Aldatıldım mı ?

B planım aslında hep düşündüğüm şey ama para vermez ki verse bile bi şekilde alır bileziklerimi bile tek tek aldı şimdi ayrılmak istesem bi araba var yarısını alabilirmiyim bilmiyorum
Diğer sorunuza gelince yeni evlendiğimiz sene eski sevgilisinin profiline bakmıştı silmeyi unutmuş rus bi kadın önce inkar etti başladı baktı falan dedi sonra ben inanmayınca bana msj atmış ondan baktım dedi niye engellemedin dedim aklıma gelmedi dedi (mesajı silmek gelmiş ama aklına ) neyse ben yine ikna olmadım kadına ulaştım kadın bana çocuğumuz var dedi ben koyamet kopardım tabi ama kendisi herşekilde inkar etti yemin etti o zaman kadın o kadar emindi ki istersen dna yaptır dedi tabi bizimki çocuğu kabul etmemiş benim değil dio çocuk kendinden çok kendine benziyo niye söylemedin dedim ağladı yalvardı (klasik) benden ayrılırsın diye korktum dedi . O gün bugündür asla güvenim kalmadı
Kız senin ağzın neler söylüyor :( güzel kardesiim acil bi sekilde haklarınıı öğrenip bastan plan yapmalısınn bak bu isin devamı gelir yüzde yüz takılarını bozdursa bile hukuken senin hakkın ayrıca

Buna aldatma diyen olur, değil diyen olur.
Ben aldatma potansiyeli var derim.

O telefonun üstüne ciddi ciddi işenir hatta s..lır. Bir arkadaş iyi demiş.

Başka bir kadını mağdur eden, hamile bırakıp ortada bırakan sorumluluktan kaçan heriften
bundan iyi kocalık ya da babalık beklemek hata ama..
O da başka mesele..

Buna aldatma diyen olur, değil diyen olur.
Ben aldatma potansiyeli var derim.

O telefonun üstüne ciddi ciddi işenir hatta s..lır. Bir arkadaş iyi demiş.

Başka bir kadını mağdur eden, hamile bırakıp ortada bırakan sorumluluktan kaçan heriften
bundan iyi kocalık ya da babalık beklemek hata ama..
O da başka mesele..
Haklısınız

Karakterine tükürdüklerim ya yüzlerine vurmasak devam edicekler ama vurunca da hak veriyorlar o zaman yapmasana önceden kardeşim aklın ermiyormu??!!

Kimine göre aldatmadır, kimine göre değildir.

Ama ben olsam başkasına atılan o öpücük ve kalbi kabullenemezdim, sindiremezdim, bunu biliyorum.

O saatten sonra oyunu sildirmek de anlam ifade etmezdi. Yasaklarla sadık kalmasını sağlamaya çalışmak daha çok incitirdi beni.

Çok haklısınız

Back
X