- 11 Eylül 2015
- 3.280
- 12.584
- 208
Arkadaşlar yıllar sonra tekrar bir konu açıyorum.Biz 5 senedir evliyiz çocuğumuz var .Ben ailemde kalırken eşim bana hamama gidiyorum demiş.Ve masaja gitmiş arkadaşlarıyla orda masajçı kadının numarasını almış .Ben biseylerden süphelendim ve eşimin whatsabini kendi telefonuma yükledim.bikac gün sonra bu masajcı kadınla aralarında şu konuşma geçiyor ;
-××××
Efendim
-napiyosun nerelerdesin
+ooo sen bize yazarmiydin ya .
-yazdım işte
+İyi yaptın:)
-Ee napiyosun
+bi arkadaşın yanindayim sen napiyosun
-Bende evdeyim boş boş
+iyi canın sıkılıyor herhalde müsaitsen buluşalım bugün istersen
-bugün müsait değilim de başka gün ayarlarız
+Tamam nasıl istersen
-Tamam canım.
(+ )Olanlar eşim .
Bu kadar bı konuşma geçiyor.
Bu kız arkadaşıyla sevgili olmuş .(arkadaşı da evli)sonra benim eşim mesaj atmış kıza napiyosun nasılsın buluşalım birgün vs diye sonra kız eşimi de diğer adamı da engelliyor .bikac gün sonra eşime tekrar mesaj atıyor .ve ben görüyorum (((kızın numarasını aldım ona sordum sen kimsin ve diye o anlatti))))
Ama eşim o kadına hiç mesaj atmadigini söylüyor .benim gördüğüm dışında başka bişey olmadığını .Arkadaşıyla niye ayrıldığını falan sormak için buluşalım mi demiş vs . Böyle saçma sapan birşey yaşadım eşim kızla daha önce hiç konuşmadığını söylüyor masaj dışında .Ya bilmiyorum kafam çok karışık olay böyle saçma sapan bişey eşim ona olan güvenimi tamamen yıktı.Eger ben gormeseydim sessiz kalsaydim o günden sonra bulusurmuydu nasıl gelisirdi olaylar bilmiyorum .Sonra eşim özür diledi arkadaşlarını falan sildi engelledi .Ama ben affedemiyorum napmalıyım??
Eşinizin hamama deyip masaja gitmesi zaten falso (hadi bunu geçelim, sadece masajdır diyelim ama belli başlı bir kaç ciddi işletme dışında masaj denince ne olduğunu biliyoruz), neden masözün numarasını kaydediyor? Neden kadınla buluşmak istiyor? Bahanesi çok aptalca. Evli arkadaşı ile neden ayrıldığını soracak. Yani durum çok net. Arkadaşların yazdığı gibi önce bir hastaneye gidip kendinize baktırın.