anlarım ama müşteriye anlatmanın mantığı yok, geceyarısı konuşmanın yazışmanınsa müşteri ilişkisiyle alakası yok, kimi kandırıyor eşiniz? Arkanıza bile bakmayın.

Mune Mune abla beni Kandıramadı buradaki mükemmel kadınlar da inanmadi zaten ..daha önce yazmıştın arkadaşını hani ben de ayni seyleri yaşadım ve sonunda aldatıldım .

Kızlar konuştuk anlasmali bosanalim dedim bu msjlarda birsey yok diye ısrar ediyor ilk defa ağlarken gördüm(çaktırmadan agladi) çok kötü durumda içim sızladı .

Kızlar konuştuk anlasmali bosanalim dedim bu msjlarda birsey yok diye ısrar ediyor ilk defa ağlarken gördüm(çaktırmadan agladi) çok kötü durumda içim sızladı .
Eski esim de bosanirken mahkemede agliyordu. Davadan cikinca kahkahalar attigini gordum. Inanma derim.
12 yil nerdeydi? kiymetini bilmek icin bunlari yasatmasi mi gerekiyordu.
bu arada eski konunu bilmiyorum. sadece burayi okudum.

Biraz sakinleş bence ani karar verme.

Erkekler bazen başka kadınlarla sohbet dahi olsa etmeyi seviyor burda ki konulardan bunu çıkardım.

İnşallah düşündüğün gibi değildir canım.

Üzme kendini , iyi gözlemle senin kocayı bişeyler var gibi ayrılırken kanıtın olsun.

Evet kızlar bazılarınız daha önceki konularımı az çok bilir. Eşim ilgisizdi çözümü boşanalim demekle bulmustu ve ben ayrılırsam pişman olur muyum diyordum. Eşim birkaç hafta önce sorun cozmek bir müşteriyi (Başka mağaza müdürü kadin)arıyor zamanla samimiyet oluşmuş karşılıklı çocuklardan, evlerin yakın olmasindan bahsediliyor ...kocam kadıni musteri memnuniyeti adına baya ikna etmeye çalışip diller dokmeye çalışıyor ....Kadın her müşteriye böyle misin diye soruyor benim ne özelliğim var falan diyor gece 2. 5 konuşmaları bu arada...Eşim memleketine gitti diyor bizim öküz oysa evimizdeyim misafirimız bile var yani...eşinle ayrı değil miydin ben öyle anladım falan diyor kadın öküz de Hayır öyle demedim aramız iyi değil derin konular falan diyor. Asıl bomba kadını koca msjlari okuyup bizimkini arıyor gecenin köründe ana avrat küfürler tehditler ediyor benim tel no istiyor Karina herseyi anlatacağım evini bulacağım çalıştığım yerde rezil edicem öldürcem diye.... tabi ben de Küfür den nasibini almışım kızlar. ...sonra adam dua et çocuklarımız var karımı arama diyor konu kapanıyor........ ..bizim öküz koca bir yanlış anlaşılma diye konusmaları bana attı (whatsapp msj)bir kısmı silinmiş olabilir bilemem. Bu Aldatilmak mıdır sevgi aşk sozleri yok ama gece yazışmaları benim evde olmadigimi söylemesi özel konumuzu kadına anlatması....... Net olarak ben öyle düşünüyorum ben 10 yıl bir sevgi kırıntısı beklerken 20 günlük kadına ne diller dökmuş bana hiç yapmadı ....saatlerce ağladım bu kadar peşimde koşmayı bırak dönüp bakmadı bile....Sonuç olarak ben 12 yıl boşa geçmiş günlerine yandım bugün ağladım ama kararlıyim gitsem pişman olmam. Benim öküz asla aldatmaz meyillenmez derken sırtımı döndüğümde neler yapmış erkeklere güvenme devrim kapandı. Evet aldatıldım .
Bu olay ortaya cikmasa aldatacakmis zaten.

Eski esim de bosanirken mahkemede agliyordu. Davadan cikinca kahkahalar attigini gordum. Inanma derim.
12 yil nerdeydi? kiymetini bilmek icin bunlari yasatmasi mi gerekiyordu.
bu arada eski konunu bilmiyorum. sadece burayi okudum.
öf nedir bu ya sen aylardir tepkilisin yüzüme mi baktin dedi sanki senin yüzünden yaptim der gibi gizli bir itiraf gibi ama.ilk defa ağladı gözlerini falan sildi.Evet şimdiye kadar beni görmedi affetmem kesinlikle ama içim sızladı sadece bir insana sizlar gibi..

Back
X