- 15 Mart 2019
- 174
- 230
- 53
- 28
- Konu Sahibi isimsizxyz
Siz istemeye gelelim dediginizde ne diyip geri cevirdiler annesi babasi biliyorken hemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
espri değilse bende yeni üyeyiz kazen erkek miiiiKadınlar kulubüne üye olan erkekten kurtulmuş kız bence.Kazen abimiz müstesna.
bir kaç ay sonra gelin dediler çünkü hem kızın hemde benim sınavlarımız vardı ona çalışın sonra bakarız dedilerSiz istemeye gelelim dediginizde ne diyip geri cevirdiler annesi babasi biliyorken hemde
Senin iş yaş o gün gelmeyecekbir kaç ay sonra gelin dediler çünkü hem kızın hemde benim sınavlarımız vardı ona çalışın sonra bakarız dediler
Tepkiler haremlik selamlık.Ayy amma uzatmışsınız bi üye taglemiş işte yöneticileri
Görünce zaten kapatacaklar
Adam doğru düzgün anlatmış akıl istemiş düzgünce yazıverin ne olacak
Senden sakladığı birşeyler var o bariz belli
Bi ilişki olmasada hoşlandığı hayatında senin varlığını bilmemesini istediği biri
Yüksek ihtimal anneside biliyor her ne ise
Ayrılmakla iyi yapmışsın geride dönme bu ilişkiden sağlam evlilik çıkmaz
Sadece olaya öğrencilerini karıştırmakla hata etmişsin
Elbette araştıracaksın ama gidiş yolun bu şekilde olmasın
Kendinde küçük düşmüş oluyorsun
ayrıldığımız için o iş olmaz tabi zaten geri dönüşü yok bu ayrılığın sadece şüphelerimde haklımıyım diye merak ediyorumSenin iş yaş o gün gelmeyecek
Anlattıkların haklı olduğunu gösteriyo. Eskiden bu durumları çevremde çok gördüm. Hakkınızda hayırlısı olsunayrıldığımız için o iş olmaz tabi zaten geri dönüşü yok bu ayrılığın sadece şüphelerimde haklımıyım diye merak ediyorum
Boyle insanla ciddi yola adım atılmaz bence böyle davranışlardan sonraEğer cok seviyor ve bir kere daha denemek istiyirsaniz bu sefer ciddi bir sekilde aileleri bulustup söz kesin o da yüzüğü saklamadan takar he eğerbahane bulup yok derse size hayır gelmez milleti bu kadar dusunuyolarsa adi cikar diye hemen söz kessinler sonucta
Ama bence kız gönlü yok gibi bu iste