Aldatıldım mı ?

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
o kadar üzgünüm ki şuan. napıcağımı bilmiyorum. anlatmaya başlıyım hemen.

sevgilimin face şifresini biliyorum ben. girdim baktım bi kız benim gibi birini red mi ediyosun yazmış
kızı tanımıyorum. ama bu konuşmanın önceside vardı anladım konuşmalarından. bu kızı başka bi facese ekleyip
konuştum. bu kız sevgilimle biz sevgiliykende konuşmuş. istanbul dışında bu kız. bana o mesajları attı faceten.
erkek arkadaşım bana böyle bişeyden bahsetmişti ama böyle anlatmamıştı. sevgilim var falan dedim demişti.
ama dememiş böyle bişey bildiğin kızla fingirdemiş ! konuşmuşlar kız istanbula gelicem demiş. buda gel görüşelim
demiş. sonra kız biriyle çıkmaya başlamış. konuşmayı kesmişler erkek arkadaşımla kız dün ben sevgilimden ayrıldım
konuşmaya başlayabiliriz yine yazmış. erkek arkadaşım ise sevgilisinin olduğunu çok sevdiğini anlatmış kıza.
kız da benim gibi birini red mi ediyosun yazmış erkek arkadaşım cevap vermemiş.

çok kötüyüm şuan evet dün kız arkadaşımı çok seviyorum vs. demiş ama ondan önceki tanışma konuşmalarıyla
sevgili olmak için ortam hazırlamış kızla. yediremiyorum ve yakıştıramıyorum.

şimdi kızlar ben bu olaya sevgilime anlatıp ayrılmalı mıyım ? bide o kızla ilk tanışırlerken bizim aramız kötüydü
biraz bu tabiki bunu yapmasını gerektirmez ama bilin diye yazdım.

ne yapmalıyım bi fikir verin lütfenn

Kız başkasıyla çıkmaya başlamasaymış hala bi sevgilisi olduğunu söylemicekmiş kıza.
Belli ki yedirememiş başkasıyla çıkmasına ondan seni söyleyip reddetmiş.
Acı ama gerçek bu gibi görünüo...

Ne kızlar varmış be sevgilimden ayrıldım gel tekrr görüşelimm ohhh ne güzell
ne tuhaf insanlar varya böyle kalitesiz kızlar oldukça erkekler tabi azıtır

Sevgilinize gelince size kalmış bU durumu kaldırıp kaldırmamak ama bizden fikir istediğinize göre
sizde farkındasınız ki aldatılmışsınız yani ucundan köşesinden tutacağın bir yeri yok malesef...

Son düzenleme:
Kız başkasıyla çıkmaya başlamasaymış hala bi sevgilisi olduğunu söylemicekmiş kıza.
Belli ki yedirememiş başkasıyla çıkmasına ondan seni söyleyip reddetmiş.
Acı ama gerçek bu gibi görünüo...

böyle düşünmemiştim ben ama evet çok mantıklı bu bende şimdi sevgilisi olduğunu söyledi diye umutlanmıştım biraz da olsa ama altında bunun gibi bi neden de olabilir. ellerim titriyor şuan :26:

kızlar son 2 aydır aramız o kadarda iyiki hergün kavga eden biz artık hiç kavga etmiyoruz hergün görmek istiyor. dün onları gördüğümde yıkıldım bide yanından gelmiştim dün. yanındayken söylediği şeyler geldi aklıma çok seviyorumlar sarılmalar. yalanmış herşey...

Bu muhabbetlere giren bi yapısı olduğuna göre, aldatmış mı aldatmamış mı diye düşünmek bile gereksiz, vakit harcamaya değmez bence erkek arkadaşın..

Bu muhabbetlere giren bi yapısı olduğuna göre, aldatmış mı aldatmamış mı diye düşünmek bile gereksiz, vakit harcamaya değmez bence erkek arkadaşın..

hafifletir sebepler bile bulamıyorum şuan. hani kadınlar yapar ya şunu yaptım da böyle oldu diye. haketmediğin fazla şey yapmışım. evet değmezmiş

bence bildiğini söyle erkek arkadaşına mantıklı veya mantıksız bir açıklama yapcaktır sonrasında ona göre karar verirsin

böyle düşünmemiştim ben ama evet çok mantıklı bu bende şimdi sevgilisi olduğunu söyledi diye umutlanmıştım biraz da olsa ama altında bunun gibi bi neden de olabilir. ellerim titriyor şuan :26:

Canım üzmek istemezdim ama ben öyle anladım yani.
Onu bekliomuş gibi kabul etmek istememiş benim de sevgilim var demiş basbaya.
Aldatılmayı kabullenmek çok zor tabi ama bence senin herşeyin farkında olduğunu bilmesi lazım

bence bildiğini söyle erkek arkadaşına mantıklı veya mantıksız bir açıklama yapcaktır sonrasında ona göre karar verirsin

nasıl söyliceğimi bile bilmiyorum ki. konuşmak bile gelmiyo içimden. insan aynı anda hem sevip hem nefret edebilir mi. ben öyleyim şuan

bence çok ön yargılı davranıyorsunuz kızlar. ben senin yerinde olsam erkek arkadaşımla konuşurdum. bu tarz şeylere artık aldatmak demiyoruz ki sen söylüyorsun aramız kötüydü o sıralar o yüzden de kızla konuşmuş olabilir diye. kendini bilmez karaktersiz bir kız yüzünden ilişkini silip atma hemen. çünkü bahsettiğimiz erkekler. doğal olarak erkek arkadaşınında bir kız tarafından beğenilmesi hoşuna gitmiş olabilir. sırf bu yüzden konuşmadığını nerden biliyoruz ki?

Canım üzmek istemezdim ama ben öyle anladım yani.
Onu bekliomuş gibi kabul etmek istememiş benim de sevgilim var demiş basbaya.
Aldatılmayı kabullenmek çok zor tabi ama bence senin herşeyin farkında olduğunu bilmesi lazım

konuşacak gücü bulduğumda herşeyi söylicem ama bana açıklama yapıcak olması bile midemi bulandırıyor. seviyorum ben oda seviyo çok eminim ama :(

ayrıl gitsin. ne düşünüyorsun ki... kalbini kırmak için söylemiyorum canım ama sevgilini dinlersen yalanları ve bahaneleri bitmez. burada tecrübeli biri olarak konuşuyorum. sen onurlu bi kadın gibi onu hakettiği sensizlikle bırak ve arkana bakma. bundan sonra şüpheyle yaşayamaz sevgiline de güvenemezsin zaten. emin ol hayatta karşına çok daha iyileri çıkacak:)

bence çok ön yargılı davranıyorsunuz kızlar. ben senin yerinde olsam erkek arkadaşımla konuşurdum. bu tarz şeylere artık aldatmak demiyoruz ki sen söylüyorsun aramız kötüydü o sıralar o yüzden de kızla konuşmuş olabilir diye. kendini bilmez karaktersiz bir kız yüzünden ilişkini silip atma hemen. çünkü bahsettiğimiz erkekler. doğal olarak erkek arkadaşınında bir kız tarafından beğenilmesi hoşuna gitmiş olabilir. sırf bu yüzden konuşmadığını nerden biliyoruz ki?

Çok yanlış bi düşünce o zaman aynı şeyi neden sg_ceyda yapmadı?
Araları kötüyken başkasına yüz vermek nedir ya o zaman her kavgada çiftler başkasıyla avunsun.
Oldu.
Önemli olan o tür kızlara rağmen sevdiğin kişiye sadık kalabilmek değil midir?

Son düzenleme:

benim erkek arkadaşım çok kıskançtır. 2 gün önce yanında başkasına bakmadığım halde baktın dedi ve kızdı bağırdı. onun yaptığına göz mi yumıyım. dün aldatılmak çok kötüdür eminim allah düşmanımın başına vermesin diyen adam bu

konuşacak gücü bulduğumda herşeyi söylicem ama bana açıklama yapıcak olması bile midemi bulandırıyor. seviyorum ben oda seviyo çok eminim ama :(

zaten suçluysa kendide bunun farkındaysa asıl sorunu geçip senin onun faceine girmene kızla konuşmana falan kızcaktır

bu tarz şeylere aldtma demiyo muyuz?:53::53::53::53::53::53::53::53::53::44::44:

ayrıl ve kafanı dinle. face çıktı mertlik bozuldu yahu:19::19:

konuşmam gerek onunla ama inanın yediremiyorum kendimi şuan onun için bu konuyu açmamıda,hala seviyo olmamı da, gözümden akan yaşlarıda hiçbişeyi yediremiyorum kendime. yazık

zaten suçluysa kendide bunun farkındaysa asıl sorunu geçip senin onun faceine girmene kızla konuşmana falan kızcaktır

umrumda değil neye kızacağı. kızla konuşmama sevinmeli asıl kızı dinleyipte bu kararı verdim ben direk aldatıldım demedim. düşündüm aynısı ben ona yapsaydım napardı diye. kırıp dökerdi. şuan ne diceğimi bilmiyorum :(

Back
X