• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım mı?

Ayy amma uzatmışsınız bi üye taglemiş işte yöneticileri
Görünce zaten kapatacaklar
Adam doğru düzgün anlatmış akıl istemiş düzgünce yazıverin ne olacak

Senden sakladığı birşeyler var o bariz belli
Bi ilişki olmasada hoşlandığı hayatında senin varlığını bilmemesini istediği biri
Yüksek ihtimal anneside biliyor her ne ise
Ayrılmakla iyi yapmışsın geride dönme bu ilişkiden sağlam evlilik çıkmaz
Sadece olaya öğrencilerini karıştırmakla hata etmişsin
Elbette araştıracaksın ama gidiş yolun bu şekilde olmasın
Kendinde küçük düşmüş oluyorsun

Ayy amma uzatmışsınız bi üye taglemiş işte yöneticileri
Görünce zaten kapatacaklar
Adam doğru düzgün anlatmış akıl istemiş düzgünce yazıverin ne olacak

Senden sakladığı birşeyler var o bariz belli
Bi ilişki olmasada hoşlandığı hayatında senin varlığını bilmemesini istediği biri
Yüksek ihtimal anneside biliyor her ne ise
Ayrılmakla iyi yapmışsın geride dönme bu ilişkiden sağlam evlilik çıkmaz
Sadece olaya öğrencilerini karıştırmakla hata etmişsin
Elbette araştıracaksın ama gidiş yolun bu şekilde olmasın
Kendinde küçük düşmüş oluyorsun
Tepkiler haremlik selamlık. :KK53:

Eğer cok seviyor ve bir kere daha denemek istiyirsaniz bu sefer ciddi bir sekilde aileleri bulustup söz kesin o da yüzüğü saklamadan takar he eğerbahane bulup yok derse size hayır gelmez milleti bu kadar dusunuyolarsa adi cikar diye hemen söz kessinler sonucta
Ama bence kız gönlü yok gibi bu iste

aldatıldın yazanlar da yanında mıydınız kadının bu kadar eminsiniz? burada adamı gaza getirip, dalga geçip sinirleri ile oynadığınızda elinize ne geçiyor anlamadım.
kadının üstüne gidecek belki, istenmeyen şeyler söylenecek, yaşanacak?
I isimsizxyz
aldatıldın mı bilemeyiz de içinize şüphe düştüyse, hele de öğrencilerinizi sevgilinizi gözetlemeye gönderdiyseniz o ilişkiden hayır gelmez. karşınıza daha gönlünüzce biri çıkar merak etmeyin.
henüz 9 aylık ilişki için de fazla hızlı ilerlemişsiniz zaten.

Kutuphaneye girince baslamis supheli hareketler baska birine ilgisi kaymis olabilir iki kisiyide cepte tutup duruma.gore hareket etmeyi dusunuyordu belkide

Kız arkadaşınızı en iyi siz tanırsınız. Eğer hal ve hareketleri degismisse ya sizi artık sevmiyor ya da başkası var.

Aldattı mı aldatmadı mı bilemem ama bu nasıl ilişki yaaa. Kurcalama kardeş unut gitsin diyorum sadece.

ayrıldığımız için o iş olmaz tabi zaten geri dönüşü yok bu ayrılığın sadece şüphelerimde haklımıyım diye merak ediyorum
Anlattıkların haklı olduğunu gösteriyo. Eskiden bu durumları çevremde çok gördüm. Hakkınızda hayırlısı olsun

Eğer cok seviyor ve bir kere daha denemek istiyirsaniz bu sefer ciddi bir sekilde aileleri bulustup söz kesin o da yüzüğü saklamadan takar he eğerbahane bulup yok derse size hayır gelmez milleti bu kadar dusunuyolarsa adi cikar diye hemen söz kessinler sonucta
Ama bence kız gönlü yok gibi bu iste
Boyle insanla ciddi yola adım atılmaz bence böyle davranışlardan sonra

Anlattıklarınızda ben hiçbir şey görmedim desem ? Evet şüpheli davranışlar falan olabilir de sadece 1 aylık sohbet falan var diyorsunuz,iyi de bu az bir süre değil ki ? Annesi bu konuda baskıcıysa sırf sizin için,sizin yanınızda takıyor olabilir yüzüğü belki annesine içten içe hak veriyor.Ama güvensizlik olmuş bir kere,devamı olmaz bu ilişkinin.

İlişkiler güven üzerine kurulur bir yerde tereddüt varsa o ilişki yürümez herşey şeffaf olmalı

Sizin icinize kurt bir kez dusmus sizofren veya cok takıntılı biri değilseniz tahminleriniz dogru gibi görünüyor..Ayrıca karşınızdaki kişi de ayrilmaya merakliymis ki hic kendini ifade dahi etmeden ativermis yuzugu.ben hakli olsam bu durumda sevgilim beni şüpheleri yuzunden birakmaya kalksa acikcasi ikna etmeye calsiri cabalrdim...kendi fikrime gelince kardes ya aldatiliyon ya da yakin zamanda aldatilacaktin bu kizin akli baskalarina kaymis bi isler ceviriyor bi suru tesaduf ayni zamana nasil denk gelebilir..telefonu vermemeler,yuzugu cikarmalar,istemeye sonra gelin demeler,soğukluklar birsey var belliki

Ailesi biliyor ama yuzuk takmasin istiyorlarsa toplumdan sakliyorlar.Bu sey demek gelen taliplileri olur nolur nolmaz.O kadar kizini dusunen adi cikmasin diyen anne sevgilisi isteyelim dediginde buyrun gelin der.Asil sebep kizini vermek istememesi olabilir.

Back
X